Arkikuvia viime päiviltä

01.09.2015

Vihdoin tuntuu että flunssa alkaa helpottaa meillä kaikilla, ja huomenna tytötkin menevät jo takaisin päiväkotiin. Onneksi flunssa meni ohi ajoissa, kun tuo meidän esikoinen on taas laskenut öitä tanssituntiin, olisi ollut harmi jos ei olisi tällä viikolla päässyt. Viime päivinä on kulunut nenäliinapaketteja, iPadilta on katsottu Lasten Yle areenaa ja molemmat neidit ovat nukkuneet päiväunia, väsynyt isi kainalossaan. Mä olen ollut töissä ja Otto on hoitanut tyttöjä kotona. Ollaan maalattu tyttöjen kanssa My Little Ponyja vesiväreillä ja pötkötelty yhdessä sohvalla.

Oli niin ihanaa tulla yksi päivä kotiin, kun tytöt ja Otto nukkuivat sohvalla ihan kasassa, kuten kuvasta näkyi. Sydän meinasi pakahtua rakkaudesta kun mä katselin mun rakkaita jotka kaikki kolme tuhisivat yhdessä.

Odotan jo innolla että päästään puistoon ja muutenkin ulos puuhastelemaan kun nyt ollaan vaan kökitty sisällä. Syksykin on tässä jossain välissä yhtäkkiä saapunut ja helteet ovat tipotiessään, huomenna puetaan päiväkotiin jo ihan kunnon ulkovaatteet, vaikka tietty välikerrokset jäävät pois. Nyt tuntuu että se arki on todella alkanut, kun eka flunssakin on jo sairastettu. Tästä se syksy taas lähtee, ja parin viikon päästä on jo mun ja Tiaran synttärit. Tänään illalla leivoin mustikkapiirakkaa kun tyttöjen isoisä ja täti tulivat piipahtamaan meillä illalla. Siinä oli onneksi tytöille piristystä kerrakseen tylsän sisälläöllöttelyn jälkeen.

Päiväkotiviikko jää tältä viikolta vähän lyhyeksi kun huomenna on ainoa päivä, mutta kieltämättä odotan jo innolla että pääsen itse viettämään kotipäiviä tyttöjen kanssa, kun viime viikolla oli niin paljon menoa työmatkan ja Indiedaysin virkistyspäivän merkeissä. Ihana päästä vaan hengaamaan mun murusten kanssa ja tekemään kaikkea kivaa.

Hyvää yötä kaikille ja ihanaa huomista keskiviikkopäivää<3


6 Responses to “Arkikuvia viime päiviltä”

  1. emzi sanoo:

    Ihanaa keskiviikkoa sullekin:-)

  2. Minna sanoo:

    Voi että miten ihana kuva tuo viimeinen! Teillä on aivan ihastuttava perhe, kerta kaikkiaan 🙂

  3. Iiiihania arkikuvia! <3 Toi vika kuva tytöistä on suloinen. Mä muistan, että musta ja pikkuveljestä on samantyyppinen kuva. Se on yksi mun lemppareistani. :')

  4. Katriina sanoo:

    Hei! Tällästä pikasesti kysäisin, että täsmäskö sulla normaalia kokoa noi topshopista ostetut slip-on tennarit? 🙂 esim converseihin verrattessa?

  5. Mipsi sanoo:

    Ihania arkikuvia!! Mistä nämä kivat T ja Z mukit ovat? Olen niitä ihastellut jo useammassa postauksessa.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.