These Mornings With These Girls

18.03.2016

Huomenta, tai melkein aamupäivää sinne kaikille! Työviikko on pulkassa, ja tänään meillä on tyttöjen kanssa ollut perinteinen iisi perjantaiaamu. Paras perjantaiaamu koostuu meidän isossa sängyssä pötköttelystä, kirjojen lukemisesta, herkuttelusta tuoreilla marjoilla ja hedelmillä, loputtomsta kysymyksistä ja hassuista keskusteluista, sekä haleista.

Me kaikki kolme rakastetaan sitä, kun aikataulutetun alkuviikon jälkeen koittaa viimein perjantaiaamu jolloin pyjaman vaihtamiselle päivävaatteisiin ei ole aikarajaa, ja aamulla voi tehdä tasan sitä mitä itse haluaa. Kun lapset menevät torstai-iltana nukkumaan, he jo muistuttavat: ”Minä tulen sitten aamulla sinun kainaloon köllimään koska on perjantaiii jeeee!!!”.

Tänään ollaan mm. katsottu vanhoja vauvavideoita tytöistä, ja eii en ehkä kestä miten hassua oli katsoa kun Tipa 1v6kk laskee kymmeneen ja höpöttää ihan vauvaäänellä. Ja silti nauru kuulosti ihan samalta, samanlainen vekkuli se on vieläkin. Kuopusta on naurattanut hulluna miten pieni hän oli. ”Min storasyster e bebis hahaaa!”. Hän on muutenkin lakannut käyttämästä isosiskonsa nimeä, ja kutsuu tätä siis ”minun isosiskoksi” kokoajan. ”Minun isosisko voisitko antaa minulle Frozen-pinnin kun minä en yllä!”.

*Jotex Premium -pellavalakanat saatu blogin kautta Jotexilta.

Seuraavaksi me ajateltiin kirjoittaa kirje meidän kummilapselle Zimbabween tyttöjen kanssa, mistä tytöt ovat ihan innoissaan. He ovat piirtäneet kuvankin jonka skannaan mukaan. Lounaan jälkeen lähdetään ulos nauttimaan upeasta auringonpaisteesta, ja sen jälkeen mä alan vähän siivoilemaan ja siirtelemään kamppeita, sillä meillä alkaa kotona sellainen viikonlopun kestävä maalausurakka että oksat pois! Siitä lisää myöhemmin kunhan kaikki on valmista, nyt tyydyn vain toteamaan että jänskättää himona mitä tästä tulee.

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille <3


No Responses to “These Mornings With These Girls”

  1. Siiri sanoo:

    Hei nukkuuko Zelda kotona päiväunet? Miten vaikuttaa ellei nuku/jos nukkuu?

  2. m sanoo:

    Kun mun lapset oli pieniä, olin aina muka niin kiireinen, etten muka ehtinyt mitään tuollaista. Siksi vähän kade.

    Meidän äiti opetti, että hiuksia pitää leikata, jotta niistä tulee vahvemmat. Oletteko te ollenkaan leikannu tyttöjen hiuksia, vai ovatko vaan kasvaneet omaa tahtiaan? Taino, otsis ainakin. Varmaankin tytöt haluaa pitkät hiukset….

  3. Kuulostaa ihanalta tuollainen rauhallinen aamu lasten kanssa. <<3

  4. Siiri sanoo:

    Harmittaa kun et vastaa kysymyksiin 🙁

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.