Mallorcan lempiasu

02.06.2016

Can’n Picafortissa ei ollut hirveästi vaatekauppoja turistikauppojen lisäksi, mutta Mango löytyi ja muutamia merkkivaateliikkeitä. Läheisessä Alcudiassa oli muutama kauppa lisää, mutta sinne Palmaan me ei sitten lähdettykään erään sattumuksen vuoksi, siitä lisää Mallorcavinkki-postauksessa! Mä olen kuitenkin shoppailijana sen verran kursailematon että ihan hyvin löysin ostettavaa jo näistä muutamasta kaupasta, tiedä sitten onko se hyvä vai huono juttu.

Can’n Picafortin Mangosta ostin itselleni ihanat kultaiset sandaalit, kun mun kesäbaltsuista irtosi pohja jo tokana matkapäivänä. Menin siis Mangoon alunperin sandaalien perässä, mutta mukaan tarttui myös kuvissa päällä oleva ihana valkoinen mekko joka paljastaa olkapäät. Mun olkapäät on aina olleet yksi mun lempikohta mun vartalossa, josta muuten löydän välillä vaikka jos mitä vikaa. Siksi olen tosi iloinen että olkapäät paljastava trendi on nyt valloillaan, se on nimittäin hienostunut ja kiva tapa paljastaa vähän kesäihoa ja näyttää raikkaalta kaikkien muiden mahdollisten paljasteluaukkojen jälkeen.

Mekko on kevyttä ja ohutta kangasta ja siinä on mukava olla kuumallakin helteellä, se on päätynyt mun päälle jo useaan otteeseen vaikka se on ollut mulla vasta pari viikkoa. Ainoa miinus tulee siitä että se rypistyy aika helposti, mutta onneksi meillä on uusi hieno silitysrauta jolla silitellä sitä nopeasti, haha! Mekossa oli mukana tuo ruskea vyö joka on mun mielestä myös tosi kiva lisä muuten valkoiseen mekkoon, se ryhdistää sitä ja tuo vyötäröä esiin.

Olkapäät paljastavien asujen kanssa pitää mun mielestä olla hiukset kiinni, koska avoin tukka vähän niinkuin vesittää sen idean, tai ainakin mun omien hiusten kanssa tuntuu siltä. Toisaalta taas ruotsalaiset tyylibloggaajat ovat pitäneet kyllä hiuksia myös auki ja se on näyttänyt tyrmäävän upealta, itse en vaan osaa olla niin tällaisen kaula-aukon kanssa. Mitä mieltä te olette, paljaiden olkapäiden kanssa tukka kiinni vai auki?

Mekko & Kengät Mango / Aurinkolasit Ray Ban

Valkoinen mekko, hot or not?

Ihanaa torstaita kaikille <3


8 Responses to “Mallorcan lempiasu”

 1. Marjukka sanoo:

  Ihana tuo mekko! Olen ite arkaillut näitä off shoulder-mekkoja varsinkin maksimitassa, mutta kai sitä pitäis lyhyempää koettaa päälleen myös :)

 2. Kiva asu! :)
  Ja samaa mieltä olen, että tuommoisten paitojen ja mekkojen kanssa hiukset kiinni!

 3. Sisu sanoo:

  Hiukset kiinni ehdottomasti, ellei sitten ole polkkatukka. Ihana mekko ja aloin kuolata noita kultaisia sandaaleja <3

 4. Paprika sanoo:

  TODELLAKIN HOT!! :) Ihana mekko!

 5. Jenni sanoo:

  Ihanan näkönen asu! <3 Mun mielestä kanssa sopii mielettömän hyvin, että hiukset on kiinni, niin noi olkapäät kanssa näkyy niin kun tarkotuksena onkin! Itteäni harmittaa etten jotenkaa tunne oloani yhtään hyväks ton mallisissa vaatteissa, missä olkapäät jää paljaaks, enkä myöskään esim. tuubitopeissa, koska mulla on mielettömän kapee lantio ja hoikat jalat, mutta mun hartiat ja yläselkä on taas vastapainoks julmetun leveet, niin tuntuu että ton malliset vaattet korostaa sitä vaan entisestään :/ Sulla on kyllä upee, sopusuhtanen kroppa! :)

 6. Sara O sanoo:

  Aivan ihana tuo mekko! voi kun niitä vielä elokuussa löytyis, kun lentokoneen nokka kääntyy kohti Mallorcaa

 7. Yasu sanoo:

  Osu silmään tää mekko jo yhdestä postauksesta. Tosi nätti ja sopii sulle hyvin! :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.