Ihanat pikkuapulaiset

29.10.2015

”Äiti, tule katsomaan: Minä siivosin koko meidän huoneen ihan yksin enkä kertonut teille että minä aion siivota!”

”Äiti, minä hoidan tinua. Noin! Nyt tinä pawannuit!”

”Äiti, on tosi kurjaa kun sinä olet kipeänä. Minä haluaisin leikkiä sinun kanssa barbien ostoskeskusta!”

”Äiti tinä owet minun vauva, minä nyt annan tinuwwe tämän tutin tuuhun ja titten minä hypin tättä ja titten tinua nauwattaa, eikö niin?”

”Äiti minä voin olla lääkäri, ja tuoda sinulle kuumemittarin ja keksiä.”

On nuo muruset kyllä maailman ihanimpia, kun haluavat hoitaa flunssaista äitiä. Vaikka nykyään kun on itse vanhempi velvollisuuksineen on flunssien sairastaminen rankempaa, niin sitä sairastamista on silti helpompi sietää. Ihan vaan siksi kun on noin mahtavia pieniä piristäjiä jotka lukevat mulle kirjoja ja haluavat hoitaa. Harmittaa kun ei jaksa ihan samalla intensiteetillä leikkiä sitä barbien ostoskeskusta kuin yleensä, mutta saa kyllä olla onnellinen että on nuo maailman parhaimmat naperot täällä seurana. Ei ole läheskään niin tylsää kuin joskus lapsena yksin keskellä päivää kotona, kun telkkarissa pyörivät vuorotellen Aromipesä, Passeli Professional ja Ring-A-Ling, haha.

Toivottavasti tämä flunssa nyt edes helpottaisi huomenna, kun ei tuota viikonlopun ohjelmaa voi poiskaan pyyhkiä, syksyn tärkeimmät blogitapahtumat kuitenkin tulossa. Ei mulla oikeastaan ollut edes mitään muuta asiaa, piti vaan tulla tänne ihmettelemään että muistaako kukaan muu noita mainitsemiani huippumielenkiintoisia mainoksia lapsuudestaan. Mulle ne tulevat aina mieleen kun olen kipeänä, onneksi nykyään on Netflix ja telkkaristakin voi tallentaa ohjelmia.

Hauskaa torstai-iltaa kaikille <3


9 Responses to “Ihanat pikkuapulaiset”

  1. Johanna sanoo:

    Todellakin muistan 😀 kerran laskettiin kaverin kanssa kuinka monta kertaa se ring-a-lan juontaja sanoi sen pelin nimen ja luetteli numeron johon olis sit pitäny soittaa 😀 ton passeli jutun muistan kans, ku se tais aika monena aamuna tulla ennen lastenohjelmia 😛 aromipesää en taas sit muista.. ostoskanavakin tietty mahtu kans väliin ja mahtuj vieläkin…

  2. Onpas sulla suloiset lapset! Tiarassa on jotenkin tosi paljon sun näköä. 🙂

  3. emzi sanoo:

    Voi että! Passeli ja aromipesä! Apuva! ne kyl pyöri kokoajan!

  4. lillamy sanoo:

    Niin ihanat tyttäret teillä, paraneminen tapahtuu varmasti nopeammin noin hyvässä seurassa <3 Haha voi Aromipesä, Passeli Professional ja Ring-A-Ling, miten eläviä muistoja tulikaan mieleen 😀

  5. Anne sanoo:

    Mäkin haluan lääkärin, joka määrää mulle keksiä lääkkeeksi, ihana :’D
    Passeli-mainos on kyllä hyvin muistissa, ei kiinnostanut pätkääkään, mutta silti oli pakko kattoa, kun ei muutakaan tullut telkkarista. 😀 Aromipesän muistan myös, meillä jopa oli sellainen kotona, mutta ei taidettu paljon käyttää.

  6. Maria sanoo:

    Hahaaaa! Mä vihasin tota passelia yli kaiken, mutta saakeli kun ei sieltä telkkarista tullu MITÄÄN muuta. Toi aromipesäkin oli sellanen, että mietin usein, miten tarkkaan se kattila pitää laittaa, jos oma onkin sentin suurempi, niin eihän se mene sinne 😀 Usein sitten mummi laitto vaarin hakemaan mua niille, ja sain siellä sitte sohvalla makoilla palveltavana :’) juuri sen takia, ettei yksin tarvinu olla. Tosin jos olin ihan kaatokuumeessa, niin sitten päivät meni nukkuen ja oikeastaan olin hereillä sen hassun pari tuntia ja nukuin lisää.
    Muistan vieläkin niin hyvin sen, kun olin vatsataudissa ja ensin äiti toi mulle mehua, enkä saanu juotua sitä, sitten pikkuveli haki kaupasta ihan mua varten mun lempi jäätelöä (se sandwitch sillon aikoinaan, kai sitä vieläkin tehdään?:D) enkä saanut sitä alas millään :< Ja pakko myös sanoa, etten ole ollut kipeä 2 VUOTEEN!! Sillon 2v sittenkin olin kipeä ihan vaan siksi, koska poikaystävä oli kipeenä ja mä koin välttämättömyydeksi tulla hoivaamaan sitä.. Hän oli kuumeessa 4päivää ja mä vuorostani viikon (y) Ennen sitäkin olin ollut kipeenä 2v sitten. Joten mulla on onneks suhteellisen hyvä vastustuskyky! 🙂 Paranehan sinäkin pian!

  7. Tomi sanoo:

    Aromipesähän tekee paluun. Tää kokki, joka mainosti aromipesää aikoinaan ei ollut mielissään tästä paluusta. Hänen oli hankala päästä eroon aromipesä imagosta. Palkkio oli liian vähän kuittailuun nähden.

  8. Sofia sanoo:

    voi ei, rupesi niin naurattamaan nuo mainokset! Muistan joskun pienenä oikein kirjoittaneeni niitä ostos teeveen numeroita ylös, että äiti voisi sitten myöhemmin tilata! Ne aromipesät ja muut kuullosti aina niin hienoilta pienelle lapselle. Ja aromipesässä ne teki aina jotain hernekeittoa, jota sitten alkoi tehdä mieli..:D

  9. Jenna sanoo:

    Hehe, hyvin tutut nuo kaikki kolme! Sitte oli aina vielä joku chat menossa 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.