Nopea ja helppo välipala

11.01.2016

Postaus on osa Indiedaysin ja Elovenan yhteistyökampanjaa.

Saatiin testattavaksi Elovenan uusia hedelmäisiä välipalapatukoita, joita en ollut ennen kokeillutkaan. Patukat tulivat itseasiassa juuri sopivaan aikaan meille kokeiluun, kun lähdettiin reissuun Ouluun ja edessä oli pitkä automatka ja paljon menoa ja meininkiä.  Hedelmäiset välipalapatukat olivat terveellinen ja helppo välipala joka maistui koko meidän perheelle ja pidensi pysähdysväliä pitkällä automatkalla. Ne olivat kyllä todellinen pelastus!

Automatkan lisäksi Elovena-patukat lähtivät mukaan meidän luistelureissulle ja niitä popsi puoli meidän sukua mun kummipojasta Ottoon. Välipalapatukoista löytyy kaksi eri makua, Elovena hedelmäinen välipalapatukka Mansikka-vadelma ja Elovena hedelmäinen välipalapatukka Kaakao. Näin suklaan rakastajana mun lemppari oli tietysti kaakao, mutta tykkään kovasti kyllä mansikka-vadelmastakin.

Luulen että jatkossa pidän aina vähintään yhden Elovena välipalapatukan mukana työlaukussa, sillä usein mut yllättää nälkä jo tuntia paria ennen lounasaikaa, ja ei ole kiva olla toimistolla murisevalla mahalla.

Mä en ole ostanut meille välipalapatukoita aiemmin, koska en ole tiennyt että on olemassa näinkin tasapainoinen ja hyvä vaihtoehto. Mun nuoruuden sokerilla ja rasvalla kyllästettyjen patukoiden rinnalle on kuitenkin tullut onneksi tällainen terveellinen vaihtoehto jota antaa mielellään myös lapsille syötäväksi ilman pelkoa verensokerin nopeasta heilahtelusta.

Elovenan uudet välipalapatukat on valmistettu puhtaasta kaurasta, erillään muista viljoista, ja ne sopivat siksi hyvin myös gluteenittomaan ruokavalioon. Välipalapatukoissa on tasapainoisessa suhteessa hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvaa ja ne sisältävät myös reippaasti liukenevaa kuitua eli beetaglukaania, joka on hyväksi vatsalle ja auttaa hallitsemaan kolesteroliarvoja. Kuitu tasaa verensokerin vaihtelua ja auttaa pitämään nälän pidempään loitolla, mikä on ihan huippu juttu!

Saan järjestää teille Elovenan kanssa myös lukijakilpailun, jossa voi voittaa itselleen Elovenan tuotepaketin. Missä tilanteessa Elovena pelastaa sinun päiväsi? Vastaa kysymykseen kommenttiboksissa ja muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään niin olet mukana kilpailussa! Kilpailuaikaa on 13.1. klo 21.00 asti. Ilmoitan voittajan tämän postauksen lopussa kilpailun päätyttyä.

Onnea kisaan ja mahtia päivää kaikille! <3


No Responses to “Nopea ja helppo välipala”

 1. O sanoo:

  Elovena pelastaa pitkät luentopäivät yliopistolla! 🙂

 2. Jenny sanoo:

  Elovena pelastaa päivän, jos pikkunälkä tai terveellisen hyvän himo yllättää 🙂

 3. emzi sanoo:

  Mulla on Elovenan patukoita aina laukussa koska ne pelastaa kun matkalla töistä kotiin iskee kauhea nälkä ja ruoka pitää vielä kotona tehdä joten hyvä vetää patukka siihen väliin että tuntuu vähän paremmalta. 🙂 En kyllä noita ole maistanu vaan niitä uuniomena mitkä ovat oikein hyvät.

  Pitää kyllä noitakin varmaan maistaa. Kun haluan tällä vuodella elää vähemmän suklaapatukoilla ja etsiä terveellisempiä vaihtoehtoja. 🙂

 4. Heli-Paula sanoo:

  Välipalapatukat pelastaa pitkän opiskelupäicän, kun on pakko saada energiaa ja esikoinen kuljettaa patukoita mukana turnausmatkoilla.
  Keliaakikkona annan plussaa gluteenittomuudesta, pakko testata!

 5. Milla sanoo:

  Rv 30 starttasi. Patukat tulisivat käyttöön testimielessä pikkunälkään töissä sekä kotona. 🙂

  • Milla sanoo:

   Äskeinen kommenttini tuli liian aikaisin, puhelimeni tökkii.

   Mutta siis, Elovena kuuluu meidän perheeseen puuron muodossa. Myös Elovenan välipalakeksit olivat hetken kuvioissa, mutta ne jäivät pois sillä murenivat aina harmillisesti työhousujeni taskussa. Elovenan pikapuurot on myös kiireisen ihmisen aamupelastus!

 6. Janette sanoo:

  Meillä odotellaan esikoista tällä hetkellä ja raskauspahoinvointi on ollut todella rajua tähän asti. Jos nälkä kerkeää yllättämään huono-olo on taattu juttu. Nämä patukat olisivat helppoja kantaa mukana ja pelastaisivat päivän!

 7. Johannan sanoo:

  Minäkin syön välipalapatukoita töissä, kun maha alkaa kurnimaan jo ennen lounasta.

 8. Laura sanoo:

  Pitkinä koulupäivinä, kun nälkä yllättää!:)

 9. maura sanoo:

  Ei aamua ilman puuroa. Päivän sujumisen kannalta itselleni avainasemassa on aamupala, joka on useimmiten Elovenan hiutaleista tehty kaurapuuro erilaisilla vaihtelevilla höysteillä. Maitoa tai raejuustoa kaverinaan puuro myös pitää sen nälän loitolla aina lounaaseen saakka. Me like! 🙂

 10. Nasmiini sanoo:

  syön elovenan kaurapuuroa joka aamu ennen töihin lähtöä, nopeaa ja täyttävää, tauoilla töissä syön juuri välipalapatukoita, mutta noita elovenan uutuksia en olekkaan vielä maistanut. pitääkin lähteä ostamaan jos ei voittoa tule 😉

 11. Arja sanoo:

  Välipalapatukat sopis mun elämässä työpaikalle! Monesti hoitajien tauot voi venyä ja tommonen pieni snack auttais kyllä siinä tilanteessa 🙂

 12. Mira sanoo:

  Ruuhka-aikaan työmatka saattaa kestää noin tunnin,siitä sitten hakemaan tytär päiväkodista ja jos vielä pitää kaupassa käydä, ennenkuin pääsee kotiin tekemään ruokaa ja syömään niin kotiin päästyä maha suorastaan kiljuu 😀 tämmöisinä päivinä välipalapatukka laukussa olisi pelastus!

 13. Oona sanoo:

  Hei! Elovena-patukka pelastaisi minut yliopistolla kun on nälkä, eikä kerkeä syömään! 🙂

 14. päivänkakkara sanoo:

  Koulussa kun on pitkä päivä! Kun ruokailu on klo 11 ja koulu loppuu klo 16 niin siinä välissä on pakko saada jotain pientä naposteltavaa, ja tää olis hyvä! 🙂

 15. Karoliina sanoo:

  Elovena pelastaa pitkän koulupäivän aikana, varsinkin jos ei ehdi syömään. Myös treenien välissä toimisi hyvänä ja terveellisenä välipalana.

 16. Dora sanoo:

  Välipalapatukat pelastaa juurikin silloin, kun on vielä tunti lounaaseen mutta maha murisee jo viimestä päivää.. toi olis kiva syödä myös matkalla töistä kotiin niin sais energiaa kotimatkalle! Ihania kuvia 🙂 x Dora Marie

 17. Annina sanoo:

  Mukana arvonnassa.
  Elovena pelastaa arkiaamut ja illat puuron muodossa! Myöskin ne murotyynyt on herkkuja.

 18. Irma sanoo:

  Ennen treeniä, shoppailukierroksella helppo välipala pelastaa päiväni 🙂

 19. Atsis sanoo:

  Yleensä koululaukusta löytyy aina elovena välipalakeksejä jollainen tulee napattua pitkinä päivinä. Nuo hedelmäpatukat kuulostaa kyllä myös ihanilta 🙂

 20. Kristina sanoo:

  Hei!

  Elovena pelastaa meidän monet aamut, ihan vanhan kunnon kaurapuuron merkeissä! Kaurapuuro, omenahillo ja kylmä maito, siitä ei juuri aamupala parane.

 21. Giassilina sanoo:

  Mä harrastan purjehdusta ja kesäisin meillä alkaa treenit ja tiistaikisat aina suoraan töiden jälkeen ja usein kotiin pääsee vasta siinä iltakymmenen pintaan. Sillon meillä on varmaan koko tiimillä aina Elovenan välipalakeksejä mukana ja ne on kyllä pelastanut aika monta iltaa. Koko mun tiimi tietää, että jos ärräpäitä alkaa kuulua liian usein, kannattaa mulle äkkiä ettiä jotain suuhun pantavaa 😀 Sellasen ehtii mutustaa starttien välillä tai tunkea taskuun, jos tuleekin kiire, ja syödä sitten kun ehtii. Ens kesänä aion kyllä kokeilla noita uusiakin patukoita!

 22. Minna sanoo:

  Ehdottomasti automatkoilla.

 23. Iisa sanoo:

  Retkille oiva eväs 🙂

 24. Maitoviiksi sanoo:

  Elovena pelastaa päiväni heti aamusta ja uudelleen illasta. Puurohiutaleiden avulla saan pienen tehopakkaukseni, 9kk, tyytyväiseksi aamulla ja illalla tainnutettua uneen. Elovena-välipalapatukat pelastaisivat puolestaan tämän tehopakkauksen äidin, joka ei voi kiipeilymestaria hylätä hetkeksikään.

 25. zirpale sanoo:

  Onko nämä sellaisia kuivia että murenee laukkuun/taskuun? Näyttää ainakin ”kosteammilta” kuin aiemmat Elovenan välipalapatukat.

  Nämä maistuisi varmasti lapsillekin, mutta eniten tarvitsisin itselleni hätävaran laukunpohjalle, kun iskee kova nälkä liikenteessä. Terveellisempää varmasti kuin suklaapatukat verensokerin nostoon..

 26. Sella sanoo:

  Elovenan pussipuurot on kiireaamuina ja pikaruokana ihan huippujuttu! Kulkee kätevästi mukana ja tarttee lisätä vaan kuuma vesi. Nuo patukat olis kyllä loistava välipala joka mahtuu taskuun ja laukkuun mukaan minne vain 🙂 Mukana arvonnassa siis!

 27. emilia sanoo:

  pelastaisi työpäivät jolloin iskee nälkä tietysti kun on vielä paljonkin aikaa töiden loppumiseen 😀

 28. Jenni sanoo:

  Mitäpä olisi päivä ilman eloveenaa heti aamusta! Meillä aloitetaan aamut aina kaurapuurolla ja kuopus syö myös iltapuuron. 🙂

 29. Ellu sanoo:

  Elovenan välipalapatukat pelastaisivat nälkäkuolemalta vauvan tiheän imun kautena, kun on jumissa sängyn pohjalla tuntikausia… 🙂

 30. Eimii sanoo:

  Pelastaa aamulla aamupuuron muodossa! 🙂

 31. Jutta sanoo:

  Elovena välipalapatukat on niin käytännöllisiä. Pitkinä koulupäivinä ne pelastaa mut!

 32. Heidi, 5lapsen äiskä sanoo:

  Viiden pienen lapsen kanssa, suurin osa ajasta menee harrastuksiin kuskaamiseen. Nämä pelastaa meidänkin perheen, ja ovat olleet elämässämme jo pitkän aikaa. Aktiivisesti varsinkin 10 ja 12vuotiaan käytössä kun päivässä saattaa olla säbä ja jalkkistreenit ja pitää saada jotain pientä siirron välillä 🙂

 33. Nuppu sanoo:

  Elovena välipalapatukka pelastaisi nälän yllättäessä treeneissä ja muualla menossa. Olisi oivallinen ja terveellinen välipala vaihtoehto!

 34. Annika sanoo:

  Elovenan erilaiset välipalakeksit ja patukat pelastaa mun päiviä useesti, aamusin en pysty syömään mitään hirveän tuhtia heti mut patukka auttaa pitämään huonon olon loitolla 🙂 samoin jos on pitkä päivä ja kokoajan menossa niin mulla on hyvä olla laukussa jotain pientä syötävää etten oo kiukkuisena (nälkäisenä) menossa aina töihin 😀

 35. Sanna sanoo:

  Meillä pojat sairasti joulun aikaan enterorokon ja ainut mitä suostu/pysty syömään ku oli tauti pahimmillaan oli eloveenan patukat 🙂 se kyllä pelasti 🙂

 36. Paula sanoo:

  Ensin tulee mieleen Eloveenan välipalapatukat. Käyn uimassa, monesti uinnin jälkeen tulee heikko olo, on uinut monta kilometriä sekä käyny saunassa. Juominen aina tahtoo unohtua ja uinnin jälkeen pukukaappien luona on todella heikko olo. Onneksi tiedän, että laukusta löytyy Eloveenan patukka.Eloveenan patukoista saa nopeasti energiia, proteiineja ja hiilihydraatteja, joita sillon just tarvitaan. Parasta on, että sellasen voi hyvin syödä hyvällä omatunnolla. Eloveena oikeesti pelastaa mut 😀

 37. Suski sanoo:

  Elovena pelastaa keskittymisen koulussa, kun mahassa alkaa tuntua nälkä ennen lounasta. 🙂

 38. emmy sanoo:

  Ehdottomasti aamuisin puurolla 🙂 Mutta nuo patukat olisivat hyvä testata, kun ateriavälit venyvät usein ihan liian pitkiksi!

 39. Kaisu sanoo:

  Pelastaisi päivän silloin, kun tulee muksujen kanssa ulkoa ja nälkä kaikilla huutava eikä ruoka vielä valmiina… vältyttäisi kaikkien kitinältä! Varsinkin äidin 😉

 40. Katja sanoo:

  Elovenan välipalapatukat pelastaa pitkinä koulupäivinä 🙂

 41. Susanna sanoo:

  Rv35 ja näähän olis aivan täydellisiä synnärille mukaan, saatikka sen jälkeen kun vauva-arki alkaa eikä aina ehdi syömään just sillon kun olis nälkä!

 42. Mari sanoo:

  Välipalapatukat ovat tosi tärkeitä hätävaroja kiireisessä elämässä neljän lapsen kanssa. 🙂

 43. tiuku sanoo:

  Patukat pelastaisi hyvin nälkäisen (köyhän) lukiolaisen iltapäivätunnit, eikä tarvitsisi ostaa koulun kahvilan kalliita leipiä 🙂

 44. Emilia sanoo:

  Elovena pelastaa silloin, kun luentojen välissä ei ole aikaa mennä syömään vaan on syötävä jotakin muutamassa minuutissa.

 45. Ella sanoo:

  Elovena pelastaa päivän kun lumilautaillessa iskee nälkä ja lähimmälle taukopaikalle on piiitkä matka!

 46. Elina sanoo:

  Elovena pelastaa mun aamut puurolla, sillä jaksaa lounaaseen asti, patukat ovat oiva välipala 🙂

 47. Leena sanoo:

  Elovena patukat pelastaisivat kiireellisen arkeni kun pitkän koulupäivän jälkeen on mentävä suoraan töihin eikä monesti kerkeä mitään syömään välissä. Nämä olisi nopea syödä vaikka matkalla töihin. 🙂

 48. miuuumau sanoo:

  8 tunnin koulupäivinä välipalapatukka olisi pelastus! Kerkee tulemaan nälkä jo ennen kuin pääsee kaupan kautta kotia ruokaa tekemään koulupäivän päätyttyä.. :))

 49. Miisa sanoo:

  Välipalapatukka pelastaa kotimatkalla pitkän työpäivän jälkeen, koska silloin on aina nälkäinen. Siitä on sitten hyvä jatkaa suoraan ruokakauppaan, ettei ole niin nälkäinen, että ostaisi koko kaupan tyhjäksi :’D

 50. Riina sanoo:

  Olen etsinyt jotakin terveellistä ja nopeaa välipalaa kouluun. Juurikin ennen lounasta tai lounaan jälkeen ennen seuraavaa ateriaa. Näin jaksaisi päivän loppuun asti ilman nälkäkiukkua ja -väsymystä 🙂

 51. invisible sanoo:

  Nää patukat pelastais mun arjen tuoreena kahden lapsen äitinä. Imetyksen takia jatkuva nälkä. 🙂

 52. Kaisa sanoo:

  Elovena-patukka pelastaa aamupalahetken, lounasta edeltävän pikkunälän hetkellä, sokerihimoissa lounaan jälkeen, uuvuttavalla iltapäiväluennolla ja treenin jälkeen.

 53. Pikku-iia sanoo:

  Aamulla kun jää aamupala väliin, työmatkalla just ehtii sellaisen napata.

 54. Reetta sanoo:

  Elovena pelastaa raskaana olevan kiireisen päivän. Työmatkalta kotiin palatessa ei ole mitään parempaa, kuin pieni välipala ennen kotiin pääsyä.

 55. Iina sanoo:

  Näin loppuraskaudessa patukat lähtisi evääksi synnytykseen itselle ja tulevalle isälle. Lisäksi ne sopisi mainiosti lapsille kerhoon. 🙂

 56. Janette sanoo:

  Kun on pitkä päivä koulussa ja on kauhea nälkä! Blogisi on tosi kiva, olen 16 v lukiolainen, mutta sun blogi on silti kiinnostava ja odotan aina sun postauksia! Kiitos ihanasta blogistasi 🙂

 57. matilda sanoo:

  Oi, näitä on kyllä testattava!
  Mulla on edessä hullu pääsykoekevät, joten nää tois paljon toivottua energiaa pitkiin päiviin kirjastossa.

 58. jasmiina sanoo:

  Elovenan välipalapatukat ois helppo ja nopea ratkaisu kouluun tuntien välissä popsittaviksi jotta aivot jaksaa raksuttaa myös niillä iltapäivätunneilla.

 59. Jarno sanoo:

  Mä yleensä syön noita välipalaksi, jos ei oo mitään muuta. Tosi helppo, vaivaton ja tyydyttää lounaan ja päivällisen väliin jäävän nälän! 😀 Tosin ei mua kyllä yks patukka pelasta nälältä, mut oikeesti tosi hyvä vaihtoehto ihan kaikille! 😀

 60. Elina sanoo:

  Ehdottomasti pitkiin koulupäiviin täytyy varautua välipalalla! Sopivat myös ennen salia nopeaksi välipalaksi 🙂

 61. Isabella sanoo:

  Välipalat tulevat tarpeeseen kun tasapainoilee töitä, koulua, kavereita ja harrastuksia. Nälkäkänkkistä ei halua kukaan 😀

 62. Sari sanoo:

  Elovena-patukat pelastavat päivän kenttäretkillä, luennoilla ja jopa tentissä, jos nälkä pääsee yllättämään ja/tai tarvii hyvää, terveellistä ja nopeaa evästä.

 63. Camilla sanoo:

  Pelastaisi päivän varmasti bussimatkoilla töihin tai kotiin, tai muuten vain liikkeessä. En ole aamupalan enkä lounaan ystävä, vaan haukkaan yleensä jotain pientä nopeaa jossain vaiheessa noiden aterioiden välimaastossa, joten nälkä pääsee kyllä yllättämään yleensä ennemmin tai myöhemmin.

 64. Diu sanoo:

  Pelastaisi pitkän koulupäivän, kun lounasleivistä alkaa olemaan jo aikaa ja nälkä saa olon uupuneeksi ja kiukkuiseksi. Cafeterian eväät ei allergioiden takia mulle sovi joten pikku eväs laukussa on usein korvaamaton! Asun ulkomailla ja täällä välipalapatukat on pääasiassa sokeria, eikä proteiini/raakapatukoita saa muualta kuin netistä. Seuraavan kerran suomessa käydessä täytyy testailla noita kyllä, tykkäsin muistakin elovenan välipalatuotteista 🙂

 65. Inga sanoo:

  Elovena pelastaa pitkään venyneen työpäivän jälkeisen kotimatkan. Tälläisen voisin hyvin antaa tyttärellekin kun kotimatka on parisenkymmentä kilometriä 🙂

 66. sHaidi sanoo:

  Työssäni syödään silloin kun sattuu vapaahetki tulemaan, näiden välillä voi olla jopa 6 tuntia. Tällaiset välipalapatukat on hyvä pitää housujen taskussa kiireisen päivän pelastuksena.

 67. Iida sanoo:

  Elovena pelastaa työpäivät ennen lounastaukoa ja ehkäisevät nälkäkiukun

 68. viivi sanoo:

  Lapsen sairaala reissut!

 69. Riina sanoo:

  Tällä hetkellä tulee vietettyä pitkiä päiviä yliopistolla gradua tehden ja usein ärsyttää, kun iltapäivällä nälkä keskeyttää hyvän flown ja sit on lähdettävä kotiin koska kahviokin on jo kiinni. Tän avulla pääsis siitäkin riesasta eroon 🙂

 70. Kaisa sanoo:

  En oo noita vielä maistanukkaan, mutta kuulostaa hyvältä:) olis hyvä välipala luentojen välissä, jos ei kerkeä lounaalle!

 71. Mirka sanoo:

  Pikapuurot <3 Kiireisen aamun pelastaa nopeasti ja helposti pikapuurot, eikä mausta tarvitse ollenkaan tinkiä! En voisi enää monen monen vuoden jälkeen kuvitellakkaan, että söisin aamulla jotain muuta kuin Elovenan pikapuuroa.

 72. haaveilija sanoo:

  Pitkät luennonnot yliopistolla. Jos luennolla ei ole pitempää taukoa, että ehtisi käydä lounastamassa tai luennot on ilta aikaan kun lounasta ei enää saa niin on kiva kun laukussa on mukana jotain tälläistä pientä evästä, mulla kun verensokerit tipahtaa aika nopeasti niin en pärjää montaa tuntia ilman syötävää

 73. Mari sanoo:

  Elovena pelastaa, kun aamulla ei ehdi syödä kunnon aamupalaa kotona, vaan bussissa! 😀

 74. Miikku sanoo:

  Kiitti huipusta vinkistä! Meillä osalla lapsista keliakia ja heille ollut hankala löytää hyiä välipalapatukoita evääksi pitkiin koulupäiviin. Olispa mukava voitto. Ostan kyllä seuraavalla kauppareissulla näitä:)

 75. oliviagggg sanoo:

  Koulussa 8-16 päivinä välipala pelastaisi. 🙂

 76. tarup sanoo:

  Nuo pelastaisi varmaan automatkat ipanan kanssa, sekä pulkkamäessä/luistelemassa käynnit.

 77. Nenne sanoo:

  Toivottavasti Elovena auttaisi suklaanhimoon ja olisi terveellinen eväs kiireellisessä elämässä 🙂

 78. Helluw sanoo:

  Elovena pelastais mun koulupäivän! Aamulla kun syö aamiaisen siinä 6.30, niin sen jälkeen koulussa pääsee syömään vasta vähän ennen 13.00, joka on kyllä ihan liian myöhään. Nää ois oiva apu kurnivaan massuun sillon aamupäivällä ennen kouluruokaa! 🙂

 79. Mimmi sanoo:

  Etenkin aamuisin syön Elovenan pikapuuroja ja elovenan niitä vanhempia välipalakeksejä (surukseen voin todeta niissä olevan melkoinen määrä turhaa sokeria) pitkillä luennoilla yliopistolla sekä autossa on aina varalta yksi pidempiä automatkoja varten! Kilpailun voitto lämmittäisi opiskelijan taloutta huomattavasti ja näitä kyseisiä patukoita on pitänyt kokeilla mutta toistaiseksi ne ovat jääneet hyllyyn korkean hinnan vuoksi. 🙁

 80. Lode sanoo:

  Elovena on pitkien opiskelupäivien pelastus 🙂

 81. Hanna sanoo:

  Elovena-patukat pelastaa mut pitkillä (etenkin tylsillä) luennoilla, bussimatkoilla ja sellaisina päivinä kun ei vaan ehdi pysähtyä syömään. Voisin pakata niitä mukaan myös vaellusretkelle tuomaan piristystä ja lisäenergiaa!

 82. Juulia sanoo:

  Automatkalla tai muuten reissussa. Välipalapatukat on niin helppo pitää aina mukana autossa ja laukussa! 🙂

 83. Tiia sanoo:

  Elovena patukat pelastaa päivän jos pikkunälkä yllättää ruokailujen välissä 🙂

 84. käpytin sanoo:

  Meidän 5kk pikkuinen on vielä niin kiinni äidissä, että välillä on vaikea löytää rakoa milloin itse ehtisi syödä. Ehkä tämmöisen ehtisi herkutella imetellessäkin 🙂

 85. Petra sanoo:

  Mut Elovena pelastaa ainakin aamuisin heidän kaurapuurolla (tai siis hiutaleilla) jota ilman ei vaan aamu lähde käyntiin 🙂

 86. Emmi sanoo:

  Elovena pelastaa päivän, kun kesken koulupäivän iskee nälkä, ja voi käydä koulun kioskilta ostamassa välipalakeksin.

 87. Riikka sanoo:

  Vähänkö mielissään laittaisin näitä käsilaukku, ihan minne vaan menisin. Aina on hyvä syy syödä 🙂

 88. Ansu sanoo:

  Elovena pelastaa millon missäkin, koska mulla on aina laukussa mukana vähintään yksi uuniomena-kinuski välipalakeksi 😉

 89. Tuula sanoo:

  Mukana arvonnassa, tämä kaakaon makuinen olisi varmaan lempparini. Perhepäivähoitajana, retkillä lasten kanssa oiva välipala.

 90. Ella L. sanoo:

  Välipalapatukat pelastais päivän, kun koulupäivinä pitäs olla syömättä 6.30-12.30. Hirvee nälkä aina tullee nii nää ois kyllä pelastus!

 91. *Annimiina* sanoo:

  Aamupuuro, sillä lähtee aina päivä käyntiin ja maha pysyy kunnossa! 🙂

 92. Jasmine sanoo:

  Elovena-patukat pelastavat pitkät opiskelupäivät yliopistolla, kun voi vaikka kesken luennon helposti napata jotain, kun kova nälkä yllättää. Mukaan arvontaan! 🙂

 93. Amelie sanoo:

  Elovena on kyllä tuttu merkki mutta tuollaisia patukoita en ole ikinä kokeillut. Haluaisin kokeilla tuotetta kouluun välipalaksi, kun pitkiä päiviä ei oikein meinaa jaksaa yhden ruoan voimin.

 94. Heli sanoo:

  Pitkän työpäivän ja illan koulutuntien välillä 🙂

 95. Heidihoo sanoo:

  Välipalapatukat olisi tällaiselle imettävälle äidille ihan huippu juttu, kun nälän tunne tuppaa tulemaan vähän väliä. Minulla on tapana herkutella suklaapatukoilla, mutta voisin niiden sijaan ottaa näitä terveellisempiä välipalapatukoita, jolloin nälän tunnekin pysyisi varmasti pitempään poissa. Näitä voisi popsia vaikka samalla kun vauva on esimerkiksi rinnalla, eikä itse pääse syömään.

 96. Emilia sanoo:

  Elovena on parasta aamupuuroa! 🙂

 97. Välipalapatukat (yleensä just Elovenan koska ne on nam!) ovat laukkuni vakkarisisältöä, mutta erityisesti ne pelastavat kiireaamut! Sellaiset kun on nukkunut pommiin ja töissä pitää olla jo ennen seitsemää. Patukan popsii vaikka hississä ja sen voimalla selviää lounasaikaan 🙂

 98. Elina sanoo:

  Hei!
  Nuo patukat sopis mun päivän moneen kohtaan. Ensinnäkin töissä (tehdastyötä) maistuis varmasti kahvitauolla ja ois helppo ottaa mukaan, kun inhoan sitä, että pitäis kahvitauoille ottaa kotoa jotain pientä, kuten omenaa ja niitä sitten kuoria ja ääh! Tää ois niiin paljon helpompi. Tai puurolounaan jälkeen kahvin kanssa, nam!
  Toiseksi ne sopis ennen kuntosalitreeniä syötäväksi välipalaksi, kun tarvitsee energiaa treeniin.
  Aiemmin olen kokeillut toisia Elovenan välipalakeksejä, ne on ihania! Näitäki ois huippu maistaa!

 99. Sassi sanoo:

  Elovena on aamupäivien pelastus, kun aamiaisen ja koululounaan välissä alkaa nälkä hiipimään mieleen ja vielä pitäisi jaksaa keskittyä opiskeluun.

 100. Jassuli sanoo:

  Elovena pelastaisi pitkät koulutunnit, jotka sisältävät paljon teoriaa. 🙂

 101. Inka sanoo:

  Näin lukiolaisena Elovena on pitkien koulupäivien pelastaja. Välitunteja on neljän tunnin iltapäivän aikana vain yksi, ja siirtymä tunnilta toiselle on juuri sopivan pitkä välipalapatukalle (kokeiltu kerran jos toisenkin). Mulle tulee aika nopeasti ruuan jälkeen nälkä, joten välipalapatukka on usein välttämätön opiskelukyvyn ylläpitämiseksi.

 102. Minttu sanoo:

  Kun tyttärelle tarvitsee pikaisesti välipalaa. Myös pitkillä automatkoilla siististi syötävät välipalat on pop.

 103. miisa sanoo:

  Aina kiireessä tosi kätevä haukata!

  Kiitos kivasta blogista, kaikkee hyvää teidän perheelle! 🙂

 104. Eveliina sanoo:

  Elovenan pikapuurot oli kovassa käytössä viime kesänä kun piti aamuisin kuudeksi joutua töihin 😀

 105. Artsi sanoo:

  Pitkät koulupäivät nämä kyllä pelastaisi!

 106. Laura T. sanoo:

  Elovena-patukat toimisivat hyvänä hätävara-välipalana kun on esim. pitkä koulupäivä!

 107. Nina sanoo:

  Eloveenan välipala patukka pelastaa mun 12minuutin tauvvon töissä jo nyt
  Ja pitkät automatkailijoiden sujuu joutuisammin kun on patukan takapenkkiläisten käsissä.

 108. Janita sanoo:

  Elovena on ehdoton ykkönen yliopistoelämässä – luentojen välillä on vain puolen tunnin tauot ja kaikkiin ruokaloihin on semmoinen tunnin jono. Ilman Elovenaa ei kyllä jaksaisi enää vikalla luennolla keskittyä ollenkaan! Pieni välipala pitää mielen virkeänä ja johan taas jaksaa painaa päivän loppuun asti 🙂

 109. Mari sanoo:

  Meillä on aina Elovena välipalapatukoita sekä mun käsilaukussa, että tyttären hoitolaukussa 🙂

 110. noora sanoo:

  töissä välipalapatukat on ihan erinomainen ja nopea välipala, kun päivässä on 2x12min tauko ja nopeesti pitää jotain syödä 🙂

 111. Piitu sanoo:

  Mukana! Pitkiin opiskelupäiviin nuo patukat olisi varmaan ihan toimivaa evästä, kun monesti ruokatauko on jo klo 11.30-12 ja seuraavan kerran ehtii syömään joskus iltapäivällä 16.30-17 väliin kun pääsee kotiin 🙂

 112. kukka sanoo:

  Töissä päiväkodissa. Työvuorosta riippuen joko ennen aamupäivän ulkoilua tai iltapäivällä välipalan aikaan napattuna vois toimia.

 113. Niina sanoo:

  Elovena pelastaa lukiourakan viimeiset pitkät koulupäivät! 🙂

 114. Tintta sanoo:

  Veikkaan, että Elovenat siirtäisi mun nälkää aika tehokkaasti. Töissä on vähän hankala syödä mitään välipalaa ja kun matkat kestää sen tunnin per suunta niin kotona on jo sitten kamala nälkä ja sit tulee syötyä mitä sattuu.

 115. Laura E. sanoo:

  Mulla on sama juttu, että nälkä yllättää tosi usein ennen lounasaikaa, joten välipalapatukoita tulee napsittua lähes päivittäin, ettei koulukavereiden tarvitse kuunnella vatsani murinaa. Tällä hetkellä useimmiten uppoo Elovenan tumma suklaa -välipalakeksit, jotka on muuten tosi hyviä (toinen suklaanrakastaja ilmottautuu, haha!). Näitä uusiakin patukoita täytyy kokeilla, vaikuttaa sen verta hyviltä eikä varmaan murusta yhtä paljon kun noi keksit mitä oon nyt syöny! 🙂

 116. Iillamy sanoo:

  Mun päivän pelastaisi kyllä tuollainen patukka etenkin silloin, kun toimistolla on niin kova kiire, että syömään lähtö venyy iltapäivän puolelle! Näin käy usein ja AINA tulee mietittyä siinä mahan murinaa kuunnellessa ja päänsäryn kasvaessa, että nyt pitäisi olla jotain pientä suurimpaan ”hätään”. Vaan arvaa vaan onko 😀

 117. Hertta sanoo:

  Oli juuri saapunut salille ja tajusin, että olin unohtanut syödä välipalan ja juuri miettiessäni miten tuun selviämään seuraavat tunnit niin huomasin, että meidän salilla jaettiin juuri kyseisiä patukoita ilmaiseksi!

 118. Miia sanoo:

  Aamusin puuro ja menossa välipalakeksit pelastaa päivän 🙂

 119. Heidi sanoo:

  Tää välipalapatukka ois loisto eväs kouluun! Vaikka syön mielestäni monipuolisen ja täyttävän aamupalan niin silti vatsa murisee jo melkein heti kouluun päästyä niin tää olis näppärä välipala aamupäivän tunneille ennen lounasta. Saati sitten iltapäiväksi kun yleensä lounaan ja päivällisen väli venähtää liian pitkäksi ja muutenkin iltapäivän väsymykseen kaipaa jotain makeaa terästystä niin olisi hyvä ettei se aina olisi suklaapatukka tai muuta yhtä epäterveellistä vaan jotain hyvää mutta myös ravitsevaa 🙂

 120. Aliisa sanoo:

  Elovenan vadelma pikapuurohiutaleet pelastavat jokaisen aamuni. Välipalapatukat pelastaisivat luentopäivät yliopistolla kun on kiire eikä välttämättä heti nälän yllättäessä ehdi syömään. 🙂

 121. sole sanoo:

  Mun päivän Elovena pelastaa kaurahiutaleina 🙂 Aamupuuron sekaan kauramaitoa ja itse tehtyä mysliä, joskus banaaniakin, ja nälkä pysyy poissa sopivasti lounaaseen asti.

 122. Katinka sanoo:

  Työpäivän jälkeen on pakko napata pieni välipala, jotta jaksaa pakollisen kauppareissun! Ja ihanaa, että eloveena huomioi meidät keliaakikot gluteenittomuudellaan!

 123. Krista sanoo:

  Työpäivään tai kesken kiireisen arjen patukat sopisivat todella hyvin 🙂

 124. Essi sanoo:

  Elovenan patukat pelastavat koulupäivät 🙂 Jaksaa opiskella iltamyöhään, kun välillä syö patukan.

 125. Noora sanoo:

  Elovena pelastais ehdottomasti aamupäivän luennot. Mikään ei oo niin ärsyttävää ku välillä lähes täysin hiljaisessa salissa alkaa maha murisemaan! Sekä pitkät bussi-ja junamatkat joita tulee tehtyä paljon! Sillon ois kiva vähä jotain syödä mutta mitään sopivaa ei oikeen oo löytyny mutta kenties nyt 😉

 126. Satu sanoo:

  Vielä en ole noita patukoita maistanutkaan. Pitkän päivän jälkeen ennen kauppareissua olisi hyvä saada verensokeria pysymään tasaisena. Jos noilla estäisi kauppareissun heräteostokset.

 127. Sofia sanoo:

  Oi vitsit, noi patukat kyllä pelastaisi pitkät päivät yliopistolla, kun ei oo mahdollista käydä luentojen välissä ostamassa pientä purtavaa 🙂

 128. Pii sanoo:

  Elovenan kaurahiutaleita menee aamulla ja silloin kun ei jaksa tai ehdi tehdä ”oikeeta” ruokaa. Teen fyysisesti raskasta työtä, jossa ei aina aamulla töihin mennessä tiedä kuinka pitkä päivä tulee olemaan ja mihin aikaan on mahdollista päästä syömään, jos pääsee syömään ollenkaan. Erilaiset välipalapatukat ovat tähän mennessä olleet pelastus päivinä, joina juostaan paikasta toiseen tiukassa aikataulussa, joten noita Elovenan uusia patukoitakin pitää päästä kokeilemaan jossain vaiheessa. 🙂

 129. Emilia sanoo:

  Töissä nopeana välipalana 🙂

 130. Saana sanoo:

  Elovena pelastaa päivän, varsinkin aamuvuoroissa kun on kauhea kiire, eikä juuri ehdi pitämään taukoa ennen lounasta, välipala patukka on helppo napata sen kaiken kiireen keskellä matkaan ja syödä töitä tehdessä. Myös niitä kulkee aina laukuissa mukana, sillä jos verensokeri pääsee itsellä liian matalaksi, niin siitä kärsii itseni lisäksi monet muut 😀

 131. Emma sanoo:

  Elovena pelastais pitkän koulupäivän ! 🙂

 132. rst sanoo:

  Välipalapatukat maistuvat erityisen hyviltä iltapäiväkahvin kanssa nautittuna, kun jotain terveellistä hyvää tekee mieli pupeltaa 🙂

 133. Silja sanoo:

  Nuo patukat olisi loistava välipala pitkinä luentopäivinä tai silloin, kun tenttiin lukeminen pitää yliopiston kirjastolla pitkien päivien ajan!

 134. Emmi sanoo:

  Pitkien työpäivien pelastus!

 135. Maiju sanoo:

  Itse olen keliaakikko, enkä ole löytänyt vielä itselle sopivia ja maistuvia välipalapatukoita. Tässä olisi varmasti iso pelastus työpäiviin, koska ruokatauot meinaavat usein jäädä välistä mm. kiireen tms. takia ja siksi saatan olla syömättä jopa 5-7h. Nämä olisi kätevä pitää mukana laukussa ja syödä vaikka autolla ajaessa. 🙂

 136. Emmi sanoo:

  Elovena välipalapatukka pelastaisi mun päivän juuri siinä koulun ja työn välimaastossa. Eli kun siirryn koulusta työpaikalle, päivän pituudeksi tulee näin ollen 14 tuntia. Toivottavasti tää lähihoitaja valmistuu joskus tulevaisuudessa sairaanhoitajaksi ja Elovena pelastaa päivän

 137. H. sanoo:

  Heh, meillä Elovena-välipalakeksit pelastaa melkein joka päivä. 😀 Poika on varsinainen pikkumonsteri aamunälässä heti herättyään, joten sillä aikaa kun puuro kypsyy, hän syö jonkun välipalapatukan. 🙂 Tytär nappaa sellaisen taas usein taskuunsa kun viilettää kavereiden kanssa ulos.

 138. ainoooo sanoo:

  Pelastaisi ihan varmasti pitkät koulupäivät, kun koulu alko tänään 2,5 vuoden tauon jälkeen!

 139. Marju sanoo:

  Mulla tulee nälkä aina tosi helposti niin välipalapatukat kulkee aina mukana laukussa hätätilanteen varalta! 🙂

 140. Kati sanoo:

  Elovena-patukat pelastaisi päivän varsinkin nyt työharjoittelussa koulussa, jossa en saa päivän aikana syödä kouluruokaa vaan lounasta pitää odottaa iltapäivään siihen asti, että työpäivä loppuu 🙂

 141. Mila sanoo:

  Välipalapatukat on käteviä reissussa ja keliaakikkona mulla on aina varuuksi evästä mukana minne lähdenkin, jotem kiva että myös elovenalta saa gluteenitonta. Kiitos vinkistä, pakko testata näitä! 🙂

 142. JonnaN sanoo:

  Diabeetikon hypoissa eli liian alhaisissa verensokereissa.

 143. Vilmu sanoo:

  Myslipatukat on mun pelastaja muodostelmaluistelureeneissä! pitkän jään jälkeen on helppoa ja nopeaa syödä patukka samalla vaihtaen vaatteita ja kiiruhtaessa jäähallilta kuivaharjoitteluun 🙂 toi kaakaoversio kuulostaa ihan superhyvälle!

 144. Rosa sanoo:

  Elovena, pitkien päivien sankari! Välillä päivään kuuluu luento, opeharjoittelua luokassa ja vielä iltavuoro vammaistenhoidossa. Onneksi välillä on vapaapäiviäkin ja silloinkin elovena maistuu telkkarin edessä löhöillessä 🙂

 145. Anna-Liisa Honkimaa sanoo:

  Nämä välipalat sopivat hyvin koulupäiviin, koska mulla sattuu tulemaan helposti nälkä ennen ruokailua tai ruokailun jälkeen jos on vielä pitkä päivä edessä. Lisäksi maha ei kestä hirveän raskasta ruokailua ennen reenjä. mutta nämä välipalapatukat sopivat hyvin pikkunälkään että jaksaa painaa loppuun asti täysillä 🙂

 146. Jenna sanoo:

  Elovenan välipalapatukat ois pitkien koulupäivien pelastus, kun nälkä yllättää 🙂

 147. Elisabet sanoo:

  Nää patukat taitais olla pelastus niissä tilanteissa, kun hirmu nälkä iskee ennen aikojaan ja ruoanteko on kesken tai aloittamatta. Tai jos muuten vain itsellä jotain hyvää tekee mieli. Lapsellekin nämä varmasti maistuisivat, vaikkapa välipalana! Ja.. Mieskin varmaan tykkäis, kun hän ei aina muista/jaksa aamupalaa syödä kunnolla. Näitäpä vois siis vaan mukaan napata. Mä oon iloinen, et tämmösiä herkkuja on saatavilla, koska mulle sopii kaura parhaiten. Näitä kyllä tulee löytymään meidän ostoskorista! 🙂

 148. esssi sanoo:

  Elovenan välipalakeksit kulkee aina mukana kun on pitkä päivä yliopistolla! Toi suklaavälipalapatukka kuulostaa näin suklaan ystävän korviin oikeen hyvältä, pitääpä laittaakkin kokeiluun!

 149. Emmi sanoo:

  Pelastaisi pitkän työpäivän jälkeiseltä nälkäkiukulta, ennen kun pääsee kotiin 🙂

 150. Enni sanoo:

  Kiireisiin päiviin ja reissuevääksi on kyllä näppärää kaivaa laukusta esiin pientä ja terveellistä välipalaa. Näitä raaskii hyvällä omalla tunnolla varmasti antaa lapsillekin! Nämä pitää saada meidänkin perheelle maisteltavaksi. 🙂

 151. Ellabella sanoo:

  Eloveena patukka pelastaisi työpäivän jälkeen kun iskee pikkunälkä ja pitäisi suoraan mennä salille 😀

 152. Miumaumou sanoo:

  Elovena olisi arkipäivieni pelastus, tuollainen patukka olisi varmasti hyvä pieni snäksi luentojen välissä tai kirjastolla lueskellessa nautittavaksi!

 153. Mira sanoo:

  Pelastaa työpäivän, joka on niin pitkä että nälkä ehtii yllättää, mutta varsinaista ruokataukoa ei ole 🙂

 154. Pauliina sanoo:

  Elovena olisi piristävä pelastus töissä lounaan ja päivällisen välissä, joka ilman välipalaa venyy aina liian pitkäksi!

 155. Sonja sanoo:

  Elovena pelastaa päivän, kun ollaan 2,5-vuotiaan tyttären kanssa koko aamupäivä liikkeellä; puistossa, kaupoissa ym. Koska aamupala ei yleensä oikein maistu, jotain välipalaa on oltava mukana.

 156. Taika sanoo:

  Välipalapatukat pelastavat pitkät luentopäivät yliopistolla 🙂

 157. Nelli sanoo:

  Elovena pelastaa ennen treeniä!:-)

 158. SaaraT sanoo:

  Elovenaa meillä syödään puuronmuodossa useita kertoja viikossa. Elovenan välipalapatukoita meillä ei ole tainnut koskaan olla.. Jotain halpismerkki versioita kylläkin. Meidän eka- ja kolmasluokkalaisella on kouluruokailu jo ennen 10.30, joten monena päivänä tarvivat välipalaa kouluun. Patukat on koettu parhaimmaksi vaihtoehdoksi! Pilttiä on hankala saada auki, hedelmät menee älyköksi kun pitää kuoria valmiiksi ja eväitä ei saa kylmään, joten moni muukaan ei käy.

 159. LauraS sanoo:

  Patukat pelastaisi uhmakkaan taaperon automatkat (ainakin toivottavasti 😉 ja toimisivat kätevänä välipalana esim. puisto- tai kauppareissuilla.

 160. Sofia sanoo:

  Elovena piristää jokaisena vuorokaudenaikana. Aamulla maistuu Elovenan ihana kaurapuuro ja terveelliset välipalapatukat sopisivat hyvin iltapäivällä iskevään nälkään. 🙂

 161. henna sanoo:

  Elovena kaurahiutaleet ovat päivän suurin herkku, eli aamupala 🙂 Patukoita voisin pitää aina repussa mukana, olisi helppoa kiireisessä arjessa napata jotain helppoa, nälän vievää ja vielä terveellistäkin välipalaksi! Pakko päästä maistamaan 😛

 162. Mirka sanoo:

  Elovena kaurahiutaleista tulee keiteltyä aamupuurot, mikäs sen helpompaa ja terveellisempää 🙂

 163. Sebastian sanoo:

  Välipalapatukat olisivat kyllä helppoja eväitä pitkinä yliopistopäivinä, jolloin ei välttämättä kerkeä syömään lounasravintolaan peräkkäisten luentojen tai järkyttävien jonojen takia. Niillä saisin varmasti myös lisäenergiaa treeneihin tai treenien jälkeiseen bussimatkaan, koska usein singahdan suoraa yliopistolta tanssi- tai salijumppiin ja energiat on niiden jälkeen aika nollilla!

 164. Roosamau sanoo:

  Elovena pelastaa päivän yliopistolla, kun luentojen ja liikuntaharrastusten välissä ei ehdi kotiin syömään! 🙂

 165. Annitin sanoo:

  Elovena pelastaa pitkänä koulupäivänä!

 166. Anu sanoo:

  Työpaikallani välipalapatukka olisi hyvä juttu. Aamuvuoroon, kun menee aikasin ni lounaaseen tulee pitkä aika eikä aina tauollakaan jouda käymään. Tämä pelastaisi semmoiset päivät 🙂

 167. Maarit sanoo:

  Pitkät luentopäivät koulussa! 🙂

 168. Jonna sanoo:

  Elovena pelastaa päiväni koulussa ja töissä, kun masu alkaa huutamaan 🙂

 169. Martta sanoo:

  Välipalapatukat toimivat hyvänä vaihtoehtona silloin, kun esimerkiksi töistä rientää suoraan salille, ja ruokailusta on vain vähän aikaa, eikä viitsi mitään isompaa syödä, mutta pienelle energialle on tarvetta 🙂

 170. Heidi sanoo:

  Mulla Elovena on pelastanut monet aamut, olen tosi tokkurainen ihminen aamuisin ja Elovenan pikapuurot on tosi nopea ja helppo valmistaa ja ne on myös herkullisia, lempparini on vadelma 🙂

 171. Maiju sanoo:

  Elovena pelastaa töissä 🙂

 172. Venla Hirvonen sanoo:

  Elovena pelastaa päivän kun on superkiireinen aikataulu. Eka töihin siitä omiin tanssi treeneihin jonka jälkeen vielä pienten tyttöjen valmennus!

 173. Annika sanoo:

  Ajan työpäivän jälkeen suoraan talliin, heitän hevosen kyytiin ja kurvaillaan valmennukseen. Ennen valmennusta ei viitsi syödä kovin raskaasti, joten terveellinen välipalapatukka on loistava energiabuusti! Smoothiet ja leivät kerkiää mennä huonoksi laukun pohjalla, kun koko päivän on liikkeessä 🙂

 174. Aletta sanoo:

  Puuro pelastaa yöunet ja pistää aamun käyntiin koko perheellä. Patukat taas harrastusten jälkeen apuna että päästään ilman nälkäkiukkua kotiin 🙂

 175. Taru sanoo:

  Elovena pelastaa kun nälkä yllättää

 176. Marika sanoo:

  Pitkällä automatkalla kun takapenkiltä alkaa kuulua pahaenteistä jupinaa 😀

 177. Tiiu sanoo:

  Elovena patukat pelastaa päivän monessakin kohtaa: töiden jälkeen, kun matka on pitkä tarhan kautta kotiin tai ennen/jälkeen esikoisen tanssituntia, ennen uintireissua, pitkähköllä auto reissulla.. Kesällä rannalla 🙂

 178. Meow sanoo:

  Syön Elovenan välipalakeksejä työpäivän aikana ja jumpan jälkeen. Vievät vähän tilaa laukussa mutta murenevat helposti. Noita uusia patukoita täytyykin testata!

 179. Siiri sanoo:

  Mulla todettiin vähän aikaa sitten keliakia ja on ollut gluteenittomat välipalat hakusessa, kiitos siis vinkistä!

  Tämän kevään aikana pitäisi saada opinnäytetyö kirjoitettua, joten koululla tulee oltua pitkiäkin päiviä. Pitänee siis pitää näitä aina repussa, niin saa päivän pelastettua nopeasti nälän iskiessä 🙂

 180. JM sanoo:

  Elovena pelastaa päiväni pitkänä koulupäivänä. Helppo kuljettaa laukussa, nopea syödä välitunnilla ja nälkä on poissa 🙂

 181. Roosa sanoo:

  Elovena patukat pelastaisi pitkät koulupäivät ja koulumatkat. Täydellisen pieniä sujauttaa laukkuun ja niin herkullisia myös! 🙂

 182. Sanni sanoo:

  Patukat pelastaisivat kun pitää mennä suoraan koulusta töihin, voisi hyvin syödä ajomatkalla kun aikaa ei ole muuhun =)

 183. kk-ananas sanoo:

  Oon tehnyt ite kaura-hedelmä välipalapatukoita, nää pelastais silloin kun ei jaksa tehdä mut tahtois syödä

 184. Anu sanoo:

  Pelastaa siirtymisen koulusta kotiin verensokerin laskettua nolliin.

 185. janina sanoo:

  Eloveena pelastaa päivän heti aamusta, kun keitän aamupuuron. Hyväksi mun kiukuttelevalle vatsalle!

 186. mirka sanoo:

  Töihin mennessä, töissä kahvitauolle olisi helppo ja nopea sekä lapselle nälän iskissä asioilla tai automatkalle olis helpotus! 🙂

 187. Emma sanoo:

  Kaikilla on varmaan joskus niitä hetkiä, kun on kiire paikasta toiseen eikä ole aikaa kunnon ruokaan. Niinä hetkinä just tällaiset hyvät välipalat pelastaa!

 188. Janina sanoo:

  Nää saattaisi pelastaa mut matalalta verensokerilta, diabeetikko kun olen.. Välillä pääsee matala verensokeri yllättämään pahoissa paikoissa (kylmänhiki, heikottaa, näkö sumentuu yms. )kun ei syötävää satu olemaan ihan siinä käden ulottuvilla vaikka pitäisi kyllä olla 😐 pitää kyllä hommata laukunpohjalle varuiksi

 189. nina sanoo:

  Elovena pelastaa tämän kotiäidin päivän esim. kauppa- tai kyläreissulla, kun lapsille iskee nälkä eikä ole mahiksia laittaa muuta välipalaa 🙂

 190. hannna1 sanoo:

  Nämä olisivat niin parhaita työmatkoille!

 191. Paula sanoo:

  Ehdottomasti ennen viimeisiä oppitunteja koulussa! Silloin nälkä on jo melkoinen, vaikka hyvin syönkin ruokailussa 😀

 192. Elise H. sanoo:

  Elovena pelastaa päiväni aamulla puuron muodossa, ja iltapäivällä kun välipalan tarve yllättää on helppoa ja nopeaa napata Elovena patukka 🙂

 193. Eppu sanoo:

  Pitkillä ajomatkoilla välipalapatukat on kyllä pelastus! 🙂

 194. juulia sanoo:

  jos lounas venyykin myöhään, on kiva, jos laukussa on naposteltavaa (: myös pieneen makean nälkään syön joskus keksien lisäksi myös tämänkaltaisia patukoita

 195. Kaura sanoo:

  Minulla on aina eväät mukana, mutta joskus unohdan. Tällöin pelastajana voisi toimia Elovena. Tai jos ei kahvin kanssa ole tarjottavaa (yllärivieraat), näitä voisi leikata pikkusiksi naposteluiksi.

 196. Ellis sanoo:

  Ehdottomasti aamulla, kun on hirveä kiire ja pitäisi ehtiä ruokkia ja lenkittää koira, laittautua töihin ja vielä syödäkkin jotain. Aamulla paras vaihtoehto on valmisannos puurot, joilla jaksaa pitkälle päivää, mutta todella kiireisenä aamuna välipalapatukkakin helpottaa jo nälkää hieman.

 197. jiip sanoo:

  Ehdottomasti työpäivän lopulla ennen kuin pääsee kotiin syömään.

 198. Saara sanoo:

  2,5 kk vanhan esikoisvauvan kanssa kädet on täynnä töitä, eikä aina ehdi syömään lämmintä ruokaa, kun nälkä yllättää. Välipalapatukat on ollu pelastus!

 199. Niina sanoo:

  Pitkän ajomatkan poiksystävän luo. 🙂

 200. Mipsi sanoo:

  Elovena pelastaa lukion penkeillä istuessa, kun kouluruoka ei uppoa sitten millään!

 201. Fani sanoo:

  Sopisi hyvin välipalaksi työpäivän jälkeen ennen kuin kerkiää kotiin tekemään ruokaa. 🙂

 202. Riitta M sanoo:

  Nämä sopisivat työpäivään kun nälkä yllättää, joko ennen ruokataukoa tai iltapäivällä kun ruoka on jo syöty! Sopisivat hyvin myös viikonloppuihin kun lähetään reissuille jos sattuu nälkä yllättämään.

 203. Riina sanoo:

  Ehdottomasti töihin välipalaksi ! Nam. Mahtavaa kun sopii keliaakikoille!!

 204. Jannuli sanoo:

  Nämä patukat sopis kyllä minulle välipalaksi töihin, jossa monesti huomaan 7h vuoron lopussa etten ole pistäny koko aikana suuhuni mitään kun on ollut niin ”kiire”.

 205. Sallamalla sanoo:

  Töissä ruokailujen välit kasvavat liiankin pitkiksi, kun ruokailuun ei ole varattu kuin yksi tauko, Elovena-patukka pelastais monta työpäivää, kun sen vois nopeasti nauttia hiljaisempana hetkenä. Ei olisi hermot niin kireällä loppupäivästä.. 😀

 206. Minna sanoo:

  Minulla kuluu koko puolivuotinen kevät pääsykokeisiin lukemiseen, joten Elovena pelastaa ne päivät, kun vatsa mouruaa ja energia alkaa loppumaan eikä ole ylimääräistä aikaa tai jaksamista käydä tekemässä muuta evästä. Elovenasta saan helpon ja nopean välipalan sekä kirjastoon että kotiin ja se piristää sekä mieltä että vatsaa jaksamaan nämä kevään rankat päivät. Ruokavalioni on muutenkin gluteiiniton, joten nämä patukat sopivat siihen loistavasti, eikä ole muuten kauheasti tullut näitä parempia gluteiinittomia patukoita vielä vastaan.. 🙂

 207. minna sanoo:

  Pelastaa melkein minkä tahansa ruokailun, kun kolmivuotias ei muuta välillä suostu syömään kuin puuroa.

 208. ElinaV sanoo:

  Elovena kaurapuuro kuuluu jokaiseen aamuun 🙂

 209. sikkuralla sanoo:

  Kun työpäivä venähtää ja joutuu odottamaan kauan bussia, ruokailu venähtää ja masussa kurnii.

 210. Anne sanoo:

  Välipalapatukka on minullakin usein mukana repussa aikaisina aamuina. Kun kuuden jälkeen syö aamupalaa, nälkä tulee jo huomattavasti ennen puolen päivän lounasta.

 211. Eve sanoo:

  Elovena välipalapatukka pelastaisi päiväni töissä, lounasaika on yleensä jo klo 11 ja työpäivät venyvät joskus 17-18 joten sillon välipalapatukka olisi oiva ja terveellinen vaihtoehto millä saisi kiljuvan nälän pois. Välipalapatukka olisi myös se terveellinen vaihtoehto suklaapatukan tilalle joka on helppo ja nopea ja nostaa verensokeri hetkellisesti.

 212. Mimosa_ sanoo:

  Pelastaisi pitkinä koulupäivinä ja ennen ruokailua nälän yllättäessä 🙂

 213. Anniina sanoo:

  Elovena-patukka olisi loistava välipala kouluun, kun maha tuppaa murisemaan kiusallisesti vain pari tuntia aamupalan tai lounaan jälkeen! 😀

 214. ansku sanoo:

  töiden jälkeen olisi hyvä vetää pieni välipala patukka eennen kun lähtee salille rehkimään ja sitten kotiin syömään kunnon ruokaa 🙂

 215. Sope sanoo:

  Mun aamut pelastaa Elovena pikapuurot!
  Sairastan kilpirauhasen vajaatoimintaa joten kun töissä pitäisi olla jo aamu kuudelta ei viitsi herätä liian aikaisin ja alkaa odottelemaan että lääke alkaa vaikuttaa ja sitten vasta syödä..
  Aamulla herään ja otan lääkkeet ja juon vettä, sitten lähden ajamaan töihin, matkani kestää noin tunnin jonka aikana lääke alkaa vaikuttamaan ja töihin päästyä on helppo napsauttaa vedenkeitin päälle ja käydä vaihtamassa vaatteet. Sitten taukohuoneessa odottaakin sopivan kuuma vesi ja eikun hiutaleet sekaan ja syömään.
  Pelastanut lukuisat aamut! 🙂
  Patukoita voisi myös koittaa!

 216. mandi sanoo:

  Pelaistaisi mun iltapäivät!! 🙂 välipalana töissä

 217. Inka sanoo:

  Automatkat lasten kanssa!

 218. Katri sanoo:

  Eloveena on pelastanut monta bussimatkaa kahden taaperon kanssa. Meiltä on tarhalle tunnin matka julkisilla suuntaansa, joten on hyvä olla aina keksi hihassa, jos nälkä, kiukutus tai turhautuminen iskee 😀

 219. Pinja sanoo:

  Elovena pelastaa riidalta kaupassa, oon nimittäin ihan kamala nälkäisenä ja se yhdistettynä kauppakäyntiin. Poikaystävää välillä vähän koitellaan mun nälkäkiukuilla
  .. 😀

 220. Anni sanoo:

  Välipalana pitkinä koulupäivinä 🙂

 221. Karol sanoo:

  Kun menee luennolta suoraan salille! Saa treeniin energiaa välipalasta.

 222. mirasusanna sanoo:

  Nuo olisi luennoilla tosi käteviä välipaloja!

 223. Elena sanoo:

  Puurolla lähtee päivä hyvin käyntiin! Nämä välipalapatukat voisi olla hyviä juurikin silloin, kun ei ole hetk saatavilla ruokaa, mutta nälkä on jo kova 🙂

 224. KP sanoo:

  Elovena on pelastanut päiväni jo ainakin 14 vuoden ajan lähes joka aamu kaurapuuron muodossa 🙂 On aamupala jota ilman ei vaan päivä käynnisty!
  Elovena patukat ja keksit ovat loistavia välipaloja niin aikuiselle kuin lapselle.

 225. Minni sanoo:

  Välipalapatukat pelastavat kiireessä lounaan väliin jättäneen äidin aika useinkin. Aina ei vaan ehdi! Rattaissa kulkee aina mukana myös muutama lapsille, päiväkodin jälkeen voi olla kova nälkä, eikä ruoka ole valmiina kotona. Bussimatkustajat kiittää, kun isken käteen patukat, tulee heti hiljaista 😉

 226. Elmiina sanoo:

  Elovena pelastaa päivän luentojen välissä kun on pitkiä päiviä yliopistolla 😀

 227. Maiju sanoo:

  Hei! Jostain syystä edellinen kommenttini ei olekaan enää ketjussa :(. Yhä toivoisin, että tässä korjattaisiin vähän sanamuotoja tmv., koska esittelyteksti johtaa pahasti harhaan. Tuotteessa on sokeria saman verran kuin karkkipatukoissa yleensä (61/100g), eikä se siksi oikein täytä tasapainoisen välipalan vaatimuksia. Samoin haluaisin kyllä edelleen osallistua arvontaan, sillä tykkään herkuista ja tämä olisi kiva piristys pitkän päivän päätteeksi!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hei Maiju, kuten itsekin kampanjasivulta näet, sokeri on peräisin taateleista. Eli nämä patukat eivät ole mitään karkkipatukoita. Välipalan tarkoituksena on estää energiatasoa tipahtamasta, eli on tärkeetä myös saada sitä energiaa eikä vaan laskea kaloreita. Se että tuote sisältää taatelin sokeria ei mitenkään poista näitä hyviä vaikutuksia joita tekstissä on lueteltu. Tervetuloa mukaan arvontaan! 🙂

   • dear sanoo:

    Vaikka sokeri on peräisin taateleista silti se on sokeria. Taatelin sokerikkin on sakkaroosia (valkoinen sokeri on vain sakkaroosia), vaikka mukana onkin glukoosia ja fruktoosia. Nopea ja helppo välipala, mutta ei paljoa suklaapatukkaa tervellisempi.

 228. masu sanoo:

  Ei tuo kyllä terveelliseltä kuulosta.. 35 grammasta 21 grammaa sokeria

 229. Mari sanoo:

  Pelastus automatkoille lasten kanssa! Myös omiin sekä lasten harrastuksiin mukava ottaa mukaan nopeaksi välipalaksi.

 230. Suvi sanoo:

  Elovena pelastaa mut joka aamu ja ilta, kun nautin perinteistä kaurapuuroa. Ei tulisi päivästä mitään, jos ei sitä saisi:)!

 231. Essi sanoo:

  Pelastais kyllä täydellisesti nää ammattikoulu+iltalukio -päivät, tänäänkin syönyt ruuan klo 11 aikaan, sen jälkeen ei enää mitään, ja vielä on 20 min matkaa jäljellä kotiin! Huh!

 232. Ella sanoo:

  Elovena-patukka olisi hyvä välipala pitkänä työpäivänä 🙂

 233. Henna M sanoo:

  Elovena- patukat pelastavat ehdottomasti pitkät koulupäivät! Mieli ja aivot pysyvät virkeinä ja niitä on helppo kuljettaa mukana laukussa 🙂

 234. Rullus sanoo:

  Elovena pelastaa päivän heti aamulla puuron muodossa. Joskus myös lounaalla tai iltapalana. Ilman aamupuuroa päivä menee napostellen! Mutta nuo patukat olisivat hyvä välipala reissuihin ja lapsille harrastuksiin!

 235. Jonna sanoo:

  Elovena pelastaa pojan päivät aamuin illoin kaurapuuron muodossa ja äiti tarvitsee juuri tuollaista hedelmäistä välipalapatukkaa koulussa klo 10:n kahvilla – kun aamupalasta on jo aikaa, mutta lounastakaan ei vielä saa 🙂

 236. Julia sanoo:

  Töissä! Yks ruokatauko kun kuuluu päivään, ja työpäivä voi olla esim 11-18 niin siinä menee aika monta ruoka-aikaa ohi, jos siis säännöllisesti yrittää syödä! Myös ois näppärä välipalaherkku pojalle, tai miksei ihan ns karkkipäivän herkusta menis! 🙂

 237. Venla sanoo:

  Elovena kaurapuuro pelastaa kiireiset aamut. Illalla laitan lautaselle valmiiksi veden ja hiutaleen hautumaan, aamulla siitä saa puuron mikrossa hetkessä!

 238. Venla sanoo:

  Hiutaleet siis!:D

 239. Heli sanoo:

  Kotisairaanhoidossa työskennellessä autolla ajaessa välimatkat ovat pitkiä ja asiakaskäyntejä monta päivän aikana. Usein se ruokatauko jää täysin pitämättä ja silloin olisi hyvä olla autossa elovenan patukoita mukana. Salaatit, rahkat tai lämmitettävät ruuat kun ovat mahdottomia säilyttää autossa montaa tuntia, hedelmillä on tähän asti menty. Olisi mahtava kokeilla näitä elovenan välipalapatukoita, pysyisi verensokeri päivän aikana tasaisena.

 240. Patsy sanoo:

  Pelastaa työmatkalla, kun lounas jää väliin
  Patsy

 241. Aamupuuro pelastaa päivän, sen avulla jaksaa niin lapset kuin aikuisetkin. Välipalapatukka pelastaa silloin kun nälkäisenä täytyy mennä kauppaan, ilman patukkaa ostaisin varmaan koko kaupan tyhjäksi 😉

 242. Emmi sanoo:

  Oon kaks tuntia aamupuuron jälkeen taas nälkäinen, eli töissä söisin patukoita!

 243. Jenni sanoo:

  Mulla välipalapatukat on ehdoton juttu töissä mukana koska hoitajan työssä ei potilaat katso hoitajan ruokatunnin aikaa kun hätä iskee. Helppo puoli juoksussa syödä välipalapatukka ja taas jaksaa hymyssä suin auttaa apua tarvitsevia ainakin hetken kauemmin

 244. Jutta sanoo:

  Välipalapatukat ja annos pikapuurot pelastavat töissä 🙂

 245. Pauliina sanoo:

  Välipalapatukka kulkee laukussani oikeastaan aina. Mikäli jossain tilanteessa, oli se missä vaan tai milloin vaan, niin on ainakin jotain hirveän nälkäkuoleman ehkäisemiseksi! Eikä tarvitse turvautua mäkkärin pikaruokiin saadakseen nälän kuriin. 😉

 246. Essi sanoo:

  Kun tulee kiire kouluun ja ei kerkeä muuta kuin napata patukan tai kun karkkipäivä on jo ollut sillä viikolla mutta herkunnälkä iskee :3

 247. Hanna sanoo:

  En ole näitä aiemmin maistanut, mutta voisin hyvin kuvitella että ottaisin näitä töihin mukaan. Olen ammatiltani lähihoitaja, töissä vanhusten parissa ja välillä työ on sellaista ettei ajallaan tauolle pääse ja ruokavälit ovat liiankin pitkiä. Tässä tapauksessa nämä olisivat sopivan kokosia pistää taskuun ja napostella kun nälkä yllättää jos ei tauolle ajallaan pääse. 🙂

 248. Minna sanoo:

  Välipalapatukat pelastaisivat kyllä mun kiireiset aamut – joko unohdan syödä aamupalan tai muistaessani asian en enää ehdi.. 😀

 249. Jenu sanoo:

  Elämäntaparemppa menossa, joten nämähän olisi aivan loistava arjen pelastaja kun ruokailuväli ei saa venyä liian pitkäksi. Etenkin kun tekee lähihoitajana kolmivuorotyötä ja usein työvuorot on niin kiireisiä ettei kerkeä kunnon ruokataukoa pitämään. 🙂

 250. Katja sanoo:

  Elämäntaparemontti menossa parhaillaan niin nuo ois ihan huiput mulle ku mulla on ongelmana että meinaa ateriavälit venyä liian pitkiksi.

 251. Inka sanoo:

  Töissä, kun ei ”ehdi” pitää kunnon taukoa 🙂

 252. hanna sanoo:

  Elovena pelastaa pitkän koulupäivän aikana!! En malta odottaa että pääsen maistamaan uusia patukoita 🙂

 253. Emma sanoo:

  Välipalapatukat auttaisivat pitkinä koulupäivinä 🙂

 254. TanjaP. sanoo:

  Loistava lapsille koulun/eskarin jälkeen kun ruokaa joutuu vielä odottamaan. Retkillä ja harrastusten jälkeen. Ja myös meille aikuisille töissä kun lounastaukoon on vielä aikaa ja nälkä yllättää.

 255. Henttu sanoo:

  Patukat tulisivat käyttöön kotona, kun meillä on 7kk ja 2v8kk ikäiset lapset,eikä aina ehdi syödä niin tuo patukka olisi nopea syödä pahimpaan nälkään! Ja maistuisi varmaan esikoisellekin 🙂

 256. janica sanoo:

  Söisin patukoita töissä, silloin kun ei ehdi syömään lounasta. Loistava hätävara, eikä työkavereiden tarvitse kuunnella mun kiukkunälkää 😀

 257. Iina sanoo:

  Elovena-patukat pelastaisivat pitkät koulupäivät 🙂

 258. Noora sanoo:

  Pitkinä koulupäivinä nälkä usein yllättää ennen lounasta tai iltapäivällä, silloin olisi tarvetta helpolle välipalalle 🙂

 259. Julia sanoo:

  Elovenan välipalapatukat pelastivat joka ikisen koulu päivän lukio aikoinani! Lukion päättymisestä on jo useampi vuosi ja patukoita ei ole sen jälkeen tullut syötyä lainkaan. Nämä uudet houkuttelisivat kyllä testaamaan :))

 260. Jenni sanoo:

  Vuorotyötä tekevälle helposti mukana kulkevat eväät ja välipalat o parasta!:) itsellä on helppo syödä ku alkaa tulee nälkä ja tuollaset patukat vie vähän tilaa laukusta

 261. Sarkki sanoo:

  Pitkiin työpäiviin itselle ja erityisesti miehelle, jolla on keliakia. Myös pitkille automatkoille loistava eväs!

 262. Leena sanoo:

  Pidän Elovena-patukoita aina laukussa mukana. Ne pelastavat päivän kun nälkä yllättää aterioiden välillä tai jumpan jälkeen.

 263. LM sanoo:

  Kun nälkä yllättää treenien jälkeen, pelastaa Elovena-patukka tilanteen. Näitä uusia en ole vielä maistanutkaan.

 264. Ellu sanoo:

  Pitkillä kyläreissuilla 🙂

 265. Omppu sanoo:

  Oo nämä olisivat ihania kaikille pitkille ajomatkoille!

 266. Mariiia sanoo:

  Välipalapatulat pelastavat pitkinä koulupäivinä iltapäivän luennoilla. Näitä patukoita on kyllä päästävä kokeilemaan, sillä en pysty syömään muita tavan viljoja kuin kauraa ja tähän asti on ollut vaihtoehdot vähissä.

 267. Primrose sanoo:

  Elovena pelastaa meidän jokaisen aamun. Ei meinaan lähde aamu liikenteeseen ilman kaurapuuroa. Nämä välipalapatukat olisivat taas hyviä kiirehetkinä ja silloin, kun lapselle pitäisi saada jotain välipalaa nopeasti.

 268. Enni w sanoo:

  Pitkät koulu- ja työpäivät 🙂 !

 269. Saratsu sanoo:

  Kosmetologina työpäivänä, lounastauot tahtoo jäädä vähän lyhyiksi hoitojen välissä joten välipala patukat olis parasta !

 270. Eve sanoo:

  Pitkät koulupäivät 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.