KOOTD ja talvivaatepohdintaa

10.10.2015

Kuvasin kuluvan viikon aikana lapsilta yhdet ihanat kotipäivän asut, kun oltiin matkalla lähikauppaan omenaostoksille. Mistä tulikin mieleeni, että meidän kuopus on muuten aivan hulluna omenoihin, hän syö joka aamu ja joka ilta omenan, kaikkien muiden ruokien lisäksi ja oikein nautiskelee siitä. Mä olen allerginen ja voin vain haaveilla syksyn omppujen reikkaasta mausta, mutta onneksi sentään omenapiirakkaa voin syödä kun omena on kypsennetty. Omenoista takaisin asuihin!

Tavallaan ihanaa kun ilmat vähän viilenivät, kehtaa ottaa jo kaikki vähän lämpimämmätkin lempparit esiin, kuten tämän Zaran armeijanvihreän parkatakin joka viime vuonna ostettiin. Se on sillä tavalla kevyt, että menee jo näillä keleillä hyvin jos ei alle tunge ihan kaikkia kerroksia. Kylmemmällä sitten se lämmittää hyvin jos alla on vaikka fleece- tai villatakki ja pitkähihainen paita. Se on Zaran kokoa 104, eli muiden kauppojen 98 suunnilleen. Oikein passeli meidän kuopukselle, mutta menee vielä esikoisellekin jolla on lyhyt yläkroppa ja pitkät jalat kuten äidillään. Pitää kyllä etsiä toinen samantyylinen takki talveksi, niin sitten meillä on koko perheelle vihreät parkat karvahupulla, se olisi hauskaa.

Tytöt olivat niin söpöjä kauppareissulla, pomppivat ja hyppelivät vaan ja kiljuivat iloisena. Kaunis ja aurinkoinen syyssää tekee iloiseksi, ja tietenkin myös loistava seura!

Meillä on vielä talvivaatteet mietinnässä, ei olla ostettu kummallekaan niitä varsinaisia teknisiä talvivatteita. Viimevuoden Rodineista ainakin toinen mahtuu vielä hyvin ja jää varahaalariksi, mutta tänä vuonna ostetaan luultavasti takit ja housut molemmille, koska ne on vaan niin paljon kätevämmät esimerkiksi jos pitää käydä vessassa, tai jos menee vaikka osan matkasta autolla ja haluaa riisua vaatetta pois ettei tule niin kuuma. Mini Rodinilla on kyllä kivoja kuoseja tänäkin vuonna, mutta kertokaa ihmeessä jos olette nimenomaan aw15 malleja ostaneet, että ovatko ne yhtä paksuja ja tönkköjä kuin viime- ja sitä edellisenä vuonna?

Tiaran asu / Takki Zara / Pipo Gugguu / Housut H&M / Huivi H&M / Kengät Zara

Zeldan asu / Takki Zara / Pipo Sweet SBKTS* / Housut Zara / Kengät Nike /*saatu blogin kautta.

Tietty nyt Zeldakin jo kävelee ihan toisenlaisella taidolla kuin viime talvena 1,5-vuotiaana, mutta jotenkin  tuntuu että joku vähän ohkaisempi asu voisi olla mukavampi ja helpompi liikkua. Mololla on kivoja kuoseja myös, heiltäkin meillä on ollut se yksi neonpinkki haalari joka oli kyllä tosi hyvä. Jos pitäisi valita niin Molo vai Rodini tänä talvena, kertokaa te! Ja tuleeko Gugguulta talvivaatteita vai näinkö mä jotain unta joskus että sellaisiakin suunniteltiin?

Ihanaa päivää kaikille <3


5 Responses to “KOOTD ja talvivaatepohdintaa”

  1. Nimetön sanoo:

    Pakko kertoa että tuli ihan teidän ihanien tyttöjen Frozen-innostus mieleen kun meidän vieressä olevassa kauppakeskuksessa oli tänään jotain tapahtumaa lapsille ja isolla joukolla lapsia oli just menossa Frozen sing-along-karaoke kun kävelin siellä 🙂

  2. Pia sanoo:

    Meillä on nyt kolmevuotiaalla ollut käytössä jo useampi Molon haalari, sekä välikausi-, että talvikäytössä. Muuta en taida enää hankkiakaan, laatu ja malli ovat olleet niin hyviä. Myös niiden pehmeys ja muotoilu ovat olleet ihanat, niissä on helppo liikkua, eivät ole tönköt ja lapsi saa ne itse puettua hyvin päällekin (jos sattuu huvittamaan, grrrh..). Niiden puolesta siis liputan! Rodinit on meillä jääneet kokeilematta juurikin tuon tönkköysvaikutelman vuoksi. Lisäksi meillä on useita Reiman takki-housu-komboja. Niilläkin on tosi kivat mallit ja istuvuudet nykyään. Heidän haalareistaan en kyllä tiedä.

  3. omppu sanoo:

    Mulla on kanssa omena allergia, mutta kun käytän omenaa 10 s mikrossa siitä poistuu joku aineosa jolloin pystyn syömään sitä eikä makukaan muutu yhtään! En tiedä toimiiko tää sulle mutta ajattelin kertoa, koska pystyt kumminkin kypsynnettyä omenaa syömään niinkuin minäkin ennen.

  4. Suvi sanoo:

    Mä oon käynyt vaan koplaan Rodinin toppaa ja mun mielestä edelleen tosi tönkköjä ja ihmeelliset mittasuhteet. Molon toppaa meilläkin luotettu useampi kausi niin haalareissa kuin takeissa ja ihania ovat. tsekkaa Molon parker (tai se tyttöjen vastaava ). Ihanan lämmin ja menee siistimpänäkin takkina! Name itillä mun mielestä kans kivan näköisiä ja ainakin vk vaatteet olleet laadukkaita.

  5. Ellu sanoo:

    Molon haalarista on tykätty ne talvet kun meillä on haalaria käytetty ja uusikin tälle talvelsi mololta. Pyxistä pari ja nyt myös polar, ekaa kertaa tälle talvelle. Pehmeä, lämmin, kevyt, kestävä ja näyttää olevan kiva liikkua.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.