Kymmenen kysymystä

28.10.2015

Sain Go for it vol. 4 -blogin ihanalta Mintulta haasteen jossa on kymmenen kysymystä, ja päätin tarttua tähän vihdoinkin! Minttu on tosi ihana ja inspiroiva tyyppi ja kysymykset olivat tosi mielenkiintoisia ja hauskoja! Eli sen pidemmittä puheitta, tässä vähän vastauksia, ja lopussa mun keksimät kysymykset sekä haaste eteenpäin.

1.  Lempiharrastuksesi (bloggaamista ei lasketa!)?

Ehdottomasti lukeminen, niin rentouttavaa puuhaa. On ihana uppoutua kirjojen maailmaan ja mä olen ollut pienestä asti oikein kunnon lukutoukka. Toisaalta Tiaran aloitettua tanssin olen alkanut kaihoten katsella naapurisalin aikuisten happy houria, kaikki näyttävät nauttivan niin paljon ja toki muistan itsekin edelleen vahvasti miten ihanaa tanssiminen on.

2.  Jos olisit ruoka-annos, mikä olisit? Miksi?

Tää on kyllä paha, apua! Tulee mieleen vaikka mitä, sushia ja makaronilaatikkoa. Mutta kyllä mä varmaan olisin parsapiirakka, koska rakastan parsaa ja rakastan pekonia, jota siihen aina laitan. Tai sitten olisin ihan vaan pekoni.

3.  Paras piirteesi äitinä?

Ymmärrys ja keskustelutaito. Mä pyrin aina asettamaan itseni lapsen asemaan, ”miltä tämä tuntuisi jos minä olisin nyt se lapsi”. Ja se että pyrin osoittamaan rakkautta lapsia kohtaan niin paljon kuin mahdollista, ja olemaan läsnä.

4.  Jos saisit kokonaan vapaan viikonlopun, mitä tekisit?

Jos saisin vapaan viikonlopun kaikista töistä, kokonaan vapaan viikonlopun josta ei siis tarvitsisi dokumentoida sekuntiakaan blogiin kuvien tai ajatusten muodossa, mä tekisin kaikkea mahdollista. Mentäisiin lasten kanssa kylään kavereille, lähdettäisiin käymään brunssilla ravintolassa, mentäisiin vaikka vesipuistoon lasten kanssa. Eläisin jokaisen sekunnin täysillä, ilman kameran linssiä silmän edessä tai sormia näppäimillä. Jos saisin vapaan viikonlopun Oton kanssa, mä en tekisi mitään. Vuokraisin mökin jostain kaukaa, ja makaisin Oton kanssa verkkareissa siellä koko viikonlopun katsomassa sarjoja Netflixistä.

5.  Mitä haluaisit vielä opiskella?

Markkinointia, yhä edelleen. Toisaalta tällä hetkellä tuntuu että mä opin työtä tekemällä todella paljon joka päivä, käytännön kokemus on arvokasta. Selkeästi olen löytänyt sen alan jolla haluan olla, ja ehkä joskus vielä palaan koulunpenkille syventämään kaikkea oppimaani. Joku uusi kielikin olisi ihanaa vielä oppia, espanja tai ranska.

6.  Salainen taitosi?

Mä tykkään kovasti maalata ja piirtää, mutta liian harvoin tulee käytettyä siihen oikeasti aikaa. Lasten kanssa toki maalaan ja piirrän, mutta yleensä silloin teen niitä juttuja mitä he haluavat mun tekevän.

7.  Oletko syys-, talvi-, kevät- vai kesäihminen?

Mä olen vähän kaikki-ihminen, jokaisessa vuodenajassa on jotain josta pidän kovasti. Kesällä se on lämpö ja aurinko, syksyllä synttärit ja lämmin fiilis, talvella joulu ja pulkkamäki. Kevät on ehkä vähiten mun suosikki, mutta on kevätkin ihana kun valo alkaa lisääntyä.

8.  Seuraava itsellesi suunnittelema isompi hankinta?

Tämä on paha! Varmaankin se synttärilaukku, jota Lontoosta ei löytynytkään. Synttäreistäkin on jo tovi aikaa, mutta ehkä se vielä löytyy.

9.  Turvavaate, johon pukeudut, kun et keksi, mitä laittaisit päällesi?

Harmaa neule ja mustat farkut, ne toimivat aina.

10.  Milloin ja miten aloitat jouluvalmistelut?

Aloitan ne yleensä tässä loka-marraskuussa leipomalla torttuja ja pipareita, ja lisäämällä kynttilöiden määrää kotona. Marraskuun lopussa tai joulukuun alussa ekat koristeetkin jo ilmestyvät kotiin, ja joulukuusi koristellaan aina itsenäisyyspäivänä, se on perinne.

Haastan mukaan haasteesen Sofian, Emilian ja Sallan. Ja toki haasteeseen saavat osallistua muutkin! Tässä mun keksimät kymmenen kysymystä, jotka ovat jouluaiheisia, koska mä olen ihan joulufiiliksissä täällä tuon Mintun viimeisen kysymyksen ansiosta!

1. Lemppari jouluherkkusi?

2. Mitä toivot joululahjaksi itsellesi?

3. Jouluperinne jonka toteutat joka vuosi?

4. Kenen kanssa vietät joulua?

5. Millainen olisi unelmiesi jouluaatto?

6. Voisitko viettää joulua lämpimässä, vai pitääkö jouluna olla lunta?

7. Paras jouluelokuva?

8. Lempi joululaulusi?

9. Milloin koristelet joulukuusen ja miten?

10. Jouluaskarteluvinkki?

Ihanaa päivää kaikille! <3


7 Responses to “Kymmenen kysymystä”

 1. roosa sanoo:

  Musta alkaa myös kuoriutua esiin jouluihminen! Tämän joulun vietämme ensimmäistä kertaa uudessa omistusasunnossamme ja en malta odottaa, että pääsen pukemaan kotia jouluun! Remontti on kyllä pahasti kesken ja keittiötä emme valitettavasti ehdi saamaan ennen joulua, mutta mikroa voi onneksi käyttää vaikka olohuoneessa ja sukulaiset ovatkin kutsuneet jo joulupöytään :)

 2. Minttu sanoo:

  Ihania vastauksia! <3

  Ja ai että, mikä joulufiilis tulikaan! Täytyykin tänään illalla kaivella kynttilöitä ja valoja pimeyttä piristämään!

 3. Ilona sanoo:

  Mistä toi ihana päiväpeitto on?

 4. Ellen sanoo:

  Voitko vastata noihin sun omiin kysymyksiin :)

 5. Salla/OLLIE sanoo:

  Kiitos haasteesta;) ja ihana tuo päiväpeitto? Mistä se on?

 6. Katja sanoo:

  Mulla pisti silmään neljännen kysymyksen vastaus. Vaikka tykkään mielettömästi blogistasi ja ahkerasta bloggaustahdista, niin haluaisin muistuttaa että elä elämääsi ja relaa välillä. Älä aina ajattele blogin kannalta ja stressaa siitä. ”Eläisin jokaisen sekunnin täysillä, ilman kameran linssiä silmän edessä tai sormia näppäimillä”, tee enemmän noin kun sanoisit tekeväsi kokonaan vapaana viikonloppuna. Luin postauksen jo aiemmin, mutta Meriannen postauksia (http://blogit.kaksplus.fi/meriannenmielessa/2015/11/05/blogin-ote-elamaan/) toi mieleen tuon vastauksesi ja pakko oli tulla kommentoimaan. Blogistasi tykätään ja seuraajat pysyvät varmasti mukana, vaikket jokaisesta menosta ja viikonlopusta kirjoittaisikaan kattavasti. Relaa, nauti, ja anna välillä kaikki huomiosi ja ajatuksesi tytöille ja Otolle! :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi ihana, kiitos sulle <3 :) Kyllä mä lasten kanssa ollessa heittäydynkin ja olen mukana, mulle on tosi tärkeää että olen tytöille läsnä. En mä koko päivää vietä kamera nassun edessä, mutta joskus just tekis mieli ottaa useampi päivä niin ettei uhraisi ajatustakaan! :D Meriannen postaus oli hyvä, mäkin luin sen! Mutta sun neuvosta vaarin ottaneena pidin tänään koneen kiinni koko päivän ja maalasin vesiväreillä :D Että kiitos oikeesti<3 Ihana kuulla että siellä ruudun takana on noin välittäviä ja ihania ihmisiä!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.