15 kuvaa viikonlopulta

16.08.2015

Viikonloppu hujahti taas sellaista vauhtia ettei tosikaan, miten se aika meneekin aina niin nopeasti? Me tehtiin kaikkea hauskaa, mutta ennenkaikkea otettiin rennosti. Ei oikeastaan suunniteltu yhtään mitään vaan päädyttiin vain tekemään kaikkea hauskaa ja se spontaani hauskanpito olikin kaikkein parasta.

Tänä viikonloppuna ollaan:

..Leikitty ilta-auringossa puistossa, keinuttu ja pompittu ja juostu sitten kilpaa kotiin saunomaan.

.. Opeteltu ompelukoneen käyttöä esikoisen kanssa. Minä tuskailin kun en meinannut saada lankaa neulansilmään, joka on turvamuovin takana etteivät pienen harjoittelijan sormet joudu sinne ommellessa. Keksin kuitenkin aika hyvän lifehackin ainakin omasta mielestä, kun suihkutin langanpäähän hiuslakkaa ja sain sen sitten samantien silmään. Se pysyi paljon jämptimmin suorassa ja meni heti minikokoiseen neulansilmään.

.. Käyty Fallkullassa. Siellä oli ihan superisti eläimiä, ja ne kaikki olivat ihan järkyttävän söpöjä! Lehmät, vuohet ja minipossujakin pienemmät mikropossut veivät mun sydämen aivan täysin. Kysyttiin siellä että saako eläimiä syöttää, ja eläintenhoitaja kertoi että kaikille muille saa antaa heinää paitsi hepoille. Niin mä pääsin ekaa kertaa syöttämään lehmiä ja vuohiakin! Oli niin ihanaa, voikohan tähän kotieläintiloilla käymiseen jäädä koukkuun, eläimet on niin ihania ja mun tekisi mieli käydä noissa paikoissa joka viikonloppu vähintäänkin!

.. Mietitty Fallkullassa, että mitä kivaa me oikein vielä keksittäisiin. Bongattiin sitten kyltti joka kertoi että Malmilla sijaitsee myös Huonekalujen kirppis, jonne ajateltiin mennä käymään. Paikka oli ihan mahtava, vaatimaton rakennus kätki sisälleen ihan uskomattoman aarreaitan, siis varsinkin tällaiselle Barbiehullulle kuin minä. Kirppiksellä oli toki niitä huonekalujakin, mutta enemmän mä vaikutuin mahtavan siististä ja todella todella laajasta leluvalikoimasta.

Meille lähti mukaan mm. barbien suihku ja barbien ruokia, ja tuolta käydään varmasti hamsteroimassa lisää kaikkia barbiejuttuja, nyt meillä ei vaan ollut käteistä kymppiä enempää mukana kun ei oltu varauduttu ollenkaan että mentäisiin paikkaan jossa ei käy kortti, ja kirppis oli menossa vartin päästä kiinni. Osoite on Ormuspellontie 12, ja oikeasti jos yhtään kiinnostaa löytää esim. oman lapsuuden leluaarteita niin suosittelen kiiruhtamaan tuonne, se on auki joka päivä!

.. Herkuteltu ihan superhyvällä uunilohella, jonka reseptin jaan teille viikon arkiruokana alkavalla viikolla, sekä pidetty leffailta. Käytiin pitkästä aikaa Makuunissa ja vuokrattiin Risto Räppääjä ja Sevillan saituri. Oli muuten ihan huippuleffa, ja kuopuskin jaksoi katsoa varmaan 70% mikä on hänen ennätyksensä!

Kerrassaan loistava viikonloppu, näitä lisää! Ihanaa alkavaa viikkoa ja hyvää yötä kaikille <3


19 Responses to “15 kuvaa viikonlopulta”

 1. Avatar Saranda sanoo:

  Voi teillä on kauniit tyttäret ja tosi mukavan ja onnellisen kuuloinen arki! <3

  tyhjaajatus.blogspot.fi

 2. Avatar Janni sanoo:

  Hei! Pakko kysyä että mistä olet hankkinut tuon aivan ihanan vaaleansininen hameen?

 3. Avatar Hanna sanoo:

  Ihania kuvia ihanasta viikonlopusta! Kurkista ihmeessä uutta blogiani naiseudesta ja äitiydestä :)

 4. Avatar jelena sanoo:

  Oivoi, Falkkullasta tulee kaikki lapsuusmuistot mieleen <3 Asuin lapsuuteni siinä semi lähellä ja käytiin siellä tosi usein. Muistan, että oon myös kaksi kertaa ollut hoitamassa niitä eläimiä :) Sain putsata possujen ja lehmien karsinat, käyttää lehmiä kävelyllä narun päässä ja ruokkia niitä eläimiä :D Ja mun muistaakseni toi oli ihan ilmaista lapsille? Siellä järjestettiin noita eläintenhoitopäiviä aina välillä...

  Oon tossa kirppiksellä halunnu kans käydä :D Bongasin sen juhannuksena, kun poljin malmilta tapanilaan ja menin siitä ohi... Pakko käydä! Nyt tiedän, että pitää rahaakin varata mukaan :)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Fallkulla on kyllä ihana! :) Ja voi vitsi, toi olis varmaan elämys kun pääsisi ihan osallistumaan eläintenhoitoon! Ainakin jotain kerhoja ja kursseja siellä näytti olevan! :) Ja kantsii mennä tonne kirppikselle, ihan huippu! :D

 5. Avatar Julia sanoo:

  Hei! Itse postaukseen nyt ollenkaan liittymättä, mutta millaisia ensikenkiä (vk sekä talvi) käytit tytöillä heidän ollessaan alle vuoden? Meillä on nyt 8 kk ikäinen poika, joka kohta joutuu jo aloittamaan päiväkodin. Mietinnässä ovat nyt sitten, että millaiset tennarit, kumpparit ja talvikengät sitä kannattaisi hänelle ostaa? Kuitenkin varmaan talven aikana alkaa viimeistään kävelemään, nytkin kun jo tukea vasten nousee pikkuhiljaa seisomaan. Muutenkin tuon ikäisen vk- ja talvivaatteet kiinnostaa miten heidät puit.

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Meillä oli tennareina/kävelykenkinä sellaiset nilkkaa hyvin tukevat Kangaroosit ja toisella sitten taisi olla ihan nahkaiset ensiaskelkengät. Lisäksi on ollut jos jonkinmoisia kaupunkikenkiä sitten erikseen niile reissuille kun ei olla kävelty. Kumpparit oli lyhytvartiset Jonathanit Jesper Juniorista, jaaaaaa talvikenkinä taisi olla Tiaralla aikoinaan ihan Kuomat, ja Zeldalla nyt viime vuonna Sorelit. :)! Lastenvaatteet- tunnisteen alta pitäisi löytyä lisää juttuja, tai sitten jos tuohon sivupalkin hakukenttään kirjoittaa talvivaatteet tai välikausivaatteet :)! Toivottavasti oli apua, ja ihanaa syksyä sinne<3

 6. Avatar Jasmine sanoo:

  Ihania kuvia, Fallkulla on kyllä ihana paikka :)
  PS. Ihan yleisestikin blogistasi; aivan ihanat tyttäret sinulla ja Otolla! Osaat kertoa arjestakin tosi kivasti ja tykkään myös sun pukeutumistyylistä :) Kivaa viikkoa teille!

 7. Avatar Sannna sanoo:

  Mua kiinnostaisi kuulla lisää tuosta omepulukoneesta,vaikka ihan oman postauksen verran ;D

 8. Avatar Anni sanoo:

  Aivan ihana sun asu! voitko kertoa mistä nuo kaikki vaatekappaleet on ostettu?

 9. Avatar Nimetön sanoo:

  Miks sun snäppivideot näkyy sillee et puolet on virheenä ? :(

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Onks sulla iphone? Koska muutama muu lukija tuli kertomaan että honor6-puhelimen (jollainen mullakin on) käyttis ei sovi yhteen i-luurien kanssa, ja siksi niissä se näyttää puolet vihreänä :( Mulla itsellä siis ja käsittääkseni kaikilla muilla kuin iphoneilla näkyy ihan normaalisti mun videot.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.