Tehokas apu kuiville huulille

31.01.2016

Olen mukana Indiedaysin ja Ceridalin yhteistyökampanjassa.

Olipa kerran rutikuivat huulet jotka halkeilivat, kuoriutuivat ja vuosivat jopa verta päivittäin. Huulet joita on kommentoitu usein täällä blogissakin, ja jotka ovat aiheuttaneet mulle harmia ja ärsytystä vuosikaudet, erityisesti talvipakkasilla. Takana on kolmen viikon testijakso, jonka aikana pakkaslukemat kohosivat jopa -30 asteeseen, mutta jonka aikana mun huulet ovat voineet parhaimmillaan yhtä hyvin kuin lämpimimpinä kesäpäivinä. Pääsin kampanjan aikana testaamaan ainoastaan apteekeista saatavilla olevia Ceridal-tuotteita, joista erityisesti yksi osoittautui hyödylliseksi huulten hoidossa.

Mä otin kolmen viikon testijaksolla tehokokeiluun Ceridal Lipogeelin, 100% vedettömän voiteen joka ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa vahvistamalla ihon omaa suojaa ja ehkäisemällä kosteuden liiallista haihtumista.  Lipogeelin avulla mun rohtuneet ja halkeilevat huulet muuttuivat nopeasti terveiksi ja pehmeiksi, sellaisiksi huuliksi joista olen aiemmin talvella voinut vain haaveilla, vaikka useita muita tuotteita olenkin kokeillut. Lipogeeli antaa pitkäkestoista kosteutusta ja suojaa, ja se sopii hyvin suojavoiteeksi esimerkiksi pakkasella. Voide levitetään 20 minuuttia ennen ulkoilua kasvoille, ja se ehkäisee paleltumia joita voi helposti tulla kun pakkasmittari näyttää tarpeeksi kovia lukemia.

Levitin Lipogeeliä huulille joka aamu ja ilta, ja jo parissa päivässä ne lakkasivat halkeilemasta. Tykkään kovasti voiteen koostumuksesta, joka kosteutuksesta huolimatta ei ole yhtään ällöttävän tahmainen, ja sopii hyvin pienille ihoalueille täsmähoidoksi. Kuivat kynsinauhat, kantapäät ja suojaaminen hiertymiltä hoituvat kaikki Lipogeelillä. Parasta on se että Lipogeeli on tosi riittoisaa, esimerkiksi käsille riittää ihan pieni herneen kokoinen määrä ja huulille vielä pienempi määrä.

Ceridalin kampanjan myötä pääsin tutustumaan myös muihin sarjan tuotteisiin eli Lipolotioniin ja Ceridal voiteeseen.

Jojobaöljyä sisältävä Ceridal Lipolotion on 100% vedetön öljy, jota voi käyttää niin kylpyöljynä kuin tehohoitona kuivalle päänahalle tai vaikka parranajon jälkeisenä after shavena. Ceridal-tuotteista nimenomaan Lipolotion oli mulle jo entuudestaan tuttu, se kun tuntuu olevan äitien keskuudessa kulttimaineessa, ja sitä käytetään hoitamaan ja rauhoittamaan ärtynyttä ja kuivaa ihoa. Meiltäkin sitä löytyi pullo jonka olin saanut äidiltäni. Lipolotion ei jätä rasvaista pintaa 100% rasvakoostumuksestaan huolimatta, mikä on tosi kiva. Meidän perheen mies inhoaa rasvaista tunnetta iholla, mutta näin talvella hänenkin ihonsa kaipaa välillä kosteutusta.

Ceridal voide on uusi koko perheen vartalovoide, joka sopii päivittäiseen käyttöön päästä varpaisiin, eli jopa kasvoille. Rasvakoostumus on tuoteperheen kevyin, 28%, eli sopii hyvin käytettäväksi silloin kun iholle riittää ihan tavallinen kosteutus. Ceridal voidetta voi kokeilla vaikkapa meikin puhdistukseen, pakkaskuiville kasvoille ja ihan perusvoiteeksi. Mä lainasin Ceridal Voidetta serkun atooppiselle iholle, ja se tuntui kuulemma oikein hyvältä. Itse olen käyttänyt sitä meidän muksuilla tammikuun superpakkasilla ulkoilun jälkeen poskille.

Mun kokeilun  perusteella uskallan sanoa että Ceridal -tuotteet sopivat hyvin lapsiperheen arkikäyttöön, ja varsinkin talven pakkasilla niille on paljon käyttöä. Käykää ihmeessä lukemassa TÄÄLTÄ lisää näistä tuotteista jos ongelmat kuulostavat tutuilta tai teitä kiinnostaa tietää enemmän! Itse olin tosi positiivisesti yllättynyt Ceridal-tuotteidem ominaisuuksista ja tehosta.

Oletteko te kokeilleet Ceridal-tuotteita?


5 Responses to “Tehokas apu kuiville huulille”

 1. Eve sanoo:

  Voi Ceridal :D hyvin tuttu merkki, nimimeekki: lähihoitaja ja hanskat aina Ceridal-öljyssä ;) mummojen iholle ja tosiaan joka ”vaivaan” täydellinen keksintö! Lipolotion löytyy myös omasta kaapista. Tuota lipogeeliä täytyy kyllä testata, sen olemassaolosta en tiennyt ja tappelen myös huulien kanssa. :)

 2. Maria sanoo:

  Mä en oo oikeestaan ikinä ennen kärsinyt kuivista huulista, paitsi nyt tänä talvena! Ollu melkeenpä kipeet huulet :o mies ihmettelly, miksen ole tykännyt pussailla, en oo kertonu syytä, koska tuntu jotenki tosi tyhmältä kuivien huulien – vastaus, mutta ilmeisesti sitä se on! Mulle on aina riittänyt vitalis, labello tai carmex, mutta nyt mikään noista ei auta yhtään. Pitänee siis kokeilla tota. Nyt voinki kertoa rehellisesti hänelle, että mulla on niin kuivat huulet ollut, että jopa niiden yhteen hierominen on sattunut.
  Jännintä tässä on se, kun sitä ei nää ulos päin, nää näyttää ihan vaan vähän perus pintakuivilta.

 3. Heidi sanoo:

  Mulla on ollu rutikuiva naama, silmät ja huulet niin kauan ku jaksan muistaa. Tänä talvena löysin apteekista Eucerinin smoothing face cremen joka sisältää maitohappoa. Jos on kimmoisa/kireä iho joka ei jousta, voi olla mahdollista että keho tuottaa liikaa keratiiniä. Maitohappo vähentää sen keratiinin vaikutusta jolloin kosteus pääsee imeytymään ihoon paremmin. Se on tosi hellävarainen joten silmien ympärillekin voi laittaa ja todella auttaa! Huomasin jo ku eka kerran laitoin huuliin että vau! Suosittelin sitä instagramissakin jollekin ja tuli myöhemmin kertomaan että tää oikeasti toimii :)

 4. Sonja sanoo:

  Näin lähihoitajana on pakko sanoa. Seridal tuotteet on vaan ihan parhaita! :) myöskin Linolan geeli on todellahyvää kuivuneeseen ihoon tekee siihen sellaisen ns. hengittävän suoja kalvon, suosittelen.

 5. imlacking sanoo:

  Ite oon jo vuosia käyttänyt tuota Ceridalöljyä, kun meillä oli sitä töissä ja piti sitten itsekin ostaa kotiin. Varsinkin talvisin iho tahtoo kuivaa eikä totakaan ihan hirveästi tarvitse laittaa. Melkoi riittoisaa ainakin omassa käytössä. Toki sitäkin saisi kulumaan jos jatkuvasti lutrais sen kanssa :D.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.