Talvesta keskelle kevättä

28.03.2016

Kun katsotte ylläolevia kuvia, uskoisitteko että molemmat on otettu peräkkäisinä päivinä ja samassa maassa? Siinä sen 605:n kilometrin ajomatkan aikana ehtii aika mielettömän upealla tavalla aina herätä siihen miten uskomattoman suuri, monimuotoinen ja kaunis maa Suomi on. Oulussa oli lunta enemmän kuin Helsingissä kertaakaan koko tänä talvena, ja Helsingissä on ollut tänään 12 astetta lämmintä, ei tuulta ja upea auringonpaiste lumettomassa maisemassa. Oulussa leikittiin lumileikkejä, täällä ollaan kaivettu potkupyörät esiin ja käyty leikkipuistossa pomppimassa trampalla ja laskemassa liukumäkeä.

*Kypärät ja hanskat saatu blogin kautta, niistä lisää myöhemmin!

Molemmissa on ollut hauskaa, sehän se on pääasia. Oli oikeastaan tosi mahtavaa päästä vielä oikein kunnolla nauttimaan talvesta ennenkuin siirryttiin taas askel lähemmäksi kesää. Täällä kevään lämmön tuntee jo, lasitetulla parvekkeella on päivisin auringon paistaessa yhtä kuuma kuin kesällä. Nyt meillä onkin projektina parvekkeen uudistus (miten siitä aina käyttämättömänä talven aikana tuleekin enemmän varasto kuin keidas). Siitä lisää juttua kunhan ollaan saatu se ensin tyhjennettyä, ja sitten täytettyä kaikella mukavalla.

Oulun reissu teki niin hyvää, sillä missään muualla en osaa irtautua kaikesta yhtä hyvin kuin siellä läheisten keskellä. Kauhea ikävä tässä on jo kaikkia, mutta onneksi nähdään kesällä taas, ja mun äiti sentään tulee juhlistamaan kuopuksen synttäreitä tänne meille jo parin viikon päästä. Niistä mun pitikin kirjoittaa, että hitsi vieköön niihinkään ei ole kuin enää pari viikkoa kääk!! Jali ja Suklaatehdas -teema aiheuttaa haasteita lähinnä olemalla tosi ei-ajankohtainen, toisin kuin Frozenit, My Little Ponyt ja muut. Mutta toisaalta tämä on kivaa, on kivaa tehdä jotain ihan erilaista kuin muut tällä hetkellä. Joku kauan sitten unohdettu onkin taas freesiä, tai siltä se ainakin musta tuntuu.

Huomenna on paluu arkeen ja seuraavien parin viikon aikana ennen synttäreitä on tiedossa vaikka mitä kivaa. Minäpäs palailen pian ja toivotan vielä kaikille ihanaa alkanutta viikkoa ja arkeenpaluuta <3


No Responses to “Talvesta keskelle kevättä”

 1. Tinttu sanoo:

  Hei. Mistä nuo potkupyörät ja lähinnä tuo Tiaralla oleva kiinnostaa…? Mulla täyttää poika 5v kohta ja entinen potkis jää pieneksi ja mietin et vieläkö miten isot voi ajaa niin mä sillä et millaset mitat tai ominaisuudet tai suositukset on tuossa teidän mallissa? 😀

 2. inka sanoo:

  Eihän sitä kaikki synttärit voi nykyään olla Frozen teemaisia. Kai olet lähettänyt kaikille kutsutuille kultaisia pääsylippuja? 🙂

 3. Tiina sanoo:

  Miten Zeldalla sujuu potkuttelu? 🙂 Ostettiin meidän pojalle 2v lahjaksi se toiseksi pienin puky ja jalat ei ihan kunnolla yletä maahan vielä. Mietin vaan että minkä ikäisenä teillä alettiin ajamaan? 🙂

 4. Sun äiti pystyy ihanasti olemaan teillä paljon, vaikka välimatka on pitkä. Se on ihan huippua! Kirjoitin juuri Kaksplussan blogiini siitä, miten arki on erilaista meillä, joilla isovanhemmat on kaukana kuin niillä, joilla ne ovat jopa samassa kylässä. Olisi hauska kuulla sinun ajatuksiasi tästä aiheesta:

  http://ylipyykkivuortenlapilasikattojen.blogspot.fi/2016/03/isovanhemmat-400-kmn-paassa.html

 5. Nimetön sanoo:

  Jali ja suklaatehdas -karkkeja ja suklaata löytyy Behnford’s-kaupasta Citykäytävästä 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.