Kastejuhlan asu

05.04.2017

Viimeinen kastejuhla-aiheinen postaus tulee tässä! Nyyh, niin haikeaa että nyt se on kokonaan takanapäin ja ollaan jo matkalla kohti uusia etappeja. Samalla tietysti ihanaa että Nova kasvaa, mutta ah niin haikeaa, kyllä te muut vanhemmat tiedätte. Mutta joo, tänään aiheena ei varsinaisesti ole enää itse kastejuhla, vaan mun asu.

Juhla-asun löytäminen ei ollut aivan yksinkertainen juttu, sillä halusin vaalean mekon jossa olisi helppo imettää mutta joka ei näyttäisi kuitenkaan varsinaiselta imetysvaatteelta. Löysin ensin Asokselta myyntikuvissa ihanan näköisen paljettikoristellun imetysmekon joka oli väriltään vaalean beige ja tosi kaunis ja sellainen hento ja ilmava.

Kun mekko saapui kotiin viisi päivää ennen kastejuhlaa mä hihkuin riemusta, kunnes avasin pussin jossa mekko oli. Se haisi aivan uskomattoman voimakkaasti kemikaaleille ja siitä lähti sellainen basaarimaisen voimakas oikea myskinen löyhkä. Mä en käytä itse mitään hajuvettä tai muuta sellaista, enkä muutenkaan kovin voimakkaasti hajustettuja tuotteita, ja musta oikeasti tuntui että haju oikein lehahti pussista.

Päätin kuitenkin että kokeilen vielä mekkoa, että jos se kuitenkin näyttäisi kivalta päällä niin voisin käyttää sen pesulassa ennen juhlia jossain hajunpoistossa,  kun mekkoa ei saanut edes pestä kotikeinoin. Mekko oli kuitenkin mun päällä aivan eri näköinen kuin kuvissa,  eikä istunut ollenkaan. Se oli kertakaikkisen epäonnistunut ostos.

Päätin palauttaa mekon ja lähteä vielä kerran etsimään jotain päällepantavaa itselleni.  Tsekkasin kaikkien lähimpien ketjuliikkeiden valikoimat netistä ja löysin Zarasta kauniin kermanvaalean tekomokkaisen mekon jossa oli ihanat liehuvat hihat ja joka oli juuri sellainen kuin toivoin. Sitä sattui myös olemaan meidän lähimmässä Zarassa vielä muutama kappale jäljellä nettisivujen mukaan, ja samana iltana käytiin siellä. Mekko istui hyvin sovittaessa ja oli muutenkin juuri sellainen kuin toivoin sekä mahdollisti imetyksen kietaisumallisella ja venyvällä kaula-aukollaan. Sanomattakin varmaan selvää että mekko lähti mukaan.

Mekko ZARA / Kengät ASOS / Kaulakoru H&M /Kello Marc Jacobs (saatu)

Olin tosi tyytyväinen asuuni, vaikkakin vielä juuri ennen juhlaa kuivailin mekon rintamusta hiustenkuivaajalla kun Novaa imettäessä mulla tuli siihen iso maitotahra vahingossa, kun tyyppi päätti alkaa hymyilemään kesken syönnin. Onneksi tahra kuivui huomaamattomaksi ja mekko oli tosi hyvä. Nauratti kun olin aivan hikinen ja punainen kun kuivattelin sillä hiustenkuivaajalla ja täällä kämpässä oli muutenkin niin kuuma suuren ihmismäärän vuoksi.

Tykkään mekon solmuyksityiskohdasta edessä, ja niistä ihanista hulmuavista hihoista. Hihoissa on jotain sellaista vähän vanhan ajan glamouria joka vetoaa muhun.

Kastejuhla-asu, hitti vai huti?


25 Responses to “Kastejuhlan asu”

 1. H sanoo:

  Tosi kiva mekko! Mutta tuleeko Novan kummeista vielä postaus, vaikkei kastejuhlista tulekaan? Muistelisin että isompien muksujen kummeista on ollut omat postaukset, mutta saatan kyllä muistaa väärinkin….

 2. Nimetön sanoo:

  Kaunis mekko. Musta tuntuu, että olen nähnyt joskus vastaavanlaisen mekon pehmeän ruskean sävyssä. Toi kyllä sopii sulle tosi hyvin ja noi kengät!! Ihanasti tuo pirtsakkuutta mekkoon ja samalla linkittyy juhlakoristeluihin!
  Anteeksi uteliaisuuteni, mutta kysyisin silti vielä muutaman kysymyksen pappiin liittyen.
  Eikö teillä ollut sama pappi vanhempien tyttöjen ristiäisissä ja teidän vihkipappina? Onko teidän sukuun tullut uusi pappihenkilö vai miten ette olleet aikaisemmin jo hyödyntäneet sukulaisuusyhteyttä?

 3. Anni sanoo:

  Vau! Mekko on todella upea ja sopii sinulle tosi hyvin!

 4. Paprika sanoo:

  Tyylikäs mekko, sopii tommoinen vaalea siule kivasti 🙂

 5. Annukka sanoo:

  Ehdottomasti hitti! Mekko oli todella kaunis ja oikein hehkuit asussasi 🙂

 6. Jenina sanoo:

  Hitti!

  Väri on todella kiva, vähän sellainen ”taka-alalle” sopiva, kun kuitenkin Novan juhla kyseessä! Kuitenkin hyvin juhlava. 🙂
  Lisäksi koko perheen asut sointuivat hyvin yhteen. 🙂

 7. Noora sanoo:

  Todella kaunis mekko! Meillä on ristiäiset edessä toukokuun lopulla, toivottavasti löydän jonkun yhtä toimivan mekon itse 🙂 Onnea myös vielä pienelle tytölle kauniista nimestä <3

 8. Hilla sanoo:

  Moikka, meillä on kesällä tulossa ristiäiset/yhdistetyt yllärihäät, ja tää mekko kolahti tosi paljon. Tuli mieleen kysyä, että oisitko myynyt sen mulle, jos ei sulla enää käyttöä ole? 🙂

 9. lilianna sanoo:

  Hitti ehdottomasti! Hienot tarjoilut ja koristeet myöskin teillä oli.

 10. Inski sanoo:

  Ei liity mekkoon nyt, mutta pakko sanoa, että sä olet iän myötä kaunistunut ihan hirmuisesti! Siis oot ihan uskomattoman kaunis, wau!

 11. Elina sanoo:

  Tosi nätti mekko! 🙂

 12. Laura sanoo:

  toi mekko sopii sulle aivan ihanasti!:) oot kaunis!

 13. Linda sanoo:

  Tosi kaunis mekko! Meillä kastejuhla parin viikon päästä ja toi vois olla mullekin hyvä ratkaisu. Miten kokopolitiikka? minkäkokoinen tuo sinun mekko? Zaran koot ehkä vähän pienemmät kuin normit.

 14. Minna sanoo:

  Ihan täydellinen mekko! Juhlava, mutta kuitenkin aikuismainen, tyylikäs ja sopiva tilaisuuteen.

 15. Maria sanoo:

  IHANA mekko! Siis toihan menee ihan arjessakin mallinsa vuoksi! 🙂 Kesällä varsinkin jos yhdistää nahkatakin tai jonkun neuleen, voi että!

 16. Riina sanoo:

  Näytät täysin bomb.com.fi.org.net.awesome <3

 17. Saara sanoo:

  Vau! Mekko on kyllä niin täys kymppi! Sopii niin täydellisesti sulle! Niin jotenkin tyylikäs ja sopii hyvin tilaisuuteen! Täydellinen löytö!

 18. Vieras sanoo:

  Moikka!
  Itsekin tilaan monesti vaatteita netistä ja välillä tulee näitä vaatteita, jotka jostain syystä ei muistuta yhtään sitä, mihinkä ihastui netissä! Olisi siis ollut kiva, jos olisit postannut kuvan myös tästä epäonnistuneesta ostoksesta! Tottakai kun teet yhteistyötä monien paikkojen kanssa, niin eiväthän he varmaan pidä negatiivisista jutuista. Mutta eihän aina kaikki voi istua täydellisesti tai näyttää samalta kuin kuvissa! Olisi hauska nähdä tällainen postaus esim. kootut epäonnistumiset tai muu vastaava huumorimielellä tehty juttu. Luulen, että olisit hyvä kirjoittamaan ns. negatiivisen asian positiivisena juttuna, että ei kaikki voi aina mennä putkeen asujen suhteen! Monet luultavasti pystyisivät samaistumaan tähän!
  Olet muuten aivan mahtava bloggaaja ja teidän perhe vaikuttaa hyvin rakastavalta. Nostan myös hattua teidän molempien tavalle kasvattaa lapsianne, kunpa teidänlaisianne olisi enemmän maailmassa!
  Kiitos tuhannesti, että pidät tätä blogia!

 19. Amanda sanoo:

  Mustaki olis kiva nähä se ei niin onnisunu mekkolöytö 🙂 ylipäätään semmone ”ei menny niinku strömssössä”-postaus olis hauska. Epäonnistumisia huumorimielellä kerrottuna. Arkipäivien kommellukset on best !

 20. Heidi sanoo:

  Kiva mekko ja ihanat koristeet juhlassanne! Matto pistää silmään, mistä se peräisin?

 21. Kata sanoo:

  Ihana Iina! Miten susta voiko vaan huokua tuollainen iloisuus ja elämän myönteisyys postauksesta toiseen, ja miten inspiroivaa on se että sen huomaa miten se tulee sun sisältä etkä vaan yritä olla sitä. Voisinpa saada edes osan tuosta sun myönteisyydestä elämää kohtaan! kaikkea hyvää teidän kevääseen <3

 22. Annika sanoo:

  Oikein onnistunut asu, näytät todella kauniilta! Silti ehdottomasti kaunein ”asuste” on aito ja lämmin hymysi, onnellisuus ihan huokuu sinusta 🙂

  Saako muuten tiedustella, ketkä / kuinka monta kummia Novalle tuli? Itse kesällä ensimmäistä kertaa kummiksi tulevana nämä aina kiinnostaa kovasti! 🙂

 23. Essi sanoo:

  Täydellinen mekko ja ihania kuvia! En kestä miten kaunis oot ja miten sulosia teidän kaikki kolme tyttöä ovat <3

 24. Riikka sanoo:

  Moi Iina, oon pitkään lukenut sun blogia ja oot kyllä aivan uskomaton nainen,äiti ja vaimo! Vaikka olen itse monta vuotta sua vanhempi niin ihailen suuresti sun kypsyyttä, positiivista elämän asennetta ja tapaasi kirjoittaa. Teillä on hieno perhe 🙂 Sitten aivan aiheen vierestä kysymys,tiedätkö mikä tuon teidän lattiamateriaalin nimi/väri on? Onko se laminaattia? Haluaisin juuri tuota samaa sävyä olevan lattian uuteen kotiimme joten siksi kysyn

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.