Prinsessojen päivä

30.10.2015

Aamulla heräsin vihdoin ilman kuumetta, ja paremmalla fiiliksellä. Tätä on odotettu! Mä tiedän että olisi pitänyt tänäänkin vielä ottaa rennommin mutta ei ole vaan ehtinyt, kun piti valmistautua huomiseen ja tietenkin halusin myös touhuta tyttöjen kanssa kun en ollut pariin päivään oikein jaksanut. Me siis aloitettiin heti aamu päättämällä että tänään on prinsessaperjantai. Tytöt saivat pukea päälleen ihan mitä halusivat, päähän laitettiin Sanniletit, ja sen jälkeen alettiin värkkäämään kasvomaalauksia.

Sanniletit siis siksi, että molemmat neidit on ihan jäätäviä Vain Elämää – ja Sanni-faneja, ja siinä ohjelmassa Sannilla on usein letti päässä, niin tyttöjenkin pitää saada Sanniletit. Musta on aika söpöä kun kaikki letit on nykyään Sannilettejä, haha. Kasvoille tehtiin tällä kertaa vähän vähemmän huomiotaherättävät lumihiutalemaalaukset, Frozen-teemaan sopivasti tottakai.

Me lähdettiin ostamaan hiusväriä ja viimeisiä tarvikkeita mulle huomista varten, ja tytöt saivat lähteä Itikseen valitsemissaan vaatteissa ja kasvomaalauksissa. Itsellekin tuli jotenkin paljon pirteämpi fiilis kun meikkasin ekaa kertaa muutamaan päivään ja laitoin päälle muuta kuin verkkarit. Huijauksen ihmeellinen voima, haha. Kun olin ostamassa itselleni luomivärikynää, mä bongasin H&M:n kassalta Frozen-sukkia ja tytöt saivat sitten sellaiset itselleen. Voi niitä ilmeitä kun oli pastellivärejä ja Annaa ja Elsaa muille jakaa, he olivat niin innoissaan sukista että olisin voinut purkittaa sitä intoa itsellekin ja säästää talven väsyneiden aamujen varalle. Ihanat tytöt!

Tehtiin samalla viikonlopun ruokaostokset kun ne kaupat on kerran huomenna kiinni ja muutenkin menoa, ja ostettiin sitten vielä niitä Kellogg’sin uusia Frozen-muroja. Yleensä ostan aina sellaisia joissa ei ole yhtään lisättyä sokeria tai mitään muutakaan, mutta tuskin se yksi paketillinen nyt maailmaa kaataa. Meillä oli tänään prinsessapäivä ja prinsessat saa ostaa myös Frozen-muroja.

Illalla vielä maalattiin tyttöjen aikaisemmin muovailumassasta tekemiä hahmoja ja klönttejä ja siroteltiin glitteriä päälle. Ihan lopuksi meillä oli pyjamabileet. Tytöt saivat tehdä  olkkariin tyynykasan ja laittaa Frozenyökkärit päälle ja sitten tanssittiin tyynyjen päällä Antti Tuiskun Sata Salamaa -biisin tahdissa yhdessä. Meillä oli aivan ihana päivä, ja prinsessat menivät onnellinen hymy kasvoillaan nukkumaan ja nukahtivat aivan samantien. Ennen nukahtamistaan tytöt höpöttivät kuinka heillä on ollut ihan tosi Frozen päivä ja kaikki on ollut ihan Frozenia.

Mullakin oli aika kiva Frozenpäivä, mutta nyt on kyllä hullu uupumus kun on kuitenkin vielä vähän puolikuntoinen olo. Vielä pitäisi värjätä vähän tukkaa, ennenkuin alan nukkumaan. Huomisesta tulee varmasti myös ihan huippu päivä! Ihanaa alkanutta viikonloppua kaikille <3


5 Responses to “Prinsessojen päivä”

 1. Nainen28v sanoo:

  Sä vaikutat aivan ihanalta äidiltä. Aina ihaillen luen mitä oot lastesi kanssa touhunnut.

 2. jaana sanoo:

  Milloin ne loput kysymykset videolle? :o

 3. Emmye sanoo:

  Teidän päivä kuulostaa kyllä tosi ihanalta! ❤️ Mahtavaa, että jaksat tehdä niin paljon tyttöjen kanssa ja keksit kaikkea kivaa. Itse uskon, että tuollaiset prinsessapäivien kaltaiset jutut ovat lapsille todella tärkeitä ja he muistavat ne todella pitkän aikaa. Jotenkin on todella surullista, kun on olemassa niin paljon vanhempia, jotka eivät ymmärrä, että lapset tarvitsevat ja kaipaavat eniten aikaa omien vanhempien kanssa. Eikä aina tarvi mennä lintsille tai ostella hienoja juttuja, jotta lapsi/lapset olisivat onnellisia. Minusta on mahtavaa, että sinunkin tyttäresi arvostavat myös pieniä asioita, kuten vaikka uusia sukkia. Oma tyttäreni jaksaa iloita, vaikka uudesta huulirasvasta pitkään. Vielä parempi, jos se on ostettu yhdessä jostain.
  Toivon, että moni ottaa sinusta mallia vanhempana olemisesta!!
  Mukavaa viikonloppua!

 4. lillamy sanoo:

  Sä oot niin ihana äiti, tuntuu, että aina kirjoitan tätä samaa, mutta minkäs sitä tosiasialle voi! Ja tytöt vaikuttavat tosissaan niin vallottavilta persoonilta, aina tulee hymy huulille teidän arjesta (ja juhlasta) lukiessa. Niin helppo myötäelää ja iloita yhdessä ilon hetkistä ja harmittaa myös oikeasti, jos ja kun jotain ikävää tapahtuu. Ja voi miten iso tyttö Zeldakin jo on, muistan vielä niin elävästi, kun hän oli vasta jotenkin niiin vauva Tiaraan verrattuna :’)

  Haha ja ajattelin muuten heti postauksen alussa, että täytyy kysyä sulta, mitkä ovat Sanniletit. Noo, eipä tarvinnut :D Ja Frozen on todella kova juttu nykyajan pikkuisille, ei ihmekään, että teidänkin tytöt rrrakastavat Frozenia. Ihanan Frozen-prinsessapäivän onnistuit loihtimaan vähän puolikuntoisenakin, koitahan nyt karistaa loputkin kipeyden rippeet pois <3

 5. HelKaMa sanoo:

  Meillä kaikki letit on Frozen-lettejä

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.