Kysy mitä vain

16.06.2015

Koska olen tehnyt edellisen kysymyspostauksen melkein vuosi sitten, on nyt aika vihdoin tehdä uusi. Tuon edellisen kysymysmahdollisuuden jälkeen teidän määrä on lisääntynyt ihan hurjasti blogimuuton myötä ja meidän elämä on kokenut myös isoja muutoksia, antaen ehkä uudenlaisia aiheita joista teillä saattaa olla kysyttävää, tai ainakin joista itse puhuisin ihan mielellään. Siksi haluan toteuttaa tämän juuri nyt. Eli kysykää ihan mitä tahansa, ja mä vastailen.

Kysymysten jättämiselle on aikaa maanantaihin 22.6.2015 asti jonka jälkeen sitten käyn ne läpi ja vastaan. Voisin vaikkapa tehdä niin, että vastaan osan kirjallisena ja osan videolla. Nämä videovastaukset saattavat olla nyt hieman mukavampaa katsottavaa kuin vuosi sitten kun en osannut vielä editoida tai mitään. Mutta joka tapauksessa, kerro ihmeessä samalla kommentissasi haluatko vastauksen kirjoitettuna, vai videolla, videota en lähde tekemään jos te ette sitä halua. Mä rakastan tehdä kysymyspostauksia koska mua kiinnostaa kauheasti kuulla mikä teitä kiinnostaa, ja tykkään myös kovasti vastata kysymyksiin. Laittakaa siis tulemaan mitä vain mitä haluatte tietää!

Tytöt avustivat hienosti postauksen kuvittamisessa, ja pitivät ylpeinä kysy-kylttiä yhdessä. Ihanat pikkuiset<3

Aivan ihanaa päivää kaikille <3


62 Responses to “Kysy mitä vain”

 1. Oyboye sanoo:

  Miten valmistauduit lapsen tuomaan elämän muutokseen? Tai mistä ylipäänsä tiesit(te), että on sopiva hetki toiselle lapselle? Kuinka koet, että lapset ovat muuttaneet: parisuhdetta, elämää, tulevaisuuden suunnitelmia/haaveita?

  Mitkä asiat ovat lastenkasvatuksessa olleet teille ns. kulmakiviä?

 2. Mira H sanoo:

  Miten sun uus työpaikka on muuttanut sun elämää? :) ootko saanut uutta energiaa siitä? Kertoisitko lyhyesti mitä sun työhön kuuluu?

 3. Roosa sanoo:

  Millaisessa elämäntilanteessa luulet olevasi 10 vuoden päästä/missä haluat olla.. :) Haluatko lisää lapsia vielä? Vastaus videolla olisi kiva!

 4. Dora sanoo:

  Haluaisin tietää miten Otto kosi sinua? :-) …rakastan kuulla rakkaustarinoita. hih.

 5. Mikä on ollut teidän parisuhteessa pahin riita?

  Tuletteko helposti mustasukkaiseksi toisista miehistä/naisista?

 6. emppu sanoo:

  1.Missä tilanteessa olit 5 vuotta sitten? Miten näet silloisen elämän suhteutettuna nykyiseen? Oletko nyt onnellisempi kuin silloin? :)

  2. Käyttekö Oton kanssa joskus kahdestaan pieniä ”reissuja” (kaupassa,kavereilla jne..), kuka silloin katsoo lapsianne? :)

 7. emppu sanoo:

  Ja ainiin, haluaisin nähdä vastaukset ehdottomasti videolla!! :)

 8. Miia sanoo:

  Oletko miettinyt haluatko jatkaa kouluttautumista ja millä alalla mahdollisesti?

  Mistä aiheesta riitelette eniten Oton kanssa?

  Millaisia elämänohjaita ainaisit itsellesi ennen Tiaran ja Zeldan syntämän aikaista aikaa?

  Minkälainen olisi unelmiesi talo (ei mitään linnoja, vaan realistisesti ajateltuna?)

  Mitkä ovat Tiaran ja Zeldan parhaimmat ja persoonallisimmat puolet?

  Mikä on äitiydessä parasta/ pahinta?

  Mistä pidät eniten itsessäsi?

  Haluaisitko asua muualla kuin Helsingissä?

  Mihin maihin haluaisit matkustaa ja miksi?

  Tässä muutama :) Vastaustavalla ei ole väliä!

 9. emgi sanoo:

  Videoita vaan kehiin aina kun mahdollista :D Mutta se mun kysymys: Millanen ruotsi sulla on? Onko sun ruotsi kehittynyt vai ”tarvitsetko” ruotsia? .D Hankala muotoilla kysymys! Tarkoitan siis sitä, että kun Otto kuitenkin puhuu myös suomea, samoin lapset, mutta kuinka paljon itse tarvitset ruotsin kieltä? Varmaan ainakin sen verran että lapsia ymmärrät :D

 10. Amelie sanoo:

  Muakin kiinnostaa toi ruotsin kieli. Kuinka paljon teillä puhutaan kotona ruotsia? Entä suomea? Kumpaa lapset puhuvat enemmän? Osaatteko Oton kanssa puhua ruotsia niin hyvin että pärjäisitte ihan hyvin Ruotsissa?

  Entä kuinka pitkä olet? Oletko tyytyväinen pituuteesi?

  Mitkä ovat arjessa huonoimpia asioita mielestäsi?

 11. jannika sanoo:

  Kuinka pitkä olet?
  Mikä kännykkä & kamera sulla on?
  Voisitko ottaa Lumia älypuhelinta? :D
  Mitä mieltä olet tatuoinneista, voisitko ottaa?
  Mitä lävistyksiä sulla on, haluaisitko lisää?
  Pisin aika mitä oot ollu erossa tiarasta ja zeldasta?
  Jos lapset kysyy sulta tupakoinnista niin mitä vastaisit/selittäisit asian?
  kuinka usein syöt roskaruokaa?
  Missä ulkomailla kävit viimeksi?

  Olis kiva että vastaisit videolla, mutta myös postauksella voi vastata tietysti osaan kysymyksistä! :)

 12. Hömmi sanoo:

  Poltatko tupakkaa? Jos poltat niin säännöllisesti vai satunnaisesti?

  Huomaatko, että käytät välillä postauksissasi ylimeneviä adjektiivejä, joka vie koko sanomalta tehon ja tekee ehkä tekstistä vähän naiivin julistavaa? Tyyliin unelmanpehmeät (jostain ihan tavallista ketjuliikkeen collegehousuista), unelma-asunto (tavallinen vuokrakerrostalo)…

  Onko sinusta kivaa/kiusallista ajatella, että tuhannet tietävät millainen keittiönpöytä teillä on tai ketkä on lastesi kummit?

  Tykkäisitkö olla julkkis?

 13. Saara sanoo:

  Miten hyvin Tiara ja Zelda ymmärtää, jos puhutte ruotsia heille? Ja miten olet tuntenut itsesi muuttuvan siitä lähtien, kun olet aloittanut bloggaamisen? Ja ehdottomasti videolla vastaukset, niitä on aina niin ilo katsella :)!

 14. Erika sanoo:

  Aika lailla kompaten edellisiä, muakin kiinnostaa tää ruotsin kieli teidän perheessä! Ihan yleisesti onko teillä ihan selkeä ”jako” että äidin kanssa lapset puhuu suomea ja isän kanssa ruotsia jne ois tosi kiinnostava kuulla :) ja mäkin kannatan videota!

 15. Aino sanoo:

  oon miettiny tosi kauan, että kuinka pitkiä sä ja Otto olette? :D
  mikä on sun motto?
  mikä on se pääperiaate jolla te haluatte kasvattaa lapset Oton kanssa? (apua en tiä tajusitko, mutta siis niinku että haluatteko että heistä kasvaa vaikka suvaitsevaisia tai mihin pyritte keskittymään kasvatuksessa)
  Mikä ois semmonen dream come true city jossa tahtoisit vierailla?
  minkä eksoottisen eläimen ottaisit lemmikiksi jos ois pakko valita?
  oisitko mielummin päivän villasukka vai pipo? entä virtahepo vai muurahainen? :D

 16. Anne sanoo:

  Hei ja kiitos ihanasta blogista! :) mitkä ovat mielestäsi hyvät ja huonot puolet lasten pienellä ikäerolla? Haluatko lisää lapsia, jos, niin koska ja kuinka monta?

 17. inka sanoo:

  1. Jos sinulla olisikin tyttöjen sijasta kaksi poika lasta mitkä olisivat heidän nimensä? :–)

  2. Jos saisit hulppean omakotitalon missä se sijaitsisi? Montako huonetta? Minkalainen sisustus? Kaikille omat huoneet?

  3. Mikä on ikuinen suosikkilaulusi mitä voi kuunnella milloin tahansa kyllästymättä?

  4. Jos eroaisitte Oton kanssa uskoisitko tulevaisuudessa pystymään uuteen suhteeseen?

 18. Krista sanoo:

  Haluaisin tietää, millainen päivärytmi teillä on niin arkena kun vapaapäivinä? :)

 19. July sanoo:

  Mikä piirre ärsyttää Otossa eniten? Entä mikä hyvä piirre hänellä on mutta sinulta puuttuu?

  Annatteko lapsienne valita kumpaa kieltä puhuvat vai ohjataanko tietyissä tilanteissa puhumaan ruotsia tai suomea?

 20. tiia sanoo:

  En nyt tiiä kuuluuko tää tähän kysymyspostaukseen, mutta kysyn kuitenkin, kun oot ilmeisesti ollut myös tekemisissä asian kanssa. Kysymys kuuluu:

  Miten vauvakuumeesta pääsee yli? Miten olet itse päässyt?

  Mietin vain, kun minulla se on jatkunut jo lähes puoli vuotta jokapäiväisenä. Etsin tietoa lapsista, vauvoista, nimistä ja luen perheblogeja. Silti poikaystäväni ja minun opiskelut ovat vasta siinä vaiheessa, että muutamaan vuoteen ei voitaisi lapsia hankkia. Mahtaako blogisi seuraaminen vain pahentaa sitä? Mitä huonoja puolia lapsen saamisessa on?

 21. Linkku sanoo:

  Tulee varmaan sellaisia kysymyksiä joita on jo ollut, oon vaan niin lahopää etten muista kaikkia vanhoja kysymyksiä ja vastauksia vaikka oonkin aktiivisesti blogia lukenut (edes omia) :D Joten täältä pesee muutama mieleen juolahtava. Video ois huippu :)

  1. Millaisena näkisit sun ja Oton elämän tällä hetkellä, jos Tiaraa ei olisi tullut? Miten teidän suhde olisi erilainen, esim. luuletko että olisitte kuitenkin jo perustamassa perhettä jne? :)

  2. Onko sun jatko-opiskelusuunnitelmat muuttuneet nyt kun sait uuden työn?

  3. Minkämaalaiseksi identifioituisit jos et olisi suomalainen, entä minkämaalaisena näkisit Oton? :D Ja perusteluita kumpaankin jos mahdollista.

  4. Varmaankin mietit paljon tulevaisuutta ja sitä, miten vanhempina Oton kanssa onnistuisitte, kun aloitte odottamaan Tiaraa. Olette kuitenkin näin blogia seuranneen näkökulmasta kasvaneet ja kypsyneet aivan älyttömästi ja nopeasti vuosien aikana ja olleet upeita vanhempia sekä Tiaralle että Zeldalle :) Miten siis neuvoisit ja rohkaisisit, jos kohtaisit nuoren odottavan parin, joka olisi samanlaisessa tilanteessa kuin sinä ja Otto aikoinaan? :)

  5. Ihan leikkimielisesti ajateltuna, millaisina ”stereotyyppisinä” hahmoina näkisit Tiaran ja Zeldan teini-ikäisinä heidän nykyisten piirteidensä perusteella? :D Esim. urheilija, muusikko, lukutoukka jne.

 22. Nimetön sanoo:

  Haaveiletteko lemmikeistä? Aiotteko laittaa tytöt ruotsinkieliseen kouluun? Asuvatko isovanhemmat lähellä? Onko lapsilla harrastuksia? Ovatko tytöt perusluonteelta kovin kilttejä kuten vaikuttaa? :) Haluaisitko seuraavaksi lapseksi tytön vai pojan?

 23. ygu sanoo:

  ajattelin instakuvan perusteella että tää ois sellanen et sais kysellä tytöiltä! :D voisitko tehä sellasen joskus? :D

  mut pari kysymystä nyt sullekki;
  osaisitko kuvitella et hankkisitte vielä joskus iltatähden esim. 10 vuoden päästä? :D
  aiotteki ottaa sen koiran, jos niin millon ja millasen? :D
  mikä on sun lempparijäätelö? ja lempparisuklaa?

 24. Eeva sanoo:

  Sulta on varmaan kysytty tätä useamminkin, mutta eikö sulla yhtään mietitytä laittaa lastesi kuvia nimineen nettiin? Entä jos he vanhempana ovatkin jyrkästi sitä vastaan, mutta olet tehnyt sen jo? Tai jakaa esim. lasten kasvutietoja yms. Henk. Kohtaisia asioita? Mitä jos he pahastuvat tästä vanhempana?

 25. ¿¿¿¿ sanoo:

  Jos ottasitte koiran minkä rotusen?
  Voisitko olla vielä kotiäitinä, tai jaksaisitko vielä olla?
  Mitä mieltä oot siintä et alle kolme vuotiaita ei sais laittaa päiväkotiin?
  Tappeleeko Tiara ja Zelda usein?
  Mitä teette oton kanssa yleensä kahdestaan?
  Lenkkeiletkö vielä?
  Minkä ikäisenä seurustelit ekan kerran?
  Onko teillä täällä helsingissä jotain ”hoitotätiä”?
  ViDEO

 26. emmi sanoo:

  Missä teitä voisi nähdä kesällä? Olisi kiva törmätä teihin! :)

 27. Ihan ölövinä sanoo:

  Ookkonää Oulusta? :)

 28. Viivi sanoo:

  Partsin perusteella asutte kerrostalossa, monennessako kerroksessa (xD) ja onko teillä oma vai vuokra asunto? :)
  Onko teillä kummallakaan ajokorttia, jos ei, miks?
  Missä tutustuitte oton kanssa ja minkä ikäisiä olitte? Voisitko julkaista kuvan alkuajoilta ?
  Paljon laitat rahaa itseesi kuukaudessa? (Vaatteet, meikit, korut ynm?)
  Videolla olis kiva kuulla vastaukset ja myös olis hirmu kiva tytöille kysymyspostaus :)

 29. jemmi sanoo:

  Liian kylmä vai liian kuuma?
  Mitä tilaisit Arnoldsissa?
  4 parasta asiaa oulussa?
  4 huonointa asiaa oulussa?
  Missä et voisi kuvitella viettäväsi lomaa?
  Lempi hahmo game of thronesista?
  Pizzeriassa – ei siis kotitekoiseen pizzaan – mitä tulee pizzasi päälle?
  Tupakoitko/oletko koskaan tupakoinut/maistanut tupakkaa?
  Onko väliä menevätkö tytöt tulevaisuudessa ammattikouluun vai lukioon?
  Mitä et koskaan pukisi päällesi julkisille paikoille?
  Osaisitko mielummin lentää vai matkustaa ajassa?
  Mielipide bellablogien kohuun?
  Onko tytöillä ”omia sanoja” asioille? Millaisia?
  Aamu- vai iltavirkku?
  Onko sinulla outoja tapoja? Millaisia?
  Vaate/esine jolla on suurin tunnearvo? (Kihla- tai vihkisormusta ei lasketa)
  Mikä ärsyttää?
  Millainen huumori naurattaa?
  Mielipide salkkareista?
  Tykkäätkö uida?
  Sana jonka sanot liian usein?

 30. Ellen sanoo:

  Onko Otolla ajokorttia?

 31. Nimetön sanoo:

  Mitä lapset tietää bloggaamisesta vai tietävätkö?

  Lasten luonne erot, ja ihanimmat puolet molemmista?

 32. Riikka sanoo:

  Onko sun isä ollut koskaan sun elämässä mukana? Ja jos ei niin miksi? Synnyitkö vain yhden illan jutun vuoksi vai oliko äitisi silloin vakavassa parisuhteessa isäsi kanssa?:)

 33. Henbauu sanoo:

  Jos mietit elettyä elämääsi, mitä se olisi jos et olisi koskaan aloittanut blogin kirjoittamista, olisitko erilainen ihmisenä? Miten?
  Teetkö joskus asioita/käytkö jossain _ihan vaan sen takia_, että saat sitten siitä kirjoittaa tänne?
  Ehkä vähän samantyylinen kysymys, kun edelliseni, mutta…;
  Onko joskus käynyt niin, että olet sopinut/suunnitellut lähteväsi jonnekkin, mutta sitten lähtöpäivänä ei olekaan enää huvittanut syystä tai toisesta lähteäkään. Sitten olet ajatellut ”kyllä mä nyt lähden, niin saan sitten kirjoittaa tästä blogissa” ja sitten lähtenyt?

 34. omppu sanoo:

  Mistä sun blogin nimi tulee? :) ja tee ihmeessä video :))

 35. Carola sanoo:

  Moikka!
  Mua kiinnostaisi tietää tyttöjen nimien alkuperästä eli kumpi keksi vai keksittekö yhdessä ja onko niiden takana jotain ”tarinaa”? Ihanat nimet nimittäin:)
  Oma mieheni on myös pelailija ja Zelda on yks sellainen peli, jota mäkin olen pelannut, joten en voinut olla ajattelematta, että mahtaisko miehelläsi olla asiaa ainakin nuorimmaisenne nimeämisessä?;)
  Mulle sopii vastaus miten tahansa, mutta olen aika uusi lukija, niin olisi tietty kivaa nähdä 1. videopostaus:)
  Kiitos!

 36. Kristiina sanoo:

  Oon ymmärtänyt, että myös sä osaat puhua jonkun verran ruotsia, puhutko sä Tiaralle ja Zeldalle 100% suomea, vai myös ruotsia?
  Leikkiikö tytöt vain ns. tyttöjen vai myös poikien leluilla?
  Onko sulla ollut koskaan säätöä naisten kanssa tai ootko ”vakavasti” tapaillut naisia?
  Onko sulla (ollut) tatuointeja tai lävistyksiä?
  Voisitko olla vegetaristi?
  Valitsisitko mustat vai tummansiniset silmälasit jos pitäis valita kummat?
  Katsotko Solsidania?

 37. Jonna sanoo:

  Mitä jos Otto olis kertonut tai kertoisi vasta nyt että tuntee olevansa vastakkaista sukupuolta?
  Mitä mieltä olisit? :)
  Ihastuitko Ottoon heti kun tapasitte ekan kerran?
  Onko Tiara (esikoisena) alkanut kyselemään uutta pikkusisarusta, tuon ikäsenähän ne kai alkaa kovasti kiinnostaan? :D

 38. Nimetön sanoo:

  Onko sulla ollut joskus oikein räväkän väriset hiukset? :)
  Jos pitäis valita, asuisitko laivassa vai lentokoneessa, kumman valitsisit?
  Missä haluisit asua jos Helsinki ei olis vaihtoehto?

 39. esteri sanoo:

  Minkä ikäisiä olitte kun saitte molemmat lapset?
  Mikä oli reaktio kun saitte tietää raskaudesta?
  Miten elämä muuttui lapsien syntymän jälkeen? :)

 40. Skorpioni sanoo:

  Mitä ajattelisit jos Zelda tai Tiara tulisi alaikäisenä raskaaksi?
  Mitä ohjelmia katsot?
  Mistä keksitte Oton kanssa tyttöjen nimet?
  Kuinka monta kertaa olet käynyt ulkomailla?

 41. Aaaabbbbcccc sanoo:

  Mäkin oon miettinyt, et mistä toi blogin nimi on saanut alkunsa?

 42. hojo sanoo:

  Millainen nuoruus sinulla on ollut? Toivoisitko lapsillesi samanlaista nuoruutta ja lapsuutta? :) Videolla vastaa :)

 43. hojo sanoo:

  Minkälainen nuoruus sinulla on ollut? entä lapsuus? Toivoisitko lapsillesi samanlaista nuoruutta ja lapsuutta? :) Vastaa ihmeessä videolla!

 44. – Onko lasten ikäero mielestäsi hyvä? Heillähän on aika pieni ikäero, joten kerro parhaat ja huonommat puolet siitä?
  – onko lapsiluku teillä täynnä, vai voisiko olla mahdollista, että joskus tulisi vielä lisää lapsia?
  – Mitä piirteitä arvostat ystävissä? Entäpä kumppanissa?
  – Mikä olisi Otolta sellainen asia/sellaisia asioita mitä et voisi hyväksyä ja päätyisit eroon?
  – Miltä tyttöjen hoidon aloitus tuntui alkuun ja miltä se tuntuu nyt?
  – Mitä työnkuvaasi kuuluu?
  – Mitä kouluja olet käynyt? Ja haluaisitko vielä käydä jotain koulu(j)a?
  – haave ammattisi lapsena?
  – Mitä ajattelet tupakoivista vanhemmista? Entä raskaana tupakoinnista?
  – jos saisit olla kuukauden ajan joku julkisuuden henkilö, kuka olisit, ja miksi?
  – Millainen olisi unelmiesi koti? (oma/vuokra, omakotitalo, kerrostalo, rivari, kuinka iso, missä jne.)
  – Jos ottaisitte lemmikin, minkä ottaisitte ja miksi?

 45. nipa sanoo:

  kaikki mitä haluisin kysyy on jo kysytty,mutta ehottomasti videolla vastaukset :)

 46. Samira sanoo:

  Mitä vastaisit jos tytöt vähän vanhempana kysyis sulta tupakoinnista, miten selittäisit/kertoisit asiasta?
  Kuinka pitkä olet, oletko tyytyväinen pituuteesi?
  Pidätkö ihmisen pituutta tärkeänä, ajatteletko sen kummemmin jos näet esim 155cm pituisen naisen?
  Missä ulkomailla kävit viimeksi?
  Mikä kamera ja kännykkä sulla on?
  Voisitko kuvitella itsellesi Lumia-kännykkää?
  Koetko että oot tarpeeksi Tiaran ja Zeldan kanssa?
  Mikä on pisin aika mitä olet ollut Tiarasta ja pisin aika mitä olet ollut erossa Zeldasta?
  Mitä kieliä osaat puhua?
  Kuinka usein kiroilet?
  Mitä lävistyksiä sulla on, haluaisitko niitä vielä lisää?
  Mitä mieltä olet tatuoinneista, voisitko ottaa tsellesi ja jos voisit niin millaisia?
  Ymmärrätkö hyvin Oulun murretta?
  Kuulutko kirkkoon?
  Missä muualla voisit asua Suomessa kuin Helsingissä?
  Mikä oli yllättävintä äitiydessä?
  Voisitko vielä värjätä hiukset pinkiksi tai kokeilla muita shokkivärejä?
  Mitä mieltä oot venytyksistä korvissa?
  Juotko koskaan energiajuomia?
  Viihdytkö täysin valkoisissa/vaaleissa vaatteissa?
  Kuinka usein syöt pizzaa/tortillaa/hampparia?

  Siinä ”muutama” kysymys, vastaathan AINAKIN videolla? :D Eli videota ehdottomasti!!

 47. Nimetön sanoo:

  Tää kysymys on kyllä Otolle, mutta oon miettiny jo jonkin aikaa, et onko Otto käynyt armeijan/sivarin ja jos ei, niin miksi?

 48. Paksuna sanoo:

  Milloin ja miten tajusit olevasi raskaana Tiarasta?
  Kauanko olitte tapailleet Oton kanssa huomatessasi olevasi raskaana?
  Ajattelitko edes muita vaihtoehtoja kuin lapsen pitämistä?
  Ajattelitko heti raskaustestin aikana mahassasi olevan vauva vai pelkästään limapallo?
  Pelottiko sua ensimmäisenä raskausaikana? Mitkä asiat? (Esim. pysyykö Otto sun luona, miten pärjäät vauvan kaa, mitä läheiset ajattelee)
  Mitä läheiset sano ku kerroit raskaudesta? Miten äitisi reagoi? Miten kerroit äidillesi Otosta ja raskaudesta?

  Todennäkösesti oot vastannu näihin kysymyksiin jo aiemmin, mut ehkä sun muistikuvat on muuttunu.

  Kaduitko hetkeekään, ettet tehnyt aborttia?
  Oliko abortti ehdoton ei?
  Mikä äidissä olossa on parasta?
  Mihin äidiksi tulemisessa kannattaa varautua?
  Mitä mieltä olet siitä, että nainen on yksin raskausaikana ja kasvattaa yksin lapsensa?

  Näköjään aika selvää, mitä täl hetkel ajattelen… Päähän ei mahdu mitään muuta kuin raskauskysymyksiä.

 49. Nimetön sanoo:

  Milloin ja miten tajusit olevasi raskaana Tiarasta?
  Kauanko olitte tapailleet Oton kanssa huomatessasi olevasi raskaana?
  Ajattelitko edes muita vaihtoehtoja kuin lapsen pitämistä?
  Ajattelitko heti raskaustestin aikana mahassasi olevan vauva vai pelkästään limapallo?
  Pelottiko sua ensimmäisenä raskausaikana? Mitkä asiat? (Esim. pysyykö Otto sun luona, miten pärjäät vauvan kaa, mitä läheiset ajattelee)
  Mitä läheiset sano ku kerroit raskaudesta? Miten äitisi reagoi? Miten kerroit äidillesi Otosta ja raskaudesta?

  Todennäkösesti oot vastannu näihin kysymyksiin jo aiemmin, mut ehkä sun muistikuvat on muuttunu.

  Kaduitko hetkeekään, ettet tehnyt aborttia?
  Oliko abortti ehdoton ei?
  Mikä äidissä olossa on parasta?
  Mihin äidiksi tulemisessa kannattaa varautua?
  Mitä mieltä olet siitä, että nainen on yksin raskausaikana ja kasvattaa yksin lapsensa?

  Näköjään aika selvää, mitä täl hetkel ajattelen… Päähän ei mahdu mitään muuta kuin raskauskysymyksiä.

 50. Nimetön sanoo:

  Ei ole väliä vastaatko kysymyksiin videolla vai kirjallisesti, kumpi tuntuu helpommalta vaihtoehdolta. :)

  1. Aiheuttaako sosiaalinen media sinulle ulkonäköpaineita, joudutko miettimään tarkemmin esim. mitä puet päälle?
  2. Haluaisitko osata soittaa jotakin soitinta, jos niin mitä?
  3. Jos Otto kieltäisi sua ostamasta lisää vaatteit, totte

 51. Inga sanoo:

  Edellinen lähti vahingossa kesken viestin, ja taisipa vielä nimettömänä… Tässä vielä kolmos kysymys loppuun! :)

  3. Jos Otto kieltäisi sua ostamasta lisää vaatteita, tottelisitko ”käskyä”? :D

 52. Petra sanoo:

  – Mikä laulu kuvaa sun elämää tällä hetkellä parhaiten?
  – Mikä on sellanen bändi/laulu johon palaat aina uudelleen ja joka ei nyt välttämättä oo lempilaulu mut sellanen johon ei koskaan kyllästy? (harvinaisen sekava kysymys :D)
  – Mikä on sun varhaisin muisto lapsuudesta?
  – Ootko tyytyväinen sun nimeen vai onko joskus ollu hetki että haluaisit olla toisenniminen ja jos on, niin minkä niminen?
  – Mikä on sellanen asia, jonka toivot tyttöjen muistavan varhaislapsuudestaan?
  – Kuunnellaanko teillä lastenlauluja ja mikä on sun lemppari?
  – Tapa, josta haluaisit päästä eroon?
  – Sun mielestä maailman romanttisin laulu?
  – Jos olisit eläin niin mikä olisit ja miksi?

  Apua, näitä tulikin nyt aika paljon :D vastaustyylillä ei oo mitään väliä, odotan mielenkiinnolla vastauksia! :D

 53. laura sanoo:

  Minne urheilu- ja liikuntainnostuksesi jäi? Urheiletko tai liikutko tällä hetkellä mitenkään? :)

 54. Eppu sanoo:

  Haluatteko lisää lapsia?
  Haluatteko eläimiä?
  Millaiset asuntohaaveet teillä on?
  Asutte veden äärellä, pelottaako se? Esim kun lapset kasvaa ja on keskenään ulkona. Tai kun esim nyt otatte asukuvia niin jos lapset meniskin laiturin reunalle.

 55. Saara sanoo:

  Onko nykyinen työpaikkasi vaikuttanut opiskelusuunnitelmiisi/innokkuuteesi jotenkin?
  Pitäisikö kyy rauhoittaa?
  Ostatko Otolle paljon vaatteita?
  Mikä on lempileffasi?
  :)

 56. Nuppu sanoo:

  – Millä viikolla plussasit Tiaran? Entä Zeldan?
  – Kumman synnytys oli mielestäsi vaikeampi / rankempi?
  – Jos sinun pitäisi muuttaa etunimesi, niin minkä niminen olisit? (ja tähän ei mielellään vastausta, että et haluaisi muuttaa vaan olla edelleen Iina; vaan ajatusleikkinä, jos et enää saisikaan pitää oma nimeäsi… :D )

 57. Aaaaa sanoo:

  Kuulutko kirkkoon? Onko uskonto sinulle tärkeä elämässäsi? Mitä ajattelet eri uskonnoista, esim. Jehovan Todistajista?

 58. tulevaope sanoo:

  Miten toteutatte teidän perheessä sen, että lapset oppisivat kaksikielisiksi? ovat siis ruotsinkielisessä päiväkodissa, mutta onko se kielikylpypäiväkoti vai pelkästään ruotsinkielinen päiväkoti? puhuuko otto lapsille ruotsia ja sinä suomea? vai puhutteko molemmat suomea ja ruotsia sekaisin? olen itse opiskellut paljon kaksikielisyyttä, ”puolikielisyyttä” ja kielikylpyä, joten käytännön toteutus kiinnostaa.. :)

 59. Sanni sanoo:

  Koko perheenne ilmeisesti kuuluu kirkkoon, joten jos ei ole liian henkilökohtaista, olisi kiva kuulla mitä asia merkitsee sinulle. Nykyään moni eroaa kirkosta ja lapsille pidetään nimiäisiä ilman seurakunnan jäseniksi kastamista – olitko tai oletko itse miettinyt sitä vaihtoehtoa, ja miksi olet/olette päätyneet nykyiseen valintaan? :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.