Pariskunnan erilaiset tyylit

02.06.2015

Samanlaiset tuulipuvut, yhdessä liehuvat heviletit ja miehen kravattiin mätsäävä juhlamekko ovat klassisia esimerkkejä pariskuntien yhteensopivista tyyleistä. Mutta entäs jos pariskunnan tyylit eivät sovi ollenkaan yhteen? Pitääkö niiden edes sopia? Tämä on aihe jota ollaan aika ajoin pohdittu Oton kanssa, sillä kuten moni teistä on ehkä huomannut, meidän tyylit eroavat toisistaan aika paljonkin.

Siinä missä mä tykkään klassisista kampauksista ja maanläheisistä sävyistä omassa tukassani, Otto tahtoo shokkivärejä ja rikottua lookia. Mulla on beige liehuva trenssitakki, Otolla happopesty musta farkkutakki-huppari. Mun paidoissa harvemmin printtejä näkyy, Otolla sen sijaan löytyy kaikkea kyseenalaisista kuvista hauskoihin teksteihin. Pillifarkkuihin me tosin jaamme yhteisen rakkauden, vaikka Otto ei pidäkään korkeavyötäröisistä, joista mä taas tykkään kaikkein eniten.

P6022871-1x

Muistan kun suhteen alkuaikoina mulle oli tärkeää sopia yhteen. Puin mielelläni joskus sen bändipaidan päälle, koska tiesin että Otto tykkää siitä erityisen paljon. Hylkäsin korvakorut, koska tiesin ettei Otto pidä niistä ja käytin useammin farkkuja kuin hameita, koska sain Otolta eniten kehuja kun päälläni olivat ihan tavalliset farkut, toppi ja huppari. Ja kieltämättä viime vuonna kun värjäsin hiukset pastellipinkiksi, tuntui hyvältä kuulla Otolta että mulla on siisteimmät hiukset ikinä. En kuitenkaan kokenut pinkkiä kuontaloa omakseni, ja luovuin siitä aika nopeasti, vaikka tuo aviomies jäikin sen perään haikailemaan.

P6022893-1x

Korvakorut olen ottanut takaisin käyttöön jo aikapäiviä sitten, mitäs väliä sillä on jos Otto ei niistä pidä, jos mä itse pidän? Ja onpa tuo miekkonen mulle ostanut korviksia lahjaksikin, vaikka tykkää enemmän kaikista muista koruista. Ei Otto koskaan ole mua vaatinut mihinkään tyylinmuutoksiin, ihan itse mä olen aina vaatteeni ja hiukseni valinnut. Joskus tuntuu kuitenkin hyvältä laittautua ”toista varten”, ihan muuten vain.

Vuosien tuoma varmuus on opettanut, että ei se rakkaus kyllä ainakaan siitä tukanväristä ole kiinni, eikä ole niistä vaatteistakaan. Ihailen toki Beckhameiden ja Kimyen kokonaisvaltaisen yhteensopivia lookeja, ja joskus haaveilen siitä että Otollakin olisi Niken Air Force 1:t, mutta sitten taas toisaalta mun mielestä tyyli on yksi henkilökohtaisimmista asioista. Mulle pukeutuminen on tapa ilmentää mun luonnetta ja toteuttaa mun omia mieltymyksiä, ja sitä se on myös Otolle. Jos maku on yhteinen, niin go for it, mutta jos tyylit ovat jo lähtöjään erilaiset, ei mun mielestä ole mitään tarvetta niitä sulauttaa yhteen ihan vain parisuhteen vuoksi.

P6022907-1x

Toisaalta jonkinlaista luonnollista yhteinäistymistä meille on ehkä tapahtunut joka tapauksessa, mutta sitä en tiedä onko kyse makujen vai muodin muutoksesta. Nykyään löydetään ehkä enemmän yhteensopivia vaatteita, collegepaitoja ja muita rennompia vaatteita. Meidän perustavanlaatuinen ero on se, että mä viihdyn mieluusti ehkä vähän epämukavissakin vaatteissa, jos ne näyttävät mun silmään hyvältä. Otolle taas mukavuus on kaiken a ja o.  Silloin kun pukeutumisen kriteerinä on mukavuus, me ollaan aika samasta puusta veistettyjä. Työ- ja juhlalookit sen sijaan eroavat toisistaan joskus paljonkin.

Häihin me laitettiin tietenkin kaikki sopimaan yhteen, ja silloin me mätsättiin ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin tai myöhemmin meidän suhteen aikana. Mutta häät onkin häät. Arkena en kaipaa rinnalleni pukumiestä vaikka itse korkkareissa ja kauluspaidoissa viihdynkin.

P6022891-1x

Mä tykkään Oton tyylistä, se sopii sille ja musta on siistiä päästä toteuttamaan mun vielä vuosia opintojen lopettamisen jälkeenkin jossain pinnan alla kyteviä parturi-kampaajan himoja värjäämällä Otolle kreisejä shokkivärejä päähän ja leikkaamalla uusia malleja. Enää en halua parturi-kampaajaksi, mutta on kiva kun kotona voi testailla kaikkea erilaista ja hauskaa. Myös Otolle vaatteiden shoppailu on hauskaa, koska Otolle voi etsiä kaikkea sellaista mikä näyttää siistiltä, mutta mitä en osaisi ikinä kuvitella itseni päälle.

P6022899-1x

Me ollaan erilaisia monessa asiassa, tyyli on vain yksi niistä. Ainakin meidän suhteessa se tyyli on kuitenkin aika toissijainen asia, eikä sen yhteensopivuutta tule kovinkaan usein edes mietittyä. Oton uuden hiustenvärin myötä tämä aihe kuitenkin nousi jotenkin mun mieleen, ja sitä oli hauska pohtia vähän enemmänkin. Otto on mun ihana riikinkukkopää, enkä vaihtaisi milliäkään siitä toisenlaiseksi <3

Onko teillä samanlainen vai erilainen tyyli puolisoidenne kanssa? Mitä mieltä olette täydellisesti yhteensopivista pariskuntatyyleistä?


39 Responses to “Pariskunnan erilaiset tyylit”

  1. Emilia sanoo:

    Arvostan tosi paljon tota sun asennetta. Moni (minä mukaan lukien) varmaan vähän ohjailee miehensä pukeutumista itseään enemmän miellyttäväksi 😀 Mutta on tosi hienoa, että sä arvostat Ottoa juuri tuollaisena, etkä yritä muuttaa sitä.

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Haha voi kiitos paljon Toki mäkin etsin Otolle uusia vaatteita ja saatan ehdottaa jotain mitä se ei itse olisi keksinyt, mutta en tietenkään pakota käyttämään mitään sellaista mitä ei itse halua 🙂 Ja yritän miettiä aina että näyttääkö joku vaate Otolta jota hänelle ehdotan, eikä niin päin että katson vaan vaatteita joita itse haluaisin Oton käyttävän.

  2. Ann-Marie sanoo:

    oot upeen nakonen naissa kuvissa !!
    meilla menee niin pain etta mies pitaa kauluspaitoja ja mina painelen menemaan hippimekoissa tai haaremihousuissa. 🙂

  3. heidi sanoo:

    Hyvä postaus! Meillä on miehen kanssa hyvin erilaiset tyylit. Ite tykkään kokeilla kaikkea uutta ja välillä saankin kommenttia että mikäs mummon pöytäliina toi on, rakkaudella toki. Mies taas käyttää lähes ainoastaan mustaa, maihareita, bändipaitoja yms. Näytetään siis hyvin erilaisilta mut musta se on ainoostaan hauskaa. Aluksi yritin vaikuttaa hieman miehen pukeutumiseen mm. Ostin sille jonku perus neuleen ainaisten huppareiden ja kauluspaitojen tilalle. Mies taas on saanut mut tykkäämään mekoista ja hameista, aiemmin en tykännyt näyttää sääriäni mut sen verran sain kehuja häneltä et itsetunto kohos ja nykyään käytän useammin mekkoja ku housuja. 🙂 jännä juttu et omat ulkonäölliset ”heikkoudet” on juuri ollut niitä mitä mies kehuu paljon ja olenkin oppinut niistä hänen vuoksi pitämään. Karkas vähä kommentti käsistä mut oli kiva aihe. Oli muuten varmaan eka kommentti sulle minkä jätän vaikka blogiasi oonkin lukenut pari vuotta. Hyvää kesää!

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Siis mä oon kokenut just samalla tavalla, et ne mitkä on itsestä tuntunu heikkouksilta (esim omat hiukset ilman pidennykset :D) onkin miehen mielestä niitä kaikkein ihanimpia juttuja joista saa kehuja 😀 hassua! Kiitos hurjasti, ihana että kommentoit ja oikein aurinkoista kesää sinnekin! <3

  4. Kristina sanoo:

    Näytätte tosi hyviltä ihan just omina itsenänne! Olet kaunis kuin kuva ja Otto niin komea, että huh huh…:)
    Toki mun henkilökohtainen mielipiteeni on, että on kiva jos pukeudutaan yhtenäistä linjaa silmällä pitäen. Ettei olla kuin Kaunotar ja Kulkuri tai Prinssi ja revyytyttö… 😀 Olin itse nuorena naimisissa miehen kanssa joka pukeutui paljon ”tyylikkäämmin” kuin minä ja silloin muutin omaa itseäni klassisempaan suuntaan. Pukeuduin jakkupukuihin ja korkkareihin yms. Eron jälkeen tyylini on pikkuhiljaa palautunut farkkulookkiin ja pukeudun vain joskus ”hienommin”. Pukeutuminen ja oma tyyli on tosiaan niin persoonakohtainen juttu, että paha on toista mennä muuttamaan. Tai väkisin muuttaa itseään. Paras on, kun antaa kaikkien kukkien kukkia!

  5. Ellu sanoo:

    Teillä on kiva tyyli kummallakin, hyviä kuvia 🙂
    Meillä on samanlainen tyyli, tai lähes vain silloin kun mökkeillään tai vedetään tuulitakit päälle pihahommiin. Joskus voi näyttää että aviomieheni on varmaan reilusti nuorempi kun pukeutuu niin rennosti, että itse sitten voin vahingossa näyttää vähän ”puumalta 😉 Oma tyyli on vuosien varrella muuttunut, miehen ei niinkään. Ostan kuitenkin paljon vaatetta hänellekkin ja myös niitä mitä joskus sanon että laitas nyt noi, ja se sopii meille.

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Voi kiitoksia ihana<3 Haha ihana puuma :Dddd meillä on vähän sama, vaikka en mäkään taida vielä kovin vanhalta näyttää. Mutta tyylillisesti mulla on ehkä vähän aikuismaisempi look kuin Otolla 😀 tärkeintä on että tekee niinkun itselle ja omalle parisuhteelle sopii 🙂

  6. T sanoo:

    Mä oon tommone ku Otto. Mies ei tykkää yhtään siitä, muta antaa mun olla sellane ku oon. Toisaalta miehen tyyli on mun mielestä vähän junttimainen, kun kaikki päällä olevat vaatteet ei välttämättä sovi ollenkaan yhteen. Oon muutaman kerran kyllä sanonut, et ton kans vois ehkä paremmi sopii tälläne ja tälläne. Tosin se onki maalta kotosin ja mä kaupungista 😀

  7. Lina sanoo:

    Olipa hauska postaus! Itsekin aloin pohdiskelemaan omaa ja avopuolison tyyliä, ja totesin että meiltä taitaa paljon yhtäläisyyksiä löytyäkin. Kummallekin rennot, mukavat ja käytännölliset vaatteet on kaiken a ja o, joskin välillä mä heittäydyn ladyksi ja pukeudun arkena mekkoon ja korkkareihin- todetakseni taas miten mukavat onkaan converset, valkoinen t-paita ja siniset deminit… Mut yhtä kaikki, toisen tyyliä en missään nimessä halua muuttaa. En mä halua muuttaa mitään muutakaan siinä ihmisessä niin miksi sitten pukeutumistakaan?

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Voi kiitos paljon<3 😀 Se on hyvin sanottu, niinpä, miksi sitä pukeutumistakaan lähtisi yrittämään muuttaa, kyllä toisen pitää kelvata sellaisena kuin hän on 🙂

  8. Mielestäni tyylien ei tarvitse sopia yhteen, mut olis kiva et miehelläkin olis ees joku tyyli kumminkin. 😀 Meillä mies laittaa päälle mitä ekana käteen tulee kaapissa ja ei ikinä osta uusia vaatteita. Musta olis kiva jos mieskin vähän panostaisi pukeutumiseen. Mä joudun hommaan sille vaatteita, et sillä olis ees jotain fiksua ja ehjää päällepantavaa. :/

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Haha no voi vitsi! 😀 Ootteko jutelleet aiheesta? Tuskinpa siinä on mitään ongelmaa jos miehelle on ihan okei että sä valkkaat sille kaapintäytettä! 😀

      • Jenni sanoo:

        On juteltu ja riidelty asiasta monet kerrat. Mies ku ei välitä mitä päälleen laittaa niin sille ihan sama ostanko niitä vaatteita sille vai en. Mulle se ei oo ok, toivoisin että se panostaisi itse pukeutumiseensa edes sen verran että vaatteet olisivat ehjiä ja sopivan kokoisia. Muttakun ei, mä en käsitä. Mä saan sit olla arpomassa että kelpaakohan tää vai ei (usein kommentti; en tykkää) ja onko sopivan kokoinen vai ei ja sit palautella niitä.

  9. Sanna sanoo:

    Meillä on mennyt niin, että alkuun oltiin hyvinkin erilaisia, mutta pikkuhiljaa ja aivan vahingossa meidän tyylit ovat kehittyneet yhtenäisemmiksi. Musta on hauskaa, että joskus kun ollaan eteisessä vetämässä takkeja päälle ja kenkiä jalkaan huomataan, että mehän ollaan ihan samanlaisissa vaatteissa! 🙂

    • M sanoo:

      Mä olen huomannut meillä saman! ”Häh, ai säkin oot laittamassa mustat farkut ja tummansinisen yläosan…Etkai consseja meinannut laittaa? Ai meinasit.” Hmm. Ilmeisesti vuodet hioo tyylejäkin yhteen!

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Hahah no joo, siis meillä on kans tätä yhtenäistymistä tapahtunut vuosien kuluessa jonkin verran, vaikka välillä tosi eriltä näytetäänkin 😀

  10. Peace sanoo:

    Tälläinen tyylipohdinta ei olekaan juuri mielessäni käynyt, mutta nyt kun sanoit niin vähän hihittelin oman mieheni ja minun tyylini eroavaisuuksille 🙂 Mies on tuollainen 80-luvun tukkabändistä hypännyt kaksimetrinen hevikitaristi ja itse olen taas tälläinen superlyhyt ja pukeudun tyttömäisen hipahtavasti. Tatuointeja on molemmilla, miehellä vaan vähän tummanpuhuvampia kun miulla taas on super värikkäitä ja söpöjä. Että meillä kyllä varmasti riitelee tyylit melko pahasti, miehen tyyli on omasta mielestäni aivan loistava.. rakastan 80- luvun musiikkia ja on aika siistiä, että mies näyttää siltä, kun se voisi olla tuolta aikakaudelta ja ne puoleen selkään ulottuvat hiukset, ne on ihanat 😀 ja vaikka miun päällä useimmiten näkee vaan söpöjä ja värikkäitä tyttöhepeneitä, niin mies ei ole valittanut. Päinvastoin, hän tykkää siitä, miten itseäni kannan eikä haluaisikaan rinnalleen itsensä kopiota 🙂 Yhtenäiset tyylit on toki kaunista katseltavaa, mutta ehkä nämä poikkeavuudet on mielenkiintoisempia 🙂 !

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Hahah ihana, teidän molempien tyylit kuulostaa ihan mahtavalta! 🙂 Ihanaa että olette löytäneet toisenne! Ja joo, siis onhan se poikkeava tyyli aina mielenkiintoista katseltavaa, vaikka toisaalta yhteneväisyyskin voi olla tosi jännää jos se on viety tarpeeksi pitkälle :DD

  11. Erika sanoo:

    Kiva ja vähän erilainen postaus! Tää ei kyllä parempaan aikaan olisi voinut tulla, juuri eilen illalla mietin kaikkia eroavaisuuksia ja samankaltaisuutta omassa parisuhteessa. Tyyli on meillä kyllä aika samanlaista, tykätään molemmat pukeutua tyylikkäästi ja enemmän juuri kauluspaidat on molempien mieleen 😀 Luin nyt myös tuon vanhemman postauksen minkä tähän olit linkittänyt, helpottava kuulla kyllä että jonkun muunkin mielestä on ihan okei olla paljon poikkeavia mielenkiinnonkohteita!

  12. tiia sanoo:

    Hieno teksti. Meillä oli alkuunsa aika samankaltaiset tyylit. Itse ehkä tykkään välillä käyttää juuri ns. epämukavampiakin vaatteita kun taas poikaystävä menee t-paita & farkut linjalla. Värimaailmalta ollaan ihan samanlaisia, maanläheistä, ei kirkasta. Toinen ero on ettei poikaystäväni tykkää kuoseista vaan yksivärinen-max raidallinen kelpaa. 🙂 musta ei pidäkään alkaa toista muuttamaan. Nimittäin ei ole kissaa karvoihin katsomista.

  13. Tiia sanoo:

    Ihania kuvia! Meillä on poikaystävän kanssa vähän erilaiset tyylit, mutta ei millään kovin shokeeraavalla tavalla. Mä tykkään pukeutua klassisesti silkkipaitoihin ja hameisiin, tai hempeilen pitsimekoissa. Poikaystävä suosii huppareita ja farkkuja lähes aina 😀 On meidän tyylit muuttuneetkin matkan varrella, varsinkin mulla kun olin suhteen ensimmäiset vuodet villi punapää. Poikaystävä haikailee sen perään edelleen, mutta mun hiukset on mun hiukset ja viihdyn tällä hetkellä parhaiten blondina 🙂

  14. Muja sanoo:

    Sullon aivan mahtavan upeat sääret! Kelpaa ja kannattaa noita hameissa ja mekoissa esitellä 🙂

  15. Jutta sanoo:

    Ihania kuvia! Te ootte kyllä niin mahtava pariskunta kaikessa erilaisuudessanne 🙂 OTF, viimisestä kuvasta huomaa kuinka paljon Otto ja Tiara on samannäköisiä! Ei ole omena kauas puusta pudonnut 😀

    Minun ja miehen tyyli on suhteellisen samanlainen. Molemmat tykkää siisteistä, huolitelluista ja tyylikkäistä vaatteista. Miehelle on varsinkin kiva shoppailla kaikkea, tuntuu että miehille on helpompaa yhdistää kivoja arkikokonaisuuksia 😀 Tuntuu, että se on omallekohdalle vaikeampaa… Juhliin pukeudutaan aina niin, että meidän vaatteet sopii yhteen. Me ollaan varmaan tulevaisuudessa juuri ne, kenellä on samanlaiset tuulipuvut ja lenkkarit 😀

  16. Milla sanoo:

    Ihana postaus ja hyvännäköinen pari työ olette, vaikka tyylit ovat erilaiset! 🙂 Täälläpäin vähän sama juttu, mie pukeudun yleensä aina viimesen päälle ja mies taas käyttää mukavia vaatteita pääosin; keikoille, juhliin yms laittaa kauluspaitaa. Molemmat toimitaan toistemme makutuomareina välillä ja saatetaan ostaa joku ihan toisen näköinen tuote kyselemättäkin. Pari vaatetta miehelle on tullut viime aikoina sellaisia, mitkä ovat muodikkaampia ja ihan yllätyin itsekin, että kiikutti niitä kassalle! Ite olen tällainen hame- / mekkotyttö, aina korkkareissa ja mies pukeutuu tavallisemmin. Pakko kyllä nostaa hälle hattua, että hän myös miettii vaatteita, joita ei todellakaan kaikilla näe. 🙂

  17. Lotta sanoo:

    Pakko kommentoida kun oon tätä miettinyt paljonkin omassa suhteessa 😀 Ollaan teinistä asti oltu yhdessä, ja pukeutumistyyli on ollut molemmilla hyvin ”tavallinen”. Nyt kuitenkin harrastuksen myötä oma tyyli on hiipinyt hieman alternative/fiftari-sekoitusta kohti, ja häiritsee välillä kun en kehtaa täysin irrotella omalla tyylillä miehen kanssa kulkiessa, kun tuntuu että ollaan ihan eri paria 😀 Toteutan itseäni enemmän sitten muussa seurassa, miehen kanssa kun on kiva minustakin pukeutua ”häntä varten” 🙂

  18. Nimetön sanoo:

    Meillä mies ei paljon uusia vaatteita ostele.
    päivät kulkee työvaatteissa ja viikonloppuisin pihalle vetää collarit ja reiskat jalkaan.
    ne on sen tyyli ja musta ihan jees.
    itse en kyllä reiskoja/ainoja laita edes pihalle..mies myös laittaa joskus talvisin reiskat kauppaan yms 😀
    no ne kuuluu sen tyyliin..
    kenkiä ei edes muista koska olisi ostanut.
    jos johonkin lähtee niin sievin työkengät jalkaan vaan..
    onhan se välillä ärsyttävää mut oon vaan ajatellut se on miehen tyyli 😀
    uuden t-paidan minä vasta ostin kun ei tuo edes paitoja saa hankittua.
    Meillä menee niin että minä ostan itselleni uusia vaatteita useimmin ja mies sitten kun todellakin tarvii jotain ja joku hajoaa..
    ja tyyli meillä ei todellakaan ole sama.. 😀 edes 15 vuoden jälkeen mitä ollaan yhdessä oltu.

  19. emme sanoo:

    Mun mielestä teillä ei oikeastaan pohjimmiltaan ole mitenkään hirveän erilaiset tyylit, tai siis sillä tavalla että yhteiskuvasta iskisi silmään, että olisitte jotenkin ”eri paria” 😀 Sun tyyli on tietysti kehittynyt tosi paljon klassisemmaksi, mutta pukeudut kuitenkin nuorekkaasti ja uskallat kokeilla erikoisiakin juttuja. Otonkin tyyli on paljon ”aikuisempi” kuin joskus ennen muinoin, mutta kuitenkin yhä kaikessa rentoudessaan räväkkä. Yhdessä ootte upea ja persoonallinen pari! Ja Oton tukka on niiiin siisti!

    Ja tosiaan, eihän sillä oikeasti ole mitään väliä vaikka toisella olisi korkkarit ja toisella crocsit. Kiva postausaihe kuitenkin!

  20. kirsi yyy sanoo:

    on sulla vaa hyvännäköinen mies!! :OO ja et sinäkää kyllä hullumpi oo:))

  21. santsu sanoo:

    Meillä on miehen kanssa ainakin vähän erilaiset tyylit mutta ei kumpaakaan häiritse, eikä ohjailla toistemme pukeutumista. Suurin ero taitaa olla meillä värien käytössä! Me molemmat tykätään suht rennoista vaatteista kuten farkuista ja peruspaidoista mutta miehen peruspaidat on melkein poikkeuksetta aina mustia ja bändipaitoja ja itelläni on aina jotakin värikästä päällä!
    Välillä saatan ite pukeutua vaihtelun vuoks hameeseen/mekkoon ja mies samaan aikaan verkkareihin ja huppariin mut eipä oo vielä haitannu 😀

  22. Riikka sanoo:

    Ootta kyllä niin komian näkönen pariskunta yhessä! 🙂 Tästä tuli niin hyvälle tuulelle!

  23. wdw sanoo:

    Ootte kyllä Oton kanssa tyylikäs pari vaikka pukeuduttekin suht eri tavalla. 🙂 En ihan ymmärrä sitä, jos toisen pukeutumistyyliä yrittää muuttaa sen varjolla että mehän ollaan pariskunta, näytetään typeriltä yhdessä jos sulla on verkkarit ja mulla kynähame! :S Itse 5 vuotta saman miekkosen kanssa ja olen kyllä huomannut, että molempien tyyli on vuosien mittaan muuttunut. Johtuuko se sitten omasta itsestä vai myös vähän siitä toisesta osapuolesta, mene ja tiedä. Mutta mun tyyli on mun ja mieheni tyyli on hänen. Toki joskus voi kuulla toisen mielipiteitä omasta tyylistä, esimerkiksi mieheni tykkää kun minulla on hiukset auki eikä kiinni. Kun yhdessä lähdetään jonnekin ulos kaksistaan niin saatan jättääkin ne hiukset auki ihan vain siksi että mieheni siitä pitää, vaikkei minulta sitä vaaditakaan. Ja onhan se kiva vaikkapa juhliin pukeutua niin, että molempien asuissa on vaikkapa samaa väriä. Mutta näin arkena voidaan kyllä vetää päällemme mikä itsestä hyvältä tuntuu ja omaa silmää miellyttää. Ei kai ihmiset sen takia yhdessä ole että saa muuttaa toista?

  24. Nimetön sanoo:

    Mun mielestä ei oo ees oikein muuttaa toista, koska sillon toinen ei oo enää se kehen alunperin rakastui. Mun mies käyttää just semmosia perinteisiä salillakävijän printtipaitoja ja farkkuja. Sillon kun tavattiin, tyyli oli aika tavallinen, mutta sit se alko muuttuu tähän ”salityyliin” enkä aluks tykänny siitä ollenkaan. Sit tajusin, että pakko mun on hyväksyä se millanen toisen tyyli on, koska muuten se ei olis oma ittensä 😀 Rakastan miestäni juuri sellasena kun on <3 Usein käy niin et nainen muuttaa kaikkee miehessä ja se mies ajattelee "kyllä voin tota asiaa muuttaa, jos kelpaan sillain paremmin. Noo voin mää vielä tätäkin muuttaa…" ja sit lopuks se nainen on sillai "et sää oo enää yhtää se mies kehen rakastuin" 😀

  25. Kaisa sanoo:

    Tosi hauska aihe! Ja naytatte kylla tosi upeilta yhdessa, toi erilaisuus mun mielesta vain lisaa kiinnostavuutta! Meilla on myos aika eriava tyyli, itse pukeudun aika paljon klassisemmin ja olen usein kauluspaidoissa, hameissa ja korkkareissa (tyon takia) ja mies on mieluiten sortseissa ja t-paidoissa. Mina myos tunnen paljon helpommin kylmaa kuin mies ja useasti kuljetaankin yhdessa niin etta itsella on paalla housut, bootsit ja takki, ja mies kulkee vieressa niissa sortseissaan! Silloin kay valilla mielessa, etta mahdetaan nayttaa vahan hupsuilta yhdessa, mutta nauretaan asialle molemmat ja jatketaan vain samalla linjalla 🙂

  26. Aino Nurminen sanoo:

    Hei!

    Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, netti media toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

    Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

    Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

    Ystävällisin terveisin

    Aino Nurminen

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Hei, kaikki yhteistyöpyynnöt mun blogista voi laittaa Indiedaysin kautta tulemaan, omia maksullisia linkkejä en tänne lisäile 🙂 Mukavaa kesän jatkoa!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.