Vaaleansinistä hattaraa

17.03.2016

Meidän viikko on ollut tohinantäyteinen, ollaan nähty Oton perhettä ja on ollut paljon töitä. Olen metsästänyt itselleni yhtä tiettyä hupparia kissojen ja koirien kanssa ja intoillut lämpimästä säästä. Siis eilen oli seitsemän astetta lämmintä (!!!). Mä kuljin takki auki ja hengitin auringon lämmittämää kevätilmaa keuhkoihin. Se tuntui niin hyvältä, olisin voinut jäädä vaan aurinkoon seisomaan kun iltapäivällä astuin autosta ulos, mutta sitten kuulin lasten iloista pulputusta päiväkodin pihalta ja juoksin äkkiä halimaan vastaan kirmanneita mukuloitani. Tänäänkin aurinko paistaa upeasti ja fiilis on kevyt. Kiitos hei muuten ihan valtavasti edelliseen postaukseen kommentoineille! Aivan mahtavaa lukea teidän tarinoita ja fiiliksiä.

Katsokaa nyt noita pieniä palleroisia vaaleansinisissä sulkaleggingsseissään. Ei voi söpömpää olla! Leggingssit* ovat saatu suomalaiselta Melli Ecodesignilta, jonka uusin mallisto ilmestyi toissapäivänä.  Mellillä on aiemmin ollut ehkä vähän ”retrompi tyyli”, jossa ei siinäkään mitään vikaa ole, mutta joka ei ole ollut ehkä niin meidän juttu. Mutta nämä uudet sulat, aiemmin esitelty Karkulainen karkkimaassa -kuosi sekä jo Instassa vilauttamani pandat = silkkaa rakkautta ensisilmäyksellä. Siis ihan täydellisiä kuoseja kaikki kolme ja ihan mun makuun.

Sulkia saa vaaleanpunaisina ja vaaleansinisinä, nämähän ovat Pantonen mukaan vuoden 2016 suurimmat trendivärit. Myös Pandaa saa vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä, sekä myös mustavalkoisena. Koot ovat reiluja, eli näistä Zeldalla on käytössä 86-92 housuissa, ja 98/104 mekossa. Tiaralla on molemmista 98/104. Ja normaalisti siis nuorempi neiti käyttää kokoa 104 ja vanhempi 110. Reilut koot ei haittaa mitään kunhan osaa varautua. En osaa sanoa millaisia vauvojen koot ovat mitoitukseltaan, kun kokemusta on vain näistä isompien lasten vaatteista, mutta kokovalikoimaahan siis löytyy ihan pikkukeskosten vaatteista aina aikuisten vaatteisiin asti.

Pandakuosia me valittiin ihana kellohelmainen mekko*, sekä mustavalkoinen paita*. Tytöt itse valitsivat itseasiassa nämä vaatteiden värit, ja vaaleansininen oli hitti, arvaatte varmaan että vaaleansininen vie aina tarjolla ollessaan pisimmän korren koska Frozen -huuma ei vain ota hiipuakseen.

*tähdellä merkityt tuotteet saatu blogin kautta.

Tämä äiti on ainakin ihan Melli-huumassa. Musta on vaan niin siistiä, että löytyy 100% suomalainen lastenvaatefirma, jonka vaatteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun asti kotimaassa. Ja mä tuen oikein mielelläni kotimaista käsityötä tuomalla sitä esille blogissani, ylpeänä ja iloisena siitä että mulla on mahdollisuus tehdä niin.

Mulla on muuten tarjolla teille kiva alekoodi, joka on sunnuntaihin asti voimassa ja jolla saa 15% alennusta kaikista Melli Ecodesignin normaalihintaisista tuotteista, myös uutuuksista. Eli koodilla SS2016 saatte sen 15% alea tilatessanne verkkokaupasta, vaikka näitä ihania pandoja tai sulkia.

Mikä kuosi on teidän lemppari? Entäs mikä väri?


5 Responses to “Vaaleansinistä hattaraa”

 1. Avatar ddd sanoo:

  ootko koskaan kirjoittanut siitä miten isättömyys on vaikuttanut lapsuuteesi tai ylipäänsä elämääsi? voisitko kirjoittaa siitä vai onko liian henkilökohtainen aihe?

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aiotko vastata edellisten postausten kommentteihin ollenkaan? :)

 3. Avatar Dolla sanoo:

  Viime aikoina lukenut paljon vauva-uutisia ja tää otsikko sai vain ensimmäisenä mieleen että teille on tulossa vauva joka ultrassa todettu pojaksi!! <3

 4. Avatar J&J sanoo:

  Moi! Sulla on hurjan kiva blogi ja suloiset tytöt :-) Aattelin vinkata myös Hilla Clothing lastenvaatteista, jotka on myöskin täysin kotimaisia ja ne kuosit on aivan ihania! :-) Me täällä fanitetaan teijän perhettä mun 9 kuukauden ikäsen pojan kans :-D p.s. ja hei kai teilläki on ees JOSKUS känkkäränkkäpäiviä? :-D

 5. Aivan ihania! Varsinkin noi sulkaleggarit!! Pakko saada tuollaiset myös meidän tytön vaatekaappiin. Plussaa vain suomalaisuudesta.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.