Tänään mä olen

08.07.2015

.. lukenut aamulla metrossa kirjaa somen selailun sijaan.

.. todennut, että se oli ihan parasta ja matka kului niin nopeasti että meinasin unohtua lukemaan vaikka oma pysäkki oli jo kohdalla. Onneksi kerkesin ulos.

.. ollut töissä.

.. käynyt syömässä Sandrossa pitkästä aikaa ja maistanut jälkkäriksi ehkä parasta teetä ikinä.

..ollut juomatta kahvia koko päivän, koska pelkäsin että se pahentaa mun migreeniä. Aamulla vähän haukotutti, mutta tässä mä olen vielä hereillä, kai sitä ilman kahviakin pärjää.

..huomannut kotiin tullessa että farkkujeni pyllyssä oli ihan jäätävä reikä, jota ei vielä aamulla pukiessa ollut. Missähän vaiheessa se on sinne ilmestynyt, miksi, ja kuinka moni muukin se on huomannut ennen mua?

.. naureskellut sille, että juuri tänään päätin laittaa lyhyen nahkatakin joka ei peittänyt farkkujeni pyllyä.

.. syönyt päivälliseksi Oton kokkaamaa herkullista wokkia, johon hän oli itse marinoinut kanat ja pilkkonut kaikkia herkkuja tuoreita vihanneksia sokeriherneistä porkkanoihin ja kiinankaaliin.

.. siivonnut tyttöjen kanssa (jälleen kerran) heidän huoneensa. Uskomatonta miten kaksi noin pientä tyttöä voi aiheuttaa niiiiin ison sotkun!

.. huokaissut ilosta, meillä on nyt neljä päivää yhteistä vapaata ja voidaan tehdä kaikkea kivaa, tai olla tekemättä yhtään mitään, sekin on kivaa.

.. tehnyt itselleni snapchat-tilin koska halusin postata kuvan Toblerone-patukastani.

.. pohtinut, että voisin opetella käyttämään snapchatia koska en nyt tajunnut siitä kyllä yhtään mitään. Patukka sieltä löytyy kuitenkin jo.

.. syönyt sen Toblerone-patukan, Crunchy Almonds, ei ole parempaa!

.. hengaillut koko illan kotona näissä reikäpyllyfarkuissa, nämä on mukavat enkä taida enää tämän päivän jälkeen laittaa näitä päälle koska tuo reikä on niin ylhäällä että edes sortseiksi leikkaaminen ei auta mitään. RIP Dr. Denim Kissyt, palvelitte mua hyvin monta vuotta.

Lapset nukkuvat, Otto pelailee ja mä voisin tarttua hetkeksi siihen metrossa lukemaani kirjaan ja ottaa rennosti. Tänään on ollut aika kiva päivä! Kuvituksena random snapshoteja kuluneen viikon ajalta <3

Mitä te olette tehneet tänään?

Hyvää yötä ihanat <3


2 Responses to “Tänään mä olen”

  1. Avatar Tiina sanoo:

    Mikä sun nimimerkki snapchatissa on? Saako sut lisätä listoille? :)

  2. Avatar Sanna sanoo:

    Ihanan hauska postaus, sinä ja sun Tobleronet ja reikäpyllyfarkut! <3 ja hyvä että luet! Mulla on aina kirja matkassa, mutta jostain syystä en ikinä jaksa kaivaa sitä esiin, vaikka metrossa olisi se hyvät kakskyt minuuttia aikaa, mutta kun se kännykkä on valmiina siinä! :D Iina oot ihana <3

Kommentoi