Cityjuhannus

19.06.2015

Aivan ihanaa juhannusaattoa teille kaikille! Meidän juhannus ei tänä vuonna sisällä mökkeilyä tai muutakaan matkustusta, mutta paljon herkkuja ja ulkoilua sentään kuitenkin. Sää ei ehkä ole hellinyt, mutta ainakaan ei ole satanut lunta niinkuin viime juhannuksena. Ulkoilun lisäksi ollaan siivoiltu ja leikitty lasten kanssa. Kokkailtiin juhannusaterialle uusia perunoita, silliä, voikastiketta, chilikanaa, grillikesäkurpitsoja ja herkkusieniä pekoni-pippurituorejuustotäytteellä, niinkuin joku ehkä Instagramista bongasikin. Tuon aterian jälkeen on vaivannut sellainen megaluokan ähky että ollaan vaan vyörytty lihapullina Oton kanssa ja yritetty pysyä lasten meiningeissä.

Kaikin puolin kelpo juhannusaatto siis! Nyt olisi tarkoitus katsella vähän leffaa, herkutella vähän lisää, ja vain olla. Ihanaa kun ei ole mitään sen ihmeempää puuhaa, ja muutenkin mukava ottaa rennosti kun ensi viikolla on sitten vähän enemmän kaikkea äksöniä kun lähdetään sinne reissuun.

Muistan omasta lapsuudesta kun aina tehtiin muka juhannustaikoja serkun tai mummon naapurissa asuneen kaverin kanssa, heiteltiin kukkia kaivoon, aina piti kerätä seitsemän erilaista, ja tehtiin muutenkin kaikkea hauskaa. Tyynyn alle en niitä uskaltanut laittaa, kun mulla oli niin pahat siitepölyallergiat muutenkin, mutta se kaivo oli ihan hyvä. Näitä omia perinteitä mä haluan opettaa kyllä meidänkin tytöille. Ei sen väliä onko niillä taioilla oikeasti mitään vaikutusta, mutta tuollaiset hauskat jutut tuntuivat ainakin musta lapsena jännittäviltä ja tainomaisilta.

Huomenna luvassa ainakin päivän asua, nimittäin tätä asua tässä, joka taisi olla mun ensimmäinen hatun sisältävä asu näin aikuisiällä. Pitää vähän katsoa säätä ja fiiliksiä, mutta saattaa olla että repäistään ja lähdetään Lintsille huomenna tyttöjen kanssa katsastelemaan vähän huvipuiston juhannusmeininkejä.

Aivan ihanaa juhannusaattoa kaikille!


5 Responses to “Cityjuhannus”

  1. Essi sanoo:

    Ihanaa juhannusta 🙂

    mainitsit siitepölyallergiasta. Onko ollut tänä vuonna paha?

    Tuntuu, että itellä ei ole koskaan ollut näin pahana 🙁

    • Iina Hyttinen sanoo:

      IHanaa juhannusta sinnekin <3 Itseasiassa tää on ollut eka vuosi pitkään aikaan kun en ole syönyt yhtäkään allergialääkettä! Viime vuonna mulla taas oli tosi pahat oireet sekä silmissä että nenässä :S Tsemppiä sinne!

  2. Mielettömän kauniita ja taidokkaita kuvia! 🙂
    Mukavaa juhannusta teidän perheelle!

  3. Janna sanoo:

    Meillä nousi tytöllä 10 kk kuume torstai iltana ja mies on ollu kans vuoteen omana. Pohjanmaalla on eilen ja tänään paistanu aurinko mut eipä siitä oo päässy nauttimaan kun lasin läpi :'( meni tämä juhannus ny vähän pieleen, vaikkei kovin suuria suunnitelmia ollu muutenkaan.

  4. Jassuli sanoo:

    Ihania kuvia!♡ Ja kaikilla niin tyylikkään hienot vaatteet? 🙂 Onko lasten vaatteet mistä ostettu?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.