Meidän hassu pieni perhe

04.03.2016

Mä rakastan Ottoa. Mun hassua miestä, joka joka päivä kurvaa hakemaan mut töistä vaikka ei tarvitsisi, ihan vaan että saadaan olla hetki kahdestaan. Mun miestä, joka innostuessaan jostain uppoutuu sen maailmaan ihan todella, ja joskus vetää mutkin mukanaan. Mun miestä joka on tutustuttanut mut näiden vuosien aikana niin moneen uuteen asiaan, joita ilman en nykyään osaisi enää olla ilman. Mun miestä, joka turhautuu yrittäessään paistaa täydellistä kananmunaa ja luullessaan epäonnistuneensa siinä. Mun hassua miestä, joka mun tarjoutuessa ottamaan mahdollisesti epäonnistuneen kananmunan ilmoittaa naama kurtussa yrittäneensä paistaa sitä täydellistä munaa mulle, ei kuulemma hänen munillaan niin väliä ole. Mun miestä, joka lohduttaa mua silloin kun suren hukkaamiani aurinkolaseja. Jonka mielestä on ihan ok että mua harmittaa se että hukkasin ne, ja joka ymmärtää että sellainenkin voi harmittaa. Ja joka jaksaa vakuuttaa mulle kymmenen kertaa että saan ne varmasti takaisin, ollen oikeassa.

Mä rakastan meidän hassua pientä isoa esikoista, joka joskus miettii sanansa niin tarkkaan että hänellä kestää sanoa yksinkertaisessa lauseessa niin kauan että kerkeäisi nopeasti käydä lähikaupassa jos juoksisi. Esikoista, joka joskus puhuu niin nopeasti ettei pysy perässä. Esikoista, joka haluaa joka päivä opettaa kuopukselle uusia asioita, välillä kärsivällisesti, välillä turhautuen. Esikoisesta, joka on fiksu, välittävä ja ihana tyttö, välillä pelottavankin fiksu. Esikoista, joka ymmärtää enemmän kuin välillä haluaisi noin pienen ymmärtävän. Esikoista, joka huolehtii aina toisista, äidistään, naapurin koirasta ja päiväkodin hoitajastakin. Esikoista, joka miettii kaiken todella tarkkaan, harkitsee ja punnitsee. Esikoista, jonka kanssa fanitetaan yhdessä Antti Tuiskua, Robinia, Evelinaa ja Sannia. Esikoista joka on ihastuttavan korrekti joka tilanteessa.

*Panta  & paita saatu blogin kautta Lindexiltä.

Mä rakastan meidän hassua pientä kuopusta, joka hänkin hitsi vieköön täyttää kohta kolme! Meidän kuopusta, joka on syntynyt sarkasmi suussaan, sitä itse tajuamatta. Kuinka joku voikin olla niin naseva, hauska ja osuva tajuamatta sitä vielä itse ollenkaan? Kuopusta, joka on aivan kuin isänsä: uppoutuu yhteen asiaan kerrallaan ja haluaa tuoda sen asian elämänsä jokaiselle alueelle mukaan. Kuopusta, joka haluaa Jali ja Suklaatehdas-synttärit ja joka sellaiset myös saa. Kuopusta, joka osoittaa rakkauttaan usein ja paljon, eikä koskaan unohda kehua jos näkee jotain kaunista, oli kyseessä sitten päiväkotikaverin äidin korvakorut tai bussikuskin hieno takki. Kuopusta joka on mun ikuinen sylivauva ja kotonakin viihtyy sylissä, kainalossa ja viekussa.

Mä rakastan nykyään myös itseäni. Täytyy mussa jonkun olla ihan ok kun saan viettää mun elämää kolmen noin mielettömän tyypin kanssa. Ainakin mä oon ihan yltiömäisen onnekas, kun olen heidät saanut elämääni. Kiitos minun hassu pieni perheeni, kun teette mut niin onnelliseksi joka ikinen päivä. <3

Millaisia hassuja pieniä tai isoja perheitä teillä on? <3 Ihanaa perjantaita kaikille!


27 Responses to “Meidän hassu pieni perhe”

 1. Emilia sanoo:

  Ihana postaus. Olette ihana perhe. :)

  Harvat jaksaa/muistaa olla noin kiitollisia perheestään tai ylipäätään mistään. On mahtavaa, että olet noin positiivinen. Sun perhe on varmasti tosi kiitollinen sinusta!

 2. Olipas kiva teksti. Käyn aina välillä ihan mielenkiinnosta lukemassa teidän nuorempien bloggareiden blogeja. Vähän niin kuin ”vakoilemassa”, et millainen maailmankuva teillä on ja et miksi joku blogi on niin suosittu. :) Se on jännä ilmiö. Osan kohdalla en kyl yhtään saa kiinni, että mikä niistä tekee suositun. Toisaalta olen kyl sen verran vanhempi etten kuulu kohderyhmäänkään. Täytyy sanoa että sinun blogistasi välittyy niin ihana valoisuus ja positiivisuus, etten yhtään ihmettele menestystäsi bloggaajana. Mukavaa viikonloppua! :) Mistä tuo sun blogin nimi muuten tulee…?

 3. Maikku sanoo:

  Ei muita kommentteja kuin: :’)

 4. Kia sanoo:

  Aivan ihana postaus! Vaikutatte niin ihanalta perheeltä <3 Ja kaikista teistä tosi kivat kuvatkin!! Hyvää viikonloppua teille :)

 5. Karo sanoo:

  Ja mä rakastan sun blogia, sun positiivista elämänasennetta, sun tyyliä kirjoittaa ja teidän lapsia jotka saa melkein vauvakuumeen pintaan!

 6. Marika sanoo:

  Ihana postaus, semmonen liikkis :’) Ja pakko sanoo, että toi vika kuva susta on tosi kaunis!

 7. Noora sanoo:

  Kirjoitit kyllä niin kauniisti perheestä! Toivon oikeasti koko teidän perheelle kaikkea hyvää. On myös aivan ihanaa että jaat näitä asioita meijän lukijoiden kanssa vaikket meitä tunnekkaan, kiitos siitä! :)

 8. suski sanoo:

  Aivan ihana teksti ja olin koko ajan ihan et aww :’) ja sitten vielä, kun loppuun kirjoitit että rakastat nykyään myös itseäsi niin se kruunasi koko tekstin. Pitäisi itsekin muistaa joskus kehua ja olla tyytyväinen itseensä.

 9. Veeepu sanoo:

  Nyt oli pakko kommentoida! Pitkään oon lukenut sun blogia ja joka postauksesta tulee yhtä hyvä mieli! Kirjoitat niin ihanasti teidän tytöistä ja Otosta! olet ihana <3

 10. Pilvi sanoo:

  Ihana kirjoitus, erityisesti loppu. Mä täällä pillitän raskaushormoneissani :D

 11. Liisamari sanoo:

  Sun paras postaus. Huippu! Mullaki on tollanen olo omasta hassusta perheestä, joka sai tänään lisäosan – pienen kevätprinsessan! <33333

 12. Jenn sanoo:

  Hullua tajuta miten saman tyylinen otto on kuin oma avopuolisoni :o olen sitä moneen kertaan miettinyt mutta nyt tuo kuvauksesi oli aivan kuin hänestä :’)

 13. Anu sanoo:

  Ihana blogi ja ihana tarina.
  Varsinkin viimeisestä osasta tuli hyvä mieli – tosiaan itseäänkin pitää muistaa rakastaa!

 14. Siis mä en kestä, miten ihania ootte ja varsinkin sä Iina äitinä!<3 Ihan huippu!

 15. Roosa sanoo:

  Awws mikä postaus! :’) Täytyisi itsekin muistaa olla kiitollinen kaikista ja kaikesta siitä, mitä itsellään on. Helposti sitä takertuu vain niihin epäkohtiin ja rakkaan miehen likasukkiin aina pyykkikorin vieressä, vaikka oikeasti pitäisi tuntea kiitollisuutta siitä, että olen hänet vierelleni saanut <3

  Joskus joku on sanonut, että ensin pitää osata rakastaa itseään, jotta voi rakastaa muita. Voit rakastaa itsessäsi sitä, kuinka levität positiivisuuttasi ympärillesi ja istutat blogisi kautta iloista elämänasennetta myös muualle Suomeen :)

 16. PirjoS sanoo:

  Kiitos, upea kirjoitus Haluaisin olla teidän ”mumma”
  Mukavaa kevään odotusta koko perheelle
  T. Mumma

 17. salla sanoo:

  Ihana postaus tuli niin hyvä mieli tästä! Riitelettekö koskaan ja jos riitelette niin mistä yleensä ja saatteko asiat helposti sovittua ?:)

 18. Heidi sanoo:

  Tavallaan kuulostaa siltä että pääset aika helpolla synttäreistä, kakku voi olla vaan iso kasa sulaa suklaata joten ei stressiä siitä :D mutta mitenkä sen kaiken muun sitte tuoki juhliin? :)

 19. mariii sanoo:

  Aivan ihana postaus taas kerran!

 20. suvi sanoo:

  ai että mikä postaus! <3

 21. Nami sanoo:

  Otto näyttää täs postauksessa ihan Antti Tuiskulta! :D Samanlainen hiustyyli ja kaikkee :D

 22. Pinja sanoo:

  Oot kyllä upee tyyppi, teidän koko perhe on ihan mahtava! Vihdoin oon löytänyt blogin, jota haluan tosissaan seurata, kiitos siis hauskoista ja kiinnostavista teksteistä. Ja noi sun uudet hiukset sopii tosi hyvin! Pidä toi asenne ja muista nähdä positiiviset asiat, myös itsessäsi. Hyvää kevättä! :)

 23. Mari sanoo:

  Ihana päivänpiristys tämä teksti, ihan tuli kyynel silmäkulmaan. Vaikutat todella ihanalta ihmiseltä, perheesikin on varmasti kiitollinen Sinusta! :)

 24. Anonyymi lukija sanoo:

  Heippa! En tiedä haluatko ottaa tällaiseen kasvatukselliseen asiaan kantaa, mutta jos lapsesi kuuntelee Sannia, niin annatko hänen kuunnella Sannin uutta Mitähän vittua? biisiä? Ylipäänsä kiroilu musiikissa, kiellätkö lapsilta täysin vai annatko mennä siinä ohimennen, kun kuulevathan ne lapset rumia sanoja ihan vaikka kaupassa tai ruuhkabussissa. Olisi kiva jos tekisit aiheesta postausta, on nimittäin ollut kahvipöydässä ainakin meidän työpaikalla aika kuumaa keskustelua tämän Sannin biisin ilmestymisen jälkeen. :)

  Ja tämä postaus oli <3

 25. Siljaa sanoo:

  Aivan ihana postaus!!<3 Sulla on niin usein postauksia jotka saa hyvälle tuulelle! Siksi palaankin aina uudestaan lukemaan tätä blogia, kiitos että jaat niin paljon elämästäsi meidän lukijoiden kanssa ja piristät meidänkin päivää :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.