Neuleliivi ja uudet kengät

18.07.2016

Mä oon tehnyt superhyviä alelöytöjä Otolle ja tytöille, mutta itselleni en löytänyt aleista mitään. En tiedä mikä siinä on, kai mä olin liian myöhään liikkeellä sitten alejen suhteen. Mutta mä löysin pari normihintaista juttua ja sen lisäksi mun serkku antoi mulle kengät ilmaiseksi, niin eikös se ole melkein sama kuin aleshoppailu, haha! Oulussa shoppailu on nykyään entistä mukavampaa kun täällä on Ideaparkin lisäksi avattu Valkea, molemmista löytyy melkein kaikki mun lempparikaupat Zaraa lukuunottamatta.

Löysin itselleni Bikbokista mustan midimittaisen neuleliivin, johon olen aivan ihastunut. Uskon että siitä tulee yksi mun syyspukeutumisen kulmakivistä.  Ja hah, syyspukeutuminen: siinä taitaa olla se syy miksi mä en tee koskaan heinäkuussa alelöytöjä. Kun katse on jo aivan syksyssä niin on hankala innostua kesäisistä kamppeista enää, vaikka nythän nämä helteetkin on vasta kunnolla alkamassa. Mutta tosiaan takaisin neuleliiviin, se on kevyt ja pehmeä ja hyvin laskeutuva ja ihana. Ihan täydellinen kumppani niin moniin eri asuihin, ja ehkä jo vähän syksyinen.

Neuleliivin kaveriksi puin uuden mustan polvipituisen kynähameen ja harmaan v-aukkoisen t-paidan. Ne olivat sopivan rentoja keskenään. Asussa oli kieltämättä vähän syksyisiä viboja jo havaittavissa, varsinkin kun serkun minulle antamat kengät olivat luumun väriset. Kengät ovat ihan huikean korkeat, mulla ei ole varmaan vuosikausiin ollut näin korkeita kenkiä jalassa. Mutta onneksi korkoa on edessäkin, niin se huima korkeus ei tunnu yhtä huimalta jalassa. Testattiin ja mä olen kengät jalassa Oton mittainen, oli hassua kun meidän nenät oli samalla korkeudella, hahha.

Mä olen kärsinyt tänään migreenistä ja olo on ollut ihan voimaton, harmi että meni yksi viimeisistä päivistä sitten näissä merkeissä. Toivotaan että meillä jäljellä olevat pari päivää sujuvat mukavammin ja päästään vielä näkemään ihmisiä ja tekemään kaikkea kivaa. Ainakin nyt tuntuu että olo alkaa jo vähän helpottamaan.

Neuleliivi BIKBOK / Paita ZARA / Hame H&M / Kengät H&M / Laukku Marc by Marc Jacobs

Mitäs tykkäätte asusta, hitti vai huti? Tykkäättekö liiveistä vai onko ne jo ihan mennyt juttu?


4 Responses to “Neuleliivi ja uudet kengät”

 1. minnapauliina sanoo:

  Tuo Bikbokin neule huippu, löysin tommosen itekki tänään ja lähti samantie matkaan!:)

 2. Marjaana sanoo:

  Ihana asu! Sopii sulle hyvin. Mulle käy aleissa aina niin, että katse hakeutuu jo niihin syksyn uutuuksiin.

  Mukava lukea juttua Oulusta. Muutettiin kuukausi sitten Oulusta Rovaniemelle ja vähän on ikävä. Ainolan uudistunut puisto on tosi kiva lasten kanssa.

  Mukavaa loppu reissua ja kesää!

 3. Ihan huippu ihana asu! Syksystä en tiedä, mutta tyylikäs ja naisellinen kylläkin. Varsinkin tuo liivi on aivan ihana. Olen itse kaikenmaailman neuleiden suurkuluttaja ja tuollaisen voisin helposti kotiuttaa myös omaan vaatekaappiin. Nyt on tosin kaikki vaateostokset itsella pannassa siihen asti, että saadaan tämä lahdutus kunnolla käyntiin, yhdeksän päivän aloitus on jo melkein takana. Toivotaan, että pian pääsen ostamaan sitten pienempiä vaatteita.

 4. Amanda sanoo:

  Ihana asu! Itsekin voisin laittaa tuon päälle :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.