10 tyylimokaa

26.10.2015

Selasin tässä blogiani, aina välillä tulee mielenkiinnosta katsottua että mitä sitä onkaan tehty viime vuonna tähän aikaan tai millainen esikoinen oli ollessaan samanikäinen kuin kuopus on nyt. Törmäsin samalla tietenkin asuihin, asukuvat ovat olleet olennainen osa blogia ihan alkuajoista saakka, ja niitä on Päivän asu-tagin alle kertynyt melkein 50 sivua, lähes 200 postausta. Aina ei osu nappiin, blogin alkuaikoina osui hyvin harvoin edes siedettävään nappiin, ja nyt ajattelinkin jakaa teille omasta mielestäni kymmenen pahinta blogissa jakamaani asua, tai siis tyylimokaa.

Nämä asut ovat kaikki sellaisia että mielen valtaa vain ”MIKSI?”-kysymykset, ja tekee mieli vajota maan alle. Nyt mä kerron miksi, vaikka eivätköhän kuvatkin kerro kaiken olennaisen.

IMG_4730

1. Liian pieni hame, kulahtaneet saappaat ja jäätävät kuviosukkahousut. Iina vuonna 2011 oli varsinainen tyylitaituri. Hame on kauniisti asettautunut vinoon, onhan se ihan liian tiukka, puhumattakaan sen huimasta helman mitasta.

IMG_5102

2. Toinen talvinen tyylinäyte. Verkkosukkahousut sortsien kanssa on varmasti kaikkein tyylikkäin yhdistelmä, etenkin lämpömittarin näyttäessä miinusasteita. Niihin kun vielä yhdistää pikkumyykengät, harvinaisen mauttoman neuleen ja kultasolkisen ruskean vyön niin ei voi pahemmin metsään mennä. Huomatkaa myös kuinka joskus panostin asukuviin: keinovalo, siivoamaton keittiö ja vaunutkaan eivät saaneet mua miettimään parempaa tilannetta tai miljöötä kuvaukselle. Aplodeja Iina!

8

3. Napapaidaksi solmittu ruutupaita, mauton ja liian iso koru, valkoinen toppi alla ja vielä neule päällä. Tästä asusta löytyy kaikkea! Huomaa myös vyö ja jäätävät korkonilkkurit. Mä en ehkä pysty tähän kun meinaan tukehtua nauruun. Ja tämä kaikki talvipakkasilla. Arvatkaa missä tapahtumassa olin tässä asussa? Indiedaysin bloggaajakirppiksellä. Hieman naurattaa tämä, että nyt mä täällä bloggaan, Suomen tyylikkäimpien bloggaajien keskellä ja oikeasti joskus näytin tältä. Lohdullista on se että olen ainakin jotain oppinut näiden vuosien aikana.

nops

4. Liivi raitapaidan päällä, tämä oli varmaan kuuminta hottia neljä vuotta sitten. Tai sitten se oli sitä vain mun päässä. Tämä asu näyttää jonkun lastenohjelman hahmon rooliasulta.

IMG_9245

5. Jälleen aivan liian pieni hame niin pituuden kuin leveydenkin osalta. Ne taisivat olla mun erikoisalaa back in the days. Ketjukoristeiset arskat ja kirkuvan pinkki laukku, molemmat olivat joskus mun lemppareita. Oikeita luottoasusteita, joita käytin harva se päivä. Laukun osaan kuvitella sopivan johonkin muuten todella pelkistettyyn asuun mutta nuo aurinkolasit on onneksi kuopattu jo aikoja sitten.

IMG_2769x

6. Tukka on vaihtanut väriä, mustasta vitivalkoiseen. Jotenkin nämä ääripäät ei kuitenkaan taida olla ihan se mun juttu. Mä rakastan tuota takkia, tykkään kovasti maihareista ja mustista farkuista yhdistettynä kauluspaitaan. Mutta tuo kokonaisuus ei kyllä toimi ollenkaan yhteen, miten kukaan on voinut yhdistää nuo kaikki osaset?

IMG_0716x

7. Tumman viininpunainen huulipuna ja neonkeltaiset housut samassa lauseessa pitäisi saada jo hälytyskellot syttymään. EI, ei ja vielä kerran ei. Siihen olen vielä yhdistänyt urheilulenkkarit, sukat somasti vilkkuen sekä kunnon statement-kaulakorun. Tämänkin asun osaset ovat ihan kivoja, mutta eivät kyllä missään nimessä sovi yhteen.

IMG_7858x

8. Kimonoa, neonkeltaista ja peplumia. Tästä asusta löytyy kaikki ja vielä vähän lisää! Ehkä olisi jo silloin pitänyt ymmärtää että yksinkertaisuus on kauniimpaa  kun överiys. Tämä ei ole ihan niin paha kuin nuo alkupään asut mutta kyllä on silti pakko hetkeksi pysähtyä miettimään, että olenko tosiaan reilut puolitoista vuotta sitten pukeutunut tähän kokonaisuuteen.

IMG_0949x

9. Siinäpä vasta harvinaisen epäimarteleva asu omalle vartalotyypilleni. Mulla on kyllä kapea vyötärö joo, mutta kun lantiota ei ole nimeksikään, niin sitä pötkömuotoa ei ehkä kannattaisi korostaa entisestään pukeutumalla maxihameeseen ja croptoppiin. Kenkävalinta on mennyt pahasti pieleen, ja tuo asento oikein korostaa jokaista tekemääni virhettä.

IMG_4300x

10. Tässäkin asussa on joitakin kivoja juttuja, kuten tuo valkoinen toppi. Se näyttää kivalta esim. mustien tiukkojen farkkujen ja korkkareiden kanssa, jolloin sen A-linja ei saa mua näyttämään isommalta vaan laskeutuu kivasti. Tuo jakku ja käännetyt farkunlahkeet sen sijaan lisäävät mun ulkomuotoon ainakin viisi lisäkiloa ja saavat mut näyttämään kymmenen senttiä lyhyemmältä. Myöskään jakun silmiäsärkevän voimakas kuvio ei saa aplodeja enää tänä päivänä.

Mikä näistä tyylimokista oli teidän lemppari, toisinsanoen se kaikkein pahin? Mikä on ollut teidän pahin tyylimoka, jolle olette hihitelleet jälkeenpäin? Mä sanoisin ehkä kuitenkin nuo kolme ensimmäistä, vaikka ei näistä yhdestäkään voi kovin ylpeä olla. Siitä olen kuitenkin iloinen että en enää pukeudu noin, olen oikeasti löytänyt oman tyylini. Blogi on siinä oiva apuväline, kun omaa kehitystä ja valintoja voi tarkastella jälkeenpäin ja miettiä uudelleen.


47 Responses to “10 tyylimokaa”

  1. Emma sanoo:

    Näytät tosi hyvältä ja tyylikkäältä viimeisessä kuvassa! Sen voisi ottaa siis pois postauksesta kokonaan 🙂

  2. Hauskin oli numero 3. Sitä jäin nauramaan, kun muistan ite pukeutuneeni jokunen vuosi sitten useamman kerran samalla tavalla. Olikohan tämä tyyli joskus muodissa? 😀

  3. iina sanoo:

    Siis mitää, mun mielestä toi viimenen asu on tosi onnistunu! Samoin toi neonkeltanen asu. 🙂

    Enkä oo muuten ennen nähnykään sulla tummia hiuksia, sopii tosi hyvin sulle! Ootko miettiny et joskus viel värjäisit tummaks?

    Kiitti ihan mahtavasta blogista <3

  4. HAha ihan huippu postaus :D!! Näkee hyvin kyllä kehityksen niin kuvien laadussa kuin asuissakin 🙂

  5. emppuli sanoo:

    Mua huvittaa, että ennen oot ollut perus nuori, jolle meikkaus ja ulkonäkö on niin tärkeää(esim just että sotkuista keittiöstä viis kuhan meikit on hyvin) Nykyään olet raikas ja hyvinvoiva äitinainen 🙂

  6. jenppu sanoo:

    Myös mun mielestä tuo viimeinen kuva ei ole edes paha 🙂 Sopii tuo asu sinulle.

  7. roosa sanoo:

    Ai kauheeta sanonpahan vaan 😀 sinänsä harmi, etten itse taltioi asujani niin niille ei pääse jälkikäteen hirnumaan! Veikkaan, että omat mokat liittyy vahvasti more is more -tyyppiseen ajatteluun! Hirvein asumokani lähivuosilta on varmaan pukeutuminen vaarini uurnanlaskuun (varsinaisia hautajaisia ei siis ollut, vaan uurna ja muistotilaisuus). En ymmärrä, mikä mielenhäiriö mulla oli. Oikein hävettää kertoa täällä, vaikka anonyyminä: kermanvalkoinen pitkä pitsi_toppi_ (peitti kuitenkin takapuolen nipin napin), mustat sukkahousut (vai oliko jopa legginssit, toivon niin että ei…), mustat rähjäiset balleriinat ja musta lyhyt jakkutakki. Ei. Hyvää. Päivää.

    Mun mielestä juurikin kolme ekaa postauksen kuvaa oli ne hard coreimmat, ykkösenä kaameudessa se ruutupaita/napapaita 😀 hyvä että muillekin käy näitä! Kiitos illan piristyksestä 🙂

  8. Janita sanoo:

    Tuo 3 pahin! No toi on ollut mun unelmatyyli myös, joten… Loppupään kuvista osa oli mun mielestä oikein onnistuneita. 🙂

  9. Peppi sanoo:

    Vastaavasti postaus 10 lemppariasua olis mielenkiintonen!

  10. taru sanoo:

    Tässäpä hauska postaus! 😀 rohkea veto! ja viihdyttävä! :o)

  11. Kraaak sanoo:

    Toi viimeinen kuva on oikeesti hyvä! Tuo sun tukka on vaan niin ihana toisinkuin se kamala pitkä tekotukka mikä sulla nyt on. Lisäksi näytät normaalilta etkä todellakaan lihavalta. Itse asiassa näytät siinä terveellä ja onnelliselta. 🙂

  12. Roosa sanoo:

    Ihana, että oot säästänyt vanhoja postauksia. Ärsyttää kun monet suositut bloggaajat poistelee vanhoja postauksia koska ne on ”noloja”. Koska mun mielestä vanhat postaukset antaa myös inhimillisyyttä ja näyttää sitä kehitystä. 🙂

    Ja hauska postaus! Kyllä sitä itsekkin nauraa omille asuvalinnoilleen vuosien takaa. Mitäköhän on ajatellut – mutta ehkä nykyisille asuvalinnoille nauraa sitten parin vuoden päästä 😀

    Mutta omat top 3 lempparit on kyllä noi ekat kolme. 😀

    Ihana huomata, että vaikka vaikutit tyylillisesti tosi teiniltä (en sua henk. koht tunne joten..) kun aloit oottaan Tiaraan niin ihana huomata, että teistä on kasvanut Oton kanssa kaksi ihanaa ja fiksua vanhempaa 🙂

    Oikein ihanaa syksyä!

    • Lukija sanoo:

      Munkin mielestä niin kiva, että vanhat postaukset on näkyvillä! Uusien lukijoidenkin on helppo käydä sieltä vilkaisemassa vähän teidän historiaa, se auttaa pääsemään paremmin kiinni blogiin 🙂 (näin omalla kohdallani ainakin). Ja kiva huomata miten säkin oot kirjottajana ja valokuvaajana kehittyny tosi paljon!

  13. Amanda sanoo:

    Mäkin tykkäsin oikeasti tuosta vipasta! 😀 Ja kuten joku sanoikin, 10 lemppariasua olisi myös kiva tämän jatkeeksi 🙂

  14. Reetta sanoo:

    Aluksi moi Iina! Tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin, vaikka olenkin blogiasi jo useamman kuukauden lukenut. Zelda ja Tiara ovat ihania ja on mitä viihdyttävintä lukea heidän puuhailuistaan. Lemppareitani ovat postaukset, joissa lainaat heidän puheitaan. <3

    Olen lueskellut useita vanhempia postauksiasi ja ei voi muuta sanoa, kuin että taivaan kiitos että olet muuttanut tyyliäsi ja kirjoitustapaasi (vanhat tekstit täpötäynnä hymäreitä yms. :D), nykyisin olet oikea tyylikkyyden ja hauskan kerronnan aallonharjalla ratsastaja! Nuo jotkut vanhat asusi vetivät kyllä sanattomaksi nykyiseen verrattuna. Ja hei, sun hiusten ja kulmien väri on nykyisin PAALJON parempi kuin 4 vuotta sitten. Keep going on, Iina! ^_^

  15. Annika sanoo:

    Ihania, voi ei! Muistan itekin miten sitä on ylpeenä pannu menemään kaupungilla ja nytkun kattoo kuvia niin on pitäny iha kaikilta kysyä et kuin sä et oo sanonu miten kauheelta mä näytän :’D mut noi ketjuaurinkolasit, siis ai että mä muistan miten paljon oisin halunnu sellaset mut en ikinä saanu.

  16. Jonna sanoo:

    Vika oli tosi tyylikäs! En nää siinä mitään vikaa 🙂

  17. Minnis sanoo:

    Ei ole mun mielestä niin pahoja nuo VIIMEISET! Mutta kyllä tuo kolmonen vie voiton 😀 sanonpahan vaa et omg. Ihan ok vaatteita ja kengät mut ehkä vähän erilailla yhdistäen ;)! Itse olen onnekas etten ole luoja ties koska mennyt valokuviin mukaan. Mä en vaa kestä sitä tunnetta ku miettii etttä tänkö näköisenä sitä on kulkenut 😀 ehkä pahimmat menee sinne 17-18v ku luulin näyttäväni hyvältä baarissa niissä yli lyhyissä pienissä ja rumissa hameissa legginsien kanssa sekä ylirumien tummien meikkien kera! HYI OLKOO!!!

  18. Karina sanoo:

    Mahtavaa itsekritiikkiä! Hauska postaus, kiitos 🙂

  19. Hejdii sanoo:

    1,2 ja 5. 😀 Toi viimeinen oli oikeesti jo todella silmää miellyttävä asukokonaisuus!

    Itsellä oli monen vuoden pikimusta vaihe, ehkä pahimmillaan se oli silloin kun lukioaikoina housut oli täynnä remmejä ja ketjuja. Ja pikimusta pitkä tukka nuoli naamaa. :”D Kaverit keksi hienoja jekkuja, kun ne tunneilla aikansakuluks kaikessa hiljaisuudessa sito mut penkkiin kiinni niillä remmeillä. 😀 No edelleen värit ei juuri kuulu mun vaatekaappiin mutta onneks sentään jokunen vaalea sävy ja hiukset on vaalentunut. 😀

  20. Janita sanoo:

    Pakko jakaa oma kamala seiskaluokan tyyli vuonna 2006: liila pallotoppi, musta-harmaat raitahousut, vihreä kravatti ja kauhea kasa ketjuja housuista roikkuen. Jep niin tyylikäs nuori neito olin ;D

  21. gemma sanoo:

    Ei munkaan mielestä loppukuvissa juuri enää vikaa ole. Mutta alussa ongelma on todellakin ollut se et sulla on päällä ihan LIIKAA kaikkea. Et selvästikään oo osannu päättää päivän tyyliä ni oot sit väkisin tunkenut ihan kaikkea 😀

  22. mandi sanoo:

    2 ja 3 kyllä huikeimmat näistä! 😀 Mutta numero kuudesta tykkään ihan oikeastikin… 😀

  23. Sarkku K sanoo:

    Oon kans sitä mieltä että tuo vika kuva on hyvä, sopii sulle hyvin ja on klassisen ajaton.

  24. Annaby sanoo:

    Apua, multa löytyy vanhat asukuvat myös mm. Liivi+raitapaita ja valkonen toppi+ruutupaita kietastuna napapaidaks. Ja fiilikset on täysin samat ku sulla :Ddd voisin kopsata tän postausidea ja koluta vanhat asukuvat läpi! ;D

  25. veera sanoo:

    Toi nelonen oli kaikkein hauskin 🙂

  26. Haha eikä sanoo:

    Siis joo, tosi hienoja asukokonaisuuksia mut just jotku Niket pilas koko homman :”’D huh, ite oon nykyään niin tylsä pukeutumisessa ettei virhelyöntejä tule. Kollarit ja toppi himassa, mikäs siinä kun ei missään käy.

    Voisit kyllä joskus tehdä postauksen jossa havainnoillistat kuvilla miten vaatteet saa kropan muuttumaan (korostamaan tiettyjä asioita), kuten alin kuva ja tuo rautatiekisko (…) antaa osviittaa siihen mitä tarkoitan :). Ja Must have- vaatekaapinsisältöpostaus, nyt kun alkaa uusi vuosi lähentymään muutkin varmasti alkavat uusimaan vaatekaappejaan ja olisi kiva tietää mitä olis hyvä omistaa jotta pukeutuminen olisi helpompaa! Sulla taiskin olla sellainen postaus jo? Toivottavasti teet myös lasten joululahjatoiveet- listan!

    Lämmintä syksyä teidän perheelle 🙂

  27. Riina sanoo:

    Siis minusta tuo liivi raitapaidan päällä on ihana! Tai siis oon niin käyttänyt just tota asua päivittäin mut toki ehkä 7v sitten. Vaikka en ko asua, tai siis liiviä, laittais enää päälle, en kadu tota tyyliä ollenkaan. Must sä näytät siinä tosi söpöltä!

  28. Musta noi muutamat vikat on todella kivoja, alussa saatoin vähän hymähtää. 😉 Uskallankohan edes omasta blogista katsoa vanhempia postauksia…

  29. Lumikki sanoo:

    Näyttipä tutulta nuo alkupuolen asut, mutta älä kuole häpeään, musta tuntuu että melkein kaikki pukeutui noin silloin! Muistan varsinkin tuon sukkikset+shortsit kombon, myös silloin kun oli se parikyt astetta pakkasta, järkevää…. 😀

  30. Nimetön sanoo:

    Tyyli elää kokoajan. Neljän vuoden päästä tulet aivan varmasti toteamaan, ettei kaikki tämänpäivän asutkaan olleet hittejä. Neljä vuotta sitte pukeuduit noin. Viihdyit varmasti niissäkin asuissa, joten mitä turhaa häpeämään.:)

  31. Nimetön sanoo:

    Tiedostan ettei mulla ole kauhean kehittynyt tyylitaju mutta niin minun mielestä monet asut on tosi kivoja. No okei kutosessa on liikaa eri tyylisiä ja onhan nuo 3 ja 5 nyt ihan kauheita mutta jopa kakkonen on minusta kiva vaikken itelle pukistkaan ja tietenki se että typerää talvella pukeutua verkkosukkiksiin 😀 tulee muuten kiljuvan pikkunälän Demi mieleen.. mutta nää molemmat keltaset on aivan ihania tosin tosta peplum topista en tykkää, viiminenki on kiva vaikka kuvassa näyttää tosiaan siltä ku oisit 20kg painavampi kuin varmaan oikeasti olet mutta uskon että livenä se ei niin pahalta näytä eikä kuukan luulis oikeasti sua isokokoseks 😀

  32. Nimetön sanoo:

    6. Ja 10. on kivoja! 3. Kauhein 😀

  33. anniina sanoo:

    3. on kyllä ihan kauhein 😀 mutta viimeinen on mielestäni kiva! ja se ei ole mielestäni yhtään huono asia että näytät noin 5kg painavammalta kuin normaalisti, kun olet muutenkin niin hoikka 🙂

    • S sanoo:

      Joo vähän itekin hymähdin tuosta 5kg lisää- lauseesta, se ei tekisi edes pahaa koska oot todella, todella laiha. Nimim. itekin hyvin hoikka tikkukäsi joka ottais mielellään muutamat kilot itteensä jotta saisin vähän enemmän naisellisia muotoja…

  34. Mymmyryy sanoo:

    Mä löysin sun blogin aikanaan niin, että luin kaksplussan mitäs nyt -palstaa ja siellä kauhisteltiin hirveästi jonkun teini-äidin tyyliä. Pakkohan mun sitten oli mennä sitä blogia katsomaan että mikä nyt on niin järkyttävää 😀

    En muista tarkalleen millanen asukuva sulla siinä linkitetyssä postauksessa oli, mutta aika perus nuoren tytön pukeutumistyyli oli kyseessä. Varmaankin just joku liian tiukka ja lyhyt hame 😀

    Mutta koukkuun jäin ja edelleen tykkään lukea sun blogia <3

    (ja mä vähän veikkaan että jokaisella on ollut huonoja asuvalintoja, varsinkin nuorempana 😉 )

  35. iina sanoo:

    Hauska postaus, ja kiva myös huomata näin myöhemnin sun blogia alusta asti lukeneena kuinka tyylisi on muuttunut 🙂
    mutta muista olla armollinen itsellesi, olithan sinä silloin 20 vuotias ja kuka tahansa parikymppisenä vasta opettelee pukeutumaan ja etsimään sitä omaa itseään ja tyyliään. Kaikki me tehdään niitä pukeutumismokia, ehkä eniten just siinä vaiheessa kun ollaan kasvamassa ”aikuiseksi” ja kun oikeasti etsitään itseään 🙂

  36. Nimetön sanoo:

    Mulla tuossa nelos kuvassa ei häiritte mikään muu kuin se, että balleriinojen kanssa on laitettu sukat. Sitä näkee tosi paljon, että balleriinojen kans on puettu sukat. Itellä tulee aina kylmät väreet, ku nään sellaisen yhdistelmän. Muuten en nähnyt tuossa nelos kuvassa mitään tyylimokaa =)

    Pukeudut kyllä nykyään tosi nätisti ja saan sinulta kyllä paljon vinkkejä omaan pukeutumiseeni =)

  37. Sannak sanoo:

    3 pahin. 2 ja 5 myös aikamoisia Hauska postaus!

  38. Ida sanoo:

    Tää oli hauska postaus! Kiva nähdä miten sun tyyli on kehittynyt. Pakko sanoa että noi ekat kuvat oli kyllä mun makuun pahimmat tyylimokat. Onneksi oot kehittynyt pukeutujana noista ajoista 🙂

  39. Huippu! Varsinkin ihan ekat :’D

  40. Jane sanoo:

    Kuvan 3 kohdalla hihitys yltyi 😀 Vanhoja valokuvia katsellessa on saanut moneen otteeseen nauraa omillekin asuvalinnoille ja tyyleille :’D Jos lohduttaa, niin kaapissani on edelleen samanlainen hame kuin tuo sinun pinkki/vaaleanpunainen versiosi, sähkön sinisenä vain 😀 En ole käyttänyt sitä kuin pari kertaa jokunen vuosi sitten esim.uutena vuotena kotibileissä ja ehkä joskus baarissa. Totesin myöskin käytössä, että pituutta voisi olla hieman enemmän, mielellään myös leveyttä.

    P.S. tuo keltainen kimono on kiva 🙂 Näyttää siltä, joka voisi löytyä myös omasta kaapistani (hamstrasin yhteen aikaan keltaista ja vihreää, kunnes huomasin, ettei mikään vaate käy yhteen :D) Nyt se hamstrattava väri on viininpunainen…

    Kiitos mukavasta blogista 🙂 Olemme samanikäisiä, mutta eri vaiheissa elämää. Silti postauksiasi on kiva lukea ja juttuihisi helppo samastua.

  41. Petra sanoo:

    Toi viimeinen asuhan on ihana! Haha, hassua ku muistan vielä miten hehkutit tota viimeisen asun jakkua ja nyt se on ihan nou nou 😀 musta se on edelleen ihana! Jännästi sitä mieli muuttuu 😀
    Muistan itellä kans noi napapaidoiks solmitut kauluspaidat hyi kamala 😀 ja toisena t-paita tai toppi pitkähihasen päällä, yyh, menee kylmät väreet! Hyvää syksyä teille!

  42. AnnikaN sanoo:

    Siis eikä! Näytät ihan pirun hyvältä tuossa 7. kuvassa! AAA millon sulla on ollu noin täydellinen tukka?! Asua en itsekään tuommoisenaan pukisi päälle mutta ei saakeli ku näytät hyvältä. Tuon naaman vois liittää johonki alusvaatekuvauksiin. Siinä on sitä jotain!

    Hehe, ekoimmat kuvat oli aika karmeita! Sulla on niissä myös tosi tumma meikki, oliko se muodissa sillon? Tuntuu että nykyään nuoret ei kauheasti edes meikkaa. Olen lukion opettaja ja usein tuntuu, että olen luokkahuoneessa ainut jolla on meikkiä naamassa. Kirkasta huulipunaa en ole nähnyt oppilaillani koskaan. Tosi jännä ilmiö verrattuna mun oransseihin luomuksiin välillä yläaste – lukio.

  43. Toi Kissin paita kuva ja sit toi pinkki hame/laukku kuva sai mut hihittelemään nykypäivänä 😀 Hah ja nyt se on todistettu! Mulla on vaatteita jotka oon nimenny läski etuliitteellä. Esim. mulla on läski-farkut. Nimi tulee siitä, et omasta mielestä näytän satakiloo painavammalta ne jalassa. Kukaan muu sitä ei tunnusta, mut mä kyllä 😀 Ja kyllä mun mielestä toi vika kuva, vaikka noi kaikki vaatteet on kivoja niin saa näyttään sut todellisuutta isommalle 🙂 Ei siis pahalla vaan joka tapauksessa, kun tietää että olet todella siro muuten 🙂

  44. Myy sanoo:

    Kolmonen! Hauska postaus. En uskalla edes ajatella millasia omat top 10 tyylimokat ois…. Jotain järkyttävää ysärikamaa varmaan. Sillo oli kyllä tyyli mulla kateissa. 😀

  45. joku sanoo:

    Minusta tummat hiukset sopii sinulle tosi hyvin. Ja asukuvista viimeinen ei ole yhtään moka. Älä nyt loukkaannu, mutta tuo ”viisi lisäkiloa” -efekti sopii sinulle ihan hyvin kun olet niin superhoikka luonnostaan.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.