Pikkuisten diskoasut

25.06.2015

Kun kerrottiin että lähdetään Tukholmaan, ja että mennään vieläpä laivalla, tytöt kiljaisivat ensimmäisenä sanan MUUMIDISKO! He ovat käyneet tässä reissua odotellessa läpi jo jokaisen aiemman reissun diskoilut, muistelleet halasivatko muumipeikkoa vai pikkumyytä vai molempia, ja kuinka silloin kerran oli se kiva tyttö joka tanssi heidän kanssaan. Meidän tytöt ovat kyllä kovia diskoilemaan, jos vaan olisi joku perjantai-illan lastendisko kuudesta seitsemään ft. muumipeikko täällä Helsingissäkin niin me oltaisiin varmasti vakiokävijöitä tyttöjen kanssa.

Tytöt ovat valinneet myös diskoasujaan hartaasti viime päivinä, ja kokeilleet erilaisia mekkoja. Heille sinne pääseminen on aina iso juttu, ja he ovat halunneet itse päättää mitä laittavat humpparetkelle päälle, eikä mulla siinä ole mitään ongelmaa. Ihan rauhassa saavat valita itse vaatteet heille tärkeään tilaisuuteen. Diskossa pitää ehdottomasti olla kuulemma tukka nätisti, kiva mekko ja kaulakoru. Laukutkin he olisivat halunneet, mutta aikuisen diskokokemuksella neuvoin heitä jättämään käsilaukut kotiin kun siihen on vielä mahdollisuus, tanssilattialla kun se laukku on yleensä vain rasite.

Tytöt valitsivat H&M:n kesämekot kauniin pastellisissa sävyissä, uudet Zarasta ostetut sandaalinsa ja mun vanhat kaulakorut jotka olen antanut heille heidän omaan aarrelaatikkoonsa. Onneksi laivalla ollaan sisällä ja humpatessa tulee hiki, niin voi hetken aikaa leikkiä että on kesä, ja tarkenee sandaaleissa ja kesämekossa.

Reissuvaatteiksi pakkasin tytöille mukaan mukavia ja rentoja vaatteita, ja sekä sandaalit että tennarit kun ei noista säistä vielä tiedä. Optimisteina otettiin koko porukalle uikkaritkin mukaan, eihän sitä tiedä jos yhtäkkiä tulisikin yllärihellepäivä, ja ainakin me voidaan mennä sitten laivalla uimaan viimeistään paluumatkalla. Siitä tulee varmasti huippuhauskaa!

Tyttöjen hauskat matkalaukut on saatu Samsonitelta viime keväänä, ja ne ovat kyllä tosi kätevät. Tiaran Minnilaukku muuntuu kätevästi myös repuksi, ja molempiin mahtuu hurjasti tavaraa, mutta ne ovat silti kevyitä. Tämä on ensimmäinen kerta kun tytöt pääsevät käyttämään niitä, ja siksi varmasti ovatkin niistä niin innoissaan. Onhan se nyt mageeta kun on oma laukku, mulla itsenä oli pienenä tuollainen Tiaran laukun tyylinen, mutta se oli oranssi ja Nalle Puh-kuvioinen. Vieläkin lämmöllä muistelen, olihan se nyt aika söpö.

Ihanaa torstai-iltaa kaikille, ja seurailkaas meitä instagramissa @iinalaura ja @akkavalta, jos haluatte tuoreita reissukuulumisia!


22 Responses to “Pikkuisten diskoasut”

  1. senni sanoo:

    Tiaralla ainakin poseeraukset kunnossa!
    Mahtavaa reissua:)

  2. Rebekka sanoo:

    Hei ihanaa reissua teille!
    Tuli mieleen, että kun tytöt niin kovin tykkäävät tosta muumidiskosta, niin ootteko miettiny kesällä käyvänne Naantalin Muumimaailmassa? ( Oton maskottikammosta huolimatta xD) Siellä pääsisi halailemaan Muumipeikkoa ja Pikku Myytä, sekä tusinaa muuta oikeen olan takaa! Suosittelen kyllä tosi paljon. Tytöt on vielä just sopivan ikäisiä 🙂

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Mä oo käynyt itse pienenä muumimaailmassa monta kertaa ja se on kyllä ihan huippu! Ehdottomasti viedään muksut sinne joskus, Oton maskottikammosta huolimatta 😀

  3. Plöp sanoo:

    Tää on eka kerta kun en tykkää asuvalinnastasi lapselle, Tiaran ulkonäkö on mielestäni vähän liian aikuismainen hiuslakkoineen (?) :/ Tosi kaunis asukokonaisuus, mutta ei sovi noin pienelle tytölle, liian överi lasten diskoon. En sitten tiedä onko vika noissa hiuksissa jotka on muotoiltu aikuismaisesti ….

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Nojaa, hiuksille ei ole tehty muuta kuin kammattu ne sivujakaukselle, ja mekko on ollut meillä jo useamman vuoden ja sattuu olemaan neidin lemppari, eikä siinä ole mitään paljastavaa tai epämukava. Mun mielestä asu on täysin ok, mutta sulla kulkee ehkä raja eri kohdassa kuin mulla. 🙂

  4. emzi sanoo:

    Söpöt asut molemmilla 😀 tulee varmaan tosi kiva reissu!

  5. Maria sanoo:

    Suosittelen kans tuota muumimaailmaa. Käytiin alku kesästä siellä ja oli tosi mahtava paikka! Aika kulu siellä tosi nopeaa ja oli lapsille paljon mielenkiintosta nähtävää ja puuhaa 🙂

  6. Nimetön sanoo:

    Ihanasti tyttöjen hiukset, Tiara näyttää söpösti vanhemmalta sivujakauksella 😀 ja molemmilla muuten kengät on point!

  7. Mertsi sanoo:

    Niin nättejä tyttöjä teillä. 🙂 mukavaa reissua.

  8. Linkku sanoo:

    Voi ku nätit tytöt ja mekot myös molemmilla! Ja siis apua, Tiara varsinki näyttää niin vanhalta jotenki noine poseerauksineenkin että en kestä :’D

  9. Carola sanoo:

    Ihan mahtavaa, miten hyvin Tiara jo osaa poseerata, tosi mainio! Ja voi että tuota Zeldaa, niin suloinen!<3 Kiitos ihanasta blogistasi(jälleen!), oot huippu!:)

  10. Erika sanoo:

    Sulla on kyllä niin kauniit lapset! <3

  11. makika sanoo:

    Näkee mistä Tiara on tyylivinkkinsä saanut, ihana pikku-Iina! Mukavaa diskoilua kaikille:P

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.