Silityksen makua

16.05.2016

Olen mukana Indiedaysin ja Boschin kampanjassa jossa me saatiin uusi EasyComfort Sensixx’x Di90 -silitysrauta testattavaksi. Kuka meillä silittää? Tähän asti ei kukaan. Meillä ei ollut edes silityslautaa, meillä oli vain mun äidin ikivanha silitysrauta jostain 90-luvulta. Joskus jos oli ihan pakko laittaa kauluspaita päälle, mä silitin sen pyyhkeen päällä lattialla. Tai oikaisin pahimmat rypyt siis. Arvaatte varmaan että suosin yleensä rypistymättömiä materiaaleja ja tai ryppyjen täydellistä ignooraamista vaikka tiedän että ne eivät näytä hyvältä.

Me ollaan oltu viisi vuotta yhdessä, mutta aina sitä vaan oppii toisesta uutta. Kuten sen että hän osaa silittää. Uuden silitysraudan saatuamme, ja silityslaudan ostettuamme Otto ilmoitti olevansa taitava silittäjä. Enhän mä olekaan kuin viisi vuotta silittänyt herran kauluspaitoja aina kiireessä ennen juhliin lähtöä, pyyhkeen päällä lattialla. Ehkä ratkaisuni oli liian kotikutoinen ja hankala? Tiedä häntä. Mutta kuulemma nyt kun meillä on uusi hifistelysilitysrauta, hänkin voi silittää. Ehkäpä näemme siis jatkossa useammin kauluspaitoja Oton päällä?

Kuinka monta kertaa olisin voinut levittää meikkivoiteen paremmin, ehtinyt kihartaa hiukset tai tehdä näyttävämmän silmämeikin juhliin, jos vain olisin käyttänyt sen silityshetken niihin silittämisen sijaan. Mutta ei, olen käyttänyt sen silittämiseen. Onneksi tähän on nyt tullut muutos! Nyt kun meillä on uusi hieno Boschin Sensixx Di90 EasyComfort silitysrauta, Ottokin haluaa tarttua siihen ihan itse, ainakin silloin kun on pakko.

Kuvattiin Oton kanssa teille lyhyt videonpätkä siitä miten rauta toimii, (videolla mm. videomateriaalia siitä kun mieheni silittää tyytyväisenä). Kannattaa kurkata!

Kun vertaa meidän ysärirautaa tähän uuteen monitoimihöyrysilitysrautaan, ovat ne kuin yö ja päivä. Siinä missä vanha silitysrauta valutti vettä vaatteelle, meni liian kuumaksi helposti eikä edes höyryttänyt enää, tämä uusi suoristaa pahimmatkin rypyt MaxSteam-höyrytoiminnolla, löytää aina automaattisesti sopivan lämpötilan vaatteen materiaalista riippumatta ja höyryttää jopa verhot sileiksi, samalla kun ne roikkuvat jo ikkunassa. Ihanaa kun silitys on turvallista ja helppoa tällä uudella raudalla, se säästää aikaa ja hermoja.

LUKIJAKILPAILU: Jaa video facebookissa, ja kommentoi tähän postaukseen jakaneesi sen, niin olet mukana BOSCH-tuotepaketin arvonnassa. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Onnea kisaan kaikille!


No Responses to “Silityksen makua”

 1. Jasmin sanoo:

  Mukana! 🙂

 2. S sanoo:

  Hei..Tämä ei liity tähän postaukseen mutta instagramissa niin kivoja kuvia teidän hotellin allasosastosta niin minkä niminen hotelli tuo on ?

 3. Maikki sanoo:

  jaettu! 🙂

 4. Henna sanoo:

  Jaettu ja mukana

 5. Marjo sanoo:

  Jaettu, mukana arvonnassa.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.