Makeup Faves ATM

18.05.2016

Kurkataanko tänään mun tän hetken meikkipussilemppareihin? Olen vähän uudistanut meikkipussin sisältöä kuluneiden parin kuukauden aikana kun tuntui että kaikki vakkarit loppuivat kerralla, ja mä olen itseasiassa ollut tosi tyytyväinen kaikkiin uusiin ostoksiini. Nykyään tuntuu että saan meikeillä vihdoin mahdollisimman pienellä vaivalla aikaiseksi mahdollisimman kivan, luonnollisen ja omannäköiseni lopputuloksen. Kannatti kokeilla uutta! Listasin siis teille mun kahdeksan tän hetken suosikkia, tässä ne tulevat.

Vuosien saatossa mä olen huomannut, että mun kasvojen iho on sen verran herkkä ja vaativa, että on vain muutama meikkivoide mitä se sietää pidemmässä käytössä muuttumatta kauhean näppyläiseksi. Olin tyytyväinen puolisen vuotta käyttämäni Bare Mineralsin Blemish Remedyn käytössä siihen, että se piti ihoni hyvässä kunnossa. Se ei kuitenkaan peittänyt sittenkään niin paljoa, ainakaan ilman että sitä piti laittaa paksuhko kerros. Tai jotenkin kerkesin puolessa vuodessa ainakin kyllästyä siihen, ei siinä varsinaisesti mitään vikaa ollut kun sitä puoli vuotta käytin, mutta ei se kuitenkaan ollut niin hyvä että olisin halunnut jatkaa sen käyttöä toiset puoli vuotta. Mutta hinta-laatusuhde siinä oli kohdillaan, ostin sen lokakuun puolivälissä Lontoosta 32 punnalla, ja se kesti huhtikuun loppuun asti.

Huhtikuun lopussa uusin siis meikkivoiteen, ja testattuani ensin paria eri versiota eri merkeiltä, päädyin ostamaan Lancomen Miracle Air de Teint -meikkivoiteen. Se oli Stockalla kantistarjouksessa viime kuussa, ja mä ihastuin sen koostumukseen. Se on nimensä mukaisesti yhtä kevyttä kuin ilma, ja super nestemäinen ja ohut koostumus muuttuu kasvoilla puuteriseksi ja pehmeäksi. Se pysyy todella hyvin, ja peittää juuri sopivasti. Se on niinkuin jotain nestemäistä blurria oikeasti. Sen kanssa myös mun iho on pysynyt tosi hyvänä, ihohuokoset ovat jopa pienentyneet siitä mitä olivat aiemmin, eikä uusia näppyjä ole juuri tullut.

Mä en ole vielä innostunut color correctingista, vaikka varmaan pitäisi, mutta olen saanut silmänaluset peitettyä hyvin NYXin peitevoiteella. Se on koostumukseltaan sellaista että ei jää hirveäksi paksuksi kerrokseksi, mutta kuitenkin peittää. Ja myöskään silmänaluset eivät jää liian vaaleaksi muihin kasvoihin nähden. Tykkään! Se on ollut niin kovassa käytössä että tekstitkin on kuluneet pois.

Contouringiin mä ostin Lorealin uuden tuplapaletin, missä on sekä highlighter että matta aurinkopuuteri samassa. Se on tosi kätevä, ja mun mielestä tuo 2-sävy on just sopiva mulle silloin kun käytän itseruskettavaa, tai kun toivottavasti saan rusketusta Mallorcalla. Saatavilla oli myös vaaleampi 1-sävy, joka sopii paremmin silloin kun iholla ei juuri ole rusketusta. Ja koska hehkua ei voi olla liikaa, ostin vielä toisen highlighterinkin, eli Lumenen ihonsävynheleyttäjän sävyssä 10. Lisään sitä poskipäihin ja kulmaluulle  ja siitä tulee ihana aurinkoinen hehku ja kesäfiilis!

Ennen lasten syntymää mulla oli hyvin harvat ja täysin värittömät kulmakarvat. En tiedä mitä hormonitoiminta on niille tehnyt, mutta nykyään mulla on suhteellisen tuuheat vaaleanruskeat kulmakarvat, joihin riittää se että ne asettelee värillisellä kulmakarvageelillä/vahalla ojennukseen. Mun lemppari kaikista kokeilemistani on Lorealin Brow Artist Plumper, jossa on mukana vielä extrakuituja jotka saavat kulmakarvat tuuheaksi. Tässä on sopivan pieni ja kätevä harja, jolla tavoittaa ne kaikkein lyhimmätkin karvat ja saa ne käännettyä sinne minne ne kuuluvat. Sävy on myös sopiva, ei liian punertava eikä liian tumma.

Silmämeikkiin käytän Lorealin The Nudes -palettia, jossa on sopivasti sekä kimaltelevia että mattaisia ruskean sävyjä. Sillä saan tehtyä monia erilaisia silmämeikkejä. Ostin tuon kulmakarva plumperin sekä tämän joskus maaliskuun lopussa kun Lorealin meikit olivat -40% plussatarjouksessa lähicittarissa.

Tuosta yhteiskuvasta puuttuu uusin ostos, eli Lancomen Hypnose Dolls Eyes ripsiväri, jonka ostin viikko sitten. Halusin hyvän, vedenkestävän ripsivärin lomalle mukaan ja Dolls Eyesiä olen testannut jo joskus aiemmin. Sillä saa kauniin erotellut ripset, ja se tekee mun ripsistä niin pitkät kuin mahdollista. Eli ei kovin pitkät mutta aika pitkät kuitenkin, haha!

Viimeisenä muttei vähäisimpänä: Macin mattahuulipuna. Tämä onkin ollut esillä jo, ja näkyy tuossa mun profiilikuvassakin. Se on mun lemppari, mutta ei ole ihan arkikäytössä. Ainakin se koristaa meikkipussia ja pääsee taas seuraavassa juhlatilaisuudessa käyttöön, niin ihana se on! Kokeilin myös kerran tehdä sillä sellaiset vähän vähemmän rajut ombre-huulet ja niistäkin tuli kivat, pitäisi kokeilla uudestaan.

Sellaisia meikkipussilemppareita! Löytyykö teiltä mahdollisesti jotain näitä samoja? Mitkä on teidän kesämeikkilemppareita?


No Responses to “Makeup Faves ATM”

  1. Annika sanoo:

    Olet kyllä hurjan nätti ja tykkään tosi paljon sun tyylistäsi meikata! Selasin sun kaikista vanhimpia postauksiasi vähän aikaa sitten ja törmäsin yhteen, jossa olit selostanut silloista meikkaustapaasi. Muutos silloiseen on aika valtava mun mielestäni! :–D Hirveän nättinä mä jo silloin viitisen vuottakin sitten sua pidin enkä ajatellut mitään kurjaa myöskään sun meikeistäsi, mutta sun nykyinen tyylisi on kyllä aivan ihanan freesi :–)

  2. JM sanoo:

    voi vitsi, nyt alko itteeki houkuttaan tuo meikkivoide……. 😀 apuva. oiskohan se edullisemmin saatavilla täällä portugalissa ^^

  3. vilmu sanoo:

    Aaah toi Lancomen ripsari! Iskä on töissä laivalla, ja siellä kosmetiikkapuolella on joku mukava tuntematon nainen joka niitä aina lähettelee iskän mukana mulle 😀 Just toi Doll Eyes on ihan lemppari, Hypnose Star on kans ihan hyvä. Ja vitsit toi paletti, varmaan pakko itsekin hankkii joku luomivärisetti vaikka oonkin ihan tumpelon häivyttämisen ja kaiken tollasen suhteen! 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.