Mahtava Lintsireissu

16.07.2015

Eilen Otto ja tytöt tulivat hakemaan mua töistä, ja lähdettiin Lintsille yhdessä Emilian perheen kanssa. Otto nappasi mut kyytiin ja suunnistettiin kohti Lintsin parkkipaikkoja, vain todetaksemme vartin kiertelyn jälkeen että jokaikinen paikka on täynnä. Lopulta pysäköitiin sitten siihen samaan spottiin mistä Otto haki mut töistä ja käveltiin kymmenen minuutin matka Lintsille. Toimi se onneksi niinkin!

Sään piti olla eilen pilvinen ja vain 19 astetta lämmintä, mutta kerrankin sääennusteet olivat oikeinpäin väärässä ja saatiin nauttia melkein helteestä, sää oli ihan huippu. Lintsillä oli hurjasti porukkaa, mutta päästiin kuitenkin ihan hyvin käymään laitteissa. Tiara ja Ava kävivät joissain laitteissa kahdestaankin, en meinaa tajuta että he ovat molemmat jo niin isoja että voivat mennä kahdestaan vaikka Merirosvolaivaan. Sinne he kiipesivät kaikkein ylimmälle penkille ja vuoroin kiljuivat ja vuoroin supattivat jotain toisilleen.

Alla oleva ylin kuva / Emilia

Pienemmätkin naperot pääsivät käymään Kotkotissa ja muissa pikkuisten vekottimissa, ja nauttivat hekin tosi paljon. Oli ihanaa kun oli mukavaa seuraa ja lapset viihtyivät yhdessä myös. Ostettiin hattara mutta ei saatu siitä edes neljästään syötyä kuin alle puolet. Se on ihanan näköistä mutta en muistanut että se on niin hullun ällömakeaa kun en ole aikoihin maistanut. Lapsetkaan eivät hirveästi siitä tykänneet, mikä oli ihan hyvä ettei tullut sokeriähkyä kenellekään.

Allaolevat kaksi ylintä kuvaa / Emilia

Laitteissa pyörimisen jälkeen käytiin vielä yhdessä syömässä koko porukka. Oli kyllä kaikinpuolin tosi huippu Lintsireissu, ja oli kiva olla liikkeellä toisen lapsiperheen kanssa, kun kokoajan mentiin lasten ehdoilla mutta silti oli huippua seuraa. Jonottaminenkaan ei käynyt tylsäksi kun sai vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa. Kiitoksia Emilialle ja koko perheelle ihanasta reissusta ja kuvista joita sain lainata! Kerrankin saatiin jostain reissusta pari perhekuvaakin.

Tänään ollaan rumbattu ympäriinsä koko päivä. Satuin aamulla bongaamaan tori.fi:stä edulliset pinnatuolit vuosien metsästyksen jälkeen, ja Otto kävi hakemassa ne heti meille kotiin. Sitten lähdettiinkin maaliostoksille, ja piipahdettiin vielä verkkokaupassa hakemassa ilmapumppu kameroiden puhdistukseen ja Itiksestä kaulakoru mulle huomista hääasua varten. Kaulakoruostoksilla löysinkin itselleni täydellisesti vaaleansinisten häitä varten ostettujen kenkieni kanssa sopivan mekon, ja laitankin sitten sen huomenna päälle, mikä on onni, koska huomasin myös tänään aamulla että aiemmin Zarasta häitä varten ostamastani mekosta oli vetoketju rikki ennenkuin ehdin saada sitä edes päälle. Palautukseen menee jos vaan löydän vielä kuitin.

Kuva / Emilia

Huomenna tiedossa on tosiaan ystävien häät, en malta odottaa! Niistä tulee varmasti upeat juhlat. Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille <3


14 Responses to “Mahtava Lintsireissu”

 1. j sanoo:

  Bongasin teidät lintsiltä! Katsoin että onpa tutun näköinen mutten heti tunnistanut. Jatkoin matkaa ja totesin itsekseni myöhemmin että se olikin se bloggari :)

 2. Maikku sanoo:

  Mulla on Zaran asiakaspalvelusta pelkkiä huonoja kokemuksia, joten en tiiä onnistuuko, mutta eikös niiden pitäis korvata tuote ilman kuittiakin jos siinä on valmistusvirhe? Jos siis se vetskari ei oo teillä hajonnu… Mä kävin just palauttamassa Skopunkteniin ballerinat (ilman kuittia) kun yhden kävelykerran jälkeen alko pohjat irtoamaan… Kannattaa ainakin yrittää. Tai netin kautta laittaa kuvien kanssa reklamaatio.

 3. T sanoo:

  Reklamoida voi aina, vaikka ei olisi kuittia enää! Koska ei vetoketjun pitäisi heti hajota, varsinkaan jos ei ole edes kertaakaan ehtinyt käyttää
  Pakko kommentoida vielä, että huh sulla on pitkät jalat!:-D Tossa Perhekuvassa oikeen korostuu… tytöt on sun jalkojen mittaisa :-D ja tää on siis ainoastaan hyvällä sanottu, pitkät sääret on jees! :-)

 4. kiira sanoo:

  mulla on ikävä palautuskokemus zaraan ja sen jälkeen en olekaan enää kyseisessä liikkeessä pahemmin asioinut. myös mun ostamasta tuotteesta oli vetoketju rikki jo ennen ensimmäistä käyttökertaa ja meninkin sitten (ilman kuittia) zaraan tiedustelemaan reklamointimahdollisuudesta. myyjä totesi, että ilman kuittia ei ole mitään tehtävissä. seuraavana päivänä palasin liikkeeseen takaisin kuluttajansuojalain kanssa, jonka mukaan virheellisen tuotteen myyjä on velvollinen korvaamaan minulle heidän virheensä vaihtamalla tai korjaamalla tuote tai palauttamalla rahat (tai jotenkin näin, lainasin lakia nyt ihan omasta muististani :D). vartin odottelun ja useamman paikalla olleen myyjän kanssa käydyn keskustelun päätteeksi sain lopulta tehdä sen pirun reklamaation. eli vaadi säkin hyvitystä rikkinäisestä mekosta vaikka kuittia ei enää mistään löytyisikään, sillä lain mukaan sitä ei voi kuluttajalta vaatia :)

 5. anna sanoo:

  Mekin olimme kolmisen viikkoa sitten Lintsillä 5 v kanssa, oli tosi kivaa! :) tuli itsekin käytyä mm. Raketissa ja vuoristoradassa. Tytöillä näyttää olleen tosi hauskaa!

 6. A sanoo:

  Reklamaatio ilman kuittia onnistuu kunhan pystyy todistamaan että tuote on kyseisestä paikasta ostettu :D eli vaatteissa ei pitäs juurikaan joutua tappelemaan, koska niissä kuitenkin esim niskalapussa lukee vaikka ”zara collection” ja mitä näitä nyt on :D jos ei kuittia löydy niin voi tueksi ettiä verkkopankista maksutapahtuman jos on kortilla maksanut! Mutta tosiaan niin kuin muutkin on täällä todenneet niin rikkinäinen tuote tulee korvata asiakkaalle vähintään lahjakortin tms muodossa! Tietty helpottaa jos sattuu löytämään sen kuitin!

 7. Jenni sanoo:

  Vitsit tossa tokavikassa kuvassa missä kaikki lapsoset istuu penkillä, niin Tiara ja Zelda näyttää lähestulkoon kaksosilta! :D itekkin odotan että lapsia joskus siunaantuis ja pääsis huvipuistoilemaan! :) ilman lapsia sinne ei oo kiva mennä kun kaikki ”aikuisten” laitteet on niin hurjia ettei niihin uskalla mennä, eikä kehtaa yksin mennä lasten laitteisiinkaan ;D

 8. Mertsi sanoo:

  Näyttääpäs ihanalta! :) Mäkin katoin tuolikuvasta, että ihan on kuin kaksoset teidän tytöt! Samaten tossa yhdessä karusellikuvassa, kun kaikki lapset on punasessa autossa, niin Tiara taas on kuin ilmetty Otto. Ei kyllä malttais odottaa, että näkee joskus omat lapset. Varmaan hauskaa katsoa, minkä verran löytyy yhtäläisyyksiä kehenkin.

 9. Elsa sanoo:

  Mistä toi alimman kuvan ruutupaita on? :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ruutupaita on JC:stä Tukholmasta ostettu joskus 2013 kun Zelda oli ihan vauva vielä! :D Mutta oon nähnyt monessa kaupassa nyt vähän samantyylisiä! :)

 10. Krista sanoo:

  Mä oon ainaki pystyny Vilaan tekemään reklamaation ilman kuittia. Huomasin neuleessa olevan reiän ku olin ekaa kertaa pistämässä sitä päälle ja vein Vilaan. Myyjä oli tosi ystävällinen ja lupas laittaa neuleen ompelijalle ja sain sen sit ehjänä takaisin :)

 11. K sanoo:

  Mulla hajosi zarasta ostettu kaulakoru noin kuukausi oston jälkeen ja sain samanlaisen tilalle, vaikka ei kuittia ollutkaan. Eli kannattaa mennä reklamoimaan, ei välttämättä rahoja takaisin saa, mutta edes ehjän tuotteen/lahjakortin.

 12. Mirka sanoo:

  Vähän tuo Emilian poika on söpö!! Ihana!! <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.