Kesän kivoin lahjaidea – Instax Polaroid -kamera Adlibriksestä

26.05.2017

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Adlibriksen kanssa.

Bloggaajana mulla tulee otettua ihan hullu määrä kuvia joka viikko, parhaimmillaan kuvaan satoja kuvia päivässä. Usein kuvat kuitenkin unohtuvat kovalevyn syövereihin, ja muistoja tulee selattua lähinnä silloin kun FB muistuttaa niistä. Monet ihanan arkiset, mutta ihanat kuvat myöskin jäävät muiden kuvien varjoon, ja unohdan ne kokonaan. Se on harmi. Muutama viikko sitten sain kuitenkin itselleni Adlibriksestä Fujifilm INSTAX Mini 70 -polaroidkameran, ja se on ollut hurjan kovassa käytössä siitä asti.

Miksi Polaroid-kamera digiaikakaudella? Koska digikuvia saa otettua miljoona, niissä voi hakea aina sitä täydellistä hetkeä ja tunnelmaa. Polaroid-kuvat ovat rehellisiä, ihan kuin omassa lapsuudessani. Niitä otetaan yksi kerrallaan, ja ne näyttävät juuri siltä kuin se hetki oikeasti näytti. Heti tulostuvat kuvat ovat täynnä tunnelmaa ja aitoa meininkiä, ja ne ovat myös yksi tämän hetken trendikkäimpiä sisustuselementtejä esimerkiksi teräsristikkoon ripustettuina.

Fujifilm INSTAX Mini 70 -kamera on kevyt ja ihan syötävän söpö polaroidkamera, jossa on kätevä rannehihna ja LCD-näyttö josta näkee jäljellä olevien kuvien määrän. Kameraa on helppo käyttää ja olenkin antanut myös lasten kuvata sillä paloja arjesta. Vaikka kamera on koko perheen lemppari, ollaan myös keksitty mahtava käyttötarkoitus sille: tallennetaan sillä Oton vanhempainvapaa hauskoiksi arkisiksi muistoiksi. Otto kuvaa paljon kuvia mun blogiin, mutta niihin on aina tarkat ohjeet ja vaatimukset. Instaxilla kuvatessa hän saa ottaa juuri sellaisia kuvia omasta arjestaan kuin haluaa.

Fujifilmin INSTAX Mini 70 -kameroita saa kuudessa eri värissä, miltä kuulostaisi esimerkiksi suloisen pinkki kamera? Mä tykkään tästä kamerasta ihan hulluna, ja se saa kyllä ehdottomasti tulla mukaan kaikille meidän kesän reissuille. Fujifilmin instant color film ‘instax mini’ on edullista, ja yhdessä paketissa tulee kaksi kymmenen kuvan filmiä. Näin digiaikakaudella 20 kuvaa kuulostaa ihan hurjan vähältä, mutta siihen saa kuulkaa mahtumaan vaikka mitä mielettömiä hetkiä, kuten kuvista näkyy. Adlibrikseltä saa myös kameroiden ja filmien lisäksi albumeita jotka on tehty juuri näille kuville, niin ne saa helposti sinne selattavaksi jos ei halua ripustaa niitä sisustuselementiksi esille.

Adlibris on varmasti kaikille tunnettu paremmin netin laajimman valikoiman omaavana kirjakauppana, mutta siellä on ihan hurjan paljon kaikkea muutakin. Sieltä löytyvät parhaiden kirjalahjojen lisäksi myös muut lahjat kevään juhliin. INSTAX -kamerahan on ihan huikea lahja vaikka hääparille – sen avulla häämatka tallentuu ihaniin paperisiin kuviin, tai ylioppilaalle jolla on edessä elämänsä kesä.

Sain valita itselleni kaksi kirjaa tämän huikean kameran kaveriksi, ja nappasin itselleni Nasty Gal -verkkokaupan perustajan Sophia Amoruson kirjoittaman Nasty Galaxyn, sekä Jenni Petäsen ja  Lettikirjan joka on ollut meillä tyttöjen suuri lemppari. Suosittelen kumpaakin: Nasty Galaxy on inspiroivaa luettavaa ja sisältää uskomattoman kauniita ja mahtavia kuvia. Lettikirjasta taas saa kaikki juhla- ja arkikampaukset opeteltua helposti, terveisin Iina joka oppi tekemään kalanruotoletin kahdessa minuutissa kirjan avulla, vaikka ei aiemmin ole koskaan hiffannut sen tekniikkaa edes opetusvideoilta.

ALEKOODI:

Saan jakaa teille mahtavan 10% alekoodin Adlibriksen verkkokauppaan, jolla saatte hankittua lahjat muille tai ihan vaikka itsellenne vielä edullisemmin. Kampanjakoodilla BUTIMHU10, saat 10% alennusta koko valikoimasta. Tarjous on voimassa 30.6.2017 saakka.

Yhteistyössä Adlibris

Ihanaa päivää kaikille!


16 Responses to “Kesän kivoin lahjaidea – Instax Polaroid -kamera Adlibriksestä”

 1. Elisabeth sanoo:

  Uskomatonta, että kirjoitit tästä kamerasta – koska aihe on niin ajankohtainen itselleni! Kiitos, telepatiaa! Sain hongkongilaiselta kaveriltani tämän kameran lahjaksi, koska kamera on huikean suosittu siellä! Kaverini ottaa aina kaikista tärkeistä kaverihetkistä kaksi samanlaista kuvaa, jotta toisen kuvan voi antaa kaverille ja molemmilla on ihana muisto samasta hetkestä. Itselläni on näin ollen kuva lompakossa siitä hetkestä, kun viimeksi nähtiin tämän kyseisen kaverin kanssa! <3
  Itse ajattelin käyttää omaa kameraa ensimmäistä kertaa kesäkuussa tyttäreni 1 -vuotisjuhlissa! Näin saan tallennettua kaikki vieraat tyttärelleni muistoksi 🙂 Ja kuvaseinä tulee olemaan hauska yksityiskohta itse juhlissa.
  Ajattelin kuitenkin kysyä jos olet törmännyt samaan haasteeseen kuin minä: kameraan ei käy tavalliset patterit, vaan ainoastaan erikoispatterit (CR2). Niitä jouduin hetken hakemaan, kun ei tavallisista kaupoista löytyneetkään.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hei mahtavaa, ihana että kolahti aihe just sulle! 😀 Ja aivan ihana tapa tuo että ottaa kaksi samanlaista kuvaa, ihan pakko ottaa itselleni käyttöön tämä sama idea, kiitos tästä!! 🙂 Paljon onnea jo etukäteen 1-vuotiaalle ja ihania juhlia! 🙂 Mä en ole vielä joutunut vaihtamaan pattereita kertaakaan mutta kiitos vinkistä!

   Ihanaa kesää sinne ja kiitos vielä kun kommentoit 🙂

 2. Tiina sanoo:

  Meiltä löytyy jo Instax mini 8, mutta laitoinpa nyt tämän mainostamasi kameran tilaukseen, kun vaikuttaisi olevan hieman parempi kuin tuo 8 ja niihin käy samat filmit 🙂 Ja oli tarjolla niin upean sinisenä, etten voinut vastustaa (8 meillä on hempeän vaaleansinisenä).

  Polaroid-kuvissa on kyllä omanlaisensa tunnelma ja niillä saa helposti ilahdutettua myös sukulaisia ja ystäviä, kun kuvan saa heti annettua mukaan. Ei tule otettua niin herkästi ns. turhia kuvia niin kuin helposti käy digikameroiden kanssa 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Oi kiva että löytyi uusi kamera! Tää on kyllä tosi hyvä ja oon tykännyt hirmuisesti, toivottavasti tekin tykkäätte 🙂 Ja se on ihan totta, niillä ei räpsi turhia vaan tallentaa tärkeitä hetkiä ja tilanteita! 🙂 Ihania kuvaushetkiä sinne!

 3. Tämä postaus tuli kuin tilauksesta, sillä olen jo jonkin aikaa pohtinut jonkinlaisen polaroid-kameran hankkimista. On myös hauska lahjaidea kevään valmistuville!

 4. Jenni S. | big mamas home sanoo:

  Vitsit. Mä olen haaveillut vuosikausia polaroidista. No, ensin ostetaan kuitenkin kesällä viimein kunnon järjestelmäkamera, jotta oma blogikin kuvat alkaisivat näyttää ammattimaisilta. Polaroid olisi kyllä siitä huolimatta aivan ihana.

 5. emzi sanoo:

  Olis kyllä niin ihana toi kamera! Olis niin kiva saada taas vähän oikeita kuvia eikä vaan niitä koneelle 😀

 6. Emilia sanoo:

  Mulla oli joskus pienenä oma polaroid-kamera ja voi että se oli kyllä kiva! Lapselle just sopivan kokoisia kuvia ja ihanaa kun ne saa heti paperille. Ihanan nostalginen postaus 🙂

 7. Milja sanoo:

  Sain viime jouluna mun poikaystävältä lahjaks polaroid kameran ja se on kyllä ihana! Tulee ihan erilaila ikuistettua hetkiä ja niistä kuvista tulee muutenkin ihanan värisiä ja ihan erilailla tunnelmallisia 🙂

 8. Kaisu sanoo:

  Hei,
  Uskallan nyt ensimmäistä kertaa kommentoida sinun postaukseen! Mutta ihanaa, koska tämän postauksen innoittamana aion tilata tuon samaisen kameran hetimiten! En edes ole osannut kaivata tuollaista kameraa, mutta on kyllä aivan ihana tapa ikuistaa tärkeitä ja aitoja hetkiä elämässä <3

 9. heidisusanna sanoo:

  Tilasin. Harmi vaan, että filmi olikin Adlibrikseltä loppu ja sen toimitus peruttiin myöhemmin viestitse. Onneks ehti vielä toisesta kaupasta tilata filmiä ennen hääpäivää, kun lahjaksi kameran suunnittelin.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.