Raskausviikko 27+0 & VIDEO

17.11.2016

Moikkelis! Mä sain vihdoinkin useamman viikon tauon jälkeen kuvattua raskausviikkovideon, eli sellainen on nyt luvassa! Kymmenen minuuttia vauva- ja raskaushöpinää ja vähän vauvanvaateostosten esittelyä ja kaikkea muuta. Olipa hassua tehdä videota kun on ollut niin pitkä tauko nyt. Toisaalta oli aika kivaa ja rentoakin vaan höpötellä pitkästä aikaa oikein rauhassa, mä kun olen tällainen papupata, heh. Video: Raskausviikko 27+0.

Jos video ei jostain syystä näy upotettuna niin TÄSSÄ suora linkki siihen myös!

Tänään tosiaan alkoi viimeinen kolmannes, eli 28. raskausviikko. Niin jännittävää! Nyt aletaan olla jo ihan loppusuoralla, vaikka tässä vielä pari kuukautta odoteltavaa onkin. Maha kasvaa ja niin kasvan mäkin. Mittasin muuten sen vyötärön ympäryksen mistä videolla höpöttelin, ei ollut vielä 100cm rikki, sen aika on sitten ilmeisesti vähän myöhemmin. Ensi viikolla neuvolassa mittaillaan sitten taas SF-mittaa ja muita. Lisärautaa mun ei vielä ole tarvinnut syödä enkä ole tuntenut itseäni mitenkään erityisen väsyneeksi tai oloa heikoksi, toivottavasti ei tarvitsisi aloittaakaan sitä kun se ei sovi mun mahalle sitten yhtään, missään muodossa.  Toki sen aloitan jos tarve niin vaatii, mutta pidetään peukkuja eikö vain.

Tässä vielä mahakuvaa 27+0

Vointi on hyvä, ja toivottavasti hyvänä jatkuukin mahdollisimman pitkään. Pikkuhiljaa mieleen on alkanut hiipiä myös ajatuksia lähestyvästä synnytyksestä, haluaisitteko kuulla niitä? Tulevia raskauspostauksia ajatellen, haluaisitteko mieluummin lukea esimerkiksi sairaalakassin pakkauksesta tekstimuodossa, vai katsoa sisällön esittelyä videolta? Vai molempia? Tosiaan kirjoittelen varmaan jokaisesta raskausviikosta jotakin loppuun asti, mutta ihan jokaisesta en tee videota, osasta kyllä. Voin tehdä jotain teemavideoita myös siis raskauteen, synnytykseen ja tulevaan vauva-arkeen liittyen joten jos on jotain näihin liittyviä aiheita mistä toivotte mun höpöttävän videolla niin kertokaa toki!

Ihanaa torstaipäivää kaikille <3


No Responses to “Raskausviikko 27+0 & VIDEO”

 1. Suvivaa sanoo:

  Jeee, kivaa, kun oli pitkästä aikaa video! 🙂 Raskaus pukee sua ja oot hurjan kaunis. 🙂

  Mää toivoisin postausta vaunuista sitten, kun ne hankitte, ja mukaan mielellään vertailua edellisiin vaunuihin. En siis muista, mitkä vaunut teillä oli, vaikka mukana oon elänyt Tiaran vauva-ajasta asti. 🙂

  Toivepostausidea: Päivä tyttöjen silmin, ne aina hauskoja. 🙂

  Mukavaa joulun odotusta! 🙂

 2. Nimetön sanoo:

  Onks sulla aina flunssa tai äänesi normaalisti tuollainen?

 3. Mira sanoo:

  Kiva video taas, lisää vaan näitä 🙂

 4. eimii sanoo:

  Ihana postaus ja video!! 🙂 Mistä tuo sun ihana kukkatunika on? 🙂

 5. Henriikka sanoo:

  Sairaalakassin sisällön esittely videolla ois kiva 🙂 Myös vaunujen ja muiden isompien tavaroiden esittely kiinnostaa!

 6. mari sanoo:

  Heippa! Mistä tuo ihana musta hapsu paita(vai mekko?) on mikä on päälläsi?:)mukavaa loppuodotusta!

 7. Sope sanoo:

  Moikka!
  Oon seurannut sun blogia jo kolmen vuoden ajan, mut en oo kommentoinut kun ehkä kerran aiemmin.
  Sulla on maailman ihanin blogi ja näin ruudun toiseltapuolen teidän elämää seuranneena, teillä on hurjan sydämellinen perhe ja lämmin henki välittyy tänne asti. ♡
  Olet hurjan kaunis ja teillä on suloiset tytöt!
  Olemme mieheni kanssa olleet yhdessä 7 vuotta ja olemme yritäneet lasta pian vuoden. Olen ollut todella ”katkeroitunut” ja hieman kateellinen kaikille raskaana oleville. Mutta kun nyt katsoin sun videon, mulle tuli tosi hyvä mieli ja sisäistin vihdoin sen että muiden onni ei ole meidän onnesta pois.
  Joten kiitos sulle että olet juuri sinä, niin positiivinen ja iloinen ja teet tietämättäsi hyvää muille ”vain” olemalla oma suloinen itsesi.
  Et uskokaan kuinka paljon sain iloa ja toivoa videostasi!
  Kiitos! ♡

 8. Minä vaan sanoo:

  Moikka,
  minä tykkään enemmän teksti-postauksista ja harvoin jaksan edes avata videoita, joten toivottavasti et ole liiaksi vaihtamassa videopostauksiin.

  T. Pitkäaikainen lukijasi alkuajoilta saakka

 9. Amelie sanoo:

  Lisää videoita vain. Ne ovat parasta!

 10. Linkku sanoo:

  Ihania sun videot, lisää vaan! Näytät niin hyvinvoivalta ja hehkuvalta 🙂

  Video sairaalakassista ois kyllä kiva!

  Ihan offtopic, nyt kun omat häät on suunnitteilla noin 1,5 vuoden päähän niin oon kaivellut sun vanhoja hääaiheisia postauksia ja lukenut niitä ihan onnessani 😀 Kun teillä tulee seuraava häiden vuosipäivä niin olisko joku häämuistelupostaus mahdollinen? En muista ootko sellasia jo kuinka tehnyt mutta semmonen ois ihan huippu 🙂

 11. Op sanoo:

  Ihana video jälleen kerran! Nautinnollista ja ihanaa loppu raskautta❤

 12. Toad sanoo:

  Itse olen enemmän tekstityyppiä, eli mielummin luen kuin katson videoita (vaikka sun videot tosi kivoja ovatkin!). Olisin siis hurjan iloinen, jos videoiden lisäksi kirjoittelisit ainakin osan videon sisällöstä aina postaukseen mukaan! Tietysti teet itselle parhaalla tyylillä, mutta jos saa esittää toiveita:)

 13. AnnaMaria sanoo:

  Ihan ekaks pakko kysyä, ettei unohdu, mistä toi ihana mekko on, mikä sulla on alimmassa kuvassa? 🙂

  Sairaalakassin sisältö videona vois olla kiva ja muutenkin synnytys- ja vauva-ajan ajatuksia saa tulla ja paljon. 🙂 Meidän reilu 6vko vanhalla poitsulla on lauantaina ristiäiset ja niin hyvin on itselläkin muistissa tuo odotusaika (ja myös ennakoivat supistukset yms) Tsemppiä hirmuisesti vikalle kolmannekselle 🙂
  T. vakkarilukija 5/2013 lähtien 😉

 14. Joanna sanoo:

  Sairaalakassin esittelyvideo olis kiva, mutta siihen myös teksti muodossa joku sellanen lista, itsellä toi pakkaaminen häämöttää edessä maalis- huhtikuussa 🙂

 15. Rosa sanoo:

  Mä oon lukenut sun blogia siitä asti ku oot esikoistasi odottanut 🙂 ja aina tykännyt 🙂 ja tykkäsin tämän postauksen videostakin 🙂

  Mut tämän kautta sit linkkasin lapsienkasvatus videoon ;(
  Tuli ehkä vähä paha mieli ku itellä laps pari kk vajaa 3v joka ei paljon osaa olla ”kiltti”/osaa käytöstapoja muille lapsille kun ei ole oikee ikinä ollut tekemisissä muiden lapsien kaa ku ei meillää oo kaverei 🙁 eikä paljon muutenkaan puhu, pöydässä kiittää ja anteeksi siskoltaan pyytää pusien ja halien 🙂 mut tyhmää olettaa et kaikki lapset ois samanlaisii ku teijän 🙂 ja teil on kyl niin ihania<3 et ehkä se sit vaa oli siitä kasvastuksesta kii 😀

 16. M sanoo:

  Nämä sun videot on kyllä aina päivän piristyksiä! Ehdottomasti lisää jos vaan aika ja jaksaminen riittää niiden tekemiseen. Teidän ihania tyttöjä ois myös kiva nähdä videoilla enemmän!

  Onnea uuteen kotiin <3

 17. Sannak sanoo:

  Kiva video! Ihania vaatteita. Haluaisin kuulla tai luskea sairaalakassin sisällön, vaunuista ym vauvalle tulevista välineistä.. kaikki sun postaukset on ihania!!

  Heh asiasta viidenteen katsoin sua koko tän videon ilman että katsoin muualle niin ai kauhea videon loputtua siirsin silmät valkoiseen oveen niin sinne ilmestyi kiva hahmo 😀 kun mustaa ja valkoista katsoo pitkään..

 18. Heidi sanoo:

  Ihana video jälleen kerran! 🙂 Mistä tuo kukkamekko on? On kyllä hurjaa vauhtia menny sun raskaus, vastahan sä kerroit odottavasi 😀 Ja samalla myös oma raskaus.. huomenna jo 35+0 😮 Ois kiva kuulla mihin vaunuihin päädyitte ja sitten sairaalakassin sisältö postaus oisi kivempi tekstinä ja kuvina mun mielestä! 🙂

 19. Roosa sanoo:

  Lisää vaan videoita, näitä on tosi kiva katsoa! 🙂 Oon ollut tosi laiska kommentoimaan kun kirjottelen opparia ja tuntuu ettei muualle sitten huvita kirjoittaa mitään. Mutta oon siis oottanut sulta uusia videoita. Mun mielestä juuri tällanen max. 10min video on hyvä mitta! Ja hitsi kun sulla on kiva mekko kuvassa! Ja onko myös uusi tukka?

  • Roosa sanoo:

   Ja lisäyksenä vielä: jos saa esittää videopostaustoiveen, niin olisi ihan huippuhauskaa jos teidän tytöt kuvaisivat videopätkiä milloin nyt jaksavat ja jaksaisit editoida niistä postauksen. Samalla idealla siis kuin päivä lasten kuvaamana, mutta vain videomuodossa. En osaa kyllä arvioida idean toteutuskelposuutta ja olisiko se edes tyttöjen mielestä hauskaa, mutta kunhan nyt ajattelin jättää tällaisen idean tänne 🙂

 20. Nimetön sanoo:

  Kiva video. Sohvanne on ihana! Kun tykkäätte tauluista, niin hyvä idea on antaa lapsille sisustukseen sopivia värejä ja antaa heidän maalata/piirtää. Niistä saa hienoja ja rakkaita tauluja noiden tusinaprinttien sijaan.

 21. Aada sanoo:

  Moi!

  Kommentoin tänne ensimmäistä kertaa, jos arvontoihin osallistumista lasketa. Rakastan sun blogia, vaikka se aiheuttaakin mulle kauheeta vauvakuumetta. 🙂 Tiara ja Zelda on niin suloisia ja reippaita ja sun raskauden etenemistä on ihana seurata!

  Tee ihmeessä videoita jatkossakin, mä ainakin tykkään niistä kovasti. Yksi mistä mua kiinnostaisi kuulla tarkemmin, on raskausarpien ehkäiseminen, mistä videolla mainitsitkin.

 22. Hanna sanoo:

  Ihana video! Todellakin lisää, jokaisen oon kattonu pariin kertaan ja aina odotan jo seuraavaa 🙂 puhut sujuvasti ja juuri niistä asioista mitkä itsellä ainakin kiinnostaa ja mitkä ovat raskauteen liittyen olennaisia. Uskon että teille jää ihaniksi muistoiksi nämä videot sitten vuosienkin päästä katseltavaksi ja vauvallekin näytettäväksi 🙂

  Kiinnostaisi kyllä paljon sun ajatukset tästä kolmannesta synnytyksestä ja mitä ajattelet sairaalassaoloajasta nyt 🙂 vaunupostausta odotan myös kovasti ja teidän neidin vaatteet ovat aaaivan ihania!

  Kaikkea hyvää teille, ootte aivan ihania <3

 23. Katriina sanoo:

  Oon ite viikolla 14 raskaana niin on ihana seurailla sun etenemistä ja kaikkia hankintoja ja pohdintoja! Meille on tulossa ensimmäinen, joten todellakin olisi kiva kuulla enemmän juuri turvakaukaloista, vaunuista, sittereistä ja muista kun ite on ihan hukassa niiden kanssa. Myös raskausajan kosmetiikkatuotteet kiinnostaa! Sulla on ihana blogi ja ihanat tytöt <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.