Tuoksuttomat lempparit kasvoille

22.10.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä LV:n kanssa.

Tuoksuttomat tuotteet arkipäivässä

Toukokuussa kirjoitin teille siitä, kuinka mut haastettiin kiinnittämään huomiota siihen, kuinka montaa tuoksullista tuotetta lisään iholleni päivän aikana. Silloin tuo luku oli kymmenen, arvatkaa mikä se on tänään? Kuusi. Olen pudottanut melkein puolella entisestään tuoksullisten tuotteiden määrää, ja siihen on vaikuttanut eniten hajusteettomiin tuotteisiin vaihtamisesta saadut positiiviset kokemukset. Vielä toukokuussa mun arkipäivisin käyttämiä hajustettuja tuotteita olivat suihkusaippua, käsisaippua, deodorantti, shampoo, hoitoaine, lämpösuoja, kuivashampoo, hiuslakka, meikkivoide ja kasvovoide, joiden lisäksi käytin hajusteetonta kosmetiikkaa kasvojen puhdistukseen ja vartalon kosteutukseen. Ja suihkussa pesin ja pesen hiukset ainoastaan joka toinen päivä, eli hiusjutuille ei ole käyttöä ihan joka päivä. 

Kokeilun jälkeen näistä arkipäivinä käyttämistäni hajustetuista tuotteista täysin hajusteettomiksi vaihtuivat suihkusaippua, deodorantti ja kasvovoide, tai itse asiassa kasvovoiteen tilalle tuli LV kasvoseerumi, joka imeytyy nopeasti ja tuntuu ihanalta. Testaamani LV:n tuoksuttomat tuotteet olivat niin huippuja, että jäivät siis päivittäiseen käyttöön myös testin jälkeen. Näiden lisäksi käytän edelleen myös LV Puhdistusgeeliä kasvojeni puhdistukseen aamuin illoin, sekä LV Kuorintavoidetta pari kertaa viikossa kasvojen kuorintaan, ja LV Perusvoidetta ja kosteusemulsiota vartalon ja käsien kosteutukseen.

Hoitoaine aiheutti migreeniä

Kesän alussa ostin uuden hopeahoitoaineen tavoitellessani kirkkaampaa kuontaloa, ja hyvin nopeasti kävi selväksi, että hoitoaine ei tuoksultaan mitenkään sopinut mulle. Joka kerta sitä käyttäessäni sain migreenin, poikkeuksetta. Kesti hetki ennen kuin tajusin tämän yhteyden, sillä käytin hoitoainetta vaan kerran-kaksi viikossa, ja kuitenkin myös imetys vaikuttaa migreeneihin. Kun lopetin hoitoaineen käytön, ei migreenejä ole ollut sen jälkeen ollenkaan pitkään aikaan. Yhteys oli ihan selkeä. En melkein voinut uskoa ennen tätä kokemusta, että ihan oikeasti tuoksusta voi tulla migreeni, mutta nähtävästi vaan voi. 

Migreenin lisäksi mulle on tullut joistakin hajustetuista tuotteista esimerkiksi punaisia läikkiä kasvoihin, silmien vuotamista ja yleistä punoitusta tai kuumotusta iholle. Kun käytän kasvoilla pääosin hajusteetonta kosmetiikkaa nykyään, ei näitä oireita tule. Vartalolle uskallan ennemmin testata tuoksuja, kun vartalon iho ei ole niin herkkä kuin kasvojen. En koskaan pitänyt itseäni mitenkään herkkäihoisena, tai varsinkaan tuoksuyliherkkänä, mutta ihan selkeästi olen joillekin tuoksuille tai tuoksuville ainesosille herkistynyt.

Rakastan ihania tuoksuja

Mä rakastan kuitenkin edelleen ihanan tuoksuisia tuotteita, mutta näiden kokemusten jälkeen nuuhkin etukäteen entistäkin tarkemmin, onko tuoksu sellainen jota mun nenä ja iho (tai pää) kestää. Kuten kesälläkin kirjoitin, mua eivät muiden tuoksut häiritse. Mutta omalla iholla tai hiuksissa en vaan kestä kaikkia mahdollisia tuoksuja. Mulle pahin ei ole niinkään edes tuoksujen määrä, vaan voimakkuus. Toisia tuoksuja kestän, toisia en.

Mun iho on voinut tosi hyvin koko tämän ajan, ja aion jatkaa ihan samalla linjalla kuin tähänkin asti. Jos tulee joku uusi kiinnostava tuote, joka on hajustettu, voin sitä hyvin kokeilla. Mutta jos tuoksu ei sovi mulle, niin en tietenkään sitten käytä sitä. Ja musta on edelleen hyvä tiedostaa kemikaalien määrä, ja vähentää sitä itselle sopivista kohdista. Tuoksujen vähentäminen on yksi helppo ja toimiva keino siihen.

Mun ehdottomat lempparituotteet LV:n sarjasta on kyllä tuo Puhdistusgeeli, jota mulla on jo pian kolmas purkki menossa, sekä LV Kasvoseerumi. Puhdistusgeelillä lähtee hyvin kaikki meikki pois kasvoilta, ja sen jälkeen on ihanan puhdas ja raikas tunne, eikä se kuitenkaan kuivata ihoa, mikä on tärkeä ominaisuus näin talvella. Kasvoseerumi taas on siitä kiva, että se imeytyy tosi nopeasti. Mä en ainakaan kerkeä ikinä odotella aamuisin, että kasvovoide kuivuisi ja sen päälle voisi laittaa meikkiä. Siksi kasvoseerumi on mulle hyvä, kun se imeytyy minuutissa ja sitten voi jo meikata.

Plussaa muuten LV:lle siitä, että kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, Heinävedellä. Suomalaista työtä tuen aina mielelläni!

LUKIJAKILPAILU: Osallistu kilpailuun ja voit voittaa tuotepaketin (arvo n. 40 euroa), joka sisältää seuraavat tuotteet: LV Puhdistusgeeli, LV Misellivesi, LV Kuorintavoide, LV Kosteusseerumi, LV Kasvovoide SPF 15, LV Yövoide, LV Perusvoide, LV Perusvoide Extra ja LV Kosteusemulsio 250 ml. Mitä LV:n tuotetta sinä haluaisit kokeilla? Vastaa tämän postauksen kommenttiboksiin, ja olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa on 29.10.2017 klo 23.59 asti. Kilpailun tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ. Onnea arvontaan!

Mukavaa päivää kaikille!


383 Responses to “Tuoksuttomat lempparit kasvoille”

 1. Avatar Annak sanoo:

  Tuo kasvoseerumi kiinnostaa hyvin paljon, jos ei arpaonni osu kohdalle, niin täytyy metsästää kaupasta testiin :)

 2. Avatar aakoo sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaisi eniten näin kiireisenä aamumeikkaajana!

 3. Avatar Jessica sanoo:

  Kosteusseerumia olisi kiva kokeilla :)

 4. Avatar Appa sanoo:

  Misellivettä, minulle uusi tuote.

 5. Avatar Iida sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla kaikkia tuotteita. LV on tuttu merkki, mutta olen kokeillut vain tuotteita, jotka eivät ole tässä paketissa mukana (hiustenhoitoaine ja suihkugeeli)… Kaikki tulisivat ahkeraan käyttöön, mutta ehkä tuo seerumi kiinnostaa eniten, eli miten soveltuisi omalle iholleni!

 6. Avatar Maitoviiksi sanoo:

  Itse haluaisin kokeilla yövoidetta.

 7. Avatar Pee sanoo:

  Puhdistusgeeli, nämä kaikki on kyllä hyviä.

 8. Avatar Sanna sanoo:

  Minua kiinnostaisi kokeilla misellivettä ja kuorintavoidetta. Kahden raskauden jälkeen minusta on tullut herkempi kaikille hajusteille ja ”myrkyille”, etten voi käyttää mitä tahansa tuotteita. Myös meikit täytyy valita tarkkaan.

 9. Avatar Emma sanoo:

  Tuota misellivettä! Haluaisin testata miten se pärjää mun luotto misellivedelle, sillä haluaisin itsekin vaihtaa hajusteettomiin tuotteisiin :)

 10. Avatar Kia sanoo:

  Pari LV:n tuotetta on käytössä, uutena ihan perus shampoo jos atopiasta kärsivä päänahkani siitä vähän leppyisi :) Kasvoseerumi kiinnostaa myös paljon!

 11. Avatar Airiina sanoo:

  Kasvoseerumi, minun iho on herkkä LV sopii hyvin.

 12. Avatar Pinja sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa mielenkiintoiselta, varsinkin kun en itsekään malttaisi aina odottaa kasvovoiteen imeytymistä :)

 13. Avatar Katri sanoo:

  Mie en kyllä osais olla ilman tuoksuvaa suihkusaippuaa! Se on just parasta!

 14. Avatar Sensei sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaisi eniten ja myös muutkin tuotteet :)

 15. Avatar Ilona sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa!
  Mielenkiintoinen postaus, taidanpa itsekin ottaa enemmän LV:n tuotteita kokeiluun. Järjetön plussa pelkästään tuo että valmistetaan täällä Keski-Suomessa, melkeinpä aivan naapurissa :)!

 16. Avatar Hanna sanoo:

  Tuo yövoide ja kasvoseerumi vaikuttavat hyviltä. Näin talvella ihoni kärsii kuivuidesta, joten kunnon kosteutus on tärkeää.

 17. Avatar Ida sanoo:

  Misellivettä ja kasvoseerumia ois kiva testata! :)

 18. Avatar Jonna sanoo:

  Kasvoseerumi vaikuttaa hyvältä ja kokeilemisen arvoiselta. :)

 19. Avatar Noora sanoo:

  Ehdottomasti mukana, tämä olisi kyllä todellakin tarpeen!

 20. Avatar Roosa sanoo:

  Kasvoseerumia ja kuorintavoidetta haluaisin ehdottomasti testata! :)

 21. Avatar Emmih sanoo:

  Taitavat valmistaa LV-tuotteet kyllä savossa Heinävedellä, eivät keski-suomessa Petäjävedellä :D Misellivesi ja kuorinta-aine kiinnistaisivat eniten :)

 22. Avatar anette sanoo:

  Kosteusseerumi:)

 23. Avatar A sanoo:

  Kosteusseerumia kokeilisin.

 24. Avatar Karoliina sanoo:

  Tuota yövoidetta haluaisin testata, edellinen kokeilemani ei sopinut herkälle iholleni joten kenties LV tässä kohtaa vetäisi voiton :)

 25. Avatar Veera sanoo:

  Kosteusemulsiota, tulisi niin tarpeeseen näin syksyllä kun iho alkaa kuivua :)

 26. Avatar Meri sanoo:

  Kuorintavoide! Tosin oon miettiny että onko niitä muitakaan arvontoja koskaan suoritettu kun missään ei koskaan voittajaa lue tai postaus poistetaan.. tuo arvonta jutun oon huomannu monesta blogista, joku poistaa tai
  Koskaan ei ilmoiteta voittajaa

 27. Avatar Salla sanoo:

  Perusvoidetta, minun ja lapseni iholle :)

 28. Avatar Kati sanoo:

  LVn kasvoseerumista en ole aiemmin kuullutkaan, kokeiluun siis talven ja kuivan ihon aikana!

 29. Avatar Emilia sanoo:

  Misellivesi kuulostaa kiinnostavalta testattavaksi omalle herkälle ja kuivalle iholleni. Kasvovoide on jo testissä. :) Arpaonnea toivon!

 30. Avatar Kata sanoo:

  Kuorintavoidetta en oo vielä LVltä päässyt kokeilemaan ja se kovasti kiinnostaa! Kisassa mukana! :)

 31. Avatar Anna sanoo:

  Kosteusseerumi kiinnostaa näin talvella, kun iho kuivuu herkästi!

 32. Avatar Jenna sanoo:

  Kasvoseerumi kuulosti kokeilun arvoiselta!

 33. Avatar Lauraa sanoo:

  Haluaisin kokeilla kaikkia noita, mutta varsinkin kuorintavoidetta. Mulla on tosi herkkä iho ja oon hajusteille ja joillekkin muille kosmetiikan ainesosille allerginen ja mun on hankala löytää itselle sopivia kosmetiikka tuotteita. Sen takia olisi huippu voittaa ja kokeilla sopisiko nuo lv:n tuotteet mulle. Perusvoide ja kasvovoide ainakin sopii, niitä olen aina välillä käyttänytkin. :)

 34. Avatar Emmi sanoo:

  Kasvovoide tai kasvoseerumi :) juuri huomasin että kasvovoide on aivan lopussa.

 35. Avatar jiip sanoo:

  Kuorintavoide kiinnostaa todella paljon, koska kaikki aiemmat kokeilemani kuorintavoiteet eivät oo syystä tai toisesta sopineet iholleni.

 36. Avatar JonnaN sanoo:

  Kasvoseerumia haluaisin kokeilla. Uusi kasvovoide onkin juuri etsinnässä

 37. Avatar Franseska sanoo:

  Puhdistusgeeli kuulostaa kiinnostavalta! Kasvoni kuivuvat aika helposti ja olisi hauska kokeilla sitä!

 38. Avatar Anne sanoo:

  Perusvoiteet kiinnostavat ja niitä haluaisin kokeilla. Perusvoiteita käytän päivittäin kuivan ihon takia ja nyt vielä enemmän, kun talvi lähestyy ja ilmankosteus vähenee.

 39. Avatar MR sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa mielenkiintoiselta!

 40. Avatar Kirsi sanoo:

  LV puhdistusgeeli kiinnostaa. Pesen kasvoni puhdistusvaahdolla niin ois kiva kokeilla tätä.

 41. Avatar Inga sanoo:

  Kosteusemulsiota haluaisin kokeilla kylmän ilman kuivattamalle iholle miten se auttaisi:)

 42. Avatar Mari sanoo:

  Puhdistusgeeli kiinnostaa! Lv:n kasvovoide on jo käytössä ja se on on ollut tosi hyvä.

 43. Avatar Nappi sanoo:

  Oon joitain LV:n tuotteita kokeillut ja tekisi mieli kokeilla kaikkia noita jotka tuohon pakettiin kuuluu. Misellivettä en ole ikinä kokeillut niin sitä nyt ainaki pitäisi saada testattavaksi! Toivottavasti arpaonni suosii :)

 44. Avatar Lode sanoo:

  Puhdistusgeeliä voisin kokeilla. Kasvovoide onkin jo käytössä!

 45. Avatar Jk sanoo:

  Misellivettä koska käytän sitä päivittäin, mutta en ole kokeillut LV:n.

 46. Avatar Hannele sanoo:

  Puhdistusgeeliä :)

 47. Avatar emma sanoo:

  Tuota kuorintavoidetta kiinnostaisi kokeilla eniten!

 48. Avatar Jenni sanoo:

  Moi. Eniten kiinnostaisi kasvojen puhdistusgeeli, seerumi, kosteusvoiteet ja kuorintavoide. Mutta myös muut kiinnostaa. Juuri ostin Lv palasaippuaa ja se tuntuu tosi hyvältä. Oon jopa pessyt kasvot sillä paristi ja meikit lähtee todella hyvin ja tulee puhdasta. Kosteusvoidetta kaipaisi

 49. Avatar Heta sanoo:

  Seerumi ja puhdistusgeeli kiinnostaa. Käytössä on tällä hetkellä LV yövoide ja kuorintavoide. Myös päivävoide ollut käytössä mutta loppunut. Olen kyllä tykännyt just sen takia että ovat hajusteettomia ja suomalainen tuote!

 50. Avatar Maiju sanoo:

  Tuo kasvoseerumi kiinnostaa kovasti, aamuisin ennen töihin lähtöä voisi olla hyvinkin toimiva tuote.

 51. Avatar Siiri sanoo:

  Kosteusemulsioo ainakin mieluusti testaisin. :)

 52. Avatar Marjaana sanoo:

  Kasvoseerumi vois olla hyvä mun (etenkin talvella) pintakuivalle iholle.

 53. Avatar Viivi sanoo:

  Kosteusseerumi voisi olla uusi mukava tuttavuus LV:ltä. Kuorintavoide sekä perusvoide ovat tuttuja tuotteita täällä.

 54. Avatar Anniina sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa eniten :) juurikin siksi ettei aamusin ole aikaa odotella kasvovoiteen imeytymistä ennen meikkaamista ja aikausein tulee sitten skipattua kasvojen rasvaus aamuisin.

 55. Avatar Emmä sanoo:

  Kasvoseerumi ehdottomasti! Näin talvella iho janoaa ekstrakosteutusta ennen kasvovoidetta :)

 56. Avatar Taru sanoo:

  Kasvoseerumia haluaisin kokeilla!

 57. Avatar Roosa sanoo:

  Kasvoseerumia tahtoisin kokeilla! :)

 58. Avatar M sanoo:

  Lv-tuotteet on minulle entuudestaan tuttuja ja hyväksi todettuja, näistä kuitenkin uutena kasvoseerumi kiinnostaa!

 59. Avatar Sanna sanoo:

  Puhdistusgeeli ja kuorintavoide :)

 60. Avatar Linda sanoo:

  LV-kosteusseerumi

 61. Avatar Milja sanoo:

  Haluaisin kokeilla tuota misellivettä!

 62. Avatar Roosa sanoo:

  Haluaisin kokeilla puhdistusemulsiota sekä kasvoseerumia!:)

 63. Avatar Vilma sanoo:

  Erityisesti kiinnostaa tuo hehkuttamasi kasvoseerumi! 22 vuotiaana yhtäkkiä on alkanut ihonhoito kiinnostaa ja haluankin entistä enemmän kiinnittää ihonhoitoon huomiota. Ollut pidempi laiska tauko menossa, kun atooppisen ihon vuoksi lapsuus ollut yhtä rasvaamista ja nyt on muutaman vuoden saanut nauttia melko hyvästä ihosta.

 64. Avatar Julia sanoo:

  Tuo kasvoseerumi alkoi kyllä kiinnostaa, pakko varmaan kokeilla :)

 65. Avatar Nimk sanoo:

  Kaikki kiinnostaa, mutta erityisesti kuorintavoide ja kasvoseerumi kuulostaa tähän tarpeeseen sopivalta :)

 66. Avatar Laura sanoo:

  Haluaisin kokeilla LV:n kosteusseerumia, oikeanlaisen kasvorasvan löytäminen on tosi vaikeaa ja tämä vaikuttaa kokeilun arvoiselta vaihtoehdolta! :)

 67. Avatar Inka sanoo:

  Kosteusseerumi ja yövoide. Ja myös muutkin :)

 68. Avatar Lotta sanoo:

  Kosteusseerumi kiinnostaisi, sillä se voisi hyvin sopia kuivalle ja herkälle iholleni! :)

 69. Avatar Nina sanoo:

  Seerumia haluan kokeilla, muutkin tuotteet kiinnostavat. Plussaa kotimaisuudesta ja tuoksuttouudesta. Itselläkin tällä hetkellä perus kasvonhoidossa neljä tuotetta ennen varsinaista ehostusta, joten aika tuoksuvaa settiä jo ennen hajuvettä.

 70. Avatar Oona sanoo:

  Kasvoseerumia olisi ihana kokeilla.

 71. Avatar Sara sanoo:

  Uusi kasvovoide on ollut hakusessa jo pidemmän aikaa eli ehdottomasti seerumi seuraavana kokeiluun!

 72. Avatar Katja sanoo:

  Kosteuemulsio kuulostaa täydelliseltä kylmeneviä päiviä ajatellen!

 73. Avatar Minna sanoo:

  Kosteusemulsiota haluaisin kokeilla.

 74. Avatar Satuj sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti päästä testaamaan LV misellivettä :) Olen testaillut useiden merkkien misellivesiä joten olisi mielenkiintoista päästä testaamaan peittoaako LV:n misellivesi kilpailijansa.

 75. Avatar Laura sanoo:

  Lv:n tuotteet osaksi jo tuttuja, mutta kasvoseerumia ja puhdistusgeeliä haluaisin kokeilla. Olen herkkäihoisena lvn tuotteisiin ollut tyytyväinen ja pystynyt käyttämään reagoimatta.

 76. Avatar Elina sanoo:

  Perusvoiteet ja yövoide kiinnostaa :) käsirasva merkiltä on käytössä

 77. Avatar Katri sanoo:

  Haluaisin kokeilla puhdistusgeeliä. Raskauden alussa iho huononi tosi paljon enkä ole löytänyt vielä tuotetta joka helpottaisi.

 78. Avatar Pajulintu sanoo:

  Ihoni tarvitsisi varmasti kasvoseerumia, ehkä muitakin tuotteita.

 79. Avatar Aada sanoo:

  Kaikkia, mutta ehkä eniten puhdistusgeeliä. :)

 80. Avatar Miia sanoo:

  Kasvoseerumi

 81. Avatar Crista sanoo:

  Ehdottomasti misellivettä, kuullut siitä kehuja!

 82. Avatar Eve sanoo:

  Erityisesti kasvoseerumi ja kuorintavoide kiinnostavat!

 83. Avatar Laura sanoo:

  Kasvoseerumi alkoi kiinnostaa. Tiedossa on myös ulkomaanmatka tässä loppuvuodesta, joten suojakertoimella varustettu kasvovoidekin olisi enemmän kuin paikallaan. Mulla on myös nykyään kainaloiden iho tosi herkkä niin LV:n rasvat voisivat sopia sen hoitoon hyvin kun ovat herkälle iholle tarkoitettuja, täytyykin seuraavalla kauppareissulla tutkailla enemmän tuota valikoimaa. :)

 84. Avatar Noora sanoo:

  Haluaisin kokeilla LVn puhdistusgeeliä ja kasvoseerumia koska olen myös itse aamuisin kiireinen enkä kerkeä odottaa että kasvovoide kuivuu. Jääny sitten kokonaan käyttämättä

 85. Avatar PH sanoo:

  LV puhdistusgeeliä kiinnostaisi kokeilla.

 86. Avatar Sanna sanoo:

  Puhdistusgeeli ja kosteusvoide pitäisi ainakin testata.. :)

 87. Avatar Tarza sanoo:

  Kasvoseerumi ja kuorintavoide tulisivat äiti-ihmiselle tarpeeseen! Niillä pysyisi iho varmasti heleämpänä :)

 88. Avatar Anna sanoo:

  Puhdistusgeeliä :-)

 89. Avatar Eveliina sanoo:

  Tuota kasvoseerumia olisi kiva päästä kokeilemaan :)

 90. Avatar Saara Silvennoinen sanoo:

  Kasvoseerumia haluaisin kokeilla kuivaan naamaani. Myös ihan perusvoide muulle vartalolle!

 91. Avatar Maija Vääriskoski sanoo:

  Tuo kosteusseerumi vaikutti mielenkiintoiselta! :)

 92. Avatar Mira sanoo:

  Kuorintavoide ja kasvoseerumi ! Puhdistusgeeli jo käytössä :)

 93. Avatar Niina sanoo:

  Puhdistusgeeli! Tämän hetkinen on niin surkea, että täytynee ottaa vinkistä vaari ja suunnata ostamaan LV:n versio :)

 94. Avatar R.S. sanoo:

  Kosteuttavaa seerumia ehdottomasti!

 95. Avatar Hanna-Maija sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa :)

 96. Avatar Anna sanoo:

  Kiinnostaisi kokeilla Misellivettä :)

 97. Avatar Taru sanoo:

  Puhdistusgeeli kiinnostaisi eniten. Olen mielestäni hieman herkkäihoinen ainakin kasvoista ja ystäväni ovat suositelleet LV:tä. En ole vielä ehtinyt ostaa tuotteita joten tulisivat käyttöön.

 98. Avatar Annuska sanoo:

  En ole vielä löytänyt hajustamatonta kasvovoidetta, joka ei tuoksuisi epämiellyttävältä/olisi täysin hajuton. Siksi haluaisin testata tuota LV:n kasvovoidetta. Olen huomannut myös tulleeni hieman herkäksi itse käyttämilleni vahvasti tuoksuville tuotteille ja haluaisin ehdottomasti lisät hajusteettomien tuotteiden käyttöä. :)

 99. Avatar Laika sanoo:

  Kasvoseerumi!

 100. Avatar meija sanoo:

  Ehdottomasti puhdistusgeeliä.

 101. Avatar Katja sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta!

 102. Avatar Marika sanoo:

  Oikeestaan nuo kaikki kiinnostaa! Oman lapsen atopian vuoksi joutunut pakostakin miettiä,mitä aineita ja hajusteita perheessä käytetään. LV on tähän mennessä vaikuttanut hyvältä! :)

 103. Avatar Anni sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa kivalta! Monia LV:n tuotteita käytänkin, mutta tuota en ole edes huomannut kaupan hyllyllä.

 104. Avatar Eeva sanoo:

  En ole tähän ikään (34v) mennessä koskaan vielä koittanut yövoidetta, joten se olisi se, mitä haluaisin koittaa.

 105. Avatar Annika sanoo:

  Kasvoseerumia kiinnostais kokeilla!

 106. Avatar Suvi sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa hyvältä!

 107. Avatar Laura sanoo:

  Jos mahdollista olisi kiva kokeilla kaikkia tuotteita, mutta jos yksi pitää valita niin puhdistusgeeli kiinnostaa eniten :)

  LV on minulle tuttu ainoastaan pyykinpesun kautta…lapsena äiti pesi aina meidän perheen vaatteet LV:aineilla. Rakkaita muistoja siis :)

 108. Avatar Tanja sanoo:

  Misellivettä ja puhdistusgeeliä mielelläni testaisin.

 109. Avatar Niina sanoo:

  Kosteusseerumia!

 110. Avatar My ja mini sanoo:

  Kuorintavoidetta olisi kiva kokeilla epäpuhtaalle iholleni

 111. Avatar Marjuska sanoo:

  Kaikkea kokeilisin mielelläni, erityisesti puhdistusgeeliä ja seerumia!

 112. Avatar Zelinda sanoo:

  Misellivettä. Itselle aivan uusi tuote

 113. Avatar S sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa.

 114. Avatar jeline sanoo:

  Tällä hetkellä käytössä jo LV:n puhdistusgeeli ja tykkään todella paljon sekä koostumuksesta, hajuttomuudesta, että lopputuloksesta! En muuten tiennyt että valmistetaan Suomessa, huippu homma sekin :) Eniten kiinnostaisi kokeilla perusvoidetta, kun sellainen nyt on muutenkin hakusessa, mutta myös misellivesi ja kuorinta kiinnostavat, kun en niitä muuten jatkuvasti käytä.

 115. Avatar Saana sanoo:

  Perusvoide tulis varmaan käyttöön. Misellivesi taas on ihan uus juttu mulle, mielenkiinnolla testaisin! :)

 116. Avatar Maiju sanoo:

  Perusvoide extraa haluaisin kokeilla 8kk tytön ja omaan kuiviin kohtiin ihossa.

 117. Avatar JenniiI sanoo:

  Haluaisin kokeilla kasvoseerumia tai puhdistusgeeliä :)

 118. Avatar Anna sanoo:

  Kasvoseerumia olisi kiva testata.

 119. Avatar Justiina sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostais eniten.

 120. Avatar Iina sanoo:

  Kasvoseerumin nopea kosteutus kuulosti vakuuttavalta.

 121. Avatar Mimmi sanoo:

  Ehdottomasti seerumi kiinnostaa! Olen kärsinyt koko kesän iho-ongelmista ja ne pahenevat kylmien ilmojen tullessa. Seerumi voisi tuoda iholleni hellävaraista kosteutta ilman paksuja rasvoja.

 122. Avatar Mari sanoo:

  Ehdottomasti kasvoseerumi kiinnostaa. Shampoo ja hoitoaine onkin jo käytössä :)

 123. Avatar Janina sanoo:

  Kosteusseerumia :)

 124. Avatar Katri Hannele sanoo:

  Toi seerumi alkoi kiinnostamaan tämän postauksen myötä heti! Atoopikkona ja monelle asialle allergisena tuotteiden tuoksuttomuus on myös itselle tärkeää.

 125. Avatar Sara sanoo:

  Kasvoseerumi taitaa päätyä kokeilulistalle sun kehujen ansiosta! Mua ei kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden tuoksut ja säilöntäaineet vaan herkistä, vaan oon tullu niille melko allergiseksi nyt näin parikymppisenä. Pitää siis todella valita tuotteet tarkasti, eikä voi samaan tapaan tehdä kokeiluja kuin ennen, kun lopputulosta voi joutua hoitamaan sitten kuukausikaupalla. Sinänsä harmittaa, sillä mä tykkäisin kokeilla kaikkea uutta ja erilaista, mutta toki terveys ennen kaikkea.

  Onneksi on sentään hyvin testattuja ja ainakin todennäköisesti turvallisia tuotteita, kuten nämä LV:n tuotteet, joista perusvoiteet ja deodorantit esimerkiksi ovat jo tulleet tutuksi. Kasvoseerumia en ole kotikaupungin kaupoissa koskaan nähnyt, pitää vilkaista isommassa kaupungissa ensi kerran käydessä mitä muuta tuoksutonta olisi myös tarjolla, mitä täältä ei saa :) Tuoksuttomissa tuotteissa mua vaan harmillisen usein vaivaa se, että tuote saattaa alkaa haisemaan iholla (tai vaatteissa, lakanoissa) hieman ikävälle sitten lopulta. Eihän se muille asti tuoksu, mutta en jaksaisi vaihtaa esim. tyynyliinaa kolmen päivän välein siksi, että se tuoksuu ikävästi kasvovoiteelle. Oletko huomannut kasvoseerumissa tätä ongelmaa?

 126. Avatar Miia sanoo:

  Kuorintavoide! Haluaisin testata sopiiko tuo tuote minulle, ennakkoluuloja yleensäkin kuorintavoiteita kohtaan on sillä ajattelen että ne ovat liian tehokkaita ja kuivattaisivat ihoa liikaa. Kasvoseerumi kuulostaa hyvälle! Se menee ainakin testiin!

 127. Avatar saanama sanoo:

  Kasvoseerumi! Oon semmosen ostoa miettiny jo pidempään, mutta ei kuitenkaan ole tullut ostettua.

 128. Avatar Enni sanoo:

  Käytän LV-tuotteita jo ennestään, mutta kasvoseerumi on vielä kokeilematta :)

 129. Avatar Tuulia sanoo:

  Puhdistusgeeli

 130. Avatar Elina sanoo:

  Kosteusseerumia ehdottomasti. Nyt kun kelit viilenivät, niin iho meinaa kuivua ihan korpuksi.

 131. Avatar Sofianna sanoo:

  Saanko sanoo että kaikkia! Misellivesi ja kosteusemulsio ehkä ekana :D

 132. Avatar Pipa sanoo:

  Kasvoseerumia.

 133. Avatar Heidi K sanoo:

  Kuorintavoidetta ois kiva päästä kokeilemaan :)

 134. Avatar Ada sanoo:

  Tuota Misellivesi LV- tuotetta kiinnostaisi kokeilla :)

 135. Avatar Maisu sanoo:

  Yövoide olisi kyllä tarpeen. Viimeksi kun yövoidetta kokeilin en ollut tyytyväinen. Siitä kokeilusta on kyllä jos vuosia aikaa ja nyt olisi hyvä tilaisuus tutustua uudelleen.

 136. Avatar Katja sanoo:

  Kasvoseerumi ja puhdistusgeeli kiinnostaisi kokeilla

 137. Avatar Minna sanoo:

  Misellivesi pääsee kokeiluun.

 138. Avatar Laura sanoo:

  Kuorintavoide. :)

 139. Avatar Outi Karita sanoo:

  Kasvojenhoitotuotteet kiinnostaisi, sillä niitä en ole lv:ltä testannut.

 140. Avatar Sanni sanoo:

  Kosteusseerumia :)

 141. Avatar Sara sanoo:

  Kasvoille tarvisin uusia hoitotuotteita ja koska kaapit alkaa olla tyhjiä niin olis kyllä kiva voittaa koko setti.

 142. Avatar milja sanoo:

  Haluaisin löytää hyvän kuorintavoiteen, kun usein mun kasvojen iho on vain ärtynyt niistä, joten tämä LV kuulosti kyllä hyvältä! Kasvoseerumia voisin myös testata :)

 143. Avatar Heidi sanoo:

  Ehdottomasti puhdistusgeeli ja kuorintavoide

 144. Avatar Opri sanoo:

  Hajusteeton dödö!! Haluaisin vähentää kaikkia voiteita, hajuja,meikkejä ym mitä kroppa joutuu päivittäin kestämään. Hajusteettomista tuotteista olisi hyvä aloittaa!

 145. Avatar Matleena sanoo:

  Kasvoseerumi täytyy saada kyllä kokeiluun. Muutenkin laitan iholleni ja erityisesti kasvoilleni vain hajuusteettomia tai miedosti hajustettuja tuotteita. LV sarjasta käytössä ollut joskus vain saippua.

 146. Avatar Krista sanoo:

  Kasvoseerumia haluaisin kokeilla

 147. Avatar Saana sanoo:

  Kuorintaa ja sen jälkeen kosteusseerumia päälle! :)

 148. Avatar Kepa sanoo:

  Kosteusseerumi kiinnostaa. LV:n jalkavoide ja käsisaippua mulla onkin olleet käytössä ja olen tykännyt kovasti! Vielä enemmän pitäisi kyllä vaihtaa kosmetiikkaa tuoksuttomaan ja etenkin pyykinpesuaineita.

 149. Avatar Maria sanoo:

  Moikka! Minulla oli pitkään LV:n puhdistusgeeli ja tykkäsin kovasti. Sain lahjaksi erimerkin ihonhoitosarjan, joka aiheutti ihottumaa ja teki huulet rohtuneimmiksi kuin koskaan aiemmin. Jätin kysisen merkin tuotteet pois käytöstä ja ostin LV:n 24h kasvovoiteen. Pitäisi vain uskoa, etten voi käyttää muita kuin hajusteettomia tuotteita. Tykkään LV:n tuotteista paljon ja ne sopivat minulle. Eniten kiinnostaa seerumi tai kuorintavoide! Hienoa kuulla, että myös sun iho voi paremmin oikeidein tuotteiden ansiosta!

 150. Avatar Laura sanoo:

  Käytän tuota puhdistusgeeliä, päivä- ja yövoidetta sekä perusvoidetta, mutta seerumia ja misellivettä olis kans kiva kokeilla!

 151. Avatar Senni sanoo:

  Haluaisin kokeilla yövoidetta :)

 152. Avatar Jenni sanoo:

  Puhdistusgeeliä ja misellivettä haluaisin kokeilla. Itse en myöskään kestä kaikkia tuoksuja. Jotkut aiheuttavat päänsärkyä ja jopa oksettavan olon.

 153. Avatar Persikka sanoo:

  Puhdistusgeeli tulisi testiin

 154. Avatar Nina sanoo:

  Kuorintavoide minulta puuttuu kokonaan joten sitä olisi erityisesti kiva päästä kokeilemaan :)

 155. Avatar Elina sanoo:

  Puhdistusgeeli, Misellivesi ja kosteusseerumi ovat ehdottomasti sellaisia mitä haluaisin testata! :)

 156. Avatar Eeva sanoo:

  Misellivesi! En ole koskaan kuullutkaan, niin olisi kiva päästä kokeilemaan. Samoten kasvoseerumi :) jos vaikka löytyisi uusia suosikkeja. Muutenkin kiinnostais kokeilla kaikkia kun varsinkin talvisin iho on kuin hapankorppu vaikka kuinka rasvaa eikä sitä itselle sopivaa tuotetta ole vielä löytynyt :)

 157. Avatar Annie sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa hyvältä!

 158. Avatar Mh sanoo:

  Kosteusseerumi vaikuttaa kiinnostavalta :)

 159. Avatar Aino Karjalainen sanoo:

  Päivävoiteen haluaisin, kun nyt käytän sellaista todella voimakastuoksuista.. Jos arpaonni ei osu kohdalle, niin pitää varmaan hakea kaupasta se sitten :)

 160. Avatar Rea sanoo:

  Puhuit niin innostavasti kasvoseerumista ja puhdistusgeelistä, niin tulo kauhea halu kokeilla niitä :)

 161. Avatar Anonyymi sanoo:

  Haluaisin kokeilla puhdistusgeeliä

 162. Avatar Annika sanoo:

  Tahtoisin kokeilla LVn misellivettä sekä puhdistusgeeliä. Seerumi on ihan huippu, sitä olen joskus kokeillut!

 163. Avatar Minna sanoo:

  Puhdistusgeeli ja kasvoseerumi kiinnostaa! Itselläni on kuiva iho ja olen huomannut herkkyyteni tuoksuja kohtaan.. LV:n pyykinpesuaineita olen aiemmin kokeillut, mutta muita tuotteita en. Olisi mukava löytää itselleni ja herkälle iholleni sopivat tuotteet :)

 164. Avatar SiiriMH sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa!

 165. Avatar Satu sanoo:

  Kuorintavoide!:)

 166. Avatar Maisa sanoo:

  tuo seerumi on ollut testauslistalla jo pidemmän aikaa!

 167. Avatar Saija sanoo:

  Itselläni kuivuu iho oikeastaan kaikista tuoksullisista tuotteista, kasvoille voin käyttää todella harvoja tuotteita. LV onkin ollut yksi luottotuotteista ja ehdottomasti kiinnostaisi kokeilla tuota kasvoseerumia sekä perusvoiteita!:)

 168. Avatar Niina sanoo:

  Kasvoseerumi ja misellivesi kiinnostaisi kokeilla!

 169. Avatar SallaM sanoo:

  Misellivesi kuulostaa kiinnostavalta :)

 170. Avatar Jenna sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaisi eniten, helpottaisi kiireisiä aamuja pienten lasten vanhempana.

 171. Avatar Sirkku sanoo:

  Kasvoseerumi kuullosti mielenkiintoiselta, mutta toki kaikki hyvät tuotteet kiinnostaa kovin. Olen todella herkkäihoinen joten tuollaisille tuotteille on käyttöä.

 172. Avatar Sirkku sanoo:

  Kasvoseerumi kuullosti mielenkiintoiselta, mutta toki kaikki hyvät tuotteet kiinnostaa kovin.

 173. Avatar Annika sanoo:

  Perusvoide Ekstra voisi tulla tarpeeseen, kun pakkanen aina kuivattaa ihoa!

 174. Avatar tiia sanoo:

  perusvoidetta

 175. Avatar susannai sanoo:

  Kosteusseerumi aamuihin

 176. Avatar sINi sanoo:

  Puhdistusgeeli ja kasvovoide. Itselläni on vaikeutta löytää sopivia tuotteita kasvoille kun on mm. kylmässä tai puhdistusgeeleistä kuivuva mutta muuten rasvainen ja herkästi reagoiva iho.

 177. Avatar Tinde sanoo:

  Hajusteallergikkona haluaisin ehdottomasti kokeilla kaikkia. Varsinkin näin ilmojen kylmetessä ihoni vaatii enemmän huolenpitoa ja sitä oikeaa tuotetta ei oikein ole vielä löytynyt

 178. Avatar Ida sanoo:

  Tuo kasvoseerumi ehdottomasti! Olen itse hyvin kuiva ihoinen atoopikko, ja lisäksi puhdistus aineet tuntuu aina kuivattavan vaikka olisi kuinka kuivaihoiselle tarkoitettu, ei tuota puhdistusgeeliä haluaisin myös kokeille:)

 179. Avatar Mk sanoo:

  Kasvoseerumia olisi kiva testata. Tai vaikka kaikkia.

 180. Avatar Lotta sanoo:

  Minua kiinnostaa micellivesi ja kasvoseerumi.:)

 181. Avatar M.L. sanoo:

  Tuo kasvoseerumi kuulostaa helppokäyttöiseltä ja hyvältä :)

 182. Avatar Johanna sanoo:

  Kasvoseerumia tahtoisin kokeilla!

 183. Avatar A sanoo:

  Kasvoseerumi pitää ehdottomasti ottaa testiin! Tykkään LV:n tuotteista suomalaisuuden, hajustettomuuden ja tietty edullisen hinnan takia.

 184. Avatar Jenni sanoo:

  Kosteusseerumia haluaisin kokeilla.

 185. Avatar Kipsu sanoo:

  Yövoide kiinnostaa eniten! Kasvoseerumi ja puhdistusgeeli ovatkin molemmat vanhoja tuttavuuksia ja käytössä edelleen!

 186. Avatar Maria sanoo:

  Misellivesi kiinnostaisi kovasti! Olisi kätevä mökillä ja reissussa .

 187. Avatar m sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa ehkä eniten kiireisten aamujen vuoksi!

 188. Avatar J sanoo:

  Kuorintavoide ja kosteusseerumi kiinnostavat (-:

 189. Avatar Annika sanoo:

  Kasvoseerumia voisin kokeilla.

 190. Avatar s sanoo:

  Misellivettä olenkin jo kokeillut ja voin sitä kyllä lämpimästi suositella! Oikeastaan kaikki tuotteet kiinnostavat, mutta erityisesti uudelle luottopuhdistusaineelle löytyisi tilausta. Myös paksu yövoide tulisi tarpeeseen näin säiden viilentyessä. :)

 191. Avatar Sanni sanoo:

  Puhdistugeeliä :)

 192. Avatar Laura sanoo:

  Hyvät ja hajustamattomat dödöt tuntuu olevan kiven alla, joten LV:n deodoranttia haluaisin kokeilla! Se tosin ei tuohon palkintopakettiin näytä kuuluvan :D

 193. Avatar Minnis sanoo:

  Haluisin kokeilla ehdottomasti tuota kuorintavoidetta.!

 194. Avatar Loviisa sanoo:

  En tiedä tuliko mun edellinen kommentti. Jos tuli, saat poistaa tän. Kuorintavoide ja puhdistusgeeli kiinnostavat.

 195. Avatar Johanna sanoo:

  Kokeilisin tuota suosittelemaasi puhdistusainetta. Myös misellivesi olisi kiva testata!

 196. Avatar Linda sanoo:

  Kuorintavoidetta kokeilisin.

 197. Avatar Riikka sanoo:

  Kasvoseerumin ja miselliveden haluaisin testata! Psoriaatikkona ei iholle pysty laittamaan mitä tahansa tuotteita, siksi suosin hajusteettomia.

 198. Avatar Katri sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa sellaiselta että voisi päästä itselläkin päivittäiseen käyttöön :) myös perusvoiteet on talviaikaan kovalla kulutuksella :)

 199. Avatar Jenna sanoo:

  Kosteusseerumia kokeilisin mielelläni.

 200. Avatar juppe sanoo:

  Yövoidetta.

 201. Avatar L sanoo:

  Kuorintavoidetta haluaisin kokeilla.

 202. Avatar Laura sanoo:

  Kosteuseerumia ehdottomasti! :)

 203. Avatar Riikka sanoo:

  Haluaisin kokeilla kasvoseerumia :)

 204. Avatar Marika sanoo:

  Kosteusseerumi ja puhdistusgeeli kiinnostaa eniten.

 205. Avatar Veera sanoo:

  Talveks ois ihana saada kunnon kasvojen hoitotuotteet, misellivettä en oo ikinä käyttäny, joten sitä ois hauska kokeilla!

 206. Avatar Noora sanoo:

  LV:n kosteusseerumia olisi erityisesti mielenkiintoista kokeilla :)

 207. Avatar Paltsu sanoo:

  Tuota kasvoseerumia oonkin jo kokeillut ja se oli hyvä, tuo yövoide voisi olla kiva myös kokeilla!

 208. Avatar Riina sanoo:

  Haluaisin testata kuorintavoidetta. En ole vielä löytänyt sitä itselle parhaiten sopivaa! :)

 209. Avatar Laura sanoo:

  Kuorintavoide kiinnostaa. Atoopikkona myös perusrasvat ovat erittäin kovassa käytössä!

 210. Avatar IraS sanoo:

  Joitain LV:n tuotteita onkin jo mulla käytössä, mutta misellivesi ja kasvoseerumi ovat ihan uusia ja kiinnostavia tuttavuuksia. LV- tuotteet sopivat hyvin pintakuivalle iholleni ja hajusteettomuus on plussaa :)

 211. Avatar Tuula sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaisi.

 212. Avatar Memmu sanoo:

  Kasvojen kuorintaa olisi ihana testata. Muutenkin tulee liian harvoin itseään hemmoteltua. Mukavaa syksyn jatkoa

 213. Avatar Essi sanoo:

  Puhdistusgeeli erityisesti kiinnostaa, toki kaikkia paketin tuotteita testaisin mielelläni. :)

 214. Avatar Linda sanoo:

  Puhdistusgeeliä kokeilisin mieluiten, se kuulosti parhaalta mulle (:

 215. Avatar Maritta sanoo:

  Misellivesi sekä puhdistusgeeli kiinnostavat eniten. Pian on tarve molemmille. Varmaan sopivat seniorinkin iholle
  .

 216. Avatar Ira sanoo:

  Kuorintavoidetta! myös misellivesi kiinnostaa, koska minulle ihan uusi juttu. Ihanaa, että kaikki nuo on hajusteettomia

 217. Avatar Liisa sanoo:

  Kuorintavoidetta haluaisin kokeilla, ku tuntuu, että kaikki testaamani kuivattavat ihoani liikaa.

 218. Avatar Essi sanoo:

  Kuorintavoidetta.

 219. Avatar Jenna sanoo:

  Useita LV:n tuotteita olen jo testannut ja hyväksi todennut, mutta tuo kosteusseerumi on kokeilematta ja ehdottomasti kiinnostaisi ottaa käyttöön.

 220. Avatar J sanoo:

  Kuorintavoide kiinnostaa.

 221. Avatar Minna sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa! :)

 222. Avatar Elina sanoo:

  Puhdistusgeeli kiinnostaa!:)

 223. Avatar Veera sanoo:

  Rakastan LV kasvovoidetta, joka on käytössä mulla joka päivä. Olisi mahtava päästä kokeilee jokaista tuotetta, mutta kasvoseerumi kiinnostais eniten. :-)

 224. Avatar Iina sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaaa eniten !

 225. Avatar Maja sanoo:

  Kosteusseerumi!

 226. Avatar Karkki sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaisi kovasti päästä kokeilemaan. Tosin kaikki tuotteet olisivat kokeilemisen arvoisia näin tuoksuyliherkkänä.

 227. Avatar janina sanoo:

  Tahtoisin kokeilla kasvoseerumia!

 228. Avatar SarkkuJ sanoo:

  Kosteusseerumia! Talvi tulee!!

 229. Avatar Petra sanoo:

  Kuorintavoide ja kosteusseerumi kiinnostaa kovasti :)

 230. Avatar Nikke sanoo:

  Perusvoidetta kuluu talvella!!

 231. Avatar Elina sanoo:

  Kosteusseerumi kiinnostaa eniten!

 232. Avatar T sanoo:

  Kasvoseerumia! Puhdistusgeeli myös itsellä jo käytössä :)

 233. Avatar mymmeli sanoo:

  Tuo kasvoseerumi kuulostaa kivalta! LV:n hiustuotteita onkin tullut testattua jo aikoja sitten, olivat oikein toimivia :)

 234. Avatar mirdie sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa ihanalta. Olisi luksusta kokeilla uusia tuotteita näin atoopikkona. :)

 235. Avatar anni sanoo:

  Kuorintavoidetta kokeilisin :p

 236. Avatar sofia sanoo:

  Erityisesti kasvoseerumia haluaisin kokeilla!

 237. Avatar Terhi J. sanoo:

  Kuorintavoidetta haluaisin kyllä kokeilla.

 238. Avatar Anile sanoo:

  Kaikenkaikkiaan tuoksuttomuus on plussaa ! Kasvoseerumi ja puhdistusgeeli olisivat minulle uusia kokeiltavia, joten arvonnassa mukana :)

 239. Avatar Tuuli sanoo:

  En oo kokeillu minkään merkin misellivettä, joten voisin vaikka sitä haluta kokeilla.

 240. Avatar Riina sanoo:

  Olen Miselinvesien suuri ystävä joten olisi tosi kiva kokeilla myös LV:n versiota. Myös seerumi kuulostaa ihanalta!

 241. Avatar Tanya sanoo:

  LV puhdistusgeeli kuulostaa sellaiselta, mitä seuraavaksi olisi kiva kokeilla! :)

 242. Avatar Miia sanoo:

  Puhdistusgeeli

 243. Avatar Kaisa sanoo:

  Perusvoidetta, talvipakkaset kuivattaa ihoa

 244. Avatar Laura K sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa, suosituksesi perusteella!

 245. Avatar Riina sanoo:

  Puhdistusgeeli ja kasvoseerumi :) Kasvoilla käytettävissä tuotteissa suosin aina ehdottomasti hajusteettomia tuotteita!

 246. Avatar Marika sanoo:

  Seerumi, se onkin seuraavana kokeilulistalla! Tällä hetkellä käytän näistä puhdistusgeeliä, kuorintavoidetta ja kasvovettä, enkä vaihtaisi pois :)

 247. Avatar Linnea sanoo:

  LV on täällä kans hyväksi havaittu kun oma iho on todella herkkä ja lievästi atooppinen sekä dermografinen, niin se ei kestä hajusteita. LV:n rasvat on tuttuja jo suurin osa, mutta puhdistusgeeliä ja kuorintaa haluaisin kokeilla.

 248. Avatar Susanna sanoo:

  LV:n puhdistusgeeli kuulostaa todella hyvältä! Käsirasva ainakin on hyvää.

 249. Avatar Marianna sanoo:

  Haluaisin kokeilla misellivettä! :)

 250. Avatar Tiia sanoo:

  Haluaisin kokeilla perusvoiteita kuivaan ihoon, kun atooppinen iho alkaa taas vaivata eikä monetkaan rasvat auta. Samoin myös kasvovesi oisi kokeilemisen arvoinen, että auttaako epäpuhtauksiin.

 251. Avatar Riina sanoo:

  Seerumi, kasvovoide ja meikinpoistoaine kiinnostavat heti. :)

 252. Avatar Jenna sanoo:

  Olisi ihana juurikin noita perusvoiteita testata.. Näin atooppisen ihottuman vuoksi joutunut vaihtamaan hajusteettomiin tuotteisiin. Nykyään juurikin lv:n tuotteet kuuluvat ihan luottemerkkeihin. :)

 253. Avatar Meri sanoo:

  Kosteusseerumia haluaisin kokeilla! Iho kuivuu kylmillä ilmoilla ja kiristää rasvaamisesta huolimatta.. Nyt varsinkin raskaana ollessa kaikki tuoksut tuntuu tosi voimakkailta ja varsinkin tymäkämmät ja eri hajujen sekamelska saa voimaan pahoin, niin pakko käyttää hajusteettomia tuotteita.

 254. Avatar SannaO sanoo:

  Voisin kokeilla vaikka kaikkia, mut sanotaan että kuorintavoidetta! :)

 255. Avatar SannaO sanoo:

  Voisin kokeilla vaikka kaikkia, mutta sanotaan että kuorintavoidetta! :)

 256. Avatar jutta sanoo:

  Kosteusseerumi. :)

 257. Avatar Anne sanoo:

  Misellivettä ja kasvoseerumia haluaisin kokeilla:) Toisiko ne apua minun kuivalle ja herkälle iholle.

 258. Avatar Tuulispää sanoo:

  Tuota seerumia on kehuttu siinä määrin, että kiinnostaisi kovasti kokeilla sitä.

 259. Avatar Terhi sanoo:

  Misellivettä! Sitä oon kaivannut. Mä oon löytänyt myös avun hajusteettomista herkän ihon tuotteista. Iho voi paljon paremmin. Itsellä käytössä LV:n yövoide, tykkään.

 260. Avatar Riina sanoo:

  Kuorintavoide :)

 261. Avatar neitim sanoo:

  Misellivettä en ole kokeillut itse asiassa miltään merkiltä. :)

 262. Avatar Anne sanoo:

  Kasvoseerumia ja kuorintavoidetta haluaisin ainakin kokeilla :)

 263. Avatar Emma V sanoo:

  Kaikki tuotteet kuulostaa kivalta, mutta misellivesi vaikuttaa mielenkiintoisimmalta kokeilulta :)

 264. Avatar Puupii sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla Kasvoseerumia! Kuulostaa niin hyvältä!

 265. Avatar Anna sanoo:

  Mä haluaisin testata sitä kuorintavoidetta tai päivävoidettä :)

 266. Avatar Anna sanoo:

  Siis kosteusseurumi eikä päivävoide! :)

 267. Avatar Tilda sanoo:

  Kaikkia haluaisin kokeilla, mutta erityisesti tuota kosteusseerumia. :)

 268. Avatar essi sanoo:

  Haluaisin kokeilla kasvoidetta jossa on spf 15 :)

 269. Avatar Lotta sanoo:

  Kosteusvoiteet ja deodorantti on jo käytössä, seerumi kiinnostaisi! :)

 270. Avatar Lydiah sanoo:

  Kosteusseerumia haluaisin näin kylmän sään tullessa testata!

 271. Avatar Mia sanoo:

  Iiiihana arvonta <3 täällä on hakusessa uusi kuorintavoide, joten ehdottomaati se!

 272. Avatar 6tytönäiti sanoo:

  Kasvoseerumia haluaisin kokeilla :)

 273. Avatar Milla sanoo:

  Kosteusseerumia olisi kiva kokeilla :)

 274. Avatar siiri sanoo:

  Perusvoide ekstra :)

 275. Avatar Maria sanoo:

  Kasvoseerumi vaikuttaa mielenkiintoisimmalta! :)

 276. Avatar Ninna sanoo:

  Kasvoseerumi olisi ihana päästä testaamaan, luulen, että voisi olla herkän talvi-ihon pelastaja! ☺️

 277. Avatar Suvi K. sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa minuakin. :)

 278. Avatar Linnea sanoo:

  Kasvoseerumi vaikuttaisi kokeilemisen arvoiselta! :)

 279. Avatar Nekku sanoo:

  Kuorintavoidetta olisi kiva kokeilla!

 280. Avatar Rosanna sanoo:

  Haluaisin kokeilla LV:n kosteusseerumia.

 281. Avatar Ida sanoo:

  Kosteus-seerumia olisi kiva päästä kokeilemaan omaan kuivaan ihooni :)!

 282. Avatar Satu sanoo:

  Eniten kiinnostaa kuorinta ja kasvoseerumi ja ja ja houkuttais kyl testata kaikkia :’D Saisko kaupastakin ton koko setin about 40e? Jäätävä määrä erilaisia tuotteita.

 283. Avatar Mimmi sanoo:

  Puhdistusgeeliä :)

 284. Avatar Soikku sanoo:

  Ehdottomasti tuota kasvoseerumia..

 285. Avatar Jem sanoo:

  Kuorinta voidetta haluaisin päästä kokeilemaan.

 286. Avatar Tanja sanoo:

  Misellivesi kiinostaa.

 287. Avatar Tiina sanoo:

  Kosteusseerumi :)

 288. Avatar JV sanoo:

  Kasvoveden kokeileminen kiinnostaisi kovasti!

 289. Avatar Matu sanoo:

  Tuo LV puhdistusgeeli kiinnostaa. Puhdistusaineissa minulla on yleensä ongelmana että ne kuivattaa ihoa. Aina valmis kokeilemaan uutta!

 290. Avatar Jii sanoo:

  Kosteusseerumi kiinnostais erityisesti! :)

 291. Avatar Veera sanoo:

  Talven saapuessa voiteita taas tarvitaan runsaasti, joten yö-ja päivävoiteet tulevat kylä tarpeeseen.

 292. Avatar Anniina sanoo:

  Kasvoseerumi ja puhdistusgeeli kiinnostavat eniten :)

 293. Avatar Ella sanoo:

  Kaikkia olisi kiva kokeilla mutta puhdistusgeeli kiinnostaa eniten :)

 294. Avatar Henna sanoo:

  Misellivesi! Koska mulla ei ole hajuakaan mitä se on

 295. Avatar Maarit L sanoo:

  Kasvovoide ja kosteusvoide ovat tarpeellisia. Olisi kiva päästä kokeilemaan LV:n versioita näistä.

 296. Avatar Minna sanoo:

  Näitä sun lemppareita, puhdistusgeeliä ja kasvoseerumia olis kiva kokeilla :)

 297. Avatar Mariiia sanoo:

  Tuo LV:n seerumi kuulostaa mielenkiintoiselta ja sitä olisi kiva päästä kokeilemaan.

 298. Avatar Päivi sanoo:

  Misellivettä. Yritän löytää sellaisen, missä olisi hinta-laatusuhde kohdallaan.

 299. Avatar Eeelina sanoo:

  Mulla onkin jo joitakin LV:n tuotteita päivittäisessä käytössä kuten kosteusvoiteita ja pyykinpesuaineita. Misellivettä olisi kiinnostava testata koska se tuote on mulle ihan yleisesti uusi, en ole minkään merkin misellivettä koskaan käyttänyt. Atoopikkona täytyy aina valita hajusteettomat tuotteet kun vain suinkin mahdollista.

 300. Avatar Miilu sanoo:

  Kaikki voiteet talven tullen kiinnostavat.
  Kuitenkin hehkutuksesi jälkeen seerumia on pakko kokeilla!

 301. Avatar Iina sanoo:

  Kasvoseerumia olisi kiva kokeilla :)

 302. Avatar Sinna sanoo:

  Misellivettä haluaisin kokeilla.

 303. Avatar LaurA sanoo:

  Oi, näitä täytyy testata! Seerumi kiinnostaa tällä hetkellä eniten.

 304. Avatar Rosa sanoo:

  Misellivesi pääsee ehdottomasti kokeiluun! :) Käytän joka aamu kasvovettä, joten se on yksi tärkeimmistä tuotteistani.

 305. Avatar satuli sanoo:

  Seerumi kiinnostelee eniten!! Talvisin huomaa kuinka iho ihan hilseilee kuivuudesta, joten kaikki syväkosteuttavat (ja herkälle iholle sopivat) tuotteet on tervetulleita :)

 306. Avatar Nia sanoo:

  Misellivettä en ole koskaan kokeillut, joten se olisi ihan kiva.

 307. Avatar KatjaL sanoo:

  Kuorintavoide tulisi tarpeeseen. :)

 308. Avatar Essi sanoo:

  Kasvoseerumi menee ehdottomasti ostoslistalle, jos ei arpaonni osu tänne. Myös toi kasvojen puhdistusaine olis tai hyvä kun ite pesen yleensä vaan vedellä niin vois vähän siihen alkaa panostaa

 309. Avatar Rose sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa aivan huipputuotteelta! Juuri tuo nopea imeytyminen olisi kiireisille aamulle erittäin tärkeää.

 310. Avatar Anni-Kaisa sanoo:

  Kasvoseerumin innokas kokeilija täälläkin! Oon miettiny viime aikoina paljon just omia ihonhoitotuotteita ja että onko ne mulle sopivia. Oon iät ajat käyttäny kasvoille Nivean sitä perus soft-voidetta, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla muutakin. Ja samoin oon ihan suomalaisten tuotteiden fani, joten jos voisikin satsata kotimaisiin ihonhoitotuotteisiin.

 311. Avatar Laura T. sanoo:

  Kosteusseerumia haluaisin kokeilla! :)

 312. Avatar Yotimix sanoo:

  Puhdistugeeli, olen jo pitkään etsinyt itselleni sopivaa.. olisikohan tuo..

 313. Avatar Jenni M sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa!

 314. Avatar Alina sanoo:

  Kasvo- ja vartalovoiteet sekä deodorantti ovatkin vanhoja tuttuja, mutta kasvovettä en muistaakseni ole aikaisemmin LV:ltä nähnyt! Se voisi lähteäkin hyvin testaukseen jahka uuden tarve tulee. Muutenkin yllättävän paljon erilaisia tuotteita LV:ltä on kun sivuja selailin! Positiivinen yllätys :)

 315. Avatar Nappi sanoo:

  LV misellivesi kiinnostaa mua!

 316. Avatar amppa sanoo:

  Noista tuotteista haluaisin kokeilla tuota puhdistusgeeliä. Muutkin kyllä kiinnostaa!

 317. Avatar Elina sanoo:

  Kasvoseerumi on munkin suosikki, jälkeen yksi tuubi hyllyssä! Haluaisin kokeilla mm. kuorintavoidetta.

 318. Avatar Satu sanoo:

  Kuorintavoidetta :)

 319. Avatar Jasmin sanoo:

  Kasvoseerumia ja puhdistusgeeliä :)

 320. Puhdistusgeeli ja kasvoseerumi kiinnostavat kovasti :)

 321. Avatar AuLis sanoo:

  Puhdistusgeeli ja seerumi menee testaukseen vaikka arpaonni ei kohdalle osuisikaan!

 322. Avatar Symptom sanoo:

  Seerumi.

 323. Avatar Jonna sanoo:

  Kasvoseerumia ois tosi kiva kokeilla :)

 324. Avatar Vilma sanoo:

  Kuorintavoidetta haluaisin kokeilla!

 325. Avatar Terhi sanoo:

  Puhdistusgeeli

 326. Avatar Liisukka sanoo:

  Misellivesi ja kasvoseerumi kiinnostavat

 327. Avatar Ainomieli sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa! LV:tä tulee pääasiassa käytettyä, psoriaatikollekin sopii loistavasti :)

 328. Avatar LauraK sanoo:

  Ensimmäisenä kokeilisin puhdistusgeeliä, sillä monet kasvojenpuhdistusaineet kuivattaa naamaani. Olisi kiva testata miten käy LVn puhdistusgeelin kanssa, kun mainitsit ettei ainakaan sinun kohdallasi kuivata.

 329. Avatar LL sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaisi kun näin opiskelijana tulee ostettua vain välttämättömät ihonhoitotuotteet :)

 330. Avatar lennu sanoo:

  Kosteusseerumi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta, olen niin hätäinen. Tykkään että ihonhoitotuotteet on hajusteettomia (itsekin kärsin migreenistä), näissä on hyvä hinta-laatu suhde ja haluan suosia suomalaista.

 331. Avatar Niina sanoo:

  No nyt on kyllä loistava ajankohta tällaiselle arvonnalle. Oma ihoni alkaa heti kuivua ihan hiekkapaperiksi, kun ilmat viilenevät.
  Erityisesti kiinnostaisi kokeilla tuota kasvoseerumia! LV:n hajusteettomat dödöt ja shampoot ovat jo tuttuja ja hyväksi todettuja :)

 332. Avatar Taru sanoo:

  Kaikkia, etenkin kasvoseerumi kiinnostaisi!

 333. Avatar Lotta Hasani sanoo:

  Kasvoseerumia haluaisin kokeilla..:)

 334. Avatar Sinttu sanoo:

  Misellinvettä!

 335. Avatar Tiia sanoo:

  Yövoidetta ja kuorintavoidetta olisi kiva päästä testaamaan :) muutkin tuotteet kiinnostavat!

 336. Avatar avaruuskenguru sanoo:

  LV:n kasvoseerumista olen kuullut paljon hyvää – sitä olisi huippua testata. Paljon voimia koko teidän perheelle. <3

 337. Avatar Jenna sanoo:

  Misellivesi kiinnostaa, uusi tuote minulle!

 338. Avatar tt3 sanoo:

  Kuorintavoidetta ja misellivettä. :)

 339. Avatar Anni sanoo:

  Kosteusemulsiota ja puhdistusgeeli! Hyvät tuotteet ovat muutenkin hakusessa.

 340. Avatar Sanna sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa eniten, kuulostaa hurjan kätevältä!

 341. Avatar Riikka sanoo:

  Kasvoseerumi! Just ostin tuon puhdistusgeelin joka vaikutti kyllä tosi hyvältä joten seuraava hankinta voisi ollakin tuo seerumi. Talvella iho kuivuu ihan liikaa niin voisi aloittaa jo nyt tehokosteuttamisen :)

 342. Avatar Jasmiina Hoo sanoo:

  Tuo kasvoseerumi kiinnostaa ainakin :)

 343. Avatar Ina sanoo:

  Tuo seerumi on mulla käytössä ja tykkään siitä kovasti! Haluaisin kokeilla kuorintavoidetta :)

 344. Avatar Tuulia sanoo:

  Misellivettä en ole vielä koskaan kokeillut, joten se pitäisi päästä testaamaan.

 345. Avatar Karoliina sanoo:

  Voihan valinnan vaikeus… Kasvoseerumi, kuorinta ja yövoide huokuttelisivat kaikki minua! :) ✨

 346. Avatar Noora sanoo:

  Olen lähiaikoina ihastunut seerumeihin, joten kasvoseerumi kiinnostaa!

 347. Avatar C sanoo:

  Puhdistusgeeli. Jotenkin olen tuon valkoisen pakkauksen antanut hämätä itseäni ja luullut että LVn puhdistusaine on enemmän sellaista maitomaista.

 348. Mä en osaa päättää mikä kiinnostaisi eniten. Haluan testata noita kaikkia!!:)

 349. Avatar Viola sanoo:

  Puhdistusgeeliä haluaisin kokeilla.:)

 350. Avatar Veera sanoo:

  Voisin kokeilla vaikka kaikkia, huippua että suomessa valmistettu. Kasvoseerumi kiinnostaa.

 351. Avatar Salli sanoo:

  Toi kosteus seerumi kiinnostaisi kokeilla. Joo hajustamattomat tuotteet on kyllä pääasiassa minulla käytössä.

 352. Avatar Heidi Hirvonen sanoo:

  Kosteusseerumi..:) olisi mielenkiintoista nähdä pelastaisko rutikuivan ihoni:)

 353. Avatar Maija H sanoo:

  Kaikkia, mutta erityisesti puhdistusgeeliä ja perusvoidetta! :)

 354. Avatar Saija sanoo:

  Puhdistugeeliä ja yövoidetta. Kosteusvoidetta on tullut käytettyä jo pitkään, kun nämä LV tuotteet on siitä hyviä, kun ei aiheuta allergiaa.

 355. Avatar niina sanoo:

  Kasvovoidetta ja puhdistusgeeliä olen jo testannut, ehkä seuraavaksi perusvoidetta?

 356. Avatar Elina sanoo:

  Tuo kasvoseerumi kuulostaa näistä tuotteista mielenkiintoisimmalta. Juuri tämän tapaisten tuotteiden ei mielestäni tarvitsekaan olla hajustettuja. Olen itsekin koittanut kiinnittää huomiota turhiin kemikaaleihin ja vähentää niitä.

 357. Avatar Jonnaks sanoo:

  Seerumi

 358. Avatar sari sanoo:

  itse olen pikku hiljaa siirtymässä täysin tuoksuttomiin tuotteisiin, tuttavapiirissä on niin paljon allergisia ja olen huomannut että mun ns. herkkä iho ei ehkä olekaan herkkä vain ärtyy tuoksuista yms. ylimääräsestä, monet lv;n tuotteet ovat jo tulleet tutuiksi.

 359. Avatar Minna sanoo:

  Yövoide

 360. Avatar Blonette sanoo:

  Haluaisin kokeilla kosteusseerumia :)

 361. Avatar Tiina sanoo:

  Kosteusseerumi ehdottomasti. Talvi tuo atoopikolle taas omat haasteet vastaan :)

 362. Avatar Jonna sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa mielenkiintoiselta :)

 363. Avatar Katriitri sanoo:

  Hajusteallergikkona kaikki tuotteet kiinnostavat, mutta erityisesti tuo kasvovoide!

 364. Avatar Anri sanoo:

  Kosteusseerumi.

 365. Avatar Milla sanoo:

  Haluaisin kokeilla perusvoide extraa ja koesteusseerumia:)

 366. Avatar Hetukka sanoo:

  LV kosteusseerumia haluaisin kokeilla. Olen miettinyt pitkään mistä löytäisin minun iholle sopivan seerumin. Kokeilin yhtä pitkän aikaa sitten, mutta siitä tuli punoitusta, joten siihen loppui meidän yhteinen taival. LV puhdistusgeeli kuulostaa myös houkuttavalta ja se taitaakin päätyä ostoslistalleni, koska nykyinen putsari alkaa loppua.

 367. Avatar Sonja sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa eniten :)

 368. Avatar Leena sanoo:

  Seerumista olen kuullut kehuja muualtakin, joten sitä kiinnostaisi kokeilla. :)

 369. Avatar Heidi sanoo:

  Monet LV tuotteet käytössä jo nyt koko perheellä. Kasvoseerumi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.

 370. Avatar Heidi sanoo:

  LV:n tuotteet ovat tuttuja jonkin verran, mutta näistä kasvoseerumi olisi sellainen mikä kiinnostaisi eniten ja jota haluaisin kokeilla. :)

 371. Avatar Petra sanoo:

  Kasvoseerumi ja puhdistusgeeli. Siirtymässä pikkuhiljaa hajusteettomampaan suuntaan ja hyviä vaihtoehtoja kaivataan entisten tuotteiden tilalle.

 372. Avatar Riikka sanoo:

  Sinun kehut luettuani kiinnostaa tietenkin tuo kasvoseerumi☺

 373. Avatar Maria sanoo:

  Haluaisin kokeilla kasvoseerumia :)

 374. Avatar Lura sanoo:

  Kasvoseerumin kokeileminen kiinnostelisi, varsinkin nyt kun iho on selvästi alkanut kuivumaan talvea kohti mentäessä. LV:n puhdistusgeeli ja yövoide ovat jo hyviksi havaittuja päivittäisessä käytössä :)

 375. Avatar Jenna sanoo:

  Puhdistusgeeliä ja kasvoseerumia:) itse myös vähentänyt kemikaalikuormaa ja näitäkin olisi kiva testata:) Suosin myös ehdottomasti suomalaista!

 376. Avatar Kaisa sanoo:

  Haluaisin kokeilla puhdistusgeeliä ja kasvoseerumia. ☺️

 377. Avatar Heidi sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa kyllä tosi hyvältä joten sitä ois kyllä pakko päästä testaamaan :)

 378. Avatar Essi sanoo:

  Kasvoseerumia

 379. Avatar Johanna sanoo:

  kuorintavoidetta olisi kiva kokeilla, kaikki muutkin tulisivat kyllä käyttöön!

 380. Avatar BIKKE sanoo:

  Misellivesi

 381. Avatar Jenni sanoo:

  Hei. Minua kiinnostaa kuorintavoide sekä misellivesi.

 382. Avatar Sannamarianna sanoo:

  Misellivettä!

 383. Avatar Liisa sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa.

Kommentoi