Ensimmäinen kesäinen asu tälle vuodelle

26.05.2017

Kirjoitinkin viikonloppuna että mun kesävaatevalikoimani huutaa tyhjyyttään, sillä vartalo on nyt aivan erilainen kuin viime kesänä. Viime kesänä piilottelin kasvavaa mahaa – tänä kesänä vaatteissa pitää pystyä imettämään ja tarvitsen kokoa isompia pöksyjä levinneelle lantiolle. Suunnattiin Oton kanssa kesäostoksille yhtenä iltana kun tytöt olivat isoisänsä luona kyläilemässä, ja mä löysin vaikka mitä kivaa. Toivottavasti säät suosivat nyt kunnolla koko kesän ja pääsen pitämään mahdollisimman paljon mun kaikkia kivoja uusia juttuja.

Kesävaatteiden pitää olla mukavia ja keveitä, mutta tosiaan myös sellaisia että kaula-aukko venyy tai avautuu niin että imetys on mahdollista. Ja housujen on pakko olla mukavia, en kestä yhtään jos housut puristaa liikaa kun sitten tulee vaan maha kipeäksi. Kuvissa näkyvät uudet armeijanvihreät shortsit ovat samaa mallia kuin mulla Zeldan synttäreillä olleet housut, eli paperbag-vyötäröllä varustetut ja ilmavan kevyet. Mun ihan lempparimalli! Löysin ne valkoiset housut BikBokista, ja myös nämä shortsit ovat sieltä eli ne ovat tismalleen samaa mallia mutta vain lyhyillä lahkeilla. Ihan mahtavat helteisiin kesäpäiviin, ja lämpimän jakun kanssa vähän viileämpiinkin päiviin.

Mä oon ihan fiiliksissä näistä mun uusista hiuksista, ja päätin nyt sittenkin ainakin hetken aikaa pysytellä ihan tässä perus vaaleassa. Jotenkin se tuntuu niin freesiltä ja omalta kaikkien muiden mahdollisten värien jälkeen, ja sen kanssa on niin helppo pukeutua. Rakastan myös kokeilla erilaisia huulipunia kun vaalean tukan kanssa tuntuu sopivan kaikki, eikä mikään näytä liian överiltä. Näissä kuvissa tosin on nyt aika maltillista, NYXin Soft Mattea sävyssä Stockholm.

Käytiin nappaamassa nämä kuvat siellä japanilaisessa puutarhassa Roihuvuoressa, sillä siellä oli muutenkin tosi kaunista, kuin vain kirsikkapuiden osalta. Siitä taitaa tulla mun vakkari asukuvauspaikka, sillä siellä on useampia erilaisia kivoja taustoja, ja se on sopivan suojaisa paikka missä ei tuule yhtään. Tuuli ei ole nimittäin yhtään kiva silloin kun kuvataan asuja. Mulla on jotenkin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kuvien suhteen ihan ”oma” olo. Näissä kuvissa on m-i-n-ä, ja niistä tuli ilman yrittämistä ja säätöä juuri sellaisia kuin toivoinkin, jotenkin helposti. En tiedä onko se tämä kesä, oikeat vaatteet vai hiukset vai olenko vaan saanut jonkun auringonpistoksen, mutta nyt musta tuntuu vihdoin että näytän kuvissa siltä miltä olen halunnutkin näyttää.

Takki Shein (saatu) / Paita Zara / Shortsit BikBok / Kengät Flattered (saatu) / Laukku Marc Jacobs / Korvakorut H&M

Tästä tulee ehkä mun lempiasu, vaikka oli noi muutkin ostokset ihan kivoja! Pitää esitellä niitä tässä kesän mittaan. Mutta mitäs te sanotte, näyttääkö tämä asu ”multa” ja sopiiko se mulle?

Ihanaa päivää kaikille <3


20 Responses to “Ensimmäinen kesäinen asu tälle vuodelle”

 1. Johanna sanoo:

  Sopii hyvin asu sulle ja hiukset sopii sulle ja kuvaus paikka mukavan erilaine

 2. Jenni S. | big mamas home sanoo:

  On hyvän näköinen asu. Tykkään. Tuo japanilainen puutarha on ihana. Me ollaan itseasiassa juuri tänään hovikuvaajan kanssa lähdössä kuvaamaan asuja samaan mestaa. 🙂 Ja kesällä sinne pitäisi tosiaan mennä picnicille.
  Minäkin kaipaan kipeästi kevääksi ja kesäksi uusia vaatteita, itse juuri tämän kasvavan vatsan kanssa. 🙂 Kivan mekon onnistuin löytämään juuri. Josko vielä toinenkin, niin ei tarvitse kulkea koko kesää yhdessä mekossa.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia <3 Se puutarha-alue on kyllä tosi kaunis! 🙂 Ja tsemppiä raskausmasun vaateostoksiin, onneksi nykyään on paljon kivempia valikoimia mammavaatteisiinkin kuin vaikkapa kuusi vuotta sitten kun odotin Tiaraa! 😀

 3. Noi shortsit on tosi kivat! Oliko niitä muissa väreissä?

 4. Minnis sanoo:

  Ihana asu <3 ja eikä! Mä olin just samaa aikaa sun kanssa siellä kirsikkapuistossa mut en nähnyt sua missään 🙁 harmi! Ja ihanaa kun on kesä <3!!!!!

 5. Nimetön sanoo:

  Ihana asu, näytät tosi kauniilta 🙂

 6. Hanna sanoo:

  Moikka! Itse käytin imetysaikana ihan tavallisia paitoja ja niiden alla sitten imetystoppeja. Hyvin kätevää kun vain nosti paidanhelmaa ja avasi topinhakaset eikä näinollen paidan mallilla ollut väliä.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mä käytän myös tätä tapaa viileämpinä päivinä mutta helteellä kahden paidan pukeminen päällekäin ei vaan tunnu kivalta 😀 Siksi mun ehdoton vaatimus kesäpaidalle on imetyskelpoisuus ja onneksi noita venyvä-kaula-aukkoisia/napitettavia tai muuten avattavia paitoja on aika hyvin löytynyt! 🙂

 7. Sofia sanoo:

  Moi! Sulla on tosi nätti vartalo. 🙂 Ja noi vaatteet on ihanat 8) Teetkö minkään näköistä treeniä sun vartalon eteen? 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos tosi paljon <3 Merkitsee hurjasti tuollaiset sanat näin kun kolmannen lapsen jälkeen vartalo on taas ihan omanlaisensa 😀 Mä teen vaunulenkkejä muutaman kerran viikossa, mutta muuten lähinnä vain nostelen paljon vauvaa ja olen paljon muuten liikkeellä. 😀 hyötyliikunnan nimeen vannon! Haaveilen siitä että jaksaisin oikeasti treenata mutta toistaiseksi on haaveilun tasolla.

 8. Jenna sanoo:

  Noi shortsit on ihanat <3 ja tosi kiva asu muutenki 🙂

 9. Heidi sanoo:

  Tosi kiva asu! Tuli tuosta ostosten esittelystä mieleen, kun joskus aikoinaan teit postauksia aina tyttöjen uusista vaatteista, sellaiset postaukset olisi jatkossakin kivoja! 🙂 Ja silloin kun teit niitä, kauhistelin mini rodini lastenvaatteiden hintoja, minulla ei ollut silloin tytärtä, nyt kun on niin on sinne meidänkin tytön vaatekaappiin päätynyt noita mini rodineja 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos hurjan paljon <3 🙂 Kiva kuulla että tykkäsit niistä! Mäkin tykkään kyllä tehdä lastenvaatepostauksia, pitää koittaa tehdä enemmän! 🙂 Ja niin kauhistelin minäkin rodineiden ja muiden hintoja silloin kun Tiaraa odotin mutta jotenkin sitä on tullut niille hinnoille sokeaksi tässä kuuden vuoden aikana 😀

 10. Milja sanoo:

  Tosi ihana asu ja näissä kuvissa on jotenkin ihanan taianomanen tunnelma ja värit!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.