Uusi skarppi tukka

19.08.2016

Kävin eilen kampaajalla kokemassa jälleen kerran aivan täydellisen transformaation. Lämpimän ruskean sävyinen pidennetty tukka vaihtui johonkin freesimpään, kevyempään ja helpompaan: kylmään balayage -polkkaan. Kesän aikana pidennykset osoittautuivat liian työlääksi raskausväsymyksen aikana, en vaan jaksanut ylläpitää hiuksia niiden vaatimalla tavalla, ja musta tuntui jatkuvasti että hiukset eivät näyttäneet hyvältä. Aina jos jaksoin laittaa ne niin toki silloin ne olivat juuri sellaiset kuin halusinkin, mutta ihan normiarjessa olin kokoajan tukka pörrössä, pidennykset myös kärsivät kovasti siitä että olen maannut pahoinvointisena/migreenisenä paljon sohvalla ja sängyssä.

Mä olen maailman onnellisin siitä että olen saanut käydä Essin ja Heidin hellässä käsittelyssä Salon Pepe Åhmanilla, ja kokeilla niin montaa erilaista tyyliä meidän yhteistyön ansiosta. Olen todella etsinyt itseäni tänä vuonna, ja kokeillut kaikkea mahdollista pastellivioletista nyt tähän polkkaan. Juuri nyt polkka tuntuu niin omalta, se on ihanan kevyt ja helppo ja tätä väriä on hyvä lähteä kasvattamaan, kun en halua raskauden aikana värjätä hiuksia. Eilen laitettiin siis vaaleita raitoja jolloin vaalennusaine oli vain hiusten pituuksissa eikä päänahassa ollenkaan, ja sitten sävytettiin pesun jälkeen. Nyt oma juurikasvu sulautuu tukkaan kivasti, enkä aio värjätä tukkaa  enää ennenkuin vauveli on syntynyt.

Joskus kuulee että hiusväri vaikuttaa eri tavalla raskauden aikana, mutta mulla onneksi tuli ainakin juuri sellainen lopputulos kuin toivoinkin. Toki mun tukkaan nyt ei varsinaista väriä laitettukaan kun sitä vaan vaalennettiin ja sävytettiin. Ai että, olen kyllä niin tyytyväinen! Trashy vaihtui classyyn ja tämä skarppi polkka sai jotenkin koko oman fiiliksenkin skarppaamaan. En ole pitkään aikaan esimerkiksi meikannut itseäni mitenkään kovin innoissaan, lähinnä pakosta laittanut vähän ripsaria ja peittänyt ihon virheitä. Tänä aamuna meikkasin ihan innoissani ja fiilistelin uutta tukkaa samalla. Alla olevissa ennen-jälkeen -kuvissa siis vasemmalla omat hiukseni sen jälkeen kun niistä oli irrotettu kaikki sinettipidennykset mutta ei tehty vielä mitään muuta, siitä tuo erittäin pörröinen look.

Essi lyhensi mun hiuksia reippaasti jotta ne saisivat vähän tuuheutta ja jotta saatiin kaikki kärsineet latvat pois. Tämä on eka kerta kun hiuksiin leikattiin ihan malli, tähän asti kun mulla on ollut ne pidennykset aina kampaajalla käydessä. Uuden leikkauksen nähtyäni mä hämmästyin itsekin että onko mulla näin paljon tukkaa! Tosi hyvä fiilis näistä hiuksista, jotenkin pitkästä aikaa tuntuu että olen ihan oma itseni. Hiukset ei ole niin lyhyet että niitä ei laiskottaessa saisi sipaistua kiinni, mutta ovat sen verran lyhyet että kevensivät ja raikastivat ilmettä huomattavasti.

Mulla on ilo ja kunnia jakaa teille alekoodi, eli kun mainitsette varatessa puhelimitse tai netistä IINA saatte 10% alennusta kaikista kampaamopalveluista yhteistyökumppanillani Salon Pepe Åhmanilla, paitsi Olaplexistä. Pääsette varaamaan aikaa Salon Pepe Åhmanille kätevästi TÄSTÄ. Liikkeitä löytyy Espoosta, Vantaalta ja Helsingistä ja sama koodi käy kaikkiin liikkeisiin. Koodi on voimassa syyskuun loppuun asti.  Suosittelen muuten kovasti myös Olaplexiä värjäyksen yhteydessä, sen avulla mun karvat selvisivät oikein kivasti tästäkin vaalennuksesta.

Mitäs tykkäätte uudesta tyylistä? Mikä mun hiustyyleistä on ollut teidän lemppari tähän asti?


51 Responses to “Uusi skarppi tukka”

 1. Hanna sanoo:

  Ihanat!! <3 Omat suosikkini ovat kuitenkin edelleen ne hiukset, jotka sinulla olivat Zeldan ristiäisten aikaan. Mutta siis nämäkin ovat niin mielettömät, paljon paremmat kuin aikaisemmat mielestäni! :>

 2. Milka sanoo:

  Mieletön look!!!! On kyllä ku tehty sulle :)

 3. Rita sanoo:

  Ei vitsi miten makee tukka! Sopii sulle niin hyvin, mielestäni sulle parhaiten on sopinut nää vaaleat ”lyhyet” hiukset niiden violettien lisäksi. :) Ja niin kiva asukin!

 4. Petu sanoo:

  Ihanaa, että palasit taas lyhyeen malliin! Sopii sille niin paljon paremmin kuin pitkä lisäketukka. Oon myös liputtanut ruskean tukan puolesta, nyt onneks tää ei kuitenkaan oo ihan blondi. :)

 5. Nina sanoo:

  Ooh ihanat!! Raikkaat!! Just sun näköiset!

 6. Henna sanoo:

  Siiis wouu! Näytät ihan mielettömän hyvältä! Sopii niin hyvin noi hiuksetkin! :)

 7. Kia sanoo:

  Näytät kyllä hyvältä missä tahansa tukassa! <3 Tää uus tukka on tosi freesi ja ihanan luonnollinen.

 8. mismiss sanoo:

  Tyylikkäät ja ”aikuismaiset” silleen hyvällä tavalla :D

 9. Karoliina sanoo:

  Kyllä tämmöne lyhyt tukka vaan sopii sulle niin hyvin! :) Ihanan luonnollisen näköinen lopputulos, ja tukka näyttää paljon tuuheammalta! Tsemppiä pikkutyypin odotteluun! :)

 10. Maria sanoo:

  Ihanat hiukset, mutta mua häiritsee ihan hirveesti, ettet kato yhdessäkään kuvassa kameraan ja sen takia näytät tosi epävarmalta :| hyvin sopii sulle nuo!

  • Pi sanoo:

   Minä en näe yhtään epävarmuutta. Mun mielestä Iina katsoo kauas tulevaan, uusi perheenjäsen…elämä mitä se tuo tullessaaan. Hieno kuvasarja, kuvaaja on onnistunut hyvin.

  • Teisu sanoo:

   Mä oon vähän samaa mieltä :( Varsinkin toinen kuva, jossa käsi on mahalla ja toinen hiuksissa, silmät kiinni. Todella väkisin asetellun näköinen ja särähtää vaan silmään :( Anteeksi Iina, oot muuten kaikissa kuvissa todella kaunis, varsinkin jos silmät ovat auki <3 Ne ovat heti paljon luonnollisemman näköisiä...

   Mutta kauniit hiukset ja kaunis malli :) sopii sulle tosi hyvin!

 11. Sonja sanoo:

  Ihan sika hienot! Paras tukka mitä oon sulla nähnyt! Vau! ♥

 12. Annukka sanoo:

  Aivan ihanat hiukset, sopii todella hyvin!! :)

 13. Pipa sanoo:

  Todella upeat, sopii sinulle hyvin ja hiuksesi näyttävät terveiltä ja tuuheilta. Varmasti myös helppo hoitoiset. Ihanaa onnen täyteistä odotusta koko perheelle.

 14. ida sanoo:

  onpa kiva tukka! sopii tosi hyvin sulle :)

 15. Mertsi sanoo:

  Edelleen oon sitä mieltä, että sulle sopii kyllä kaikkein parhaiten tämän pituinen tukka ja vähän ruskeampi sävy. Aivan täydellinen nyt, vautsi! :)

 16. Marjaana sanoo:

  Wau! Uusi tukka sopii sulle kauniisti!

 17. Nede sanoo:

  Aivan ihanat nämä! Toi väri sopii sulle todella hyvin! Mun lempparit on ne lilat hiukset, mulla oli itsellä samaan aikaan siniset (ensin kirkkaan siniset ja sitten haalean) ja sain sulta ihanaa inspistä ja rohkeutta käyttää väriä värin kanssa. Ja myös tuo tumma ihana huulipuna sopi munkin sinisten hiukset kaveriksi. Tää sun uusi väri on kyllä myös yks parhaista, näistä luonnollisista väreistä ehkä paras! Ja voi miten toi leikkaus sai hiukset näyttämään todella paksuilta :O Vau mitä ammattilaiset saakaan aikaan sillä taidollaan!

 18. Sani sanoo:

  ”pakosta laittanut vähän ripsaria ja peittänyt ihon virheitä” :/

 19. Nimetön sanoo:

  Näyttää hyvältä. :) Ootko kokeillut sivujakausta? Voisi sopia myös.

 20. kukka sanoo:

  Nää sopii sulle just täydellisesti! Vaaleampi tukka kirkastaa sun kasvojen ilmettä ja omat hiusket on aina parempi vaihtoehto kuin pidennykset. Lähes kaikilla lisäketukka näyttää pöllähtäneeltä ja tönköltä, siis jos ei ole resursseja laittaa niitä ammattimaisesti kuosiin päivittäin.

 21. Matilda sanoo:

  Näyttää ihan super hyvältä! Sun kasvot on musta niin kauniit, ja koko ilme pääsee ihanasti korostuun tuon mitan ja värin myötä. Niin raikas kokonaisuus :-)

 22. Reetta sanoo:

  Iina, niin ihana look! <3
  Mun lemppari sun hiuksista on ollut ne ihanat liilat, mutta nää hiukset menee kyllä melkeinpä tasoihin. Todella onnistunut muutos ja toi väri + malli sopii sulle todella hyvin. <3

  Mähän luovuin tossa vähän aikaa sitten kanssa omista pidennyksistä/tuuhennoksista ja hankin elämäni ekat klipsipidennykset. Eniten tulee kyllä oltua ihan vaan omalla tukalla, mutta ne klipsit on niin rakkautta silloin kun ne laittaa. <3

  Ihanaa viikonloppua muru! <3

  -Reetta

 23. Anniina sanoo:

  Tosi hyvännäkönen!! Skarppi ja luonnollinen, mä tykkään :-) Itse asiassa mulla on itselläni samantyyppinen look, ja se on kyllä helppo: oma väri, kevyt ja näyttää paremmalta mun ohuessa tukassa kuin pitkä :-)

 24. Roosa sanoo:

  Tosi kiva ja skarppi! Tuo leikkaus tosiaan monistaa hiusten määrän :) Iso peukku tälle tyylille! Itsekin aina kaipaa syksyllä sellaista tietynlaista skarppiutta tukkaan kesällä hippi-villiintynyttä reuhkaa kesyttämään :D

 25. Marika sanoo:

  Vihdoinkin. Lyhyet ja vaaleat sopii sulle paljon paremmin kun ne pikät nuhjuiset ruskeat. Sun värimaalima vaan menee kylmemmän puolella:) love it!

 26. Saara sanoo:

  Musta tuntuu että sanot joka kerran jälkeen että tää on niin mua ja sitte pian vaihtuu taas :Dd

 27. Noora sanoo:

  Mielettömän ihanat hiukset! Mun mielestä sulle sopii paljon paremmin polkka kuin pitkä tukka. :) Wau!

 28. Vilmu sanoo:

  Ei jumantsuikka miten upeet hiukset! Sopii ihan täydellisesti sulle :) Toinen tyyli mistä tykkäsin ihan superisti sulla oli tämä:

  http://2.bp.blogspot.com/-SKkY2e5gZJE/T-yNzNv317I/AAAAAAAAIOw/rWrMg9YnbIE/s1600/IMG_1049.JPG

  Myös tosta ylläolevasta kuvasta vähän tummempi väri oli ihana. Näytät kyllä niiin hyvälle just tuollaisessa vähän lyhyemmässä mallissa!

 29. Anna sanoo:

  En ole aiemmin kommentoinut mutta nyt on pakko : kerrassaan upeat hiukset, ihan paras hiustyyli <3

 30. Elina sanoo:

  Ihana, todellakin skarpimpi tukka! Kiva myös kuulla, ettet värjää tukkaa odotusaikana. Olet megasöpö tuon masusi kanssa! Piti jo muuten kommentoida aikaisempaan postaukseesi, missä kerroit epävarmuudestasi kasvojen turvotuksen vuoksi nyt raskausaikana. En olisi ikinä uskonut, että koet kasvojen pyöristymisen negatiivisena asiana. Mun mielestä raskaus pukee sua tosi hyvin päästä varpaisiin ja saa susta jotenkin esiin ihan erilaisia puolia. Joten älä huoli, olet todella kaunis. :)

 31. Smiley sanoo:

  Jes! Ihan mielettömän upee! Mun mielestä näytät eniten iteltäs just lyhyemmässä ja vaaleessa tukassa – jos näin nyt voi sanoo pelkän blogin kautta tuntemisen kanssa :D Oon aina tykännyt sun hiuksista tommosina polkka- tai lob-pitusina, mun mielestä se sopii malliltaan sulle kaikista parhaiten ja tuo sun kasvot kaikista imartelevimmin esiin. :) Ja vaalea väri tuo kivaa raikkautta ja jotenkin enemmän valoa ja hehkua olemukseen.

  Tosi tosi ihana tukka ja sinä, eli tykkään! :)

 32. Hih sanoo:

  Sie ihan hehkut :)

 33. Upea muutos! Sulle passaa kyllä lyhyt malli ja tuo väri on ihana! :)

 34. Laura sanoo:

  Mun mielestä liila oli ehdoton ykkönen ja nämä tosi hyvä kakkonen! Näytät aivan upealta!!

 35. Katriina sanoo:

  Moikka! :) Kauniilta näyttää, sopii sulle hyvin! Huulipuna on myös ihanan sävyinen :)
  Ja ihana vatsa <3 Itsellä pojat -13 ja 14- syntyneitä, kolmas on kyllä ehdottomasti jossain vaiheessa haaveena :)

 36. lillamy sanoo:

  On kyllä hyvin sulle sopiva look, tyylikäs :) <3

 37. Janna sanoo:

  Nyt on kyllä nätti tukka! Itsellä myös oman värin kasvatusoperaatio käynnissä ja samalla ajatuksella etten nyt raskausaikana haluaisi ainakaan hiuspohjan asti väriaineita laitettavan. Raitoja olen miettinyt, pitääpä soitellakkin vanhalle koululle ja kysellä opiskelijoilta vapaita aikoja. (:

 38. Iina sanoo:

  Voi vitsi mikä look! Aivan mielettömän upeat hiukset!

 39. Susanna sanoo:

  Kiireisen arjen vuoksi en ole hetkeen lukenut blogeja ja täällähän olikin ihania vauvauutisia odottamassa! Itselläni on ensimmäinen vauva masussa ja laskettuaika tammikuun lopulla. Hauska seurata blogin kautta sinun raskauttasi, kun ei nuo lasketut ajatkaan paljoa heitä toisistaan! Itselläni on tähän asti ollut aivan erilainen raskaus kuin ilmeisesti sinulla, ei ole ollut juuri mitään raskausoireita ja siksi täällä onkin stressattu koko ajan tapahtuuko siellä masussa mitään! Vaikka pitäisi yrittä nimenomaan nauttia tästä helppoudesta! Itselläni ei myöskään ole maha paljoa kasvanut.. Johtuu kuulemma takakenosta kohdusta ja siitä että on ensimmäinen raskaus. Samaa meillä on ollut se, että meidänkin vauva heittää ultrassa kuperkeikkoja ja voltteja. Niin söpöä! Kahdesti ollaan saatu ultrasta katsella vauvaa.. ja poikafiilis on todella vahva, saa nähdä muutaman viikon päästä rakenneultrassa, osuuko fiilis oikeaan! Ja tosiaan, aivan ihana tuo sinun tukkasi!! En tiedä onko se joku raskausjuttu, mutta itselleni tuli myös kova himo leikkauttaa tukka lyhyeksi, naps lähti 15cm ja nyt on kevyt ja terve polkka.. tsemppiä odotukseen!

 40. Tii sanoo:

  Aivan ihana uusi tukka! Se sopii sulle tosi hyvin ja olet todella kaunis :)

 41. Eeva sanoo:

  Ihanan freesit hiukset, ihan eri ilmeen antoi sulle! Ei sillä etteikö sulle aijemmat hiustyylit olisi passanneet! Tosi ihanat, ja ihana sävy! :)

 42. Kata sanoo:

  Tosi magee tukka! Miten sulle sopiikin niin hyvin melkein mikä vaan tukkatyyli?! Pitkät ja lyhyet, tummat ja vaaleet, tai vaikka violetit. Kaikki niin hyvännäkösiä sulla! Oon ehkä vähän kateellinen.

 43. Kata sanoo:

  Unohtu kommentoida, et näytät ihanalta ja kauniilta raskausvatsasi kanssa. :)

 44. Linnea sanoo:

  Mistä toi sun ihana paita on? :)

 45. annaH sanoo:

  Siis aivan upea tukka!!! Älyttömän makee ja sopii todella hyvin sulle!! :) Nyt olis kiva lukea postaus sun tukan hoidosta, mitä rutiineja/tuotteita käytät sen hoitoon? ja miten laitat lyhyempää tukkaa :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.