Pian kolmevuotias mini

29.03.2016

Mun on vaikea sisäistää että mun vauva, meidän kuopus, täyttää ensi kuussa kolme vuotta. Kolmen viikon pääästä kolme vuotta. Mulla on molempiin lapsiini ihan tasan yhtä erityinen ja läheinen suhde, mutta toki kumpaankin omanlaisensa. Esikoinen on aina ollut kuitenkin vähän isin tyttö, se joka pyytää että pääsee siivoamaan autoa isin kanssa koska se on niin hauskaa, ja joka istuu iltaisin Oton vieressä sohvalla, katsoo failarmy-videoita youtubesta hörähdellen ja syö banaania, ihan kuin isinsä. Kuopus taas on aina ollut sellainen äidin kainaloinen kananen, se joka tulee aamuisin mun kainaloon pötköttämään ja tökkii mua silmään ”äiti sulla on niin ihanat wipset!”

Hän on ollut mun kainalossa siitä asti kun syntyi, ja saa ollakin niin kauan kuin haluaa. Mutta silti, tuntuu vaan ihan hullulta että meidän nuorempikin lapsi on pian jo kolmevuotias. Vastahan esikoinen täytti kolme! Ja joo, tiedän kyllä että meidän lapsilla on vaan 1,5v ikäero ja siksi ne synttärit tulee aina niin nopeasti, mutta aina se pääsee yllättämään. Vähän niinkuin ensilumi aina yllättää autoiljat. Odotettavissa, mutta silti aina vähän pistää pasmoja sekaisin.

Kuopus on reipas tyttö, joka on välillä todella tarkka joistain jutuista ja joka muistaa aina kehua muita. Hän rakastaa prinsessamekkoja, mutta sanoo aina olevansa komea, ei kaunis vaan komea, koska isikin on kuulemma komea. Hän keksii ihania leikkejä ja tarinoita, ja hänen vauvanukeillaan on mahtavat nimet kaikilla. Hän laulelee iltaisin sängyssä, askartelee tosi hienoja pääsiäistipuja päiväkodissa, ja piirtää aina ”myrskyisen” tai viivan, eli siis oikeasti vaan viivan.

Takki Mini Rodini / Mekko* Lindex / Leggingssit Gugguu / Panta* Lindex / Kengät Nike / *saatu blogin kautta.

Hänellä on meneillään erittäin topakka vaihe, ja mielipiteitä ilmaistaan voimakkaasti. Mutta se on vaan hyvä, tuleepahan ainakin kuulluksi. Vaikka isosisko välillä koittaa vetää höplästä, on pienempikin oppinut jo vähän ovelaksi eikä menekään aina enää lankaan. Ja suurimmaksi osaksi heillä on yhdessä hauskaa, ja mahtavat leikit. Molemmat auttavat toisiaan parhaansa mukaan.

Mä olen kyllä niin ylpeä meidän molemmista pienistä tytöistä, joilla on ollut toisensa jo pian kolme vuotta. En voisi ihanampia tyttösiä meille edes toivoa. <3


10 Responses to “Pian kolmevuotias mini”

 1. Avatar Laura sanoo:

  Ihania kuvia ja ihana Zelda <3

 2. Avatar Heini sanoo:

  Kirjoitat lapsistasi aina niin kauniisti, kiva lukea näitä. :)

 3. Avatar noora sanoo:

  Voi miten söpö Zelda on! Erityisesti toinen kuva on ihana. :)

 4. Avatar Henna sanoo:

  Yllätyin otsikkoa lukiessa, miten voi tosiaan olla jo kolmevuotias niin pian! Ihania kuvia ja taas aivan ihana hyvänmielen postaus <3

 5. Avatar Helmi sanoo:

  En tiedä saako tämmöstä kysyä edes, mutta vastaa jos haluat :) Oletteko ajatelleet tulevaisuudessa hankkia lisää lapsia?

 6. Avatar Laura T. sanoo:

  Voi että, ihana ipana! Tästä tuli kyllä hyvälle mielelle. :)

 7. Avatar nunnuliina sanoo:

  Voi tentään <3 Onnea pienelle. Siis isolle tytölle. Aika menee käsittämätöntä vauhtia.

 8. Avatar Anni sanoo:

  Aivan ihana postaus! : ))

 9. Avatar mismiss sanoo:

  Yleensä Zelda on niin sun näköinen, mutta näistä kuvista bongasin myös Oton näköä! :D Kivoja kuvia ja ihana Zelda :)

 10. Todella suloinen tyttö. Minä odotan kauhulla niitä kolme wee synttäreitä, kun nyt tuo lähestyvä neljä kuukauttakin ja huomenna alkava vauvauinti tuntuu jo äidistä ihan kamalalta. Mihin mun nyytti, joka tuli sairaalasta kotiin, on hävinny?

Kommentoi