Vaippasankarin valinta

14.02.2017

Meillä on kunnia toimia uuden tulokkaan kanssa Liberon Ambassadoreina hänen vauvavuotensa ajan, ja tämä postaus on siis tehty kaupallisessa yhteistyössä Liberon & Lifien kanssa.  Libero on jo tullut vauvalle tutuksi, sillä heti hänen ensihetkistään asti käytössä on ollut Liberon Touch-vaipat, joita sairaalassakin oli tarjolla. Myös kotona meitä odottivat samanlaiset vaipat, sain nimittäin Baby Showereillani Emilialta Liberon Touch-vaipoista kootun muhkean vaippakakun lahjaksi. Me purettiin vaippakakku lasten kanssa ja esikoinen vielä järjesti söpöt minivaipat kokojen ja värien mukaan koriin odottamaan. Kakku oli niin muhkea että puolet vaipoista eivät edes mahtuneet vielä koriin mutta ne odottavat pussissa että kori tarvitsee täydennystä.

Me käytettiin Liberoa myös Zeldan vauva-aikana, ja se tuntui luontevalta valinnalta tälläkin kertaa. Touch-vaippoja ei tosin silloin vielä ollutkaan kun hän oli vauva, mutta kaiken lukemani ja oman tuntuman perusteella ne vaikuttavat oikein hyvältä. Ollenkaan ei haittaa myöskään se että Liberon Touch-vaipoilla on joutsenmerkki ja ne näyttävät äärettömän söpöltä!

Kotoamme löytyy vaipanvaihtopisteet nyt sekä ala- että yläkerrasta, alhaalla on varsinainen hoitopöytä ja ylhäällä on sitten pesukoneen päällä hoitoalusta. Haluttiin tehdä vauvanhoidosta mahdollisimman helppoa joten siksi tällainen ratkaisu, onneksi molempiin kerroksiin oli mahdollista laittaa jonkinlainen hoitopiste. Tämä on osoittautunut tosi käteväksi ratkaisuksi, päivisin vaippaa vaihdetaan pääosin alhaalla ja sitten jos yöllä on vaipanvaihdolle tarvetta niin se hoituu helposti yläkerrassa. Vauva on osoittautunut lunkiksi vaipan vaihtajaksi eikä ole juuri itkeskellyt näiden hetkien aikan.

Libero Ambassadorina toimimisen myötä blogissani tulee olemaan säännöllisesti Libero-yhteistyöpostauksia tämän vuoden ajan, ja olen itse ainakin innoissani tulevasta! Odotettavissa on paljon mielenkiintoisia aiheita joista odotan pääseväni kirjoittamaan, ja myös Otto tulee pääsemään näppiksen ääreen kertomaan omia fiiliksiään.

Liberolla käynnistyi nyt helmikuun alusta 100 päivää! 100 voittoa! -kampanja, jossa Liberokerhon jäsenet voivat kerätä vaippakoodeja ja osallistua arvontaan, jossa joka päivä joku onnekas voittaa erilaisen palkinnon. Arvonnan lopuksi arvotaan kaikkien osallistujien kesken vielä 1000 euron arvoinen pääpalkinto!

Kampanja on voimassa 11.5.2017 asti. Arvonnassa on vaikka mitä huikeita palkintoja kuten Polarn O. Pyretin vaatteita, lahjakortteja, Fischer Pricen leluja ja Pentikin tuotepaketteja, palkinnot siis vaihtuvat päivittäin. Tarkemmat säännöt ja tiedot palkinnoista löydät kilpailusivulta. Käykää ihmeessä liittymässä Liberokerhoon jos vaippa-asiat ovat ajankohtaisia, ja osallistukaa arvontaan, sillä voittomahdollisuudet on aika todella hyvät kun uusia voittajia arvotaan ihan joka päivä!

Odotan innolla mitä tämä vuosi Libero Ambassadorina tuo tullessaan! Ihana päivää kaikille <3 


9 Responses to “Vaippasankarin valinta”

 1. Milla sanoo:

  Eipä ole enää vaippaikäisiä perheessä ja meillä käytettiin kestovaippoja.
  Ei maksaneet kun ostettaessa, oli helppo pestä ja huoltaa ja ei tullut jätettä roskikseen.
  Sai vielä myytyä eteenpäin kun ei enää ollut käyttöä.

  Kaikkihan tekee sen oman päätöksen mitä käyttää.

  • Meow sanoo:

   Mä haluan myös sanoa sanani kestovaippojen puolesta! Alkuun meni hetki sopivien vaippojen etsinnässä, mutta tähän suuri apu oli kestovaippayhdistyksen vaippalainaamo, josta sai kotiin testattavaksi erilaisia vaippoja. Meillä kestot toimivat kertiksiä paremmin, vaihtoväli on pidempi. Ja jätettä tosiaan ei tule. Nykyään tuntuu hullulta tuo muovivaippojen suurkulutus ja surettaa luonnon puolesta. Rohkeasti kaikki vaan kestiksiä kokeilemaan, krstovaippayhdistyksen nettisivuilta kannattaa aloittaa! Löytyy myös fb-ryhmä.

 2. Mertsi sanoo:

  Näin päiväkodin työntekijän näkökulmasta tykkään ehdottomasti eniten muumivaipoista. 😀 Lapsilla kun on jos minkämoista vaippaa mukana. Muumivaippa on tukevimman/pitävimmän oloinen ja jotenkin miellyttävän helppoa laittaa seisovalle lapselle. Toisena tulevat sitten Liberot, ne vaikuttavat ehkä muumivaippoja enemmän mukautuvaisilta lasten liikkeisiin. Niitä ei vain ole ihan yhtä helppo laittaa päälle, kun ovat jotenkin niin ohkaisia. Pampersit tosin ovat vieläkin ohuempia ja niitä ostaisin lapselleni vain jos kaikki muut olisi loppu.

 3. Saara sanoo:

  Onnea paljon pikku prinsessasta! En ole ehtinyt blogia hetkeen lukemaan, instasta vain näin uutiset jo aiemmin. Ihanaa kun kaikki on teillä hyvin ja pääsitte nopeasti kotiin.<3 Oma prinsessani on nyt n. 1,5kk ikäinen ja tuntuu et näin vois olla aina, vaikka toki innolla odotan hänen kasvuaan ja kehitystään. 😉
  Me ollaan käytetty muumi-vaippoja koska ne tuntuu "varmoilta", ohivuotoja yms ei ole tullut niiden kanssa ainakaan vielä. Kieltämättä alkoi kiinnostamaan nää liberon vaipat, voisi ihan hyvin ottaa kokeiluun. Sairaalassa tuli liberoon tutustuttua kun oli niitä ihan "perus" liberoja, ja niistä ainakin tykkäsin.

 4. Pipsa sanoo:

  Me ollaan alusta asti käytetty meidän tytöllä (nyt 5kk) Libero touch-vaippoja ja en voi kuin kehua. Ei yhtään vaippaihottumaa ei yhtään pienintäkään negatiivista sanottavaa ihan loistavia ja niin pehmeitä sekä ”kauniita”.

 5. AnnaMaria sanoo:

  Meillä kans liputetaan Libero touchien puolesta, ovat ihan parhaita! Vaikkei normiliberoissakaan varsinaista vikaa ole, ei touchien tutustumisen jälkeen tee enää mieli edes vaihtaa. Miten näin pehmeitä vaippoja voi ollakaan… 🙂 Melkein 4,5kk käytetty näitä, nyt menossa jo koko 3 ja ekaviikkoina myös tuo vaipan kosteusindikaattori oli ihan kiva lisä, niin ei tarvinnut veikkailla onko vaipassa pissat vai ei. 😉

 6. Maryam sanoo:

  Meillä on Pamperssit toiminu paremmin vauvasta leikki-ikään. Liberon teippi -ja housuvaipat on aina vuotanu ihan läpi vaikka vaihtaisikin tosi tiuhaan. Monta kertaa olen tehnyt sen virheen, että ostan Liberoa kun ei muuta löytynyt mutta nyt en kyllä Pamperssia vaihda. Vaatteet loppuu kesken jos joka kerralla nekin sotkeutuu 😀

 7. Westend Mum sanoo:

  Mielenkiinnolla jäämme odottamaan 🙂
  http://westendmum.fi

 8. saijas sanoo:

  meillä ainoat toimivat on olleet Natyt sekä Muumit. Sekä Liberot että Pampersit olleet kaikista huonoimpia kun ohivuotoja tullut jatkuvasti. Lapsen malli vaikuttaa niin suuresti kyllä mikä vaippa on hyvä mutta onneksi on vaihtoehtoja niin jokainen löytää sopivan 🙂
  Minulle on myös tärkeää vaippojen kotimaisuus (Muumi) sekä ympäristöarvot. (Naty + Muumi)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.