Sinistä ja kultaa

16.08.2015

Sininen väri on ollut sellainen jota en juuri koskaan osta itselleni, mutta tänä kesänä jotenkin olen löytänyt sen ja tykästynyt. Ostin nimittäin jo toisen sinisen mekon viime viikolla, koska se oli vaan kuosiltaan ja malliltaan niin ihana, ja kaula-aukko sopi ostamaani siroon kultaiseen koruun täydellisesti. Sininen väri on jotenkin ihanan raikas ja kesäinen, ja kai se sopii vaaleaan tukkaankin kivasti.

Mekko BikBok / Kaulakoru H&M / Kello Marc by Marc Jacobs* / Sormukset Topshop / Kengät H&M / Laukku Marc by Marc Jacobs / Aurinkolasit Gina Tricot /*saatu blogin kautta.

Olen jo pitkään etsinyt siroa monikerroksista kaulakorua, ja nyt löysin vihdoin h&m:ltä juuri sellaisen kuin halusinkin. Koru on tosi yksinkertainen, mutta useat ketjut tekevät siitä sopivan näyttävän ja se tuntuu jotenkin ihanan kevyeltä ja freesiltä kaikkien massiivisten statement-korujen jälkeen. Näiden korujen lisäksi kaulassa suunnilleen kiinniolevat chokerit ovat nyt supertrendikkäitä mutta niihin mä en ole vielä päässyt sisälle, vaikka ala-asteella niiden suuri fani olinkin. Mulla on edelleen tallessa mun ala-asteella ostama musta  venyvä choker jollaisia näkyy nyt joka puolella, niin hassua että ne ovat tulleet takaisin muotiin!

Toissapäivänä oli ihan kauhean kova tuuli ja asukuvien ottaminen oli lievästi sanottuna haasteellista, saatiin yksi aika huvittava kuva jossa mulla on ihan täysi poseeraus päällä mutta kaikki itsestään liikkuvat osat kuten hiukset ja mekko ovat aivan päin prinkkalaa. En kestä, kuva on niin hassu!

Sininen mekko ja koru hot or not?

Me tässä juuri mietitään päivän ohjelmaa banaanilettuaamupalan ja ompeluhetken jälkeen, katsellaan mitä hauskaa me keksitään! Ihanaa päivää kaikille <3


16 Responses to “Sinistä ja kultaa”

 1. Ann-Marie sanoo:

  Ihana mekko! Aina tolkuton Jes fiilis kun huomaa etttä oot postannu! :*

 2. Sini sanoo:

  Todellakin HOT!
  Aivan rakkautta tuo sun mekko! Vaan pidätkö sä koskaan siellä alla esim shortseja? Koska mulla on joku kriisi nykyään sen kanssa, että tuntuu et kaikki mekot on liian lyhkäsiä et peppu vilkkuu jos vähäkää tuulee tai kyykistyy ja hirveästi kuitenkin tekisi mieleni pitää mekkoja. En vaan osaa olla sit stressaamatta sen helmab kanssa ja oon suosiolla tyytyny maximekkoihin :D

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon<3 :D En mä pidä sortseja, mä oon sitä mieltä että jos joku mun pikkareita säikähtää jos ne tuulessa vähän vilahtaa niin sille en voi mitään :D ei se ole niin justiinsa! :D

 3. Katriina sanoo:

  Heips! :) Taas niin ihana look! :) Itse suosin sinistä jonkin verrankin omassa pukeutumisessa :) Sininen ja kulta sopivat mielestäni kauniisti yhteen. Se mekkosi oli myös upea, jossa olit Natali K:n kuvattavana silloin Zeldan odotusaikana :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia hurjan paljon<3 Sininen ja kulta on kyllä kiva yhdistelmä! Ja voi miten ihanaa että muistat vielä sen mekon, se oli mustakin ihana! Harmi kun ei ole sille enää käyttöä kun se oli raskausmalli :D

 4. Iitres sanoo:

  Mekko sopii sulle tosi hyvin! Vaalealle sopii kyllä sininen hyvin :)

  Asiasta kukkaruukkuun. Seuraan sua snapissa ja sun videot on aina puoliksi vihreitä. Kuvan yläosa on ihan normaali ja alaosa vihreänä.. Kaikkien muiden snäpit näkyy ihan normaalina niin oletan, että mun puhelimessa ei ole vikaa. Ootko tietoinen asiasta? :)

 5. Ronja sanoo:

  Tosi ihana asu siulla :)

 6. Nimetön sanoo:

  Perfect <333

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.