Rennosti ruuduissa

30.09.2015

Joskus on kiva pukeutua vähän rennompaan asuun, sellaiseen jonka ei ole tarkoitus istua kuin hansikas tai näyttää asialliselta. Etenkin näin syksyn tullen mä siirrän pääpainon lämpimyyteen ja mukavuuteen mitä arkipäiviin tulee. Toki joskus tekee mieli panostaa arkenakin, yhtenä päivänä laitoin korkkarit jo työmatkalle lenkkareiden sijaan, ja kirosin koko matkan hidasta etenemistäni. Kyllä ne lenkkarit vaan on parhaat silloin kun on tiedossa paljon kävelyä, niinkuin mulla aina arkisin on.

Sain Junkyardin Sweet SKTBS -merkkisen ihanan ruutupaidan* itselleni tässä jokin aika sitten, ja se on ehdottomasti näiden mukavuuspäivien lemppari. Pitkä flanellipaita on lämmin ja mukava, ja näyttää mun mielestä kivalta. Ainakin se tuo vähän väriä tähän syksyn harmauteen, ja mun muuten niin neutraalin väriseen vaatekaappiin. Ehkä suurin syy siihen miksi mä halusin edes kokeilla pidennyksiä taas,  oli se että rakastan puolinutturoita. Ja pidennysten kanssa mä saan tehtyä ison puolinutturan, sellaisen joka näyttääkin joltain. Omalla pituudella ja tuuheudella (tai siis lyhyydellä ja ohuudella) mun puolinutturat on aika lame, mutta näiden kanssa näyttää sellaiselta kuin haluankin. Rennon sekaiselta.

Takki Sheinside* / Ruutupaita Sweet SKTBS* (Junkyard) / Leggingssit Monki / Kengät Nike / Laukku Marc by Marc Jacobs / Korvakorut Ur & Penn / *saatu blogin kautta.

Tänään mulla ei ole pidennyksiä päässä, päällä on harmaata ja meikkiä ihan minimimäärä. On se olo mukava ja kotoisa näinkin kyllä. Olen tästä ennenkin kirjoittanut, että mun on vaikea pysyä yhdessä tyylissä, kun yhtenä päivänä tekee mieli kauluspaitaa, suoria housuja ja polkkatukkaa ja toisena sotkunutturaa, flanellia ja reikäisiä farkkuja. Mun tyyli on se että mulla ei ole tyyliä vaan menen fiilispohjalta, ja se on ihan hyvä.

Tiaran asu / Takki Zara / Paita Dedicated (T-Shirt Store) / Legginssit Lindex / Kengät Zara

Zeldan asu / Takki Cubus / Hame Zara / Sukkahousut Kappahl / Kengät Nike / Pipo Zara

Meillä on yllättäen käynyt niin että kuopus ei suostu pukemaan enää ylleen muuta kuin hameita tai mekkoja. Paras on jos on hame ja mekko yhtäaikaa päällä, kuten hänellä aina kotona on, mutta ainakin jompikumpi on oltava. Mitä enemmän pinkkiä, tylliä ja kimallusta, sen parempi. Mutta kunhan edes helma liehuu niin sentään kelpaa. Tämä tuntuu hassulta, kun tähän asti hän on ollut se jolle ei ole mitään väliä minkälaiset vaatteet valitsee. Mutta kai se on se tahtoikä, hän on herännyt siihen että vaatteiden valitseminen on kivaa, ja sen voi tehdä itse (järkevyyden rajoissa).

Hassua että tänään on jo keskiviikko, aika on kulunut ihan hullua tahtia taas. Tänään meillä on esikoisen tanssitunti jota vanhemmat saavat seurata koko tunnin ajan, tätä on odotettu. Ihana päästä näkemään ihan kaikki, ja veikkaan että kuopus intoutuu tanssimaan mukana kun saa olla salissa myös kerrankin.

Iskevätkö ruudut teihin vai onko ihan no-no?

Mukavaa päivää kaikille <3

 


14 Responses to “Rennosti ruuduissa”

 1. Melissa sanoo:

  Ihania kuvia! Tiara ja Zelda on ihan supersöpöjä. 🙂 <3

 2. kiia sanoo:

  Ihana asu! Voisitko joskus tehdä postauksen missä näytät miten teet puoli sotkunutturan?

 3. N sanoo:

  Mun mielestä sulle sopii paremmin lyhyt tukka, on paljon freesimpi,
  mutta ei tuo pitkäkään ole paha. 🙂
  Tiara ja Zelda on aivan tosi sulosia lapsia:’)

 4. mandi sanoo:

  Tosi kiva asu 🙂

 5. Marsku sanoo:

  Lyhyempi tukka sopii sulle paremmin. Ihanat samispuolnutturat teillä! 🙂

 6. Linkku sanoo:

  Mä tykkään ruutupaidoista! Jostain syystä mulla ei silti oo muistaakseni kun kaksi, pitäisi hankkia enemmän. Toi sun on ihan superkiva, varmasti käyttäisin paljon jos mulla ois tollanen 🙂

 7. julia sanoo:

  Onks sulla klipsit? 🙂

 8. Maria sanoo:

  Minusta sun asu on tosi siisti! 🙂 sopii hyvin uuden tukan kans!

 9. Sonja sanoo:

  Tykkään sun kuvien lookista! Toi onkin hyvin muotoiltu, pukeutua ”fiilispohjalta”, mulla vähän sama juttu ja kun sen noin miettii, niin eihän se tosiaan haittaa.
  Meilläkin lapsi halusi pukeutua pelkkiin mekkoihin ja hameisiin noin nelivuotiaasta melkein kouluikään. Päätettiin, että se on ihan ok, helmojen päälle voi kuitenkin vetää ulkohousut/toppahaalarit kylmällä kelillä. Mukavahan niissä on olla. Nyt koulussa hän on alkanut pitää pillifarkkuja, mutta edelleenkään ei suostu edes liikuntatunnille laittamaan collegehousuja tms, vaan ollaan ostettu urheiluun liikkatunneille ja jumppaan juoksutrikoita. Saa pitää mielensä meidän puolesta näissä puleutumisjutuissa, kunhan on kuitenkin asianmukaiset tamineet päällä.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon<3 🙂 Fiilispohjalta on hyvä pukeutua, ei sitä tarvitse ottaa niin vakavasti! 😀 Ja voi ihana, mikäs siinä! Tärkeintä on nimenomaan että on asianmukaiset ja mukavat vaatteet päällä, sellaiset missä lapsella itsellään on hyvä olla ja mitkä on hänen mielestään hienot! 🙂

 10. laura sanoo:

  ekaa kertaa kirjoitan tänne. pari vuotta seurannut sun blogia. sulla on kyllä huippublogi ja arvostan kun jaksat laittaa tähän paljon aikaa. ja sulla on myös aivan mahtavat lapset ja mies. vaikka ite olen sinkku ja lapseton niin on mukava lukea tälläistä perheblogia ja sun miehenkin blogi on kans yks parhaista mitä tiedän:) ja vau mitä vaattteita täsä postauksessa ja sun hiukset:) olis mukava jos tekisit lapsista videon jossa kysyt joitain kysymyksiä heiltä. t. laura

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi miten ihana kommentti, kiitos ihan hurjan paljon<3 Tosi kiva että tykkäät ja että halusit kommentoida! Laitan idean korvan taakse :)! Oikein aurinkoista syksyä sinne!

 11. Julia sanoo:

  https://cubus.com/fi/7170032_F961

  Toi paita on sitten ihan must have Zeldalle 😉

 12. Mariel sanoo:

  Älyttömän upeat hiukset! Sopii ihan yhtä hyvin sekä pitkät että lyhyemmätkin hiukset 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.