Onnellinen häävieras

18.07.2015

Moikka pitkästä aikaa! Niinkuin Facebookin puolella mainitsin, meillä on ollut kauhea hulina päällä ja siksi tahtomattani pidin melkein kahden päivän postaustauon, pahoittelut siitä. Eilen me päästiin vieraaksi varmasti upeimpiin häihin ikinä, ja koko päivä vierähti siinä. Meidän ystävät Viivi ja Antti sanoivat toisilleen tahdon Suomenlinnan kirkossa, ja jatkoja juhlittiin Suomenlinnan Tenalji von Fersenissä. Miljöö oli ihan mieletön, ja sääkin helli meitä melkein koko päivän paria pientä sateen ripottelua lukuunottamatta.

Vihkitilaisuus oli niin kaunis ja koskettava, ja sen jälkeen heiteltiin perinteiset riisit ja käveltiin rantaan vastaanottamaan hääparia, joka saapui veneellä näyttävästi moikkaamaan vieraita ennen jatkobileitä. Suomenlinna on kyllä niin upea paikka, vaikka korkkarit kokivatkin kovan kohtalon heti neitsytmatkallaan. Mutta yksi suutarikäynti on pieni hinta siitä että saatiin viettää niin mielettömän upea päivä eilen.

Ruokaa oli paljon ja se oli todella hyvää. Lapsille oli järjestetty ihanasti kasvomaalausta ja muuta kivaa ohjelmaa, ja juhlissa oli rento ja kiva tunnelma. Hääparin perheenjäsenet pitivät ihania puheita ja nauru raikasi. Tytöt kerkesivät tanssimaankin, vaikka melko ajoissa lähdettiinkin kotiin. Olisihan sitä tietysti ollut kiva vielä jatkaa juhlintaakin, mutta lasten mukaan mentiin ja siinä vaiheessa kun väsymys alkoi ottaa vallan, oli aika lähteä kotiin. Lapset jaksoivat yllättävän hyvin koko pitkän päivän, vaikka nukahtivatkin sitten kotimatkalla autoon, ja nuoremman neidin sai kantaa autosta suoraan sänkyyn.

Nämä olivat ensimmäiset häät joissa oltiin vieraana omien häiden jälkeen, ja nousi kyllä niin elävänä pintaan omatkin häämuistot samalla, vaikka tietenkin ajatukset olivat upeassa hääparissa ja juhlittiin ja iloittiin heidän puolestaan. Viivin ja Antin onni paistoi kilometrien päähän, siinä on kyllä pari joka sopii toisilleen täydellisesti. Kiitoksia ihan mielettömän paljon vielä upealle hääparille siitä että saimme olla osana heidän tärkeää päiväänsä, ja suuri kiitos heille myös siitä että sain jakaa pieniä paloja häistä myös teidän kaikkien kanssa!

Mä löysin sen vaaleansinisen mekon, sittenkin, ja olen tosi tyytyväinen mun hääasuun. Se oli yksinkertainen, mutta asusteet tekivät siitä kuitenkin mielestäni häihin sopivan ja juhlavan. Mekko löytyi H&M:ltä dividedin puolelta, ja hintaa sillä oli 9,95, mikä oli ihan mukava ylläri kassalla, kun tämä kuitenkin oli jo toinen mekko jonka ostin häitä varten. Mekko on myös tosi monikäyttöinen kaikessa yksinkertaisuudessaan, ja rakastan sen mallia. Kiitos muuten hurjasti kaikille reklamointivinkeistä edelliseen postaukseen, kunhan tämä meidän härdelli vähän helpottaa niin mä lähden kyllä käymään Zarassa ja reklamoin mekosta. Ei mua haittaa vaikka en saisi rahoja takaisin, mutta toivottavasti palautteesta on kuitenkin hyötyä.

Mekko H&M / Kaulakoru H&M / Kengät River Island / Kello Marc by Marc Jacobs* / Laukku Marc by Marc Jacobs / Korvakorut Marc by Marc Jacobs / *saatu blogin kautta.

Me ollaan tänään tyhjennetty kämppää kaikesta turhasta roinasta, kun iski vähän sellainen ”loma loppuu pian eikä olla saatu vieläkään tehtyä näitä asioita mitkä piti tehdä heti ekana” -fiilis. Otto kävi viemässä Uffin keräykseen niin monta säkillistä vaatteita että en voi uskoa että olen muka käyttänyt niitä kaikkia joskus. Lisäksi käytiin Ikeassa, ja olen vähän aloitellut keittiönuudistus-projektia. Meidän kodin muutoksista tulee mahdollisimman pian lisää juttua, kunhan saadaan kaikki valmiiksi, hommaa riittää.

Ihanaa huomista sunnuntaita, ja hyvää yötä kaikille <3


26 Responses to “Onnellinen häävieras”

 1. H sanoo:

  Hei! Asu näyttää kivalta ja kokonaisuus toimii. Ajattelin vain kysyä että huomaatko itse että sun itseruskettava ei oo kovin tasainen juuri esim nilkoista? Oon huomannu sen parissa kuvassa. Tietty se voi olla kuvan valotuksesta tai jostain mutta itse ir:n käyttäjänä yritän välttää
  Noita oranssinilkkoja.

 2. Natali sanoo:

  Ina you look stunning dear! Real lady in this baby blue outfit. 🙂 Your little one is super cute too and I love that you were all matchy-matchy mommy and daughter. 🙂

  http://lartoffashion.com

 3. Näytät tosi kauniilta. 🙂 Kivasti olet stailannut mekon!

 4. anette sanoo:

  Voisitko vastata edellisen postauksen kommentteihin 🙂 tosta ruutupaidasta kyselin

 5. ...... sanoo:

  Kivan näkönen tuo mekko sulla! 🙂 ostin itse just samanlaisen (mutta erivärisen) parin viikon päästä olevia häitä ajatellen. Tulin kuitenkin katumapäälle kun mietin oisko mekko liian arkinen ja enempi rantamekkotyylinen. Mut ehkä uskaltaudun sen laittamaan ku tuolla tavalla asustettuna se ei näytä ees siltä kympin mekolta 😉

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon<3 Siis mä mietin kans että onko se liian arkinen, mutta ei se kyllä ollut sitten kun asusteilla vähän teki siitä juhlavamman! 😀 Laita ihmeessä päälle säkin, oot varmasti upea :)!

 6. miisa sanoo:

  Niin söpö kuva Zeldasta, ihanat saparot! 🙂 Ihanan näköiset häät ja kaunis hääpuku morsiammella, ja sulla on nätti asu myös 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Zelda oli niin söpö saparoissaan, vaikka aika nopeasti kuvan jälkeen kiskoikin pompulat irti :DD! Häät olivat tosiaan aivan upeat<3 Kiitoksia hurjasti!

 7. 101Dalmatialaista sanoo:

  Ohhoh aivan täydellinen asu häihin! Väri sopii sinulle upeasti 🙂

 8. Heidi sanoo:

  Hei! Kannattaa perehtyä vähän mihin uffin rahat menee, ja jatkossa viedä vaatteet ym. vaikka SPR:n Konttiin tai vastaavaan 🙂

 9. Anna sanoo:

  Tiara on ihan ilmetty Otto!! 😀

 10. Hanna sanoo:

  Olet kyllä aivan upean näköinen! Mekko ja nuo herkulliset kengät <3 kiitos ihanasta, hyväntuulisesta ja aidosta blogista 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti <3 IHana kuulla että tykkäät! Noi kengät oli kyllä hyvä löytö, ja ihan uskomaton tuuri että vikana iltana ennen häitä sitten löysin vielä täysin niihin sopivan mekon :D!

 11. Janita sanoo:

  Moi! Ei kannattaisi koskaan heittää enää vaatteita UFFiin kun ne voi viedä H&Mlle ja saada sieltä -15% alennuskuponkeja!

  Ihana hääasu, juuri sun näköinen!

 12. Elli-Noora sanoo:

  Moikka Iina! Olen lueskellut sun blogia jo jonkun aikaa ja ajattelin, että nyt kerrankin on pakko kommentoida ja kiittää sua 🙂 Sun postauksia on aina ilo lukea, kiitos kun jaksat nähdä vaivaa näiden ihanien postausten eteen ja meidän lukijoiden iloksi! Sun kirjotukset on tosi inspiroivia ja oon saanut sulta niin paljon kaikenlaisia vinkkejä mm. sisustukseen (muutan pian ekaa kertaa omaan asuntoon) ja pukeutumiseen liittyen, kiitos siitä 🙂 Vaikutatte aivan ihanalta perheeltä ja teidän elämää on ilo seurata <3 ja voi että kun tytöt on niin suloisia etenkin tässä postauksessa juhlavaatteet päällä <3 Ja toi sun asu on aivan uskomattoman upea, oon ihan rakastunut noihin kenkiin! Ja muutenkin olet ihan mielettömän kaunis, ja tuo väri on niin täydellinen <3 voisin varmaan hehkuttaa tuota asua ikuisesti 😀 Ja aivan ihanan näköiset häät ja kaunis pari, aurinkoinen Suomenlinna oli varmasti ihan parasta! 🙂 Ihanaa loppukesää koko teidän perheelle! 🙂

 13. Anna sanoo:

  Näkyy nännit läpi paidasta :DD

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.