Pienet telttailijat

12.07.2015

Lapset saivat ekan oman telttansa tänä viikonloppuna, kun Tigerista löytyi ihana vaaleansinivalkoraidallinen pyöreä teltta. Mä halusin aina pienenä oman pikku teltan, mutta meillä ei ollut tilaa sille kun pienessä ruoholahtelaiskaksiossa asuttiin, ja nyt onkin ihana kun voi tarjota sen teltan kuitenkin omille lapsille ja nähdä miten he tykkäävät. Ei sillä että meilläkään sitä ylimääräistä tilaa enää kauheasti olisi, neljä henkeä täyttää sen 74m2 kuitenkin aika nopeasti, ja välillä (lue: kokoajan) tuntuu että tila loppuu kesken. Järjellä kuitenkin tiedän että meillä on ihan tarpeeksi neliöitä meidän tarpeisiin tällä hetkellä, ne vaan pitäisi järjestellä paremmin ja keksiä paremmat säilytysratkaisut.

Onneksi puolet vuodesta lasitettu parveke on niin lämmin että siitä saa yhden ison huoneen lisää, ja sinne me nytkin laitettiin teltta pystyyn. Lapset rakastavat olla parvekkeella, ja siellä on ihanan valoisaa. Laitettiin telttaan vähän tyynyjä  lapsille, ja he ovat leikkineet siellä jäätelökioskia, pizzeriaa, barbielinnaa ja prinsessoja koko viikonlopun. Molemmat neidit mahtuvat sinne hyvin ja kaikki tavaratkin vielä. Tuleepahan vähemmän sotkua tänne muun kodin puolelle kun he leikkivät siellä, niin se luo vähän tilan tuntua.

Mä tykkään tuosta vaaleansinisestä teltasta, kun se on jotenkin ihanan raikas ja iloinen. Ja ihan huippua miten paljon riemua yhdestä teltasta saa aikaiseksi. Lapsilla on uskomaton taito nauttia pienistä asioista. Teltasta on nähty jo untakin, ja sinne mennään ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla. Kai se on lapselle iso juttu kun on joku ihan oma paikka, joka on vain lapsille suunniteltu, oman huoneen lisäksi siis. Jos meillä olisi oma piha, olisi ihana laittaa lapsille leikkimökkiä, mutta koska meillä ei ole niin tuo teltta on loistoratkaisu, ja uskon että se ilahduttaa tyttöjä vielä monta vuotta.

Otolla on vielä viikko lomaa jäljellä, minkä jälkeen meillä alkaa taas kunnon arki. Lapset tosin jatkavat päiväkodissa vasta kolmen viikon kuluttua, joten ne kaksi ekaa arkiviikkoa tulevat olemaan aikamoista sumplimista, mutta eiköhän me hyvin selvitä. Alkava viimeinen Oton lomaviikko tulee olemaan ihana, suunnitelmissa on lintsireissua ja sitten loppuviikosta ne meidän ystävien häät joita juhlitaan Suomenlinnassa. Noita ennen mulla on kuitenkin muutama työpäivä, tänään siis aikaisin nukkumaan. Ensi viikolla luvassa päivän asua, viikon arkiruokaa ja vastauksia teidän kysymyksiin, sekä tietenkin kuulumisia ja kuvia lintsiltä, häistä ja muualta.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille <3


6 Responses to “Pienet telttailijat”

  1. Muikkelis sanoo:

    Minkä hintainen teltta oli 🙂 sopisi meidänkin sisustukseen 😉

  2. Ihana sanoo:

    Mitä maksoi? Näyttää aika kivalta, pitää varmaan käydä tigerissa…

  3. Anna sanoo:

    Aivan ihastuttava pikku teltta! 🙂 Tiaralla on muuten todella kaunis kampaus rusetteineen, täytyypä itsekin tuota joskus kokeilla, kunhan meidän neidille tulee lisää tukkaa!

  4. miisa sanoo:

    ihana teltta ja ihanat tytöt 🙂

  5. Ihanaa ♥
    Mullakin on hankintalistalla pojalle teltta jossain vaiheessa, varma lasten suosikki kyllä!
    Haluisin semmosen helposti kasaan taitettavan leikkiteltan, näin semmosen yhessä työpaikassa (päiväkodissa) ja oli kyllä hurjan kätsy, kun sen sai äkkiä läjään sohvan taakse, kun leikit loppu ja sitten taas helppo ottaa esille majaleikkeihin.

    Mulla oli pienenä semmonen kunnon teltta pihalla (asuttiin rivarissa) ja sitä ennen mun ja äidin yhtesessä huoneessa peppi pitkätossu teltta. Se oli niiin kiva!
    Ja tosiaan isompana lapsena mä nukuin monet kesäyöt siellä takapihalla teltassa 😀 Ja tietty vielä hauskempaa oli kun kaveri tuli yökylään ja saatiin nukkua teltassa !

  6. Elisabet sanoo:

    Ihana teltta tytöillä! Mä oon ajatellu, et meidänkin likka varmaan tykkäis kovasti teltasta. Oma pieni teltta, johon vois mennä kirjoja lueskelemaan rauhassa tai kivoja leikkejä keksimään. Vielä en ole semmosta hommannu, mut jos vaan oikeanlainen tulee vastaan niin eiköhän semmonen meilläkin ole joku kerta. 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.