Luokkaretkellä

31.08.2015

Moikka! Huhhuijaa, tuntuu että on ikuisuus siitä kun olen kirjoittanut, kun en ole kertonut kuulumisia hetkeen vaan keskittynyt enemmän toisiin aiheisiin. Mutta siis, hyväähän tänne kuuluu, paitsi että ensimmäinen syysflunssa on iskenyt koko perheeseen. Kerkesivät tytöt sentään olla kuukauden nyt päiväkodissa ennen ekaa flunssaa, kun viime keväänä se flunssa tuli jo kolmen päivän tutustumisjakson jälkeen. Onneksi kerkesin kuitenkin lauantaina käydä Indiedaysin luokkaretkellä, eli vuosittaisessa Indiedaysin bloggaajien virkistyspäivässä, jonne pääsin nyt ekaa kertaa.

Aamu alkoi ihanalla brunssilla ja palaverilla Indiedaysin toimistorakennuksen kattohuoneistossa, jonka jälkeen siirryttiin ravintola Gaijiniin Bulevardille maistelemaan sakea ja ihania herkkuja. Paikalla oli myös Gaijinin toinen omistaja, Tomi Björck, joka kertoi meille BW Restaurantsin huikean tarinan aina ensimmäisen ravintolan Farangin perustamisesta lähtien. Oli todella mielenkiintoista kuulla mistä kaikki on alkanut ja miten huikean työn Tomi ja toinen omistaja Matti Wikberg ovat tehneet, että ovat päässeet sinne missä nyt ovat. Neljä huikeaa ravintolaa Suomessa, ja yksi Tukholmassa.

Ruoat olivat todella mielikuvituksellisia ja mielettömän näköisiä, mutta myös huikean hyviä. Mun suosikkini oli mustekalakeksi jonka sisällä oli lohisashimia, yuzumajoneesia ja kirjolohenmätiä, eli Squid cracker & salmon, mutta kaikki muutkin olivat kyllä todella hyviä. Mä en ollut ennen käynyt Gaijinissa, mutta nyt kun kävin niin elättelen täällä sellaista toivetta että tuo herra Hyttinen veisi mut vaikka sinne synttäripäivänä syömään, ja lähdettäisiin siitä sitten jatkamaan muualle, vinkvink!

Juteltiin myös Tomi Björckin kanssa lasten ruokailutavoista hetken aikaa, ja oli tosi mielenkiintoista kuulla mitä huippukokin omat lapset syövät. Kuulemma menee sekä nakkikastike että uudet maut joita hän tykkää testailla kotona ennen niiden tuomista ravintolan ruokalistalle. Mun mielestä se on huikeaa että lapset oppivat pienestä asti jo maistamaan paljon erilaisia ruokia, ja sitä toivon myös meidän lapsilta ja kovasti yritän tarjota mukavia ja erilaisia ruokailukokemuksia niin arjessa kuin juhlassakin.

Sake tastingin jälkeen suunnattiin Lönnrotinkadulle Amazed Gamesin järjestämään huikeaan room escape -peliin, jossa siis porukka suljetaan huoneeseen, josta on tunti aikaa yrittää päästä ulos. Mä olen halunnut jo pitkään päästä kokeilemaan tätä, ja voi vitsit että se oli hauskaa! Me jakauduttiin pienempiin viiden hengen porukoihin room escapea varten, ja pääsi ihan uudella tavalla tutustumaan kanssabloggaajiin kun ratkottiin yhdessä mysteerejä. Päästiin jopa lopulta ulos ennen tunnin loppua, ja vaikka peli oli tosi haastava niin me pystyttiin siihen! Oli kyllä ihan huippua, pakko mennä tuonne joskus uudestaan kun meillä jäi kaksi muuta huonetta vielä testaamatta.

Room Escapen jälkeen me kirjauduttiin Indigo Hoteliin sisään Korinnan kanssa ja nautittiin meidän ihanasta kasikerroksen tilavasta huoneesta. Sitten suunnattiin Indigo Hotelin alakerrassa sijaitsevan Bröd -ravintolan terassille nauttimaan vähän alkudrinkkejä ja höpöttelemään lisää. Syötiin vielä hyvä kolmen ruokalajin illallinen Brödissä, ja jatkettiin siitä Virgin Oil & Co-ravintolaan Elias Kaskisen levynjulkkarikeikalle vähän pienemmällä porukalla. Me innostuttiin vielä Korinnan ja Annikan kanssa jatkamaan iltaa Villissä Wäinössä tanssien, ennenkuin lähdettiin hotellille nukkumaan.

Oli kyllä ihan huippu päivä, törmäsin illalla moneen vanhaan tuttuun joita en ollut nähnyt vuosiin ja vaihdettiin kuulumisia. Ja oli myös tosi kivaa tutustua muihin bloggaajiin paremmin, osan kanssa ollaan tietysti tunnettu jo pitkään mutta etenkin se room escape oli helppo tapa tutustua niihin joiden kanssa ei aiemmin oltu vielä ehditty tutustumaan. Tietysti oli myös huippua höpöttää Korinnan kanssa hotellihuoneessa yömyöhään, ja se kun muutama teistä ihanista lukijoista tuli juttelemaan mun kanssa illan aikana!

Oli parasta nukkua hotellin megakorkeassa sängyssä ja herätä aamulla valmiiseen pöytään ihan kaikessa rauhassa. Heräsin kyllä silti jo ennen yhdeksää ihan pirteänä, ei sitä vaan enää osaa nukkua pitkään vaikka saisikin. Aamupalan jälkeen Otto haki mut kotiin ja vietettiin kiva sunnuntai yhdessä koko perhe.

Kiitos kaikille ihanille joiden kanssa sain viettää lauantaita ja sunnuntaiaamua, toivottavasti nähdään pian taas!


9 Responses to “Luokkaretkellä”

 1. Kukka sanoo:

  Oih, ihan kuulostaa luksuselämältä! Voisi olla kiva joskus viettää tuollainen päivä.
  Mahtoi olla huikea kokemus – ainakin käytit sanaa ”huikea” aikas monta kertaa, laske vaikka ;) Mutta ei se mitään, huikea on aika muikea sana minunkin mielestäni :) <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mä luin äsken postausta uudestaan just ennenkuin näin tän ja ajattelin itsekseni että joo taisi olla aika HUIKEA päivä kun niin monta kertaa sitä sanaa käytin :DD Oli kyllä ihan mahti päivä!

 2. Elli sanoo:

  Haha hämmennyin virgin oilissa siusta ja korinnasta niin paljon et tuli vaan kehuttua teidän blogeja vaikka ois ollu kiva jutella vähän enemmänkin!:D

 3. ia sanoo:

  Oli kyllä hauska tavata ja tiirailla yhdessä taskulampuilla huoneen nurkkia! ;D Ja samalla blogisi hiljainen lukija ilmoittautuu!

 4. soile sanoo:

  Voi että harmittaa tosi paljon kun meillä oli hääjuhliin meno juuri samaisena lauantaina…olis ollu kyllä niin kiva olla tutustumassa paremmin kaikkiin kollegoihin. No toivotaan, että seuraavaan luokkaretkeen pääsis mukaan.

 5. Minttu sanoo:

  Mä just katselin omia luokkaretkikuviani ja mietin, miten voikin olla, että oli niin hauskaa!! Siis HUIKEAN hauskaa! :D :)

 6. Emmye sanoo:

  Päivä kuulostaa mielenkiintoiselta! Mä olen myös haaveillut jossain vaiheessa pääseväni tuonne room escape juttuun. Joskus on vaan niin kiva viettää ns omaa aikaa ja höpötellä jonkun kanssa ja rentoutua ilman lapsia & miestä. Jaksaa taas hitusen verran paremmin normaalia arkea.
  Mä salaa toivon, että joskus näkisin sinut jossain…vaikka en usko, että uskaltaisin tulla sanomaan mitään. Mukavaa viikkoa!

 7. kokki sanoo:

  Toivottavasti maistui Gaijinin herkut! Kyllä niitä rakkaudella tehtiin.. <3

 8. Ida sanoo:

  Näin sut Villi Väinössä, istuin viereisessä pöydässä duunikavereiden kanssa :D En kuitenkaan uskaltautunut juttusille, hah! Aivan mahtava blogi sulla, olen ensimmäisistä postauksista asti seurannut mukana♡

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.