Pakkailua ja lähtötunnelmia

24.06.2015

Me lähdetään huomenna Tukholmaan muutamaksi päiväksi, ja täällä ollaan kyllä niin lähtöfiiliksissä kuin olla ja voi. Ihanaa päästä pitkästä aikaa viettämään kunnolla aikaa naapuripääkaupungissa, kun viime aikoina ollaan käyty vaan niillä päivä Tukholmassa-risteilyillä, eikä siinä ajassa ole ehtinyt kuin koluta lemppareimmat vaatekaupat ja käydä Burger Kingissä. Nyt meillä on useampi päivä aikaa, ja kiva hotelli Södermalmilla, joten tulee vähän nähtyä sitäkin puolta Tukholmasta.

Lapset ovat aivan täpinöissään suunnitelleet mitä pakkaavat mukaansa, saapa nähdä millaisen kuorman kanssa sitä huomenna lähdetään liikenteeseen. Mäkin olen jo aloitellut pakkaamista ja pessyt muutaman koneellisen pyykkiä, vaikka turhaa kai sitä on edes hirveää tavaramäärää raahata kun varmasti shoppaillaan ihan riittämiin kun kerrankin on kunnolla aikaa myös sille.

Mä en voi kyllä sanoin kuvailla miten hyvää tekee irtautua hetkeksi arkiympyröistä ja lähteä reissuun, vaikkakin vain lähelle. Arvatkaa mikä on muumidiskon lisäksi parasta siinä että taitetaan matkat Ruotsiin laivalla? Se, että laivalla saa hetkeksi katkaistua yhteyden ulkomaailmaan. On vain minä, Otto ja lapset. Tekee oikeasti hyvää mulle, ihan varmasti, olla hetken aikaa täysin pois puhelimen, iPadin ja tietokoneen ääreltä. Vaikka olen tarkka siitä että en lasten kanssa ollessani räpellä yllämainittujen kanssa, niin iltaisin on toinen juttu. Silloin on vaikea rentoutua kun tuntuu että kokoajan pitäisi tehdä jotain.

Blogi ei kuitenkaan hiljene koko loman ajaksi, vaan mä ajastan muutaman postauksen valmiiksi ja postailen itse lomakuulumisia hotellilta silloin kun ehdin. Siellä onneksi on toimiva ilmainen wi-fi, vaikka laivalla somepimennossa olenkin parina iltana. Laivalla mä otan rennosti. Humppaan lasten kanssa muumidiskossa, pelaan Oton kanssa ilmakiekkoa ja syön liikaa Tobleronea kun katsotaan illalla leffaa hytissa lasten alettua nukkumaan. Kuulostaa aika täydelliseltä mun korvaan ainakin! Meille tulee varmasti ihan huikea reissu, en malta odottaa sitä että päästään rauhassa pyörimään Tukholmassa.

Mulla on vielä pakkailut aivan alkutekijöissään, joten mun täytyy alkaa nyt täyttämään matkalaukkua ja tekemään pientä listaa etten vain unohda mitään tärkeää. Ihanaa keskiviikkoiltaa kaikille <3


6 Responses to “Pakkailua ja lähtötunnelmia”

 1. Ninni sanoo:

  Ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille! Minusta Zelda näyttää ihan Otolta ja Tiara sinulta tuossa neljännessä kuvassa.❤

 2. kii-a sanoo:

  Täällä vähän saman tunnelmat kun olen kans tukholmaan lähössä, mutta ”vasta” perjantaina ja vaan se päivä tukholmassa risteily, mutta innolla odotan :) Samalla pääsee pariksi päiväksi helsinkiin tutustumaan, lapista asti kun tullaan yöjunalla :)

 3. Miia sanoo:

  Pakko sanoa vähän aiheen vierestä tuohon aiempaan kosintajuttuun viitaten. Löysin tän sun blogin itseasiassa Oton kautta (ja sinne eksyin tissigaten takia :D) ja nyt oon seuraillut teidän molempien blogeja aika aktiivisesti. Innostuin ton kosintajutun myötä lukemaan sun ihan ekoja juttuja ja sitten aikalailla kahlasin läpi matkan varrelta ne tärkeimmät jutut eli lasten syntymät ja häät yms. (stalkkeri mikä stalkkeri…). On ihan pakko kommentoida ihan tänne asti, että oot kehittyny bloggaajana ihan huikeesti ja blogista on kiva seurata teidän kasvua vanhempina ja ihmisinä. On ollu kiva seurata teidän perheen elämää (molempien näkökulmasta vielä) ja ootte pariskuntana ihan huippu! Tuli yön pikkutunteina ihan tippa linssiin kun eksyin kattelemaan teidän häävideota :D. Pointtina siis, että vaikutatte tosi huipputyypeiltä, vaikka normaalisti vähän (kateellisena) inhoaisin just teidän tyyppisiä (ällö)onnellisia pariskuntia. Kaikkea hyvää siis teidän perheelle ja rentouttavaa kesälomamatkaa, jatkan teidän molempien lukijana edelleen :)

 4. Jenni sanoo:

  Voi kuulostaapa kivalta! :) Ihanaa minilomaa teille! <3

 5. laura sanoo:

  Ää, en ehkä kestä, kun tuo sinun kuopuksesi näyttää ihan siltä sound of musicin nuorimmalta tytöltä. Niiin söpö!

 6. Tiia sanoo:

  Oi ihanaa! Me ollaan jo pitkään mietitty että pitäisi lähteä Tukholmaan useammaksi päiväksi sen perinteisen päiväristeilyn sijaan, se kun on niin upee kaupunki. Nauttikaa!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.