Ruokailutilan uusi ilme

16.02.2017

Heippa! Nyt sain viimein käsiteltyä nämä kuvat, jotka itseasiassa nappasin vain pari tuntia ennen synnytyksen käynnistymistä viime viikon maanantaina. En tiedä mitä synnytystä enteilevää pesänrakennusintoilua se oli, mutta synnytystä edeltävänä päivänä me ajeltiin vielä keskustaan ja käytiin Stockmannin sisustusmaailmassa ostamassa uusi verho, istahdettiin smoothielle Joe & The Juiceen ja sen jälkeen hurautettiin vielä Ikeaan hakemaan verhonipsuja, valkoiset verhot ja kylppäriin uusi matto. Synnytyspäivänä höyrytin vielä Oton ikkunoihin ripustamia verhoja, juuri ennen kuin nappasin nämä kuvat, hahah!

Meidän ruokailutila on ollut sellainen keskeneräinen murheenkryyni ja sitä se tulee olemaan vielä hetken koska se on meidän laminaattien säilytyspaikka siihen asti että ne saadaan asennettua yläkertaankin. Mutta se että yksi nurkka on täynnä laminaattipaketteja ei tarkoita etteikö tilasta muuten voisi tehdä kodikasta ja kivaa. Aiemmin ruokailutila on ollut tosi kolkko, sillä siellä on ollut niin valkoista ja vaaleaa eikä siellä ollut verhoa tai mattoa. Vaikka rakastankin ruokailutilan isoa katosta lattiaan -ikkunaa, musta on ihanaa että se sai nyt kaverikseen verhot.

Ruokailutilan verhoiksi mä halusin jotain joka päästää kauniisti valoa läpi, mutta joka myös vangitsee katseen tilaan astuessa. Siksi päädyttiin ostamaan kaksi valkoista valoverhoa ja yksi ”statement”-verho, eli tuo kukkaverho. Se on Vallilan tämän kevään uutuuksia, ja kuosi on nimeltään Alma. Vallilan Alma verhoa saa myös harmaapohjaisena violetein ja sinisin kukin, mutta me ihastuttiin tuohon valkoiseen ja erityisesti noiden kukkien värimaailmaan. Vaaleanpunainen kukka tuo kauniisti olkkarin värimaailmaa myös ruokailutilaan.

Kukkaverho – Vallila Alma

Valkoiset verhot – Ikea

Ruokapöytä – Hobby Hall

Tuolit – Tori.fi

Syöttötuoli – Stokke (saatu)

Juniortuoli – Ikea

Matto – Anno Latu

Kaapit – Ikea Bestå

Lamppu – Ikea

Juliste – Desenio (saatu)

Kehykset – Desenio

Lightbox – Lilla Company (saatu)

Vaikka valkoiset ja vähäeleiset verhot ovatkin kauniita ja jättävät kivasti muulle sisustukselle kivaa, niin musta on kiva että ruokailutilaan löytyi tuollainen ihana katseenvangitsija kun tila on muuten niin valkoinen ja yksinkertainen sisustukseltaan. Verho tekee heti sisustuksesta mielenkiintoisemman, ja sopii kauniisti myös mun äidin ystävän maalaamaan tauluun jonka aikoinaan pihistin itselleni silloin kun mulla oli pinkkikultainen huone teininä. Se on kulkenut mun mukana siitä asti.

Ruokailutilan matto on meidän vanha olohuoneen matto, eli Annon Latu. Se sopi tosi kivasti tuohon ja on juuri sopivan kokoinen pöydän ja tuolien alle.

Nyt tykkään meidän ruokailutilasta tosi paljon, ja sitä laminaattien täyttämää portaidenalusta lukuunottamatta se on oikein valmiin tuntuinen ja näköinenkin. Mä rakastan tuota verhoa ja aina kun mä katson sitä se tuo mulle hymyn huulille. Ja jotenkin siitä tulee heti mieleen päivä ennen synnytystä, se oli mun viimeinen kokonainen päivä raskaana ja se oli meille kiva päivä yhdessä perheen kanssa.

Ihanaa torstai-iltaa tyypit <3


22 Responses to “Ruokailutilan uusi ilme”

 1. Jaana sanoo:

  Hyvältä näyttää :) Ainoa mikä häiritsee mua henkilökohtaisesti on toi Vallila… En aio itse hankkia mitään Vallilan tuotteita ja edistää A. Bernerin porskuttelua.
  Mutta kauniit on verhot!

  • Irina sanoo:

   Onko se jotenkin sulta pois jos jollakin menee taloudellisesti hyvin?

   • a sanoo:

    Kyllä se on aina köyhiltä ja vähävaraisilta pois jos pienellä osasta maailman ihmisistä on valtaosa maailman resursseista yksinomaa käytössä, mutta tää ei oo mun mielestä keskustelu jota tulisi käydä Iinan blogin kommenteissa.

   • Jaana sanoo:

    No nyt ei ole kyse kateudesta, olen iloinen kauniista sisustuksesta. Oma Vallila-boikottini on henkilökohtainen ratkaisun ja perustuu firman taustojen tuntemukseen.

  • liina sanoo:

   No hohhoijaa.. Kannattaa olla onnellinen toisten puolesta, ja jos heillä on rahaa niin antaa heidän ostaa vaikka Vallilan verhot. Elämää ei kannata tuhlata kadehtimiseen ja muiden arvosteluun vaan nauttia omasta elämästä joka voi olla varsin hyvää pienemmälläkin taloudella. Asenne ratkaisee.

 2. Pipipii sanoo:

  Ihana tarina! Säästä tuo verho nuorimmaisellesi!

 3. Annukka sanoo:

  Teillä on ihana, kaunis ja todella kodikas koti. Keittiö on aivan upea ja niin kauniisti sisustettu❤

 4. Pauliina sanoo:

  Aivan ihana verho! Ja muutenki aivan ihana tämä sinun blogi, oon lukenu melkeen alusta lähtien! Ihanan inspiroiva ja piristävä blogi! Kiitos tosi palio, ootte ihania! <3

 5. Jenni S. / big mamas baby sanoo:

  Te olette saaneet ruokailutilasta todella freesin näköisen. Vallilan verho on tosiaan ihana katseenvangitsija pelkistetyssä tilassa.

 6. Minttu sanoo:

  Aivan ihana sisustus teillä! Kaunista ja avaran oloista kun on vaaleaa pintaa! Aloitin viime kesänä lukemaan blogiasi ja joka päivä odotan aina uusia postauksia!
  Ps. Kerroit että säilytätte laminaatteja ruokailutilassa. Niitä ei kuvissa näy joten on pakko kysyä säilytättekö niitä pysty asennossa? Koska itse joskus tein sen virheen että laminaattipaketit olivat pystyasennossa vaatehuoneessani odottamassa remonttia. onneksi poikaystäväni huomasi asian ja kertoi että ne taittuvat lievään c-muotoon helposti ja silloin niitä on enää vaikea suoristaa ja asentaa paikoilleen!

 7. Minttu sanoo:

  Huomasinkin, että ne ovat portaiden alla säilössä teillä! onneksi olette fiksumpia kuin minä aikoinaan, oli minulta oikea aivopuuppa säilyttää niitä pystyasennossa!

 8. Nnm sanoo:

  Ooh, aivan ihan tuo Alma-kuosi. Ainoa mikä hieman omaa silmääni häiritsee on toi verhon paikka. Näyttää hieman raskaalta palkilta tuolla valkoisten verhojen keskellä. Laittaisin ehkä yksinään jommalle kummalle puolelle tai sitten vaihtaisin tämän reunaan ja kevyemmän valkoisen tähän keskemmäs. Mutta kuten sanottu, jokainen sisustaa kotinsa omaa makua vastaavaksi :) Upea ja valoisa ruokailutila muutenkin <3

 9. Milla sanoo:

  Mua häiritsee tuo lamppu :D
  Miksi se on noin korkealla, eikö sitä saa alemmas yhtään.
  Ymmärrän tuon paikan missä lamppu on, siinä menee varmaankin rappuset yläpuolella että siksi kattokin on tuollainen.
  Muuten kiva, arvelinkin että verho on vallilaa, se näytti niin vallilalta että olihan sen pakko olla :)

 10. Tuuli sanoo:

  Ihana, raikkaan uusi ilme! :) Itse tykkään kans tosi paljon Vallilasta ja meillä onkin samantapainen verhoratkaisu. Vähän oon kade, että pystytte pitämään mattoa ruokailutilassa lapsiperheenäkin – meillä muksut tiputtelee niin paljon ruokaa ja maitolasit kaatuu vähän väliä jne, että se on ainakin tällä erää ihan mahdottomuus.. (Tai sitten olisin vaan liian laiska aina putsaan sitä tahroista) Ehkä vielä joskus kun vähän kasvavat! Ihana tuo vauvan istuin-systeemi, että pääsee pieninkin heti ruokapöytään <3 Onnea vielä tosi suloisesta uudesta tulokkaasta!!

 11. Ann sanoo:

  Kaunis sisustus mutta mua mietityttää miten hyvin vaalea matto pöydän alla pysyy lapsiperheessä puhtaana?

 12. saijas sanoo:

  Tosi nätit verhot! Kokeilisin laittaa tuon kukallisen tuonne oikeaan reunaan ja jättäisin valkoiset vasemmalle. :)

 13. H sanoo:

  Verho on wau! Taidampa mennä ostamaan saman :) Meidän vaalea sisustus kaipaa jotain katseenvangitsijaa.

 14. heidisusanna sanoo:

  Aivan ihanalta näyttää ruokailutila nyt! Tekisi mieli kopsata tuo verhojuttu samantien jonnekin huoneeseen. Tonne kyllä sopii kuin nenä päähän. Pinnatuolit myös <3.

  http://viivyvierellain.blogspot.fi

 15. inka sanoo:

  Niin ihana sisustus!!
  Toi verho on ihan just eika melkein!
  Miten sa saat noi teen vaaleet matot pysymaan siistina lapsien kanssa?
  Ite haaveilen vaaleesta matosta meen tummalle puulattialle mut kotielaimet mietityttaa.

 16. ida sanoo:

  ihana verho! tekis mieli itsellekkin ostaa, mutta se ei oikein sovi muuhun värimaailmaan tässä mun kämpässä :D

 17. Jenny sanoo:

  Ihana, ihana koti! Mukavaa sunnuntaita :)

 18. Emmi sanoo:

  Moi! Mistä tuo kuvassa näkyvä vaaleanharmaa verho on sitä en huomannut,et ois mainittu tuossa listassa? Ja Kaunis koti teillä ☺️

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.