New Look

10.03.2016

Olen saanut ihmetellä uutta violettia tukkaa jo tovin. Se tuntuu niin omalta, että entiseen puolipitkään blondiin ei taida olla paluuta ainakaan ihan äkkiä. Siksi koin tarpeelliseksi hieman uudistaa blogin ulkoasua vastaamaan tämänhetkistä lookiani paremmin. Mä kaipasin väriä, ja kerrankin sain tehtyä ihan itse sellaisen bannerin kuin halusin. Me napattiin nämä kuvat eilen juuri ennen tyttöjen tanssituntia kun sopivan iloinen ja värikäs tausta löytyi ihan vahingossa. Mulle uusi banneri on ihana piristävä uusi alku ja raikkauden tuulahdus.

Toivottavasti tykkäätte muutoksesta! Banneri on myös pikkuisen aiempaa pienempi korkeudeltaan jotta teidän ei tarvitse scrollailla niin paljoa ennenkuin pääsette lukemaan uusia juttuja. Väriä ja kuviota siitä toki löytyy, mutta en mä tiedä, mä kaipasin jotain ihan muuta kuin harmaata ja sieviä kukkia mitä vanhassa oli. Tämä tuntuu sopivalta just nyt, just niin multa.

Päivitin myös blogin kuvausta, sillä ”bloggaavan miehen vaimo” ei ollut kauhean ajankohtainen enää. Kuvaus tulee luultavasti muuttumaan, kunhan löydän jostain aikaa miettiä kunnolla kuvausta niin että kuulostaa fiksulta. Mä en ole koskaan ollut sitä lyhyestä virsi kaunis -tyyppiä, vaan enemmänkin sellainen rönsyilevä kirjoittaja. Siksi on hankala tiivistää kaikkea mitä haluan yhteen pieneen boksiin. Blogi on ottanut askeleen kohti kevättä, ja niin mäkin.

Kuvissa näkyvä Zaran pilottitakki on mun kevään lemppari, se on just eikä melkein. Halusin vihreän pilotin, mutta monet olivat liian räikeiltä väriltään mun uutta hiusväriä ajatellen. Tämä näyttää valosta riippuen rusehtavalta ja khakin vihertävältä ja sävy on sopivan kylmä eikä riitele hiusten kanssa, niinkuin monet muut vihreät sävyt. Tykkään erityisesti musta-kultaisista yksityiskohdista ja siitä että takki on sopivan kokoinen. Vähän reilu muttei liian.

Valkoiset farkut mulla on ollut jalassa viimeksi 15-vuotiaana, vaikka ne muodissa ovat olleetkin uudempaan otteeseen jo pitkään. Nämä polvesta auki olevat löysin takin kanssa Zarasta, ja mä tykkään näistä tosi paljon. Tosin yleensä tummia alaosia käyttävänä mulla on pientä totuttelua siihen että jalat näyttävät ainakin kilometrin lyhyemmiltä kuin yleensä, hah! Kengät löytyi myös sieltä samaisesta Zarasta, tällaiset aika klassiset matalat nilkkurit. Oli kerrankin hyvä reissu Zaraan, ja siis nämä mun uudet lempparilöydöt tein kymmenessä minuutissa. Kuten joku muukin tarkkasilmäinen kommentoi, olen hylännyt mun punaisen Rebecca Minkoffin laukun. Se on niin ihana laukku mä ikävöin sen käyttöä! Mutta hitsi, paloautonpunainen on kyllä sävy joka ei sitten tämän tukan kanssa mätsää yhtään.

Takki ZARA / Paita H&M / Housut ZARA /Korvakorut H&M / Kengät ZARA / Laukku Marc by Marc Jacobs / Kello Marc by Marc Jacobs* / *saatu blogin kautta.

Sen sijaan käytössä on vanha kunnon Marc by Marc Jacobs jonka sain viime äitienpäivänä Otolta. Saapa nähdä sopiiko tämän vuoden tuleva äitienpäivälaukku sitten paremmin uuteen tukkaan. Marc by Marc Jacobsin Double Percy on kyllä ihanan tilava verrattuna Mini Loveen, se on kivaa. Ja kyllä, myönnän että on ihan loskaiset kengät! En ehtinyt putsata niitä ennen näiden kuvien ottoa koska sopiva tilanne tuli ihan yllätyksenä, joten niillä mentiin. Vaan mitäpä sen on väliä, siellä loskapisaroiden alla on ihanat kengät <3

Vaikka tämä viikko on ollut harmaa niin mun fiilis on ihan super värikäs ja keväinen ja pirteä ja ihana! Ja arvatkaa mitä, vaikka meidän esikoinen tuli tänään kipeäksi ja vieläpä sairastui päiväkodissa ollessaan mahatautiin, mä en aio lannistua. Nyt toivotaan vaan että ei tartu koko muulle perheelle, vaikka varmaan tarttuu. Mutta mä en jaksa edes sitä pelätä, kaiken muun hyvän lisäksi vanhemmuus on auttanut mun emetofobiaan. Olen tajunnut sen että vaikka kuinka pelkään niin en voi välttyä, joten parempi vaan hyväksyä se. Jotenkin olen onnistunut järkeistämään tämän itselleni ja siedättämään itseni pois siitä pelosta, ainakin osittain. Ja eihän nyt kukaan voi pelätä omaa raukkaa murupientä joka on kipeänä, mä ainakin haluan vaan että hänellä on parempi olla ja ottaisin mieluummin sen taudin itselleni.

Uusi ulkoasu ja asu ja takki ja tukka ja kaikki hot or not? :D

Mahtavaa torstaita kaikille!


19 Responses to “New Look”

 1. Roosa sanoo:

  Sulle sopii vaaleat housut tosi hyvin! Sulla on niin pitkät jalat, että ne näyttää edelleen pitkiltä ja niin hoikat jalat, että vaaleat housut tuovat jonkinlaista illuusiota kurvikkaammista muodoista. Nimenomaan hyvällä tavalla!! En tiedä onko kurvikas edes oikea sana tähän. Voiko jalkoja sanoa täyteläisemmän näköisiksi? :D Hyvältä näyttää siis myös tämä look ja annan ääneni vaaleille ja värikkäille alaosille! Ugh olen puhut! Tai enpäs olekaan. Tykkään uudesta bannerista. Tuo kivaa särmää ja energiaa kevääksi! Ehkä myöhemmin on taas aika harmonisemmalle aikakaudelle :)

 2. Tosi kivalta näyttää ! Eli hot hot hot! <3

  Sulla on ihana tyyli, olisinpa itsekin rohkeampi pukeutuja :)

 3. Sini sanoo:

  oon samaa mieltä ekan kommentoijan kanssa, että sun jaloista tulee jotenkin täyteläisemmät näissä vaaleissa housuissa ja nimenomaan hyvällä tavalla! Ei damn, mä oikeesti tekisin mitä vaan että saisin sun kroppas :D siis niin upee että huhhuh! Sun lapset on onnekkaita. Oot muutenkin niin upea. Hiuksista en oo vielä kommentoinu, mutta nekin on ihan super upeet ja sopii sulle älyttömän hyvin :) ja bannerikin on upee, hahah :D kaikki on upeeta, mutta oot oikeesti upee myös sisäisesti, jatka samaan malliin!

 4. Rebekka sanoo:

  Uu, ihan sairaan magee uus ulkoasu! Näyttää niin freshiltä ja persoonalliselta. Tykkään kyllä paljon enemmän kuin edellisestä :)

 5. Essi sanoo:

  Moi, banneri ja ulkoasu, kaikki on kivoja! Tällainen off topic- kysymys, joista voisi tehdä postauksenkin… Koetko, että jossain ryhmissä tai tilanteissa sinua ei oteta tosissaan esimerkiksi ikäsi, tyylisi yms. takia? En siis itse ajattele näin sinusta, mutta itse tunnut jäävän, pois ryhmästä, esimerkiksi muiden samanikäisten lasten vanhempien seurassa. En tiedä mistä tämä johtuu, vaikka koen olevani kypsä ja sosiaalinen ihminen. Ajattelen välillä sen johtuvan olemuksestani, johon ulkonäkökin lukeutuu.. Olen 24 v ja lapseni 5 v, joten en nyt selkeästi ihan teiniäitikään ole :D

 6. Marjo sanoo:

  Hei, tosi siisti toi uus ulkoasu ja noi sun hiukset on aivan mahtavat! Sun ansiosta uskallan värjätä seuraavaks pitkään haaveilemani tummat sinisen hopeahtavat hiukset, ainut mikä tossa mietityttää että mitenkä sitten pukeutua ja muutenkin rohkaistunut pukeutumaan, eli hot! :)

 7. xod sanoo:

  Nyt on pakkoa sanoa että ei iske, toi banneri siis! Liikaa kaikkea mun silmään, tykkään harmonisemmista ja yksinkertasemmista, eikä toi mun mielestä myöskään kuvasta tätä blogia tai sun tyyliä niin paljon.

 8. Ida sanoo:

  Ihana uus banneri ja uus look! :)

 9. Ilona sanoo:

  Ihanan värikäs uusi banneri! Sopii erittäin hyvin uuteen lookkiin ;) todella hyvä ja kaunis kuva susta tuo ylin lähempi asukuva. Olisin itse valinnut sen ehdottomasti banneriinkin! Heti lähti kuva-artesaanina päässä pyörimään erilaiset bannerit näin onnistuneista kuvista :D

 10. amelia sanoo:

  Uus tyyli on tosi keväinen. Ihmettelen miten sulle voikin aina sopia tyyli kuin tyyli. Banneri on ihan täydellinen :)

 11. Emilia sanoo:

  Kivalta näytät, kuten banneri myös! Sopivan räväkkä uusiin hiuksiisi! :)

  Blogin kuvauksesta haluaisin sanoa sanasen. Minua on jotenkin aina ihmetyttänyt, miksi bloggaajat esittelevät itsensä hyvin usein toisten kautta. Jonkun äiti, jonkun vaimo, jonkun tyttöystävä, jonkun sisko… Ikään kuin määrittelisi olemassaolonsa jonkun toisen kautta. Ethän ota tätä loukkauksena! Minua kiinnostaa, oletko ikinä miettinyt tätä näkökulmaa? Tai onkohan ylipäätään kukaan? :D Voihan se olla, että tuo kohta hyppää aina vain minun silmilleni, mutta kukaan muu ei siihen kiinnitä huomiota.

 12. SaraGalaxy sanoo:

  Oi, miten ihanan positiivisia kuvia, tulee itellekkin hyvä mieli, toi kolmas kuva on mun lemppari! :)

 13. kardemumma89@gmail.com sanoo:

  -Kaunis ja AITO.

 14. T sanoo:

  Nyt jotenki ei kolahda yhtää toi asu! Tukka on ihana ja ulkoasu, mut sais olla eri vaatteet banneris. Mun mielest ei vaa yhtää sovi yhtee takki, housut ja kengät.

 15. Inga sanoo:

  Siis tähän asuun tykästyin kyllä heti! Valkoiset housut näyttää sun päällä mielettömän hyviltä ja noi mustat nilkkurit, juuri sellaiset mistä ite tykkään. :)

 16. Hemppe sanoo:

  Tykkään !! <3 Ihanan pirteä ja raikas ulkoasu, ja vitsit nuo sun hiukset on mageet ! :D

 17. Ansku sanoo:

  Mä takerruin tässä nyt vähän sinällään epäolennaiseen, mutta tuo oli hienosti sanottu, että pelko ei auta. Asiat tapahtuu ja pitää hyväksyä se. Tuollaista asennetta kun pitäis ite yllä muutenkin. :) miksi niin usein suree asioita etukäteen, keskittyis enemmän kohtaamaan asiat ja iloitsemaan asioista, jotka on hyvin. Tässä nyt puhuin kyllä yleisesti enkä niinkään mahataudista. Mutta siis tällästä sait mut pohtii, kiitos :D :)!

 18. Noora sanoo:

  Vihaan, siis todella vihaan valkoisia housuja!!

  MUTTA, herranjumala ne sopii sulle! En tiedä ketään kenen muun päällä ne näyttäis noin kivalle! <3 perfect! :)

 19. Todella kivan näköinen ulkoasu, niin blogilla, kuin bloggaajallakin. ;)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.