Viikko mun töiden mukana

16.02.2016

Lupasin pitää päiväkirjaa töistäni, sekä työstäni Jevelolla että blogityöstäni. Milloin teen töitä, kuinka paljon ja millaisia töitä? Mä pidin päiväkirjaa viikon verran kaikesta (työstä) mitä tein ja nyt olen vihdoin työstänyt kaiken materiaalin postausta varten valmiiksi. Koska osa mun blogijutuista ja Jevelon töistä on tosi samantyyppisiä hommia, olen merkinnyt aina kulloisetkin hommat kirjaimella B (Blogi) tai J (Jevelo).

Pyydän että otatte myös tätä lukiessa huomioon, että mun jokainen viikko on erilainen riippuen esimerkiksi siitä mikä sesonki on käynnissä ja onko paljon pressejä tai muita tilaisuuksia. Tässä kirjoituksessa en ole huomioinut ollenkaan mitään muuta mitä olen tehnyt niinä päivinä, en lasten kanssa vietettyä aikaa, siivousta, ruuanlaittoa, matkoja (ellen ole käyttänyt matkaa työntekoon), parisuhdeaikaa tai mitään muutakaan. Niitäkin kuitenkin ihan hyvä tovi mahtuu jokaiseen päivään, mutta tosiaan jos olisin alkanut kaiken erittelemään olisi tästä tullut varmaankin ainakin 1000 sanaa pidempi kirjoitus kuin nyt, ja nytkin se on aika pitkä. Kirjoitin kuitenkin herätysajan ja nukkumaanmenoajan jokaiselta päivältä, sekä laskin päivän pituuden jokaisen päivän alle, eli jos nyt oikein kovasti kiinnostaa niin pystyyhän niistä päättelemään kuinka paljon aikaa mulla on ollut päivässä muille kuin työjutuille viime viikolla.

MAANANTAI 8.2.2016

6.00-6.15 Herätys, kommenttien julkaisu ja sähköpostien lukeminen (B & J)

9.15-9.35 Metrossa matkalla toimistolle. Vastailu sähköposteihin (B & J) ja kommenttien tsekkaus. Valmiin kuvan lisääminen instagramiin. (B)

9.50 Toimistolla. Kuluneen viikon tapahtumien läpikäymistä ja catch upia kun työkaverit olivat olleet lomalla. (J)

10.30  Haastattelukysymysten suunnittelua ja puhtaaksi kirjoitusta, haastattelun lähetys haastateltavalle sähköpostitse. (J)

11.00  Asiakaspalvelua ja muuta meileihin vastaamista. (J)

12.00 Lounasaika, kommenttien tsekkaus ja julkaisu sekä meilien tsekkaus. (B)

12.45 Vanhan hääaiheisen postauksen jakaminen somekanavissa hääpäivän kunniaksi. (B)

12.50 – 15.30  Samplekorujen suunnittelua sekä asiakaspalvelua ja muuta meileihin vastaamista siinä sivussa. (J)

16.15-16.45  Kotona, kuvien ottamista Oton kanssa hääpäiväpostausta varten. (B)

17.00 Instakuvan ottaminen Oton kanssa + julkaisu. (B)

20.00-20.30 Otettujen kuvien läpikäyntiä sekä editointia (B)

20.30-21.15 Hääpäiväpostauksen kirjoitus, hakukoneoptimointi ja kuvien lisäys (B)

21.15 Valmiin postauksen julkaisu ja jako Facebookiin ja Instagramiin (B)

21.30-23.00  Kommenttien julkaisua ja seurantaa, (J) meilin tarkistusta ja rentoutumista telkkarin edessä. (B)

00.00 Nukkumaan.

Maanantaipäivän pituus klo 06.00-00.00.

TIISTAI 9.2.2016

6.00-6.15 Herätys, kommenttien julkaisu ja sähköpostien lukeminen (B & J)

9.10-9.30 Metrossa yhteistyötarjouksiin ja kutsuihin vastaamista meilitse (B), sekä meilin tarkistus ja vastaus (J)

9.45 Toimistolla, tulevan kampanjan ja ulkomaisten blogiyhteistöiden suunnittelua (J)

11.00 Blogipostauksen kirjoitusta käynnissä olevasta kampanjasta. (J)

11.45 Vastaaminen haastateltavan sähköpostiin. (J)

12.00 Lounas, keskustelua sisällöntuotannon suunnitelmista yhdessä työkavereiden kanssa. (J)

12.30 Kuva lounaasta instagramiin, kommenttien tarkistus ja vastaaminen sähköpostiin (B)

12.45 Haastattelun kirjoittaminen ja oikeinkirjoituksen tarkistaminen (J)

13.45 Kampanjan suunnittelua kollegan kanssa (J)

14.00 Pinterest-tilin päivitystä ja kehitystä, opiskelua Pinterest-markkinoinnin saloista. (J)

14.30  Instagram-postaus ja kommentteihin vastaaminen (J)

14.50 Haastattelun liittäminen blogipostausluonnokseen, sekä luonnoksen googleoptimointi ja kuvien lisääminen. (J)

15.15 Sähköpostien ja kommenttien tarkistaminen työpäivän päätteeksi. (J)

15.30 Matka keskustaan sporalla, kommenttien ja sähköpostien sekä Instagramin tarkistus. (B)

15.45 Puhelu mahdollisesta projektista johon ehkä osallistun blogini tiimoilta (B)

16.00 Atrian ja BASSO radion Lounaskeittola-pressi Indiedays yhteistyö) (B)

17.00 Matka kohti Sea Lifea Oton ja lasten kanssa

17.30 Sea Lifen Saksiniekat -näyttelyn avajaiset perheen kanssa. Avajaisohjelmaan osallistuminen, näyttelyn kuvaaminen, videon jakaminen Instagramiin. (B)

19.30 Postiin noutamaan pakettia perheen kanssa (B)

20.45-21.15 Atrian ja Basso Radion tilaisuudessa otettujen kuvien editointi (B)

21.15-22.10 Blogipostauksen kirjoitus ja kuvien lisääminen sekä googleoptimointi ja ajastus seuraavalle aamulle. (B)

22.15 Instagrampostauksen valmistelu seuraavalle päivälle (kampanja) (B)

22.30 Sähköpostien ja kommenttien tarkistus (B), Työsähköpostien tarkistus (J), rentoutumista telkkarin äärellä.

00.00 Nukkumaan.

Tiistaipäivän pituus klo 06.00-00.00.

KESKIVIIKKO 10.2.2016

6.30-6.45 Herätys, sähköpostit & kommentit (B), Työsähköpostien tarkistus (J)

8.00 Instagram-kuvan ottaminen ja lisäys reaaliajassa kun sattui sopiva tilanne kohdalle (B)

9.15 Metrossa, Ajastettuna julkaistun postauksen jakaminen Instagramissa, kommenttien ja sähköpostin tarkistus (B)

9.45 Toimistolla, Tapaaminen kevään PR-asioiden tiimoilta (J)

11.00 Haastattelun lähettäminen takaisin haastatellulle tarkistettavaksi, muihin sähköposteihin vastaaminen (J)

11.30 Mahdollisten tulevien yhteistyökumppaniehdokkaiden etsimistä ja läpikäymistä (J)

12.00 Lounas, kampanjakuvan jakaminen Instagramissa, sähköpostin läpikäyminen ja sähköpostiin vastaaminen, kommenttien julkaisu (B)

13.00 Tulevan tutoriaalivideon idoiden läpikäymistä, käsikirjoituksen valmistelua (J)

15.15 Instakuvan julkaisu, sähköpostin tarkistaminen (J)

17.15-18 Tyttöjen tanssitunti, sillä aikaa sähköpostien tarkistus ja vastaaminen, kommenttien julkaisu, muistiinpanojen kirjoitus (B)

20.00-20.10 Kuvien ottaminen blogipostausta varten (B)

21.30-22.30 Blogipostauksen kirjoittaminen ja kuvien editointi postausta varten. Kuvien lisääminen, googleoptimointi sekä postauksen julkaisu ja jakaminen somekanavissa. (B)

22.30-23.30 Sähköposteihin vastaaminen, vanhan sähköpostiosoitteen tarkistus ja viime aikoina väärän osoitteen takia missattujen kutsujen eteenpäin lähetys uuteen sähköpostiin, jotta joskus muistaisin muistuttaa vuosi sitten vaihtuneesta osoitteestani jälleen kerran. (B)

00.00 Nukkumaan

Keskiviikkopäivän pituus klo 6.30-00.00

TORSTAI 11.2.2016

6.30-6.45 Herätys, sähköpostit & kommenttien julkaisu (B), Työsähköpostien tarkistus (J)

9.10-9.30 Metrossa yhteistyötarjouksiin ja kutsuihin vastaamista meilitse (B), sekä meilin tarkistus ja vastaus (J)

9.45 Päivän aiheiden läpikäymistä ja suunnittelua kollegan kanssa (J)

10.15 Kampanjaohjeistuksen läpikäymistä ja suunnittelua (J)

11.00 Arvonnan voittajan arpomista, voittajakuvan editoiminen (J)

12.00 Lounas, edellisellä viikolla valmiiksi kirjoitetun blogipostauksen julkaisu ja jakaminen somekanavissa (J)

12.45 Uuden sovellusversion testaamista (J)

13.00 Kuvan jakaminen Instagramissa, sähköpostien tarkistamista ja vastaamista (J)

14.00 Tulevan videon käsikirjoituksen läpikäymistä sekä harjoittelua ja testikuvausta (J)

14.45 Videokässärin yksityiskohtien hiomista, samplekorujen valintaa (J)

15.00 Tulevalle valokuvausmallille sähköpostitiedustelun lähettäminen (J)

20.30 Sähköpostin tarkistus ja vastaaminen, kommenttien läpikäyminen ja julkaisu. (B)

20.50-21.30 Muistiinpanojen kirjoittaminen tulevaa postausta varten. (B)

00.00 Nukkumaan.

Torstaipäivän pituus klo 6.30-00.00

PERJANTAI 12.2.2016

08.30 Herätys, meilien selaus ja vastaaminen, kommenttien läpikäyminen ja julkaisu (B)

09.00.09.15 Valokuvausta, instakuvan ottaminen, editointi ja lisääminen (B)

10.00-10.30 Valokuvausta (B)

11.30-12.00 Kuvien editointia, instakuvan ottaminen, editoiminen ja lisääminen (B)

12-12.45 Postauksen kirjoitus, kuvien lisääminen, googleoptimointi ja postauksen jakaminen somekanaviin. (B)

14.00-14.15 Työpuhelu (J)

14.15-15.00 Kuvan jakaminen Instagramissa, valokuvausmallin kanssa kuvauspäivän sopiminen, asiakkaiden sähköposteihin vastaaminen (J)

16.00 Hotellilla Oton kanssa, kuvien ottaminen hotellihuoneessa (B)

18.00-18.15 Puhelu tulevasta projektista johon osallistun, sekä kutsu puhelimitse muutamaan tapahtumaan tulevan kuukauden aikana (B)

19.30 Instakuvan ottaminen, editoiminen ja lisääminen (B)

02.00 Nukkumaan.

Perjantaipäivän pituus klo 8.30-02.00

Huom! Äitini oli tullut meille edellisiltana, mikä mahdollisti paremmin työskentelyn myös päiväsaikaan vaikka tytöt olivat kotona.

LAUANTAI 13.2.2016

9.15 Herätys, kommenttien ja sähköpostien tsekkaus (B)

10.30 Aamupala, kuvan ottaminen, editoiminen ja lisääminen Instagramiin (B)

11.00 Asukuvien ottaminen hotellin ulkopuolella Oton kanssa. (B)

13.00-13.15 Kotona, kuvien ottamista tytöistä. (B)

13.15 Instakuvan ottaminen, editoiminen ja lisääminen. (B)

14.00-14.30 Kaunis valo ja kodin kuvaamista (B)

20.00-21.30 Kuvien editoimista (B)

21.30 Häävuosiystävänpäivä -postauksen kirjoitus, kuvien lisääminen, googleoptimointi ja julkaisu sekä jako somekanavissa. (B)

22.30-23.30 Kahden blogipostauksen kirjoittaminen valmiiksi luonnoksiin (B)

23.30-00.00 Sähköpostin purkua ja vastaamista (B), Työsähköpostin tarkistaminen (J)

01.00 Nukkumaan.

Lauantaipäivän pituus klo 9.15-01.00

SUNNUNTAI 14.2.2016

9.15 Herätys, kommenttien ja sähköpostien tsekkaus (B)

10.00-10.10 Aamiaisbrunssin kuvaaminen ja Instakuvan lisääminen (B)

12.00-12.10 Ulkoillessa ulkoilupuuhien kuvaaminen sekä instakuvan editointi ja lisääminen (B)

15.00 Instakuvan editointi ja lisääminen (B)

17.00 Instakuvan editointi ja lisääminen (B)

20.00-20.45 Kuvien editoimista (B)

20.45-21.30 Postauksen kirjoitus, kuvien lisääminen, googleiptimointi ja julkaisu sekä jako somekanavissa. (B)

21.30 Sähköpostin ja kommenttien läpikäymistä (B), työsähköpostin tarkistus (J)

00.00 Nukkumaan.

Sunnuntaipäivän pituus klo 9.15-00.00

Sellainen oli viime viikko! Tämäkin viikko on alkanut jännitävästi muutolla uuteen toimistoon keskustassa, videon kuvauksella töissä ja muilla hauskoilla uusilla jutuilla. Hektistä on ollut mutta niin on ollut hauskaakin. Mä nautin hurjasti mun arjesta, ja olen suunnattoman kiitollinen kaikesta mitä pääsen tekemään ja kokemaan. Välillä väsyttää, mutta tässä pian vuoden tätä kahden työn arkea pyöritettyäni musta tuntuu että olen oppinut edes jonkin verran siitä miten erotellaan työt ja arki toisistaan ainakin osittain, ja milloin niitä töitä kannattaa tehdä. Osaan myös antaa itselleni yleensä armoa silloin kun sitä kaipaan.

Viime viikko oli siltäkin osin poikkeuksellinen että en tehnyt yhtäkään blogikampanjaa tai yhteistyötä. Niihin valmistautuminen vie aina oman aikansa, ja niille on aina ihan omat erilaiset aikataulut joita noudatan pilkun tarkkaan. Vaikka mä kirjoittaisin minkä viikon tapahtumat ylös, ei se mitenkään kertoisi siitä millaista mun ”arki” on. Koska fakta on se että vaihtelu on niin suurta joka viikko. Viime viikolla alkuviikko oli tavallista hektisempi, loppuviikko taas normaalia rennompi.

Kerkesin kaiken tässä listatun lisäksi oikein hyvin mm. viettämään miniloman Oton kanssa hotellissa, matkaamaan monta bussi-, auto- ja metromatkaa, käymään kahdesti pitkällä lenkillä Armaksen, mun äidin ja lasten kanssa, viettämään hauskan ja rennon tanssi-illan tyttöjen kanssa, leikkimään useasti My Little Ponyilla, katsomaan useamman jakson Daredevilia ja yhtä mangasarjaa jota me seurataan Oton kanssa, kokkaamaan kuusi kunnollista lämmintä ateriaa, lukemaan kuusi pitkää iltasatua lapsille ja käymään monta kertaa kaupassa. Ja paljon muuta, sitä ihan tavallista lapsiperheen elämää, niitä ihania pieniä ja isompia hetkiä lasten kanssa ja miljooniin kysymyksiin vastaamista. Ja ainakin tuhat pusua ja halia. Kaikkia niitä pieniä hetkiä joita on hankala eritellä tähän, mutta joita tiedän kaikkien muidenkin perheellisten viettämän omien perheidensä kanssa.

Se mikä tässä postauksessa loistaa poissaolollaan, on kommentteihin vastaaminen. Mä olen ollut siinä ihan surkea viime aikoina, ja mua hävettää ja harmittaa se. Jostain on toisaalta taas löysättäväkin. Yleensä ihmiset ehdottavat että ”Jätä yksi postaus tekemättä ja vastaa kommentteihin se aika”, mutta ei se ihan toimi vaan niin. Mutta jos te uskaltaudutte tähän postaukseen kommentoimaan, mä lupaan vastata teille vuorokauden kuluessa 100% varmasti (ellei kommentteja nyt tule joku sata ja multa mene käsi poikki) :D.

Ihanaa tiistai-iltaa kaikille <3


No Responses to “Viikko mun töiden mukana”

 1. Satu sanoo:

  Hurjan kuuloinen viikko joka tapauksessa. Kaukana siitä, että aamulla töihin ja myöhemmin kotiin ja loppuiltana ei ajattele töitä ollenkaan. Hienosti näytät näin ulkopuolisen silmin jaksavan tehdä kahta työtä ja silti olla rakastava ja läheinen äiti ja huomioiva puoliso. Sinusta voisi moni ottaa mallia :). Oma hyvinvointi edellä, mutta näytät viihtyvän arjessasi oikein hyvin.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No niinhän se on! 😀 Ei ole bloggaajan työ sellaista että sen voisi vaan jättää oven taakse poistuessaan toimistolta. 😀 Mutta kiitoksia hurjasti kauniista sanoista, tuli hyvä mieli <3 Mä kyllä tosiaankin tykkään mun arjesta, ja yritän nauttia sen kaikista osa-alueista mahdollisimman paljon! Ja se on myös tietty aina että jos saa työkseen toteuttaa omaa intohimoaan, niin ei se tunnu jatkuvasti työltä. Esimerkiksi joku instakuvan lisäys ei 99% ajasta tuntuu kyllä työltä, tai vaikkapa valokuvaaminen tai kirjoittaminen! Lähinnä se sellainen oheisrumba tuntuu työltä, kuten asioiden organisoiminen viestein ja puheluin 😀

 2. Jjulia sanoo:

  Mistä tuo paita on ?

 3. Emppuli sanoo:

  Apua, onko sun oikeesti pakko heti herättyä katsoa s-posti ja julkaista kommentit? Kokeileppa 1 viikko että käytät puhelinta aamulla eka kertaa vasta metromatkalla, syö lounas ilman puhelinta/tablettia. Kyllähän sunkin pitää saada aamu aloittaa ilman töitä ja nauttia ruuasta ilman häiriötekijää. Laita kalenteriin ylös esim ti ja to iltaisin 20-22 blogityö ja silloin vastaat kommentteihin, teet postauksia yms. Ja muina aikoina et koskekkaan blogiin 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No kun ei se vaan toimi niin vaikka kauniilta kuulostaakin! Ei tiistai- ja torstai-iltana vaan kerkeä tekemään mitään, varsinkaan jos ei ole kuvannut ollenkaan silloin kun on ollut luonnonvaloa! 😀 Blogia ei voi tehdä työksi neljää tuntia viikossa, niin huippua kuin se varmasti olisikin jos sellainen onnistuisi. 😀

   • emppuli sanoo:

    Ehkä tässä syy miksei mun blogissa ollut paljon lukijoita kun kirjoittelin harvoin ja postauksia ilman kuvia 😀
    Mulle käy monesti niin jos kirjoittelen moneen blogiin kommentin niin en muista käydä lukee bloggaajien vastauksia. Mutta mielummin uus postaus kun kommentteihin vastaus kun ei mua hyödytä jos vastaat toisten kysymyksiin, mielummmin luen pitkän postauksen 🙂

    • Iina Hyttinen sanoo:

     Hahah 😀 Mä itsekin ajattelen että mieluummin uusi postaus kuin vastaus kommentteihin, koska uutta postausta odottaa tuhannet lukijat ja kommentin vastausta vain kourallinen. Mutta toisaalta tuntuuhan se aina ihan super pahalta jättää vastaamatta, ja pidän kyllä kommentteihin vastaamistakin tärkeänä. En mä jaksaisi edes blogata jos en saisi kommentteja, ja siksi mun täytyy löytää aikaa myös näyttää se miten paljon ne kommentit mulle merkitsevät.

 4. Jenni sanoo:

  Mielenkiintosen kuulosia sun työviikot ja se on varmasti ihan kivakin että viikot on erilaisia 🙂 Pakko myöntää että mä oon yks niistä jotka tykkää sun blogista ihan hirveen kovasti, mut aina tulee pieni harmitus kun kommenttiin ei saa vastausta. Jotenkin se on niin tärkeetä ja onnellista kun saa lempparibloggaajaltaan vastauksen, vaikkei välttämättä mitään oo kysynykkään mihin vartavasten odottelis vastausta 🙂 oot ihana iina!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon kauniista sanoista! <3 Mä ymmärrän ihan täysin että se harmittaa, siis tottakai itsekin odottaisin kommenttiin vastausta! Mä haluaisin niin kovasti revetä kaikkeen ja aina välillä yritänkin niihin vastailla, mutta heti jos pitää siitä hetken taukoa - niitä kertyy, ja sitten onkin jo sellainen suma jonka edessä tuntee itsensä vaan niin voimattomaksi 😀 Ja kuten aikatauluista näkee, niin sekään ei onnistu että kommenttiin vastaa joka kerta heti kun sen julkaisee. Esim. työpäivien aikana en mitenkään vaan ehdi :/ Mutta joku ratkaisu ehdottomasti pitäisi keksiä, ettei se jäisi kokonaan, koska en mä halua olla sellainen bloggaaja joka ei koskaan vastaa mihinkään. :/

 5. emzi sanoo:

  Olenko ihan hullu kun mun mielestä toi kaikki vaan kuulostaa niin hauskalta? xD Oma unelma on just sitä et blogi/some olis se työ. Jotenkin. Minä vaan niin tykkään siitä koko rumbasta mikä siihen liittyy. 😀

 6. Primrose sanoo:

  Ei voi muuta kuin hattua nostaa. Ehdit tehdä ihan mielettömästi töitä ja vielä viettämään aikaa lasten kanssa, olet kyllä todellinen supermutsi! Täytyy kyllä sanoa, että mä hyytyisin totaalisesti noilla sun unilla ja työtahdilla.

  Mutta tärkeintä on kai se, että tekee sitä mistä tykkää ja mikä tekee onnelliseksi. Ja sä selkeästi tykkäät sun molemmista töistä etkä tunnu kärsivän liiasta työtaakasta. Tsemppiä siis teidän koko perheelle, teidän positiivisuutta on ilo seurata näin blogin kautta!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahah voi ihana, kiitos hurjasti <3 Mäkin välillä hyydyn, mutta sitten otan rennommin hetken aikaa ja jaksan taas 😀 Onnea on lomat ja arkipyhät! 😀 Kiitos vielä ja aivan ihanaa kevättä sinne <3

 7. siiri sanoo:

  Miksi olet hereillä 6.00 vaikka matkustat töihin vasta 9.30? Mihin tuo aika menee? Millaista työaikaa teet? Onko sinulla ns. sopimus, että saat työaikana tehdä myös blogijuttuja?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Matkustan töihin 9.15 kuten tuossa lukee, ja olen hereillä kuudelta jotta ehdin tsekata sähköpostit ja kommentit, ja laittaa itseni ja lapset valmiiksi, ja ehdimme lähteä 8.30 etenemään kohti päiväkotia (matka n. 3km). Sitten droppaan lapset päiväkotiin, ja matkustan töihin. 🙂 En tee koskaan työaikana blogijuttuja, paitsi lounaalla (kuten tuossa lukee myös). 🙂 Mä olen osa-aikaisena Jevelolla, en siis kokopäiväisenä. Oli vähän pitkä listaus niin ymmärrän kyllä että kaikkea ei heti sisäistä 😀

 8. tiian sanoo:

  Hui miten jaksat kuuden tunnin yöunilla? Mä oisin ihan poikki jo ekana päivänä 😀 ja hyvä postaus! Toivottavasti avaa niiden silmiä jotka sanoo että bloggaus ei oo oikeaa työtä.. 🙂 terkuin vähintään kaheksan tuntia unta yössä, mieluummin vaikka kymmenen 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahah no en mä koko viikkoa jaksaisi, mutta aina sen 3-4 pvää jaksan ihan ok 😀 Ja jos alkaa väsyttää liikaa niin sitten menen vaan aikaisemmin nukkumaan vaikka väkisin! 😀 Kiitos paljon, kiva että tykkäsit! <3 Ihanaa kevättä!

 9. Elina sanoo:

  Huh, mikä viikko. En ikinä jaksaisi touhuta noin paljon joka päivä tuollaisilla yöunilla. 😀 Tosin, en kyllä nautikaan omasta työstäni pätkän vertaa enkä siten missään nimessä halua tuhlata vapaa-aikaani työasioiden pohdiskeluun.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Joo siis jos joku olisi mulle sanonut kolme vuotta sitten että tulen joskus käyttämään näin monta tuntia viikostani töiden tekemiseen niin mä olisin varmaan nauranut vedet silmissä ja en olisi uskonut, tosiaankaan 😀 Mutta silloin en ollutkaan koskaan tehnyt sellaista työtä josta tykkään oikeasti 😀 Toivottavasti säkin saat joskus tehdä sellaista työtä josta nautit, vaikka et haluaisikaan käyttää vapaa-aikaa siihen! 🙂 Ihanaa kevättä<3

 10. Silja sanoo:

  Kiitos kivasti kirjoituksesta. Kauhistelin myös sinun lyhyitä yöunia. Mutta ehkä sitä itekin nuorempana jaksoi. T: 31-v ”vanhus” 😉

 11. Rebekka sanoo:

  Ai kauheeta miten aikasin heräät joka aamu siihen nähden että meet kuitenkin aika myöhään vasta nukkumaan 😀 itse oisin silmät ristissä jo puolilta päivin kuuden tunnin yöunilla, mutta onneks meitä on moneen junaan ja joissain vaan riittää sitä virtaa enemmän kuin toisissa 🙂

 12. Viivi sanoo:

  Hauska ja vauhdikas viikko sulla takana, tämmönen olis ollu ehkä mukavampi katsoo videolta, jossa kerrot joka ilta päivän tapahtumat, kirjoituksien sijaan. Mutta kiva tämmönenkin 🙂 . Mun on pitänyt jo kauan kysyä, että ootko julkaissut kysymyspostauksen video osion jonnekin? En oo sitä löytänyt ja olis kiva kysellä tytöiltä ja ne vastaisivat videolla 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voin kertoa että videota en mitenkään olisi ehtinyt tekemään näin nopeasti! 😀 Niissä on niin törkeän iso homma, että en pysty tehdä niitä usein. Ja oon julkaissut kysymyspostauksen videovastauksista yhden osan, muita osia en. Se yksi osa löytyy mun youtubekanavalta, joka kaiketi kulkee nimellä Iina Hyttinen. 😀 Kiitos postaustoiveesta <3

 13. Kpul sanoo:

  Iina sä oot yks aidoimmista ihmisistä ketä tiedän. Tuntuu pöhköltä sanoa kun en Edes tunne sua oikeesti, mutta tieksä susta paistaa läpi sellainen aitous. Suhun ois ihan mieletön tutustua, oot ihminen joka saa ruudunkin läpi tuotua valoa ja positiivisuutta. Jotenki vaan jaksat aina olla niin positiivinen ja musta on kans ihana huomata miten vilpittömän iloinen on kaikista asioista. Vaikutat myös siltä et innostunut helposti ja se on parhaita piirteitä mitä ihmisessä voi olla! Oot ihminen jolle ei koskaan haluaisi mitään pahaa<3 kiitos kun tuot valoa meidän arkeen <3 ihanaa kevään jatkoa sulle Iina 🙂

  • AnnikaN sanoo:

   Vitsi meikäki on miettiny että suhun ois tosi mahtava tutustua! Jotenki oon tosi ylpeä siitä että ollaan käyty samaa lukiota Oulussa vaikka en oo koskaan sulle kasvotusten sanonu mitään. Sun blogia on mahtavaa lukea kun tulee semmoinen olo että itselläkin on mahdollisuus pystyä moneen ja nauttia elämästä. Monet vaan valittaa esim. omiin lapsiin, työhön tai rahaan liittyvistä asioista ja elää omaa elämää sen kautta kuinka monesta asiasta voi muille valittaa. Sun tapa ilmaista asioita on vaan niin erilainen että se herättää ihmisissä kiinnostusta, olisit ihan hyvin voinu pukea tämänkin jutun niin päin että nyyhkis en ehdi tehdä sitä ja tätä koska mulla on nämä asiat 1, 2 ja 3. Sulla on oikeasti semmoinen asenne josta kaikkien pitäisi oppia jotain, susta näkee että nautit elämästä. Ihanaa että Suomen blogimaailmassa oot sinä, annat meille lukijoille toivoa että oikeasti elämä on nautittavaa kun teet siitä vaan omannäköstä.

   • Iina Hyttinen sanoo:

    Apua voi vitsi, oispa hauska tietää tarkemmin kuka oot!! 😀 Muistan lukiosta yhden Annikan mutta hänen kanss amä kyllä juttelin kasvotusten! 😀 Mutta kiitos hei ihan hulluna sun kauniista sanoista <3 Ja ihanaa kuulla että tykkäät positiivisuudesta, kun niin monia se tuntuu myös ärsyttävän. Jotkut ajattelevat että työ ei ole työtä jos se ei ole hampaat irvessä raatamista, perhe-elämä ei voi olla helppoa ja parisuhteessa on pakko riidellä 😀 Vaikka ei se niin mene! Mä oon sitä mieltä just niinkun sanoitkin että elämä on nautittavaa 99% ajasta jos siitä vaan tekee omannäköistä! vaikka kyllä mäkin juoksen joskus (usein) hampaat irvessä bussiin ja myöhästyn silti tai kärsin migreenistä. Mutta tommosia ei kannata jäädä murehtimaan! 😀 Ihanaa kevättä sinne <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi ei miten ihana ja kaunis kommentti, meni kylmät väreet <3 Kiitos, ihan hurjasti! Mä oon kyllä semmonen tosi helposti innostuva tyyppi, kysy vaikka Otolta 😀 Se välillä vaan pudistelee mulle päätä kun aina olen ihan intona kaikesta 😀 Kiitos sulle oikeasti tästä kommentista, merkitsee ihan superpaljon kuulla tällaista<3 Ihanaa kevään jatkoa sullekin, ja sä vaikutat ihan mahtavalta tyypiltä!

 14. Minävaan sanoo:

  Huh, olipa kiinnostavaa ja myös vähän hurjaa luettavaa. Sun molemmat työt vaikuttaa erittäin kiinnostavilta ja ihanaa että ne ovat sulle noin mieluisia 🙂 Hurjan niistä teki toi määrä, tuntuu että olet ikään kuin koko ajan jollain tavalla kiinni työssä, se ei kaikilta onnistuis. Hassua, miten sitä täällä ruudun toisella puolella ei tule edes ajatelleeksi sitä kaikkea työtä mitä tää blogi ihan oikeasti vaatii, siihen vielä päälle toinen työ, lapset, koti, parisuhde ja kaikki muu. Musta tuntuu välillä haastavalta sisällyttää samaan päivään aikaisin ylös nouseminen, koulupäivä, ruuan laitto ja imurointi. Täytyy sanoa, että toi sun energia antaa mullekin energiaa. Ja toisaalta se on totta, että kun tekee jotain mistä tykkää niin sitä vois vaan tehdä ja tehdä ja tehdä. Mäkin toivon, että löytäisin sellasen työn mitä vois tehdä noin suurella intohimolla. Mä en edes opiskele sitä alaa vielä missä mun unelmat oikeasti on, joten siihen on varmaan vielä pitkä matka, mutta hetki kerrallaan 😀 Ja muistathan välillä myös levätä ja laittaa kännykän ja tietokoneen syrjään ja aivot narikkaan vaikka ei edes tuntuisi pahalta, se pitää sut vireessä 🙂 Ihanaa kevään odottelua teille!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon, tosi kiva kuulla että tykkäsit!! 🙂 Ja kiitos paljon ymmärryksestä ja kauniista sanoista! <3 Mun elämä on vienyt mua täysin odottamatta ihan mahtaviin juttuihin. Olen tavoitellut unelmiani kovalla intohimolla, mutta tavallaan se silti tuntuu uskomattomalta että kaikesta huolimatta/juuri kaiken takia saan nyt tehdä näitä asioita mitä teen. Ja kuten tuossa ylempänä jollekin kommentoin, niin suurimmaksi osaksi mun kumpikaan työ ei tunnu työltä, lähinnä vain ne sellaiset järjestelyjutut, asioista sopimiset ja muut tuntuvat työltä, mutta itse työ ei 😀 Pitää yrittää ottaa useammin sitä lepoaikaa itselle! Ja vaikka susta ehkä tuntuu että on pitkä matka unelmiin, niin ei välttämättä edes ole. Koska kaiken järjen mukaan ei munkaan pitäisi olla tässä nyt, melkein-teiniäitinä ja vain lukion käyneenä :D. Mutta vaikka olisikin pitkä matka, niin tärkeintä on pyrkiä siihen elämään mikä itsestä tuntuu hyvältä, ja sinne sä varmasti pääset <3. Kiitos vielä ja ihanaa kevään odottelua sinnekin<3

 15. Amanda sanoo:

  Vau mikä supernainen oot! Mutta kyllä sun työkin kuulostaa tosi kivalta ja kokemuksesta voin myös silloin sanoa, että silloin sitä jaksaakin painaa. 🙂 Pakko myös mun myöntää, että kommentointi on viime kuukausina vähentynyt myös mun osalta, kun on harmittanut, ettei niihin kommentteihin sitten oo saanut vastausta. Vaikka toki ymmärrän kyllä hyvin, että aina ei vaan oo aikaa!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No en mä supernainen oo! 😀 Ihan vaan tämmönen Iina Helsingistä! Mutta kiitos hurjasti kauniista sanoista <3 Ja mä oon tosi pahoillani etten ole vastannut kommentteihin, anteeksi! Kiitos että olet silti kommentoinut niin usein, sun kommentit on piristäneet mun päiviä aina ja niistä on tullut hyvä mieli. <3 Ihanaa kevättä!

 16. Maitoviiksi sanoo:

  Olipa hauska postaus ja oletpa tehonainen! Erityisesti, koska postauksista paistaa lävitse myös se, kuinka hyvin ja rakkaudella teidän tytöt on hoidettu sekä kasvatettu. Teet paljon töitä blogisi eteen ja kyllä se myös laadussa näkyy. Sinun postauksiasi on aina kiva lukea ja jotkut joskus valittavat siitä, että kirjoitat liian positiivisesti, niin minusta on vain ihana saada päiviin nostetta kirjoituksistasi! Jaksamista ja tsemppiä!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos niin paljon sun sanoista <3 IHan mahtavaa saada tuollaista palautetta, ja oikeasti musta tuntuu tosi hyvältä kuulla etenkin että olet saanut tuollaisen kuvan meidän tytöistä. Koska vaikka olisi mikä työ maailmassa, niin lapset on aina ykkösiä, ja tärkeintä on että heillä on hyvä olla. IHanaa että positiivisuus on sulle mieleen! Ihanaa kevään odotusta ja kiitos vielä<3

 17. emilia sanoo:

  Mua kiinnostaa, et missä välissä harrastat liikuntaa vai harrastatko? 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mä kävelen työpäivinä eli 4x viikossa joka päivä vähintään 3km, sen lisäksi mä treenaan 1-2 kertaa viikossa ja muuten vaan häröilen pulkkamäessä ja tanssin tyttöjen kanssa kotona 😀 Treenaan yleensä perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina ja usein tytöt ovat siinä mulla mukana painona ja kaverina. 😀

 18. Roosa sanoo:

  O-ou, itse palaisin loppuun tuolla työtahdilla. Muista Iina välillä levätä! 🙂 Toki mieleistä työtä jaksaa varmaan tehdä erilailla, mutta hurjaltahan toi työtahti näyttää. Erityisesti tuntui pahalta se, kuinka myös aamupalalla ja lounaalla joudut hoitamaan hommia. En varmaan ihan ymmärrä miksi joku viitsii tehdä noin paljon työtä, koska oma työni ei todellakaan ole mulle nautinto ja päivän paras hetki on aina lähteä kotiin viettämään mun elämää 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha 😀 No mutta mä ymmärrän taas sua ihan täysin, olen mäkin tehnyt työtä josta en niin kovasti nauttinut ja laskin aina minuutteja että pääsen pois 😀 Mutta nykyään on ihan eri juttu! Ja lisäksi esim. instakuvien lisäys ei tunnu työltä, se on kivaa mä rakastan kuvaamista. Sähköposteja en lue aamupalalla, mä luen ne sängyssä heti herättyäni ja aamupalalla keskityn tyttöihin. 😀 Tsemppiä sulle töihin ja kiitos vielä sun sanoista <3 Oot kyllä oikeassa että pitää myös muistaa levätä!

 19. Hanna sanoo:

  Siis eikä vähän sun työviikko kuulostaa kivalta! Toki onhan siinä paljon kaikkea, mutta kuinka kivaa ja vaihtelevaa sellaista! Mun työpäivät on täysin samanlaisia ja tylsiä sellasia 🙁 Voi että kun pääsiskin tekemään tommosta luovaa työtä!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha voi kiitos <3 Oli se kyllä tosi kiva työviikko! Ja parasta on just se vaihtelu, ja se että aina pääsee oppimaan jotain uutta! 🙂 Toivottavasti säkin pääsisit jatkossa tekemään sellaista työtä mistä itse nautit <3

 20. Anni sanoo:

  Hassua, että joku laskee töiksi instakuvan julkaisun! 😀 En siis sano tätä pahansuovasti ollenkaan, meidän työt on vaan niin erilaisia että ihan kummastuttaa haha. Mun työt terveydenhoitoalalla on pääosin 8-17 eikä sen jälkeen iltasin tarvitse enää miettiä töitä. Nostan hattua että jaksat tollasella tahdilla! 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha no kuten oon sanonut kommenteissa, niin ei se musta tunnu yhtään työltä! 😀 Mutta työtä se on, se kuuluu mun molempiin töihin tärkeänä osana! 🙂 Välillä olisi ihanaa saada tehdä työtä jonka voi vaan jättää työpaikalle ja olla miettimättä sitä, mutta kaikessa on puolensa ja puolensa. Juuri nyt tää tuntuu oikealta, ehkä joskus tulevaisuudessa mullakin on sellainen työ joka ei vie tunteja vapaahetkiltä. 😀 Kiitos paljon ja ihanaa kevättä<3

 21. Kotiäiti sanoo:

  Kun olet itse noin monipuolisia juttuja tekevä äiti niin pidätkö silti kotiäidin työtä arvostettavana? Esim. Äiti, joka hoitaa lapsiaan, tekee kaikki mahdolliset kotityöt itse ym. arjen asiat, vie lapsiaan harrastuksiinsa ja myös opettaa heitä kotikoulussa. Onko sun mielestä lapselta jotain pois tälläisessä arjessa tai työssäkäyvän arjessa?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ehdottomasti pidän kotiäidin työtä arvostettavana! 🙂 Mun mielestä se on ihan mahtavaa, lapsi saa parhaan esimerkin siitä kun näkee onnellisen vanhemman joka työskentelee niiden asioiden parissa joiden parissa itse haluaa työskennellä. Lapsi erottaa sen miten kovasti vanhempi panostaa työhönsä ja miten hän puhuu siitä, ja ottaa siitä mallia, oli se sitten mitä tahansa. Mun äidillä on aina ollut kova työmoraali, ja uskon sen vaikuttaneen siihen että myös mä panostan täysillä kaikkeen mitä teen, oli se sitten viettämäni kotiäitivuodet, työt tai blogijutut. 🙂 Kaikessa on puolensa ja puolensa, mutta uskon että ainoa millä on lapselle väliä on se että hän saa tarpeeksi läsnäoloa ja rakkautta ja turvallisuudentunnetta. Ja niitä kyllä varmasti saa sekä kotivanhemmalta, että työssäkäyvältä vanhemmalta.

 22. Rouseliini sanoo:

  Huhhuh! On sulla kyllä arki ja päivät täynnä töitä.

  Näin yrittäjänä mun silmiin pisti se, että kuinka usein luet esimerkiksi sähköpostit. Itse olen päättänyt, että luen sähköpostit ainoastaan tietokoneelta ja työaikana (pääsääntöisesti pyrin lopettamaan työpäivän klo 16-18). Illalla ei enää katota meiliä. Mulla tää ainakin auttaa rentoutuun kun ei oo ne työjutut koko ajan mielessä. Aluks se oli hankalaa, mutta lopulta huomasin, että iltaisin meilien katsominen on turhaa. Kaikki kerkeää hoitaa työajalla 🙂 Tsekkaan kuitenkin meilit yleensä aamulla, ruokkiksella ja ehkä iltapäivällä. Kellään ei ole niin tärkeää asiaa, ettei siihen voisi vastata seuraavana aamuna.

  Vaikka työ on kuinka mukavaa niin varo, ettet pala loppuun <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Tuo olisi helppoa jos olisi vain se yksi työ! Mutta mä en voi työpäivän aikana hoitaa blogijuttuja muuten kuin lounaalla, joten se menee jo siinä. Blogille jäävät aikaiset aamut, illat ja viikonloput. Kaikkea ei mitenkään kerkeä hoitaa ”työajalla” koska mulla on työaika vain yhdessä työssä, ja toinen on hoidettava siinä sivussa, vaikka ne samalla viivalla ovatkin. Oot kyllä oikeassa että ei niitä meilejä tarvitsisi kokoajan tsekata, mutta mulla on sellainen paha tapa että jos vaikka olen päivän lukematta/vastaamatta blogimeilejä ja meilejä kertyy 20 niin sitten en enää jaksa vastata ollenkaan kun niitä on liikaa, helpompi vastailla aina vähän kerrallaan. 😀 Kiitos paljon tsempistä ja tsemppiä myös sulle yrittäjän arkeen <3

 23. sHaidi sanoo:

  Respect! Ei minusta vaan olisi tuohon hommaan ja noilla yöunilla. 🙂

 24. Venla sanoo:

  Vaikka kaikki muutkin, niin sanon vaan että muista levätä!! Ei se haittaisi (vaikka blogin tosi fani olenkin), että postauksia tulisi viikossa yksi vähemmän ja pitäisit yhden päivän kunnolla vapaana. Tai vaikka vielä useamman. Kaikella rakkaudella! 🙂

 25. Sannak sanoo:

  Nukutpas vähän! Tai toisilla tuo määrä riittää. Tuntuuko, että se riittää? 🙂

  Aikamoisia päiviä teet. Mutta tuntuu, että tykkäät ja viihdyt työssäsi. Sen näkee sinun postauksistasi, itsestäsi kokonaisuudessaan. Ja kun viihdyt, me lukijat viihdytään!

  Olet kyllä super! Hoidat kaksi lasta,parisuhteet ruuat ym kaiken työn lisäksi 🙂

  Tsemppiä!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Joskus tuntuu että riittää ja joskus taas että ei! 😀 Mutta mä kyllä nukun viikonloppuisin niin pitkään kuin unta riittää ja kompensoin sitä sillä! 🙂 Kiitos hurjan paljon sulle <3 Kiva että se näkyy että viihdyn! Ja en mä super ole, moni äiti tekee paljon rankempaa ja tärkeämpää työtä kuin minä! Ihanaa kevättä sinne<3

 26. S sanoo:

  Pakko kysyä, miten muokkailet instaan laittamiasi kuvia? Ihmettelen aina, miksi bloggaajilla on niin hienoja instakuvia kun itse en saa mitään julkaisukelpoista vaikka ihan hyvä puhelinkin mulla on 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mulla on LG G4 jossa on ihan super kamera, melkein järjestelmäkameratasoa ja kaikki manuaaliasetukset aukon koosta isoarvoon ovat muokattavissa! 😀 Mutta muuten muokkailen yleensä ihan vaan instagramin omilla niillä jutuilla, ja filttereitä en käytä ikinä. Tärkeintä on että on tarpeeksi valoa ja että kuvat eivät ole liian lämpimiä! 😀 Kiitos 😀

 27. Elena sanoo:

  Moi! Tää nyt ei liity aiheeseen, mutta mitkä patjat teillä on tossa Brimnes sängyssä? 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Apua kun mä en nyt yhtään muista!! 😀 Ne oli ainakin puolikiinteät 😀 Ja ikeasta! Jotkut mitkä oli Family-tarjouksessa marras- tai joulukuussa 😀

 28. T sanoo:

  Mul on välil liia hyvä numeromuisti, mut alko häiritsee ku laitoit et perjantai menit nukkumaan kahelta vaikka häävuosiystävänpäivä-postauksessa kirjotit nukahtaneenne jo kaheltatoista :DDD

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahaa totta! 😀 Oiskohan se sit ollut kello 1.00 sopivasti niiden välistä :DDDDDD Mulla ei oikeasti eilen illalla tätä kirjoittaessani varmaan leikannut, näin jälkeenpäin kun luen niin tuolla on vähän turhan monta typoa, anteeksi niistä 😀 Oli niin pitkä teksti jonka yritin vaan saada valmiiksi ja sitten kun sitä lukee monta kertaa niin tulee omille virheille sokeaksi! 😀

  • Sanna sanoo:

   Mä kiinnitin tähän samaan huomiota 😀 😀

 29. Oona sanoo:

  Itse kaipaan kommentteihin vastaamista vaikka ne ei omia kysymyksiä olisikaan. Niistä näkee yleensä lisätietoa aiheeseen ja ärsyttää suunnattomasti, jos viikon vanhan postauksen kommentteihin ei ole viitsitty vastata, kun ei niitä sitten muista lukea jälkikäteen enää. Muuten oikein kiva postaus, ihanan erilainen ! 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Sekin on totta että niistä saa lisätietoa, ja kuten olen moneen kertaan sanonut niin pidän niitä itsekin tärkeinä. Mua vaan ärsyttää se jos sanotaan että ”ei ole viitsitty vastata” kun säkin ehkä tästä tekstistä ja näistä lisätietoa antavista kommenteista voit päätellä että ei ole kyse siitä että en viitsisi, eikö niin? 🙂 Kiva että tykkäsit, kiitos paljon ja kivaa kevättä! 🙂

 30. essi sanoo:

  Voi miten kivalta kuulostaa! Mä oon kans tollanen positiivinen tekijä, niin ku sä! (Teen kahta koulua samaan aikaan, aamulla ja illalla, ja sen lisäks harrastuksia ja töitä ja kavereita jne) Nautin ihan kybällä mitä enemmän teen, sit jossain vaiheessa nollaan lepäämällä ni taas jaksaa!
  Ja hei, mun kommentteihin saa jättää vastaamatta jos ei ehdi! 😀 en melkeen koskaan enää muista käydä kattomassa ootko vastannu, ja jos joskus muistan etkä oo vastannu ni sit en enää ees jaksa tarkistella uudestaan, se vie liikaa aikaa löytää se oma kommentti 😀 sitä oonki muuten miettiny, et olisko jotain keinoa et lukijat pystyis löytää omat kommentit nopeesti ja näkis vastaukset niihin jostain kerralla 😀
  Nyt meen jatkamaan YO-kokeisiin lukemista, kaikkea hyvää sulle ja koko perheelle loppuviikkoon! 🙂

 31. tiippa sanoo:

  Apua, mikä tahti! Jos itse huomaisin näin konkreettisesta listasta, kuinka vapaa-aika ja lepo jää minimaalisiksi, tekisin heti asialle jotain, enkä sitten, jos ja kun tulis burn out. Rakkaasta työstäkin voi väsyä. Ja mieluummin rakastamaansa työtä tekee hyvin levänneenä. Minusta jatkuva kiire ei ole ihailtavaa ja rohkeampaa on välillä luopua joistan tehtävistä oman hyvinvoinnin takia. Siis tulevaisuuden hyvinvoinnin ja nykyhetken.

 32. Essi sanoo:

  Tuolla aikaisemmin joku sanoi saaneensa teidän lapsista blogin kautta hyvin kasvatetun kuvan, ja olen ihan samaa mieltä! Annat tytöistä ihanan ja rakastavan kuvan, ja vaikka heidänkin kanssaan täytyy joskus olla eri mieltä joistakin kasvatuksellisista jutuista, tuot kaiken esiin tällä jo mainitulla positiivisuudellasi. Luin ennen erästä perheblogia, jossa bloggaaja jatkuvasti avautui ongelmista, joita hänellä lapsen kasvatuksessa oli. Ei siinä mitään, mutta kun hän unohti kehua lastaan… Joka postauksessa hän kertoi vain, mikä lapsessa on vaikeaa. Joskus hän julkaisi postauksen, jossa hän sitten luetteli lapsensa hyviä puolia, ja oikein hämmästyin. Ai, ei se lapsi olekaan ihan kamala 😀 Siispä musta on ihanaa, kun täällä siun blogissa on aina niin positiivista menoa. 🙂 Henkilökohtaisesti en kyllä ymmärrä, miten jotakuta voi toisen positiivisuus ärsyttää… No, oli miten oli. Tää kommentti nyt lähti vähän aiheen ohi kyllä… Hyvää kevättä teille! 🙂

 33. sosiaalitantta sanoo:

  Kohta saamme lukea burn-outistasi… tai ainakin vakavasta uupumuksesta…

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Sinun nimimerkkisi ainakin viittaa siihen että et ehkä arvosta omaa ammattiasi? Kuten olen täällä ueaan kertaan vastannutkin, niin mä pidän kyllä huolen omasta jaksamisestani. Mietipä vaikka joidenkin yrittäjien elämää jotka tekevät paljon raskaampia hommia kuin minä, esimerkiksi maatalousyrittäjät. Eihän mun kahta työtä voi edes verrata siihen uuvuttavuudessa!! Ja silti hekin tekevät työtään vuodesta toiseen. Miksi aina pitää ajatella negatiivisesti? Eikö voi vaan olla onnellinen toisen puolesta, kun hän saa elää sellaista elämää kuin itse haluaa?

 34. Mmmo sanoo:

  Moi, olipa kiva lukea sun työviikosta. Oot kyllä hurjan ahkera :D!
  Oletko opiskellut jotain lukion jälkeen tai aiotko vielä hakea johonkin kouluun?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.