Välipäivä kotona

29.06.2015

Tultiin tänään aamulla kotiin reissusta, ja tämä päivä  ja ilta on kulunut pyykkiä pestessä, tavaroita purkaessa, ja uudelleenpakatessa. Huomenna otetaan nimittäin suunta kohti Oulua ja mun sukulaisia ja kavereita! Heti kun tultiin aamulla kotiin, mä aloitin tavallisen työpäivän. Tällainen kevyt arkeenpaluu rennon loman jälkeen, haha. No eii, tosi hyvin meni päivä kuitenkin. Tänään pitää mennä aikaisin nukkumaan, sillä kello soi huomisaamuna jo 4.30 että ehditään aikaiseen aamujunaan ja päästään ajoissa Ouluun.

Meidän Oulun reissu ei tule olemaan kovin pitkä, mutta ehtii sitä muutamassa päivässäkin onneksi näkemään ja tekemään jo paljon kaikkea. Ihan parasta nähdä pitkästä aikaa äiti, rakkaat isovanhemmat ja muut sukulaiset sekä tietty kavereita joita en ole nähnyt ikuisuuteen. Lapset odottavat niin innoissaan näkevänsä mun pieniä serkkuja ja muita sukulaisia että eivät meinaa pysyä sekuntiakaan paikoillaan. Ja mä odotan myös kaikkien muiden lisäksi että näen Armaksen, mun äidin chihuahuavauvan joka on kasvanut parissa kuukaudessa varmaan ihan hirmuisesti.

P6281306-2x

Oli ihana tulla takaisin Suomeen aamulla kun aurinko paistoi niin kauniisti ja oli lämmintä, toisin kuin reissuun lähtiessä jolloin keli oli aivan harmaa ja kylmä. Nyt täytyy vain toivoa että kauniit säät jatkuvat, sillä lauantaina me vietetään Oton ja Simon viiskymppisbileitä ja tarkoituksena olisi pitää rennon letkeät puistojuhlat. On meillä ihan hyvä B-suunnitelmakin kurjan kelin varalta, mutta olisi niin ihanaa nauttia auringosta ja piknikkeilystä kavereiden kanssa pitkästä aikaa. Mutta eipäs mennä vielä asioiden edelle, sillä tänään on vasta maanantai, ja meillä on ihan huikea viikko edessä ennen bileitä ja mun ja Oton kahdenkeskistä hotelliyötä, jota odotan kyllä myös niin – ylisana tai ei – megasuperpaljon.

Loma länsinaapurissa teki hyvää, todella hyvää. Nyt on taas hetkeksi energiavarastot ladattu ja jaksaa paremmin. Hassua sinänsä että touhuttiin Ruotsissa ihan ylipaljon ja oltiin liikkeellä aamusta iltaan, mutta silti olo on levännyt. Ehkä ne olivat ne hotellin uber-sängyssä nukutut hyvät yöunet jotka tämän olon mahdollistivat. Hauskaa kuitenkin lähteä myös Ouluun, jossa meininki on ihan erilaista kuin Tukholman sykkeessä, rauhallisempaa ja kotoisaa.

Tytöt ovat olleet ihania höppänöitä tänään, Zelda mm. sanoi mulle että ”Äiti, mä wakahtan tua! Äiti, voi jehnankekka!”. Ihania juttuja tulee molemmilta kyllä. On meillä vaan niin ihanat neidit. Tuossa ylläolevassa kuvassa he leikkivät merirosvoja, ja saivat kannella tauolla ollutta laivan henkilökuntaa hihittelemään ”yarrr! Ohoiiii!” -huudoillaan.

Tällä viikolla on tulossa useampi Tukholma-postaus mm. meidän hotellista, ostoksista ja Junibackenista, ja tietenkin myös kuulumisia Oulusta, sekä vastauksia kysymyspostauksen kysymyksiin. Saa nähdä mitä kaikkea me vielä keksitäänkään, lapsilla on ainakin lennokkaat suunnitelmat. Voisin myös kirjoitella miten matka kahden naperon kanssa ”Tuut-tuut-junalla” luonnistuu. Ja hei, jos bongaatte meitä Oulussa niin  tulkaahan ihmeessä moikkaamaan! Laivallakin törmäsin lukijoihin ja tuli niin hyvä fiilis kun uskalsitte sanoa moit, teidän kanssa on aina ihan huippua jutella.

Mukavaa maanantai-iltaa kaikille <3


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.