6x minä heinäkuussa

23.07.2016

Selailin vanhoja postauksia nostalgiamielessä eräänä lomapäivänä, ja tuli mieleen että olisi hauska toteuttaa katsaus heinäkuiseen Iinaan blogihistorian koko ajalta, eli 6x minä heinäkuussa. Aika paljon on look ja meininki vaihdellut tässä vuosien aikana, ja oli hauskaa katsoa miten erilaisia tyylejä mulla on ollutkaan. Ja miten paljon tukka tai vaikka paidan väri vaikuttaa koko olemukseen! Tämän postauksen tekemisen myötä opin ainakin sen että hitsi mulla on ikävä punaista väriä, miksi sitä ei löydy mun tämänhetkisestä vaatekaapista? Sitä on pakko hankkia koska se jos mikä tuo hehkua kasvoille! Sen pidemmittä puheitta, aloitetaan vuodesta 2011 kun kannoin mukanani jo muhkeankokoista masupalloa.

Heinäkuu 2011

Musta tukka ei sopinut sitten ollenkaan, ei edes ”rusketuksen” kanssa. Ja meikkiä on ainakin kolme kiloa, tulee mieleen tämänhetkiset 100 layers of makeup -haasteet apua! Mutta maiharit ja mustat farkut laittaisin jatkoon edelleen, ja onhan toi toppikin ihan symppis, tosin nykyään käyttäisin enemmän kotitoppina tai yöpaitana. Silloin se oli ihan mun lemppari. Tuo on ihan heinäkuun loppua eli taisi olla lähemmäs 30 viikkoa raskautta täynnä tuossa vaiheessa.

Heinäkuu 2012

Antakaa anteeksi tämä järkyttävä kollaasikuva! Heinäkuu 2012 oli sitä aikaa kun etsin todella itseäni ja omaa tyyliäni bloggaajana, ja silloin hairahduin tähän jäätävään kollaasityyliin, jota kadun joka kerta kun tarvitsen johonkin postaukseen kuvaa kesältä 2012. No mutta, onneksi se oli vain tämä yksi ohikiitävä hetki. Katsokaa nyt, punaista tässäkin: paidassa, arskoissa ja kengissä. Se näyttää niin ihanan pirteältä, punainen takaisin vaatekaappiin. Asu on rönttöinen joo, mutta kyseessä taisikin olla joku hellepäivä niin siihenhän se oli ihan passeli. Myös tuota pitkää hyväkuntoista ja tuuheaa polkkaa on ikävä, silloin se tosin tuntui ihan väärän mittaiselta kun long bob ei ollut vielä muotia. Ei ollut tarpeeksi lyhyt eikä pitkä.

Heinäkuu 2013

Tässäkin: punaista! Ihana ihana pirteä punainen. Muistan kun olin juuri ostanut tuon topin ja kaulakorun, ja toppi mätsäsi täydellisesti mun kenkiin, ja olin niin tyytyväinen. Tässä Zelda oli kolmen kuukauden ikäinen ja siihen nähden näytän kyllä yllättävän pirteältä, kai se oli tuo kesä ja rusketus. Tämä asu on kyllä tähänastisista ehdoton suosikki, ja look muutenkin. Voisin pukeutua tähän asuun vaikka huomenna, ellei oltaisi menossa ristiäisjuhliin joihin laitan kyllä ihan juhlavaatteet. Ja sekin taitaa olla ongelma että olen luopunut tuosta topistakin jo.

Heinäkuu 2014

Tämä kuva on otettu meidän häämatkalla Berliinissä, ja voi vitsi mä olen miettinyt sitä ihanaa reissua viime viikkoina. Jostain syystä Facebook kokoajan tarjoaa mulle Berliinin lentoja tai pakettimatkoja ja mietin vaan meidän ihanaa reissua ja sitä että tuonne lempparikaupunkiin on kyllä päästävä uudelleen vielä. Tuo raitamekko oli mulla päällä viimeksi eilen kun oltiin ostoksilla, joten siinä mielessä sama tyyli iskee edelleen. Mun suoran muotoiselle kropalle vyötäröltä alaspäin levenevät helmat sopivat kivasti, kun ne luovat illuusion tiimalasivartalosta jota mulla ei muuten olisi. Tuota ultravaaleaa tukkaa ei ole ikävä, luulin pitkään että se on mun juttu mutta ei se ole. Jokin luonnollisempi on enemmän mua.

Heinäkuu 2015

Tämä asu on ystäviemme häistä viime vuoden heinäkuulta. Huomenna mennään vuosi sitten naimisiin menneen ihanan parin tyttären ristiäisiin, ja mä olen huomisesta asustani yhtä innoissani kun olin viime kesänä tästä vaaleansinisestä yhdistelmästä. Pastellia on luvassa tälläkin kertaa. Näitäkin kuvia katsoessa se tunne vaan vahvistuu, että kun valitsee klassisia muotoja ja värejä ja kuoseja, voi katsoa kuvia myöhemminkin ihan semiok fiiliksellä. Nuo kengät on niin ihanat, jos niistä ei olisi korkolappu sökönä niin laittaisin ne huomennakin, mutta nyt pitää ehkä turvautua baltsuihin. Vaaleansininen on kyllä ihana väri, sitäkin saisi olla kaapissa enemmän, vaikka osansa saattoi kyllä tehdä tuo vaalea tukkakin jonka kanssa sininen sopi niin kivasti. Ehkä tumman kanssa se ei olekaan niin hyvä, vai mitä olette mieltä?

Heinäkuu 2016

Tämä kuva on otettu kuluneella viikolla. Mä tykkään tästä asusta kuin hullu puurosta, mutta jotain kuvasta puuttuu nyt kun vertaan edellisiin: rusketus. Mä olen ollut niin lomalla että en ole jaksanut edes käyttää itseruskettavaa varmaan kahteen viikkoon, sen sijaan olen ollut paljon ulkona. Rusketusrajatkin olen saanut, jalkapöytiin. Sellaiset tosi coolit neliön malliset superselkeät rusketusrajat joita mun pitäis varmaan esitellä jossain Snapchatissa. No mutta, niistä ainakin tietää että olen ollut ulkona touhuamassa enkä makaamassa auringossa. Tästä asusta puuttuu väriä, se on jotain mitä kaikissa aiemmissa melkeinpä oli. Ja nyt lupaan kiltisti että käytän lisää värejä loppukesän ajan, koska hitsi vie että tämä asu näyttää tämän jonon jatkona tylsältä ja synkältä vaikka olo ei ole yhtään tylsä eikä synkkä.

Sellaisia Iinoja kuusi kappaletta, minkä vuoden Iina oli teidän suosikki tai inhokki? 

Huomenna tosiaan me suunnataan ihanan pienen neidin kastejuhlaan, ja mä päivitän varmaankin ainakin juhla-asuja heti kunhan pääsen juhlan jälkeen koneelle! Olen ihan innoissani mun ja tyttöjen asuista, kun on kerrankin tullut mietittyä ja valmistauduttua etukäteen eikä ole mitään asukriisiä tiedossa. Aivan ihanaa lauantai-iltaa kaikille <3

 


30 Responses to “6x minä heinäkuussa”

 1. Avatar Emma sanoo:

  2015 ehdoton lemppari!! Aivan upea näky kokonaisuudessan :-)

 2. Avatar Noora sanoo:

  Vuoden 2015 asu on mun suosikki! Jotenkin kaikki tuossa asussa on niin kivaa ja sopii sulle todella hyvin :)
  Ois hauska nähä tämmösiä postauksia lisää, esim ”Iina syyskuussa” tms eri vuodenaikojen mukaan.

 3. Avatar Ansku sanoo:

  2012 sun hiustyyli ja aurinkolasit sopii sulle järjettömän hyvin!!

 4. Avatar Laurap sanoo:

  Tälläset postaukset on niin hauskoja! Vois itsekin alkaa ottaa asukuvia ja katsella niitä vuosien päästä, että mitäköhän aattelin :D Mun silmään sulle sopii vaalee tukka parhaiten. Kivaa viikonloppua!

 5. Avatar jasmin t sanoo:

  Tosi hauska postaus, tykkään paljon! Toi 2015 asu on aivan ihana, mutta ei tuossa uusimmassakaan ole mitään vikaa :)
  jasmintuomi.blogspot.fi

 6. Avatar Anniina sanoo:

  Mun lemppari on 2012! Asu ei ole musta yhtään nuhjuinen vaan just kivan rento. Muistan kun mullakin oli pari tuollaista hametta ja olisin halunnut näyttää juuri tuolta, mutta kun olen vähän kurvikkaampi niin ei se sitten näyttänyt siltä miltä halusin :D

 7. Avatar Amanda sanoo:

  Suosikki aivan ehdottomasti 2016! 5/5. En vaihtaisi mitään! Inhokki 2012. Näistä kuvista kyllä huomaa, että sulle sopii luonnollinen väri hiuksiin :)

 8. Avatar Janika sanoo:

  2015 aivan ehdoton suosikki!!

 9. Avatar toad sanoo:

  Muistelin vähän aikaa sitten juuri tuota sun viime kesän vaaleansinistä asua. Oot niin uskomattoman kaunis ja hehkuva siinä, se on mun all time suosikki! Myös 2012 on söpöydessään todella ihana, eikä musta yhtään rönttöinen! Parhaalta kuitenkin näyttää aina silloin, kun on itsellä mukava ja varma olo :)

 10. Avatar Lellu sanoo:

  Itse tykkään eniten 2015 tyylistä! Se on vaan jotenkin niin sun :) ja pakko sanoa lisäyksenä tähän hiusväristä sen, että sulle sopii todella hyvin luonnollinen vaalea tukka!! Sellainen, mikä sulla näkyy ”Olaplexia testaamassa” -postauksessa :) !

 11. Avatar Piupau sanoo:

  2015 ehdottomasti paras! Toi tukanväri sopii sulle vaan parhaiten! :-) Oudoksun todella paljon sun ruskeaa tukkaa! :D Violetti oli myös superkiva.

 12. Avatar thea sanoo:

  2015 Tukka ja asu on ollut sun tyylin ja ulkonäön tähtihetkiä. Argh, toivoisin niin kovin että värjäisit tuon freesin ja vaalean tukan takaisin ja leikkauttaisit polkaksi. Se vaan sopii sulle ehdottomasti parhaiten, tiedä sitten miksi.. Olet aivan älyttömän kaunis toiseksi viimeisimmässä kuvassa, pidennykset ja tumma väri jotenkin syö elon ja persoonallisuuden sun kohdallas lähes kokonaan :-(

  Mutta makuja on moia ja ymmärrän, että kun itse viihtyy, niin millään muulla ei ole väliä :-D

  Ihanaa kesää <3

 13. Avatar Nimetön sanoo:

  2015!!! Ehdottomasti. Kakki mätsää ja mekko istuu täydellisesti.

 14. Avatar Noora sanoo:

  Lemppari on tuo vaaleansininen asu :) sopii tosi hyvin sulle

 15. Avatar Marika sanoo:

  2012 asu on jotenkin ihanan ”tavallinen”, ja silti kiva&rento :) Muuten 2013 ja 2015 ovat suosikkini. Ps. olen lähdössä kihlatun kanssa elokuussa 4pvn reissulle Berliiniin, oletko kirjoittanut Berliinistä jonkun erillisen postauksen jossa kerrot sieltä vinkkejä turisteille? Ainakin haluan mennä isoon eläintarhaan, joka siellä kuulema on. Olisiko muita suosituksia näin extempore? :)

 16. Avatar N sanoo:

  2015!! oikein sädehdit ja ihanan fressi kuva! :)

 17. Avatar hannnna sanoo:

  2013 ja 2015 ovat mielettömän kivat! Itseeni ei taas oikein iske tämä tämän vuoden kombo, vaikka siinä ei varsinaisesti mitään vikaa olekaan! :)

 18. Avatar Melissa sanoo:

  Ehdottomasti 2015!

 19. Avatar minävain sanoo:

  2013-2015 asuista tykkään ihan sikana! Varsinki 2015-vuojen asu on tosi ihana ja sopii sulle ihan tosi hyvin! :) tuo sininen sopii kyllä tummempienki hiusten kans!

 20. Avatar Minnis sanoo:

  Tuo 2015 asu on ehdottomasti lempparein! Todella kaunis yhdistelmä :) ja mitä ihmettä!? Ootko kirjottanut tätä jo kuusi vuotta!!!!!??? Ja eihän Tipa nyt vielä kuutta täytä vaa viis? :D huhhuh ku on aika mennyt ja vielä jaksan täällä jokapäivä lukea sun juttuja! Kiitos sulle ja ihanaa kesää <3 !

  • Avatar mandi sanoo:

   Mut vuodesta 2011 onkin viis vuotta eikä kuus? :D

   • Avatar Minja sanoo:

    Ahahahah :D huh. Mä pelästyin jo et tipa todellaki on jo muka kuus :D muistin, että aloit kirjoittaa tätä samana vuonna ku Tiara syntyi vai oonko jo ihan sekasin:D

 21. Avatar Tiia sanoo:

  2013! Tulipas jotenkin nostalginen olo siitä, aloin lukeen blogiasi just tuona kesänä ja tykkäsin sun lookista sillon kovasti, muistan sut just tommosena.
  Ja aivan hurjan kaunis oot 2015 kuvassa, aivan ihan asu ja kokonaisuus! <3
  Tiia

 22. Avatar LPP sanoo:

  Vitsit, miten kiva postaus!
  Mielettömiä noi 2013 ja 2015 sinät, vau :)

 23. Avatar PirjoS sanoo:

  2015 paras. Väri pukee sua hyvin ja mekko on just sulle sopiva. Kenkiä unohtamatta. Mukavaa kesän jatkoa koko perheelle.

 24. Avatar Johanna sanoo:

  2013 ehdottomasti suosikki! Tokana tulee toi 2015.

 25. Avatar AnnaMaria sanoo:

  2016 (tyylikäs, aikuismainen, silti nuorekas) ja 2013 (pirteä, toimiva, sopivan simppeli) ovat erilaisia, mutta molemmat toimii… Ja todellakin, kannattaa ottaa punainen takaisin vaatekaappiin :)

  Kiva katsoa toimivia asukokonaisuuksia, ite kun täällä painin viikolla 30+ olevan mahani kanssa, kun mikään vaate ei istu… :D

  Ihanaa loppukesää teille!

 26. Avatar Sannak sanoo:

  Vaatteet on 2013 vuodelta ihan lempparit. Hanki ihmeessä kunnon punaista vaatekaappiin sopii kuin nenä päähän :) muuten tukka ym on lempparit 2015 vuodelta ja kokonaisuus!

  Noh ihan eka kuva vanhasta Iinasta ei oikein iske, muodikkuus vähän kehittynyt :D ja en sano pahalla, mutta minusta sinulle sopii paremmin vaalea tukka, jossa oikein hehkut kun nykyinen 2016 vuoden kuvassa!

 27. Avatar Miisa sanoo:

  En pääse yli enkä ympäri tuosta 2015 asusta, siis aivan täydellisesti pukee sua <3 Niinkuin pukee myös tuo saman vuoden hiusvärikin parhaiten sua :)

Kommentoi