Ihania kesäpäiviä

02.07.2016

Pari viime päivää ovat olleet aika täydellisiä ja ihania kesäpäiviä. Ollaan ulkoiltu, syöty ja nautittu auringosta. Zeldan kummisetä on käynyt meillä kylässä, ja mun äiti ja Armas tulivat eilen. Aamulla käytettiin tyttöjen kanssa Armasta pitkällä lenkillä ihan heti ekaksi, ja se oli ihanaa, siinä ainakin heräsi hyvin kun meni ihan ensimmäiseksi raikkaaseen ulkoilmaan. Eilen illalla oltiin lasten kanssa vaikka kuinka kauan ulkona leikkimässä saippuakuplapyssyillä, jotka oltiin ihan unohdettu. Ne on kyllä niin huippuja kun tulee ihan superpaljon kuplia kerralla, ja kummatkin neidit osaavat käyttää niitä ihan itse.

Me istuttiin Oton kanssa penkillä ilta-auringon paisteessa ja tytöt tekivät kuplia toisensa perään. Meidän ohi käveli muutama lapsiperhe ja kaikki olivat ihan innoissaan kuplista. Meidän kuplapyssyt taitavat olla jostain Toys ’r’ usista viime vuonna ostettu, näin ainakin mun äiti muisteli, jos joku haluaa vaikka samanlaiset.

Mulle tuli tässä sellainen tahaton parin päivän postaustauko, kun jotenkin en vain saanut itsestäni mitään irti. Silloin on parempi olla hiljaa eikä väkisin yrittää vääntää. Kesällä joskus tuntuu että päivät ovat niin samanlaisia ettei niistä saa mitään uutta joka kerta raapustettua, ja niin oikeastaan nytkin. Ollaan me käyty jätskillä ja shoppailemassa, kävelemässä ja puistossa. Ihan sitä samaa ihanaa kesähöttöä mitä aina silloin kun siihen on mahdollisuus. Mä olen onnellinen siitä että saan nauttia näistä kesäpäivistä oman ihanan perheeni kanssa, ja aion nauttia näistä mahtavista päivistä ihan täysillä.

Ihanaa viikonloppua ja alkanutta heinäkuuta kaikille <3


4 Responses to “Ihania kesäpäiviä”

 1. Minttu MAMI GO GO sanoo:

  Ihania kuvia :) <3

 2. Helmi sanoo:

  Mua jaksaa vaan aina ihmetyttää se, miten sä kiireisenä lapsiperheen äitinä ehdit, jaksat ja viitsit päivittää blogiasi niin usein. En voi kuin hattua nostaa. Sen lisäksi sun blogisi on kaikin puolin aikamoinen mestariteos – kuvat ovat aina takuuvarmasti ihania, teksti sujuvaa ja usein tunteisiin vetoavaa. Sä onnistut bloggaamaan ihan tavallisista arkipäivistä niin liikuttavalla ja ihanalla tavalla, että haluaisin lähettää sulle virtuaalisen superhalin ja suuren kiitoksen – KIITOS, että olet sieltä oman ruutusi takaa piristänyt päiviäni jo useamman vuoden ajan! <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi ei en kestä miten ihana kommentti <3 KIITOS, kiitos sulle ihan superisti, sä piristit mun päivää niin paljon että en edes tiedä mitä sanoa! Mut tekee iloiseksi ja onnelliseksi se että täällä pysyy mukana teitä huipputyyppejä jotka olette seuranneet monta vuotta, toivottavasti pysyt mukana vielä jatkossakin! Virtuaalinen superhali takaisin ja ihanaa kesää, oikeasti sun kommentilla oli mulle niin iso merkitys just nyt!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.