Haikein mielin kotia kohti

28.06.2015

Meillä lähtee muutaman tunnin päästä laiva takaisin kohti Helsinkiä, ja meillä on ollut ihan huikea reissu. Ollaan nautittu, kohellettu tavalliseen tapaamme, kävelty ihan liikaa ja pidetty hauskaa. Ollaan irtauduttu täysin arjesta ja menty kyllä niin rennolla meiningillä että, lapsetkin ovat saaneet valvoa vähän pidempään sen peruskasin sijaan, ja aamulla ollaan myös nukuttu pitkään. Meidän hotellissa onneksi tarjoillaan kesäisin aamiaista kello 11 saakka niin ehdittiin mekin mattimyöhäset molempina aamuina ihan hyvin syömään. Kerron hotellista lisää omassa postauksessaan, koska olen tosi tyytyväinen meidän hotellivalintaan.

P6270802-3

Tuntuu niin haikealta lähteä takaisin kotiin, koska täällä on ollut vaan niin kivaa. Ei sitä tietenkään ikuisesti voi olla lomalla, mutta aina kun Tukholmasta lähtee niin tuntuu että reissu oli ihan liian lyhyt, ihan sama onko kyseessä sitten muutama tunti vai viikko. Tukholma vaan tuntuu vuodesta toiseen siltä toiselta kaupungilta Helsingin lisäksi, jossa asuisin enemmän kuin mielelläni. Ihmiset, ravintolat, rakennukset ja kadut, kaikki on niin kaunista ja rentoa ja iloista.  Musta on jotenkin aina tuntunut että mun yltiöpositiivinen luonne sopisi paremmin tänne kuin Suomeen, hah!

Eilinen reissu Junibackeniin oli mahtava, lapset tykkäsivät ihan hulluna ja mustakin oli kiva käydä siellä ekaa kertaa. Hassua että olen käynyt kaikissa muissa Junibackenin ympärillä olevissa nähtävyyksissä lukuisia kertoja Wasa-laivasta Gröna Lundiin, mutta tosiaan eilen vasta eka kertaa vierailin Junibackenissa. Mä kerron Junibackenista lisää myös ihan omassa postauksessaan, koska mulla on sieltä ainakin miljoona kuvaa ja haluan kertoa enemmänkin.

Meidän pitää nyt kiirehtiä kun tavarat on edelleen aivan levällään ympäri hotellihuonetta ja kohta pitää luovuttaa huone eteenpäin, mutta alkavalla viikolla kerron enemmän kaikesta mitä ollaan täällä touhuiltu. Sääkin on suosinut ja nytkin tuolla on upea auringonpaiste, äkkiä ulos siis nauttimaan! Mahtia sunnuntaipäivää kaikille <3


12 Responses to “Haikein mielin kotia kohti”

 1. Mahtavia kuvia teistä ja Tukholmasta! Se on kyllä niin ihana kaupunki. Kiva jos postaat hotellista vielä erikseen. Oon kans menossa elokuussa viikonlopuksi ja hotellivinkki kelpaa. :)

  Ps. Noi Hershey’s Cookies’n’Cream suklaat… Nam.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia hurjasti<3 Juu postaan mä, heti kun saan kaikki kuvat ladattua koneelle ja editoinut! Mutta hotelli oli Clarion Hotel Stockholm ja todellakin suosittelen! :)

 2. Nessa sanoo:

  Voi miten suloisia teidän tytöt on! :)

 3. Nami sanoo:

  Voiiii vitsit miten pystyt heti aamusta oleen tommosen ihanan ja freesin näkönen? Oot vaan niin kaunis :)

  Teillä näytti olevan oikeen mukava loma Tukholmassa! Riittää lapsilla varmasti juttua pitkään :D

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voiei ihana!! Kiitos <3 mut voin lohduttaa kertomalla että tänään mussa ei oo mitään freesiä, heräsin 4.25 :Dddd Tukholma oli kyllä ihana, lähtisin koska tahansa takaisin!

 4. imlacking sanoo:

  Me ollaan miehen kanssa oltu pari kertaa Päivä Tukholmassa -reissulla ja se vasta onkin lyhyt :D. Ei ehdi kun pyörähtää muutamassa kaupassa tai kyllä siinäkin ehtii just jotain keskustaa. Pitää kuitenkin suunnitella aika tarkkaan missä haluaa käydä. Tosin ainakin ekalla kerralla katoin vaan pari paikkaa mihin mennään ja sitten tuli käytyä muutamassa paikassa vähän summan mutikassa ja löytyikin muutamia kivoja kauppoja ihan randomilla.

  Olisi kiva olla joskus pidempikin aika, edes muutama yö. Kaupunkilomat kun vaan sattuu olemaan yleensä parin päivän mittaisia, kun taas rantalomalla ollaan se viikko tai kaks. Ite vaan en oo reissannut kun just Tukholmaan ja Virossa Tallinnaan ja Pärnuun.

  Suomessa on tullut reissattua sitten enemmänkin ihan pienestä asti. Tälläkin viikolla (su-ke) käytiin mun kotiseudulla Oulussa päin ja yhtäkkiä perjantaina päätettiin, että lähdetään Lahteen shoppailemaan ja käytiin samalla Vääksyssä.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Joo ne Päivä Tukholmassa – risteilyt on kyllä tosi tiukan aikataulun reissuja :D mutta kivoja kuitenkin! Suomessa mäkin oon reissannut paljon, ja Oulun seudulla nimenomaan myös :) nytkinollaan sinne matkalla :D ihanaa kesää teille!

 5. Pauliina sanoo:

  Ootteko miettiny, että jossain kohtaa muuttaisitte esim. vuodeksi Tukholmaan, jos kaupunki tuntuu kovin kotoisalta ja Otolla on kielikin hallussa? :) Eihän tuo Tukholma loppujen lopuksi kovin kaukana Helsingistäkään ole.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ollaan mietitty ja se olis ehdottomasti jossain vaiheessa tarkoituskin, mutta tietty töitä pitää olla sielläkin päässä jotta voi muuttaa ja muut käytännön asiat hoitaa. Mutta Ehkä vielä joskus! ;)

 6. Roosa sanoo:

  Tiara näyttää ihan Otolta tossa vikassa kuvassa! :D Ihana!!
  Mä muutin Ruotsin Göteborgiin alle vuosi sitten ja kirjottelen mun blogiin päivittäin kuulumisia millasta on asua täällä Ruotsin puolella! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.