Mä ja mun tytöt

30.01.2016

Huomenta ja ihanaa lauantaiaamua! Me ollaan vietetty pari vapaapäivää tyttöjen kanssa, ja nyt on vihdoin viikonloppu ja Ottokin on kotosalla. Meidän kaksivuotiaalle prinsessasupersankarille nousi toissailtana harmillisesti kuume jota onkin ollut päiväkodissa liikkeellä kaiken muun ihanan kuten vatsataudin lisäksi, joten oltiin eilen sitten ihan vaan kotona. Tänään hän ei vaikuta kuumeiselta, vähän yskää on vain mutta on varmaan hyvä levätä kotona kuitenkin, ettei kuume tule takaisin.

Hän saa viettää lepopäivää isinsä kanssa, ja me lähdetään esikoisen kanssa pienelle sushi- ja shoppailureissulle jota ollaan suunniteltu jo vähän pidempään, mutta ei ole löytynyt sopivaa hetkeä. Mä haluan ehdottomasti viettää kahdenkeskistä aikaa kummankin neidin kanssa, mutta silti koen aina hirveän huonoa omaatuntoa sen toisen puolesta jonka kanssa en ole. Siksi tälle meidän shoppailureissulle ei ole löytynyt oikein hyvää päivää, koska ollaan aina tehty kaikkea porukalla. Mutta nyt kun toinen on kipenä, on meidän paras hetki lähteä. Terveen mukulan ei tarvitse tylsistyä kotona ja kipeä ymmärtää miksi ei pääse mukaan, ja luultavasti saa isin paistamia pannukakkuja ja pelata vähän isin kanssa sohvalla.

Esikoinen pyysi jo varmaan kuukausi sitten että pääsisi mun kanssa kahdestaan sushille, joten sinne on sitten ainakin mentävä. Ja pitää kyllä tuoda jotain kivoja tuliaisia Zeldalle ja Otollekin!

Tiara tuolla keittiössä laittelee meille kaikille aamupalaa ja kielsi tiukasti meitä muita tulemasta keittiöön, ja Zelda katselee mun kainalossa Frozenia. Hän siis kattaa pöytään leivät, murot, jugurtit, myslit ja kaikki muutkin oheistarvikkeet ja voitelee meille kaikille leivät ja laittaa vettä/maitoa mukeihin ja huutaa kuulemma sitten kun kaikki on valmista. Aamupalan jälkeen aletaankin sitten laittautumaan neidin kanssa meidän isojen tyttöjen päivää varten, iik tästä tulee hauskaa!

Ihanaa lauantaita kaikille <3


13 Responses to “Mä ja mun tytöt”

 1. Milla sanoo:

  Eiiii miten söpö postaus! pelasti mun aamun!

 2. Mipsi sanoo:

  Aivan ihana postaus <3 Laitahan sitten kuvia teidäs isojen tyttöjen shoppailureissusta!

 3. lillamy sanoo:

  Voi ihana Tiara <3 Turhaan podet pahaa mieltä siitä, että kahdenkeskisissä hetkissä toinen tytöistä ei pääse nauttimaan hauskuudesta. Zelda pääsee sitten seuraavaksi tekemään jotain kivaa kahdestaan äidin kanssa ja Tiara puolestaan isin :) Ootte te ihania koko porukka!

 4. Inga sanoo:

  Voi että teillä on söpöt tytöt! <3 Ja kaunis kampaus Tiaralla!

 5. Emmi sanoo:

  En kestä miten ihanat hiukset toisella! Ja ihanaa, että teijän lapset syö ennakkoluulottomasti sushia ja kaikkea. Mun 5v kummityttö söi jo 3 vuotiaana lohisusheja niin, että eka veti kalat ja sitten riisit ja ruokailun päätteeks joi soijat, hyi :D

 6. Janina sanoo:

  Aivan ihana tuo Tiaran kampaus !

 7. Kia sanoo:

  Ihania kuvia, Tiara ihan kun joku malli tossa kuvassa, missä istuu! Ja kuvia ja tarinoita odotellessa isojen tyttöjen päivästä ☺️

 8. Anni sanoo:

  Voi ihania noi kuvat! : )

 9. Henna sanoo:

  Sulla on kyllä niiiin kauniit tytöt! Näkee nyt jo että Tiarasta tulee aivan uskomattoman upea isona! :) <3 ja Zeldasta varmasti myös :)

 10. Jenni sanoo:

  Miun on pitänyt jo monesti kommentoida että teillä on kyllä niin suloisen oloinen perhe! :) just samanlaista yhdessäoloa ja iloa toivoisin että tarjottaisiin meidänkin tulevalle lapselle.
  Mukava lämpö välittyy siun postauksista!
  Tiaran kampaus on muuten upea!
  Kaikkea hyvää teille ja kivaa viikonloppua! <3

 11. Hanna sanoo:

  Niin kuin moni muukin lukija, mäkin oon ihastunut noihin teidän tyttöihin. Jotenkin kuvista näkee heidän luonteensa ja temperamenttinsa.

 12. emme sanoo:

  Zeldan asu on kyllä huikea :D <3

 13. Elisabet sanoo:

  Ihanat tytöt! :) Ja Tiaran hiukset on kyllä niin mahtavat<3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.