Pulkkamäki & brunssi

06.02.2016

Moikka ihanat ja kiitos teidän huipuista kommenteista eiliseen postaukseen, hymy korvissa olen niitä täällä lukenut! Ei sitä koskaan taida tottua siihen miten hullulta se tuntuu että niin moni ihana ihminen siellä ruutuen takana jaksaa lukea mun höpötyksiä ja vielä sanoa kaikkea kivaa kaupan päälle! Kiitos, ihan hurjasti!

Me ollaan tänään oltu Lasten PR:n ja Plastex Finlandin Pulkka & Brunssi -tapahtumassa, johon siis kuului pulkkamäkeilyä Plastexin sponssaamilla pulkilla Alppipuistossa, sekä brunssi Alppilan kirkon ihanassa kahvilassa. Viihdyttiin pulkkamäessä ihan super hyvin ja tuli siis niin hiki että ei mitään järkeä kun juostiin ylös alas ja laskettiin lasten kanssa.

Oli ihan ylikivaa, ja lapsetkin selkeästi nauttivat. Onneksi päästiin nauttimaan ihanasta säästä aamupäivällä, kun nyt säät taitavatkin taas muuttua ei-niin-ulkoiluystävällisiksi. Alppipuistossa oli tosi hyvä mäki ja siinä liukui ihan kreisiä vauhtia ja tosi pitkälle. Molemmat lapset laskivat yksinkin, ja sen lisäksi laskettiin kaikki yhdessä ja mä laskin vielä Oton kanssa kahdestaankin. Siinä sai kyllä hurjat vauhdit kun latasi kaksi aikuista samaan pulkkaan, en ole tainnut ikinä mennä niin kovaa pulkalla ja sen näköinen oli naamakin, hah!

Perhekuvat ja mun ja Oton yhteiskuvat nappasi mun kameralla Lasten PR:n ja Riikan Blogin ihana Riikka <3

Alppilan kirkon kahvilan brunssilla me päästiin maistamaan uusia herkullisia burgereita joita sai sekä vegenä että pihvillä, ja oli siis kyllä tosi hyvää. Kirkon kahvilassa oli paljon tilaa, lapsille sekä leikkitila pöytien läheisyydessä että iso leikkihuone ja oikein rento meininki. Sanoisinko että aika ainutlaatuinen meininki, aika moni muu seurakunta saisi ottaa mallia! Alppilan kirkon kahvilassa kokkaavat mm. Döner Harjun, Atelje Finnén ja muiden huippumestojen kokit, että oli kyllä oikeasti herkkua hampparia eikä mitään höttöä, maistui myös lapsille.

Lapsille oli laitettu oma lastenpöytä ja me oltiin ihan kuin treffeillä Oton kanssa kun siinä kahdestaan istuskeltiin ja nautiskeltiin hyvästä ruuasta. Ei varmaan ikinä olla käyty näin usein treffeillä, kun ensi viikolla päästään vielä juhlistamaan hääpäivääkin, awws!

Pulkkamäen ja brunssin jälkeen tultiin kaupan kautta kotiin, ja täällä ollaan vielä katsottu elokuvaa ja leikitty lasten kanssa piilosta. Piiloleikkikin alkaa olla entistä jännempää kun nyt 3/4 perheenjäsenestä jo pysyy piilossa, eikä kiljaise heti laskemisen loputtua että ”Olen täällää!”.

Joo, kaikenkaikkiaan huippu lauantai ja hyvän ruuan ja seuran lauantai, iltapalaksi Otto kokkasi meille vielä tosi hyvää uunimunakasta, nam! Me aletaan katselemaan leffaa ja sen jälkeen nukkumaan, tällaisen toiminnantäyteisen päivän jälkeen maistuu varmasti uni hyvin.

Hyvää yötä ihanat<3


16 Responses to “Pulkkamäki & brunssi”

 1. T sanoo:

  Aika jännä housuvalinta lasten kanssa ulkoiluun! Eiks polvet muka oikeest jäädy? :o

  • Sannis sanoo:

   Hehe, mä kiinnitin ihan samaan ekana huomiota! Mutta ihanalta teiän päivä on kuulostanu, ootte ihan mun lemppari blogiperhe❤️

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mulla oli sukkahousut alla ;D Ja ei jäätyny, hiki oli vaan! Eihän eilen ollut ees pakkasta! :D

   • Jaha sanoo:

    Oot yks lempparibloggareista, mut jotenkin pukeutumisesi lasten kanssa ulkoillessa sotii muun blogin sisällön kanssa :| aikuisen pitäisi pukeutua ulos mallia antavasti…

    • Iina Hyttinen sanoo:

     Pitäisköhän nyt kuitenkin vähän suunnata sitä ihmettelyä ja järkytystä muualle kuin siihen onko jollain vanhemmalla toppahousuja vai ei ulkoillessa? :D Luulen että jos oikein kovasti yrittää niin löytää vaikka päivän uutisaiheista vähän vakavampiakin juttuja ihmeteltäväksi. Ymmärtäisin napinan jos menisin korkkarit jalassa pulkkamäkeen seisomaan ja selaamaan puhelinta, sanoen etten voi osallistua koska on kylmä :D Mutta mä menen pulkkamäkeen, täysillä nauttimaan ulkoilusta, juoksemaan ja laskemaan mäkeä ihan siinä missä muutkin. :D En ollut myöskään läheskään ainoa vanhempi eilisestä isosta porukasta, jolta toppahousuja ei löytynyt. Multa löytyi kyllä toppatakki, vedenpitävät superlämpimät kengät, villasukat, hanskat, kaksi neuletakkia, kaulahuivi, pipo ja sukkahousut ja kaikki muutkin ulkoiluvarusteet niitä housuja lukuunottamatta. :D Eiköhän se ole tärkeintä että kaikilla ulkoilijoilla on hyvä ja lämmin olla, mitä mulla oli. Oli päällä sitten mitä hyvänsä :). Peace<3

 2. Laura sanoo:

  voi että mitä kuvia! näist oikeen huokuu sellanen ilo ja onnellisuus! <3

 3. siiri sanoo:

  Ihmettelen aina samaa ulkoilukuvissasi, mikset harrasta ulkoiluvaatteita? :D

 4. pauliina sanoo:

  Olin tulossa kommenttiosioon kehumaan sun blogia, mut ensi negatiiviset ja sitte positiiviset jutut, vai mitä? ELI…..

  Miks nykysi ihmisille toisten pukeutuminen on niiin iso asia? Eiks kaikkein olis helpompi elää jos jokainen sais pukeutua just niiku ite tykkää, eikä muut ottais siitä stressiä? Itselläni on päiviä kun pukeudun hameeseen ja korkkareihi ja seuraavana päivänä lähen ulos treenitrikoissa ja lenkkareissa… balanssi ;) Oon muutekii ihmetelly että miks joillekkii ihmisille äidiks tulemine tarkottaa sitä ettei itestää sais pitää huolta.. Jos joku äiti on leikkipuistossa suoraa sängystä nousseena tuulipuvussa ja toine vaikka ne korkokengät jalassa täydessä tällingissä ni määrittääkö se muka jollain tavalla kumpi on parempi äiti lapsilleen? EI! Myös äidit saa näyttää hyvältä, laittautuu niii paljo ku hyvältä tuntuu ja pukeutua just niiiku itse haluaa ja mite tuntee olonsa hyväks (pukeutua toppiksiin tai olla pukeutumatta). Itse en tunne olooni hyväks ihmisten ilmoilla ilma meikkiä, rönttävaatteissa ja hiukset takussa… mut jos joku tuntee niiin ni mikä mä olen sitä kommentoimaan? Jokainen eläköön elämäänsä just niiku tykkää! Veikkaan että Otto ainaskii tykkää, kun oma vaimo näyttää tuolta! <3

  Ja sitte ne tärkeimmät eli hyvät asiat... Oon lukenu sun blogia tosi pitkään ja joka päivä ootan uusia postauksia, koska näitä on ihana lukea ja kuvista välittyy niiin onnellinen fiilis! Myös se kuinka lämpimästi vastaat kaikkiin kommentteihin on harvinainen piirre bloggaajassa, joten jatka samaan malliin ku tähänki asti. Ihanaa kevään jatkoa teidän koko perheelle, olette söpöjä<3

 5. R sanoo:

  Alppilan kirkko on jees, ja teillä näyttää olleen tosi hauskaa :)

  Vaikka vakavampia rikkeitä on maailma ja Suomi pullollaan kuten totesitkin, blogissasi esitellään kuitekin niin paljon asukuvia ja pukeutumiseen liittyviä aiheita että ei voi olla kiinnittämättä huomiota siihen että sun päällä ei toppahousuja näy edes penskojen kanssa lumessa myllätessä. Pisteet piposta kyllä ;)

 6. Elina sanoo:

  Ihania kuvia, kuvista huokuu onnellisuus ja se, että teillä oli hauskaa:) Onko Oton ja sun kengät crocs merkkiä? Kivan näköiset, mulla ei ole oikein kunnon talvikenkiä ulkoiluun.. Onko kestävät?

 7. anette sanoo:

  Tosi kivan kuulonen päivä ollut teillä, näytätte kaikki niin iloisilta ja onnellisilta! <3 Tuolla oli eilen sitäpaitsi niin lämmin kun oli pari astetta plussaa, että toppahousuilla olis kyllä tullu kuuma kun juoksee mäkeä ylös ja liikkuu. Pääasia on, että on itsellä hyvä olla niissä vaatteissa mitkä on päällä. Ei muiden tarvitse arvostella toisten pukeutumista, pitäköön kaikki huolen ihan omista vaatteistaan :D Ja kaikilla oli kuitenkin kunnon talvikengät, ne on ehkä tärkeimmät tuolla märässä lumessa ettei sukat kastu :)

 8. Mira sanoo:

  ihania kuvia, teillä oli varmasti tosi mukava päivä :) enkä edes kiinnittänyt huomiota millä tavalla olet pukeutunut, ennen kun luin kommentit :D jotkut ne vaan jaksaa valittaa..

 9. Ttt sanoo:

  Musta on niin ihanaa lukea näitä pirteitä postauksia lasten kanssa touhuiluista. Ootte kyllä ihanat vanhemmat <3 Täytyy kuitenkin itsekin todeta, että tuo "oikeanlaisten" ulkoiluvaatteiden puute hieman häiritsee itseänikin. Mutta kuten on jo todettu, jokaisen oma valinta ja maailmassa on todellakin suurempiakin huolia, kuin ulkovaatteet.

 10. Riikka sanoo:

  Joo mäkään en käytä toppahousuja ja ulkoilen lasten kanssa paljonkin. Ja voi elämä mitä kommentteja, kai kaikki voi pukeutua tavallaan? Kiitos, kun olitte ;)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.