Kesä on täällä!

06.05.2016

Tänä vuonna kesä yllätti ja tuli kerrankin jo ennen kuin sitä osasi edes kunnolla kaivata. Me ollaan vaan kokoajan tässä odoteltu lähestyvää lomaa ja haaveiltu +20 asteen lämpötilasta, kun yhtäkkiä mentiinkin jo sen ohi. Eilen oltiin piknikillä isolla porukalla Kaisaniemenpuistossa, ja lapset pelasivat kolme tuntia jalkapalloa. Synttäreiden jälkeen esikoinen lähti kaverin synttäreille, ja kuopus jäi isin ja äidin kanssa ulkoilemaan ja syömään jäätelöä. Ihan hyvä diili. Kotimatkalla takaisin hakemasta Tipaa synttäreiltä oli vaan niiiiin täydellistä. Lämmin kesätuuli, auringonporotus, paljaat sääret ja iloiset hymyt.

Se oli tyyntä ennen myrskyä, tänään herättiinkin viideltä aamulla siihen että esikoinen oli napannut ilmeisesti synttäreiltä jonkun oksennustaudin, rajun sellaisen. Onneksi lapsilla nuo tuntuvat menevän nopeaa ohi, sillä nyt tätä kirjoittaessani hän jo mankuu ulos leikkimään, vaikka vielä pari tuntia sitten mikään ei pysynyt sisällä kymmentä minuuttia kauempaa. Nyt vaan jännätään sairastutaanko me muut ja ehditäänkö sairastaa kaikki ennen lomaa, onhan tässä vielä viikko aikaa että luulisi kyllä. Himosiivous ja käsienpesu ovat olleet tämän päivän sana.

Kuopuksella oli tänään neuvola, ja me käytiin kahdestaan siellää kun Otto piti etäpäivää ja hoivasi samalla kipeää esikoista. Neuvolassa oli kaikki juuri niinkuin pitääkin, ja oli ihanaa viettää Zeldankin kanssa kahdenkeskistä aikaa. Hänestäkin on tosiaan kasvanut jo niin iso tyttö, että rattaita ei enää tarvita ja me käveltiin puolentoista kilsan matkat suuntaansa ihan reipasta tahtia. Kävelymatkoilla me juteltiin kaikesta maan ja taivaan väliltä, ihmeteltiin miksi kukat kuihtuvat jos ne poimii, mietittiin minkä muotoisia pilvet olivat ja laskettiin ohi ajaneita autoja.

DIGITAL CAMERA

En voi sanoin kuvailla miten ihanaa on saada tutustua omiin lapsiin jokainen päivä vähän enemmän ja enemmän, ja tietää että (yhdessä Oton kanssa) tuntee heidät paremmin kuin kukaan muu tässä maailmassa. He ovat nimittäin aika mahtityyppejä, ja mä tunnen itseni valtavan onnekkaaksi ja etuoikeutetuksi kun saan olla juuri heidän äitinsä. Vaikka tavallaan on haikeaa että lapset kasvavat, ja esimerkiksi rattaista luopuminen on tietyn aikakauden loppu, on se kuitenkin ihan mielettömän ihanaa että oppii omasta lapsestaan taas vähän lisää ja voi tehdä hänen kanssaan taas vähän enemmän kaikkea jännää ja puhua  kaikesta mahdollisesta enemmän ja enemmän hänen kasvaessaan.

Menipä syvälliseksi yhtäkkiä! Nyt mä lähden takaisin ulkoilemaan kuopuksen kanssa, ja käyn samalla ostamassa kaupasta lisää mustikkakeittoa. Pidetään peukkuja että pysytään me muut terveenä.

IHanaa viikonloppua kaikille <3


No Responses to “Kesä on täällä!”

  1. xod sanoo:

    Ihan mielenkiinnosta, kuinka monessa eri maassa oot käynyt? 🙂

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Olipas hauska kysymys 😀 Mutta näin äkkiseltään laskettuna oon käynyt yhdeksässä eri maassa jos Suomea ei lasketa haha :DD en siis kovin monessa, mutta kylläkin monella eri reissulla 😀

  2. -- sanoo:

    Moi! Kiitos sulle mahtavasta blogista joka piristää mun päiviä niiin paljon! 🙂 Haluisin kysyä, että minne ne ihan överi mahtavat arkiruoka postaukset on jäänyt? Sulta tuli tositosi hyviä reseptejä ja vesikielellä aina niitä odottelin 😀 Olis kiva saada ainakin ees välillä taas reseptejä! 🙂 huippua viikonloppua!

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Moi! Kiitos ihan hurjan paljon sulle <3 Ihana kuulla että niitä joku kaipailee!! Pitää varmaan jatkaa niitä useammin, ehkä nyt kesällä innostuisi kokkailemaankin kaikkea uutta! 😀 Ne on vaan jääneet, ihan ilman sen kummempaa syytä. Mutta pitää yrittää jatkaa! 😀 Kiitos vielä ja huippua viikonloppua sinnekin!

  3. Roosa sanoo:

    Ai kuinka ihana postaus, ihan silmäkulma kostuu :’) Ootte hyvännäkönen perhe! Toivottavasti tauti ei tartu teihin muihin ja Tipakin selätti jo taudin.

  4. Ansku sanoo:

    Moi! Saako kysyä,mistä tuo sun musta mekko on? 🙂 tosi kivannäkönen!

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Moi, kiitos paljon!! <3 Se on Gina Tricotista, tosin viime kesän ostoksia! Mut oon nähny samanlaisia tosi monella nyt viimesen viikon sisään että pakko niitä on jostain saada vieläkin 😀

  5. V sanoo:

    Oon salaa tosi kateellinen noista kaktuslegginsseistä. Ihanat!

  6. Anni sanoo:

    Heippa Iina!
    Kommentoin joskus ikuisuus sitten piiitkän kommentin, kuinka ihailen tapaanne kasvattaa lapsia jne. Nyt oli pakko tulla laittamaan se toinen kommentti, juurikin samaan aiheeseen liittyen..
    Kerrot tuntevasi olevan etuoikeutettu, kun Tipa ja Zelda ovat juuri sinun lapsiasi. Uskon, että lapsenne tuntevat samoin myös sinua ja Ottoa kohtaan. He eivät ehkä ymmärrä sitä vielä, mutta luulen tulevaisuudessa tyttöjen hoksaavan kuinka huippukasvatuksen he ovat saaneet. Toki blogin puoli on vain pintaraapaisu arjestanne, enkä minäkään siitä oikeasti mitään tiedä. Kerrot kuitenkin avoimesti ja rehellisesti, että myös teillä kiukutellaan ja tämän vuoksi seuraa sanktioita.
    Mikä eroaa teissä (mielestäni) valta osaan vanhemmista, on kärsivällisyys ja taito laskeutua lapsen tasolle. Nauttia asioista lapsen kautta ja heidän kanssaan. Niin usein kuulee lapsen kysyvän ja aikuisen vastaavan ’ei’, ’siksi’ yms, mutta olen ymmärtänyt että suurimmaksi osaksi te pyritte aina kertomaan lapselle miksi jotain tehdään tai miksi ei.

    Tässä kommentissa ei nyt varmaan ollut päätä eikä häntää mutta Ottoa lainatakseni:
    TLDR: Arvostan teitä vanhempina suuresti, arvostan teidän tapaa kasvattaa lapsia ja arvostan tyyliäsi kirjoittaa blogiin sitä rehellistä arkea. Teillä on kauniit lapset, jotka tulevat varmasti pääsemään elämässään pitkälle koska te, heidän maailman tärkeimmät ihmiset uskotte heidän pystyvän mihin vain! <3

  7. Anonyymi sanoo:

    Ihanan aurinkoinen postaus! Olisipa Tiaran mekkoja myös aikuisten koossa, on niin ihana 😀

  8. Paprika sanoo:

    Ihan huikean hieno toi siun sivuprofiilikuva, näytät tosi hyvältä 🙂

  9. naninaa sanoo:

    Moikka,
    Pienen lapsen äitinä oon todennut pakastetut mustikat toimivaksi oksennustautiin! Meille vinkattiin sairaanhoitaja opiskelujen aikana siitä ja ainakin meillä toiminut 🙂

  10. Hanna sanoo:

    Hei! Aiotteko myydä tai oletteko jo myyneet vaunut? 🙂 jos ne on vielä teillä niin olisin superrr kiinnostunut ostamaan ne meidän yksveelle 🙂 älä julkaise tätä kommenttia mutta jos jaksat niin vastaa mulle s-postiin mikäli haluat myydä vaunut 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.