Tuoksuttomat lempparit kasvoille

22.10.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä LV:n kanssa.

Tuoksuttomat tuotteet arkipäivässä

Toukokuussa kirjoitin teille siitä, kuinka mut haastettiin kiinnittämään huomiota siihen, kuinka montaa tuoksullista tuotetta lisään iholleni päivän aikana. Silloin tuo luku oli kymmenen, arvatkaa mikä se on tänään? Kuusi. Olen pudottanut melkein puolella entisestään tuoksullisten tuotteiden määrää, ja siihen on vaikuttanut eniten hajusteettomiin tuotteisiin vaihtamisesta saadut positiiviset kokemukset. Vielä toukokuussa mun arkipäivisin käyttämiä hajustettuja tuotteita olivat suihkusaippua, käsisaippua, deodorantti, shampoo, hoitoaine, lämpösuoja, kuivashampoo, hiuslakka, meikkivoide ja kasvovoide, joiden lisäksi käytin hajusteetonta kosmetiikkaa kasvojen puhdistukseen ja vartalon kosteutukseen. Ja suihkussa pesin ja pesen hiukset ainoastaan joka toinen päivä, eli hiusjutuille ei ole käyttöä ihan joka päivä. 

Kokeilun jälkeen näistä arkipäivinä käyttämistäni hajustetuista tuotteista täysin hajusteettomiksi vaihtuivat suihkusaippua, deodorantti ja kasvovoide, tai itse asiassa kasvovoiteen tilalle tuli LV kasvoseerumi, joka imeytyy nopeasti ja tuntuu ihanalta. Testaamani LV:n tuoksuttomat tuotteet olivat niin huippuja, että jäivät siis päivittäiseen käyttöön myös testin jälkeen. Näiden lisäksi käytän edelleen myös LV Puhdistusgeeliä kasvojeni puhdistukseen aamuin illoin, sekä LV Kuorintavoidetta pari kertaa viikossa kasvojen kuorintaan, ja LV Perusvoidetta ja kosteusemulsiota vartalon ja käsien kosteutukseen.

Hoitoaine aiheutti migreeniä

Kesän alussa ostin uuden hopeahoitoaineen tavoitellessani kirkkaampaa kuontaloa, ja hyvin nopeasti kävi selväksi, että hoitoaine ei tuoksultaan mitenkään sopinut mulle. Joka kerta sitä käyttäessäni sain migreenin, poikkeuksetta. Kesti hetki ennen kuin tajusin tämän yhteyden, sillä käytin hoitoainetta vaan kerran-kaksi viikossa, ja kuitenkin myös imetys vaikuttaa migreeneihin. Kun lopetin hoitoaineen käytön, ei migreenejä ole ollut sen jälkeen ollenkaan pitkään aikaan. Yhteys oli ihan selkeä. En melkein voinut uskoa ennen tätä kokemusta, että ihan oikeasti tuoksusta voi tulla migreeni, mutta nähtävästi vaan voi. 

Migreenin lisäksi mulle on tullut joistakin hajustetuista tuotteista esimerkiksi punaisia läikkiä kasvoihin, silmien vuotamista ja yleistä punoitusta tai kuumotusta iholle. Kun käytän kasvoilla pääosin hajusteetonta kosmetiikkaa nykyään, ei näitä oireita tule. Vartalolle uskallan ennemmin testata tuoksuja, kun vartalon iho ei ole niin herkkä kuin kasvojen. En koskaan pitänyt itseäni mitenkään herkkäihoisena, tai varsinkaan tuoksuyliherkkänä, mutta ihan selkeästi olen joillekin tuoksuille tai tuoksuville ainesosille herkistynyt.

Rakastan ihania tuoksuja

Mä rakastan kuitenkin edelleen ihanan tuoksuisia tuotteita, mutta näiden kokemusten jälkeen nuuhkin etukäteen entistäkin tarkemmin, onko tuoksu sellainen jota mun nenä ja iho (tai pää) kestää. Kuten kesälläkin kirjoitin, mua eivät muiden tuoksut häiritse. Mutta omalla iholla tai hiuksissa en vaan kestä kaikkia mahdollisia tuoksuja. Mulle pahin ei ole niinkään edes tuoksujen määrä, vaan voimakkuus. Toisia tuoksuja kestän, toisia en.

Mun iho on voinut tosi hyvin koko tämän ajan, ja aion jatkaa ihan samalla linjalla kuin tähänkin asti. Jos tulee joku uusi kiinnostava tuote, joka on hajustettu, voin sitä hyvin kokeilla. Mutta jos tuoksu ei sovi mulle, niin en tietenkään sitten käytä sitä. Ja musta on edelleen hyvä tiedostaa kemikaalien määrä, ja vähentää sitä itselle sopivista kohdista. Tuoksujen vähentäminen on yksi helppo ja toimiva keino siihen.

Mun ehdottomat lempparituotteet LV:n sarjasta on kyllä tuo Puhdistusgeeli, jota mulla on jo pian kolmas purkki menossa, sekä LV Kasvoseerumi. Puhdistusgeelillä lähtee hyvin kaikki meikki pois kasvoilta, ja sen jälkeen on ihanan puhdas ja raikas tunne, eikä se kuitenkaan kuivata ihoa, mikä on tärkeä ominaisuus näin talvella. Kasvoseerumi taas on siitä kiva, että se imeytyy tosi nopeasti. Mä en ainakaan kerkeä ikinä odotella aamuisin, että kasvovoide kuivuisi ja sen päälle voisi laittaa meikkiä. Siksi kasvoseerumi on mulle hyvä, kun se imeytyy minuutissa ja sitten voi jo meikata.

Plussaa muuten LV:lle siitä, että kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, Heinävedellä. Suomalaista työtä tuen aina mielelläni!

LUKIJAKILPAILU: Osallistu kilpailuun ja voit voittaa tuotepaketin (arvo n. 40 euroa), joka sisältää seuraavat tuotteet: LV Puhdistusgeeli, LV Misellivesi, LV Kuorintavoide, LV Kosteusseerumi, LV Kasvovoide SPF 15, LV Yövoide, LV Perusvoide, LV Perusvoide Extra ja LV Kosteusemulsio 250 ml. Mitä LV:n tuotetta sinä haluaisit kokeilla? Vastaa tämän postauksen kommenttiboksiin, ja olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa on 29.10.2017 klo 23.59 asti. Kilpailun tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ. Onnea arvontaan!

Mukavaa päivää kaikille!


383 Responses to “Tuoksuttomat lempparit kasvoille”

 1. Annak sanoo:

  Tuo kasvoseerumi kiinnostaa hyvin paljon, jos ei arpaonni osu kohdalle, niin täytyy metsästää kaupasta testiin :)

 2. aakoo sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaisi eniten näin kiireisenä aamumeikkaajana!

 3. Jessica sanoo:

  Kosteusseerumia olisi kiva kokeilla :)

 4. Appa sanoo:

  Misellivettä, minulle uusi tuote.

 5. Iida sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla kaikkia tuotteita. LV on tuttu merkki, mutta olen kokeillut vain tuotteita, jotka eivät ole tässä paketissa mukana (hiustenhoitoaine ja suihkugeeli)… Kaikki tulisivat ahkeraan käyttöön, mutta ehkä tuo seerumi kiinnostaa eniten, eli miten soveltuisi omalle iholleni!

 6. Maitoviiksi sanoo:

  Itse haluaisin kokeilla yövoidetta.

 7. Pee sanoo:

  Puhdistusgeeli, nämä kaikki on kyllä hyviä.

 8. Sanna sanoo:

  Minua kiinnostaisi kokeilla misellivettä ja kuorintavoidetta. Kahden raskauden jälkeen minusta on tullut herkempi kaikille hajusteille ja ”myrkyille”, etten voi käyttää mitä tahansa tuotteita. Myös meikit täytyy valita tarkkaan.

 9. Emma sanoo:

  Tuota misellivettä! Haluaisin testata miten se pärjää mun luotto misellivedelle, sillä haluaisin itsekin vaihtaa hajusteettomiin tuotteisiin :)

 10. Kia sanoo:

  Pari LV:n tuotetta on käytössä, uutena ihan perus shampoo jos atopiasta kärsivä päänahkani siitä vähän leppyisi :) Kasvoseerumi kiinnostaa myös paljon!

 11. Airiina sanoo:

  Kasvoseerumi, minun iho on herkkä LV sopii hyvin.

 12. Pinja sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa mielenkiintoiselta, varsinkin kun en itsekään malttaisi aina odottaa kasvovoiteen imeytymistä :)

 13. Katri sanoo:

  Mie en kyllä osais olla ilman tuoksuvaa suihkusaippuaa! Se on just parasta!

 14. Sensei sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaisi eniten ja myös muutkin tuotteet :)

 15. Ilona sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa!
  Mielenkiintoinen postaus, taidanpa itsekin ottaa enemmän LV:n tuotteita kokeiluun. Järjetön plussa pelkästään tuo että valmistetaan täällä Keski-Suomessa, melkeinpä aivan naapurissa :)!

 16. Hanna sanoo:

  Tuo yövoide ja kasvoseerumi vaikuttavat hyviltä. Näin talvella ihoni kärsii kuivuidesta, joten kunnon kosteutus on tärkeää.

 17. Ida sanoo:

  Misellivettä ja kasvoseerumia ois kiva testata! :)

 18. Jonna sanoo:

  Kasvoseerumi vaikuttaa hyvältä ja kokeilemisen arvoiselta. :)

 19. Noora sanoo:

  Ehdottomasti mukana, tämä olisi kyllä todellakin tarpeen!

 20. Roosa sanoo:

  Kasvoseerumia ja kuorintavoidetta haluaisin ehdottomasti testata! :)

 21. Emmih sanoo:

  Taitavat valmistaa LV-tuotteet kyllä savossa Heinävedellä, eivät keski-suomessa Petäjävedellä :D Misellivesi ja kuorinta-aine kiinnistaisivat eniten :)

 22. anette sanoo:

  Kosteusseerumi:)

 23. A sanoo:

  Kosteusseerumia kokeilisin.

 24. Karoliina sanoo:

  Tuota yövoidetta haluaisin testata, edellinen kokeilemani ei sopinut herkälle iholleni joten kenties LV tässä kohtaa vetäisi voiton :)

 25. Veera sanoo:

  Kosteusemulsiota, tulisi niin tarpeeseen näin syksyllä kun iho alkaa kuivua :)

 26. Meri sanoo:

  Kuorintavoide! Tosin oon miettiny että onko niitä muitakaan arvontoja koskaan suoritettu kun missään ei koskaan voittajaa lue tai postaus poistetaan.. tuo arvonta jutun oon huomannu monesta blogista, joku poistaa tai
  Koskaan ei ilmoiteta voittajaa

 27. Salla sanoo:

  Perusvoidetta, minun ja lapseni iholle :)

 28. Kati sanoo:

  LVn kasvoseerumista en ole aiemmin kuullutkaan, kokeiluun siis talven ja kuivan ihon aikana!

 29. Emilia sanoo:

  Misellivesi kuulostaa kiinnostavalta testattavaksi omalle herkälle ja kuivalle iholleni. Kasvovoide on jo testissä. :) Arpaonnea toivon!

 30. Kata sanoo:

  Kuorintavoidetta en oo vielä LVltä päässyt kokeilemaan ja se kovasti kiinnostaa! Kisassa mukana! :)

 31. Anna sanoo:

  Kosteusseerumi kiinnostaa näin talvella, kun iho kuivuu herkästi!

 32. Jenna sanoo:

  Kasvoseerumi kuulosti kokeilun arvoiselta!

 33. Lauraa sanoo:

  Haluaisin kokeilla kaikkia noita, mutta varsinkin kuorintavoidetta. Mulla on tosi herkkä iho ja oon hajusteille ja joillekkin muille kosmetiikan ainesosille allerginen ja mun on hankala löytää itselle sopivia kosmetiikka tuotteita. Sen takia olisi huippu voittaa ja kokeilla sopisiko nuo lv:n tuotteet mulle. Perusvoide ja kasvovoide ainakin sopii, niitä olen aina välillä käyttänytkin. :)

 34. Emmi sanoo:

  Kasvovoide tai kasvoseerumi :) juuri huomasin että kasvovoide on aivan lopussa.

 35. jiip sanoo:

  Kuorintavoide kiinnostaa todella paljon, koska kaikki aiemmat kokeilemani kuorintavoiteet eivät oo syystä tai toisesta sopineet iholleni.

 36. JonnaN sanoo:

  Kasvoseerumia haluaisin kokeilla. Uusi kasvovoide onkin juuri etsinnässä

 37. Franseska sanoo:

  Puhdistusgeeli kuulostaa kiinnostavalta! Kasvoni kuivuvat aika helposti ja olisi hauska kokeilla sitä!

 38. Anne sanoo:

  Perusvoiteet kiinnostavat ja niitä haluaisin kokeilla. Perusvoiteita käytän päivittäin kuivan ihon takia ja nyt vielä enemmän, kun talvi lähestyy ja ilmankosteus vähenee.

 39. MR sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa mielenkiintoiselta!

 40. Kirsi sanoo:

  LV puhdistusgeeli kiinnostaa. Pesen kasvoni puhdistusvaahdolla niin ois kiva kokeilla tätä.

 41. Inga sanoo:

  Kosteusemulsiota haluaisin kokeilla kylmän ilman kuivattamalle iholle miten se auttaisi:)

 42. Mari sanoo:

  Puhdistusgeeli kiinnostaa! Lv:n kasvovoide on jo käytössä ja se on on ollut tosi hyvä.

 43. Nappi sanoo:

  Oon joitain LV:n tuotteita kokeillut ja tekisi mieli kokeilla kaikkia noita jotka tuohon pakettiin kuuluu. Misellivettä en ole ikinä kokeillut niin sitä nyt ainaki pitäisi saada testattavaksi! Toivottavasti arpaonni suosii :)

 44. Lode sanoo:

  Puhdistusgeeliä voisin kokeilla. Kasvovoide onkin jo käytössä!

 45. Jk sanoo:

  Misellivettä koska käytän sitä päivittäin, mutta en ole kokeillut LV:n.

 46. Hannele sanoo:

  Puhdistusgeeliä :)

 47. emma sanoo:

  Tuota kuorintavoidetta kiinnostaisi kokeilla eniten!

 48. Jenni sanoo:

  Moi. Eniten kiinnostaisi kasvojen puhdistusgeeli, seerumi, kosteusvoiteet ja kuorintavoide. Mutta myös muut kiinnostaa. Juuri ostin Lv palasaippuaa ja se tuntuu tosi hyvältä. Oon jopa pessyt kasvot sillä paristi ja meikit lähtee todella hyvin ja tulee puhdasta. Kosteusvoidetta kaipaisi

 49. Heta sanoo:

  Seerumi ja puhdistusgeeli kiinnostaa. Käytössä on tällä hetkellä LV yövoide ja kuorintavoide. Myös päivävoide ollut käytössä mutta loppunut. Olen kyllä tykännyt just sen takia että ovat hajusteettomia ja suomalainen tuote!

 50. Maiju sanoo:

  Tuo kasvoseerumi kiinnostaa kovasti, aamuisin ennen töihin lähtöä voisi olla hyvinkin toimiva tuote.

 51. Siiri sanoo:

  Kosteusemulsioo ainakin mieluusti testaisin. :)

 52. Marjaana sanoo:

  Kasvoseerumi vois olla hyvä mun (etenkin talvella) pintakuivalle iholle.

 53. Viivi sanoo:

  Kosteusseerumi voisi olla uusi mukava tuttavuus LV:ltä. Kuorintavoide sekä perusvoide ovat tuttuja tuotteita täällä.

 54. Anniina sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa eniten :) juurikin siksi ettei aamusin ole aikaa odotella kasvovoiteen imeytymistä ennen meikkaamista ja aikausein tulee sitten skipattua kasvojen rasvaus aamuisin.

 55. Emmä sanoo:

  Kasvoseerumi ehdottomasti! Näin talvella iho janoaa ekstrakosteutusta ennen kasvovoidetta :)

 56. Taru sanoo:

  Kasvoseerumia haluaisin kokeilla!

 57. Roosa sanoo:

  Kasvoseerumia tahtoisin kokeilla! :)

 58. M sanoo:

  Lv-tuotteet on minulle entuudestaan tuttuja ja hyväksi todettuja, näistä kuitenkin uutena kasvoseerumi kiinnostaa!

 59. Sanna sanoo:

  Puhdistusgeeli ja kuorintavoide :)

 60. Linda sanoo:

  LV-kosteusseerumi

 61. Milja sanoo:

  Haluaisin kokeilla tuota misellivettä!

 62. Roosa sanoo:

  Haluaisin kokeilla puhdistusemulsiota sekä kasvoseerumia!:)

 63. Vilma sanoo:

  Erityisesti kiinnostaa tuo hehkuttamasi kasvoseerumi! 22 vuotiaana yhtäkkiä on alkanut ihonhoito kiinnostaa ja haluankin entistä enemmän kiinnittää ihonhoitoon huomiota. Ollut pidempi laiska tauko menossa, kun atooppisen ihon vuoksi lapsuus ollut yhtä rasvaamista ja nyt on muutaman vuoden saanut nauttia melko hyvästä ihosta.

 64. Julia sanoo:

  Tuo kasvoseerumi alkoi kyllä kiinnostaa, pakko varmaan kokeilla :)

 65. Nimk sanoo:

  Kaikki kiinnostaa, mutta erityisesti kuorintavoide ja kasvoseerumi kuulostaa tähän tarpeeseen sopivalta :)

 66. Laura sanoo:

  Haluaisin kokeilla LV:n kosteusseerumia, oikeanlaisen kasvorasvan löytäminen on tosi vaikeaa ja tämä vaikuttaa kokeilun arvoiselta vaihtoehdolta! :)

 67. Inka sanoo:

  Kosteusseerumi ja yövoide. Ja myös muutkin :)

 68. Lotta sanoo:

  Kosteusseerumi kiinnostaisi, sillä se voisi hyvin sopia kuivalle ja herkälle iholleni! :)

 69. Nina sanoo:

  Seerumia haluan kokeilla, muutkin tuotteet kiinnostavat. Plussaa kotimaisuudesta ja tuoksuttouudesta. Itselläkin tällä hetkellä perus kasvonhoidossa neljä tuotetta ennen varsinaista ehostusta, joten aika tuoksuvaa settiä jo ennen hajuvettä.

 70. Oona sanoo:

  Kasvoseerumia olisi ihana kokeilla.

 71. Sara sanoo:

  Uusi kasvovoide on ollut hakusessa jo pidemmän aikaa eli ehdottomasti seerumi seuraavana kokeiluun!

 72. Katja sanoo:

  Kosteuemulsio kuulostaa täydelliseltä kylmeneviä päiviä ajatellen!

 73. Minna sanoo:

  Kosteusemulsiota haluaisin kokeilla.

 74. Satuj sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti päästä testaamaan LV misellivettä :) Olen testaillut useiden merkkien misellivesiä joten olisi mielenkiintoista päästä testaamaan peittoaako LV:n misellivesi kilpailijansa.

 75. Laura sanoo:

  Lv:n tuotteet osaksi jo tuttuja, mutta kasvoseerumia ja puhdistusgeeliä haluaisin kokeilla. Olen herkkäihoisena lvn tuotteisiin ollut tyytyväinen ja pystynyt käyttämään reagoimatta.

 76. Elina sanoo:

  Perusvoiteet ja yövoide kiinnostaa :) käsirasva merkiltä on käytössä

 77. Katri sanoo:

  Haluaisin kokeilla puhdistusgeeliä. Raskauden alussa iho huononi tosi paljon enkä ole löytänyt vielä tuotetta joka helpottaisi.

 78. Pajulintu sanoo:

  Ihoni tarvitsisi varmasti kasvoseerumia, ehkä muitakin tuotteita.

 79. Aada sanoo:

  Kaikkia, mutta ehkä eniten puhdistusgeeliä. :)

 80. Crista sanoo:

  Ehdottomasti misellivettä, kuullut siitä kehuja!

 81. Eve sanoo:

  Erityisesti kasvoseerumi ja kuorintavoide kiinnostavat!

 82. Laura sanoo:

  Kasvoseerumi alkoi kiinnostaa. Tiedossa on myös ulkomaanmatka tässä loppuvuodesta, joten suojakertoimella varustettu kasvovoidekin olisi enemmän kuin paikallaan. Mulla on myös nykyään kainaloiden iho tosi herkkä niin LV:n rasvat voisivat sopia sen hoitoon hyvin kun ovat herkälle iholle tarkoitettuja, täytyykin seuraavalla kauppareissulla tutkailla enemmän tuota valikoimaa. :)

 83. Noora sanoo:

  Haluaisin kokeilla LVn puhdistusgeeliä ja kasvoseerumia koska olen myös itse aamuisin kiireinen enkä kerkeä odottaa että kasvovoide kuivuu. Jääny sitten kokonaan käyttämättä

 84. PH sanoo:

  LV puhdistusgeeliä kiinnostaisi kokeilla.

 85. Sanna sanoo:

  Puhdistusgeeli ja kosteusvoide pitäisi ainakin testata.. :)

 86. Tarza sanoo:

  Kasvoseerumi ja kuorintavoide tulisivat äiti-ihmiselle tarpeeseen! Niillä pysyisi iho varmasti heleämpänä :)

 87. Anna sanoo:

  Puhdistusgeeliä :-)

 88. Eveliina sanoo:

  Tuota kasvoseerumia olisi kiva päästä kokeilemaan :)

 89. Saara Silvennoinen sanoo:

  Kasvoseerumia haluaisin kokeilla kuivaan naamaani. Myös ihan perusvoide muulle vartalolle!

 90. Maija Vääriskoski sanoo:

  Tuo kosteusseerumi vaikutti mielenkiintoiselta! :)

 91. Mira sanoo:

  Kuorintavoide ja kasvoseerumi ! Puhdistusgeeli jo käytössä :)

 92. Niina sanoo:

  Puhdistusgeeli! Tämän hetkinen on niin surkea, että täytynee ottaa vinkistä vaari ja suunnata ostamaan LV:n versio :)

 93. R.S. sanoo:

  Kosteuttavaa seerumia ehdottomasti!

 94. Hanna-Maija sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa :)

 95. Anna sanoo:

  Kiinnostaisi kokeilla Misellivettä :)

 96. Taru sanoo:

  Puhdistusgeeli kiinnostaisi eniten. Olen mielestäni hieman herkkäihoinen ainakin kasvoista ja ystäväni ovat suositelleet LV:tä. En ole vielä ehtinyt ostaa tuotteita joten tulisivat käyttöön.

 97. Annuska sanoo:

  En ole vielä löytänyt hajustamatonta kasvovoidetta, joka ei tuoksuisi epämiellyttävältä/olisi täysin hajuton. Siksi haluaisin testata tuota LV:n kasvovoidetta. Olen huomannut myös tulleeni hieman herkäksi itse käyttämilleni vahvasti tuoksuville tuotteille ja haluaisin ehdottomasti lisät hajusteettomien tuotteiden käyttöä. :)

 98. meija sanoo:

  Ehdottomasti puhdistusgeeliä.

 99. Katja sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta!

 100. Marika sanoo:

  Oikeestaan nuo kaikki kiinnostaa! Oman lapsen atopian vuoksi joutunut pakostakin miettiä,mitä aineita ja hajusteita perheessä käytetään. LV on tähän mennessä vaikuttanut hyvältä! :)

 101. Anni sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa kivalta! Monia LV:n tuotteita käytänkin, mutta tuota en ole edes huomannut kaupan hyllyllä.

 102. Eeva sanoo:

  En ole tähän ikään (34v) mennessä koskaan vielä koittanut yövoidetta, joten se olisi se, mitä haluaisin koittaa.

 103. Annika sanoo:

  Kasvoseerumia kiinnostais kokeilla!

 104. Suvi sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa hyvältä!

 105. Laura sanoo:

  Jos mahdollista olisi kiva kokeilla kaikkia tuotteita, mutta jos yksi pitää valita niin puhdistusgeeli kiinnostaa eniten :)

  LV on minulle tuttu ainoastaan pyykinpesun kautta…lapsena äiti pesi aina meidän perheen vaatteet LV:aineilla. Rakkaita muistoja siis :)

 106. Tanja sanoo:

  Misellivettä ja puhdistusgeeliä mielelläni testaisin.

 107. Niina sanoo:

  Kosteusseerumia!

 108. My ja mini sanoo:

  Kuorintavoidetta olisi kiva kokeilla epäpuhtaalle iholleni

 109. Marjuska sanoo:

  Kaikkea kokeilisin mielelläni, erityisesti puhdistusgeeliä ja seerumia!

 110. Zelinda sanoo:

  Misellivettä. Itselle aivan uusi tuote

 111. S sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa.

 112. jeline sanoo:

  Tällä hetkellä käytössä jo LV:n puhdistusgeeli ja tykkään todella paljon sekä koostumuksesta, hajuttomuudesta, että lopputuloksesta! En muuten tiennyt että valmistetaan Suomessa, huippu homma sekin :) Eniten kiinnostaisi kokeilla perusvoidetta, kun sellainen nyt on muutenkin hakusessa, mutta myös misellivesi ja kuorinta kiinnostavat, kun en niitä muuten jatkuvasti käytä.

 113. Saana sanoo:

  Perusvoide tulis varmaan käyttöön. Misellivesi taas on ihan uus juttu mulle, mielenkiinnolla testaisin! :)

 114. Maiju sanoo:

  Perusvoide extraa haluaisin kokeilla 8kk tytön ja omaan kuiviin kohtiin ihossa.

 115. JenniiI sanoo:

  Haluaisin kokeilla kasvoseerumia tai puhdistusgeeliä :)

 116. Anna sanoo:

  Kasvoseerumia olisi kiva testata.

 117. Justiina sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostais eniten.

 118. Iina sanoo:

  Kasvoseerumin nopea kosteutus kuulosti vakuuttavalta.

 119. Mimmi sanoo:

  Ehdottomasti seerumi kiinnostaa! Olen kärsinyt koko kesän iho-ongelmista ja ne pahenevat kylmien ilmojen tullessa. Seerumi voisi tuoda iholleni hellävaraista kosteutta ilman paksuja rasvoja.

 120. Mari sanoo:

  Ehdottomasti kasvoseerumi kiinnostaa. Shampoo ja hoitoaine onkin jo käytössä :)

 121. Janina sanoo:

  Kosteusseerumia :)

 122. Katri Hannele sanoo:

  Toi seerumi alkoi kiinnostamaan tämän postauksen myötä heti! Atoopikkona ja monelle asialle allergisena tuotteiden tuoksuttomuus on myös itselle tärkeää.

 123. Sara sanoo:

  Kasvoseerumi taitaa päätyä kokeilulistalle sun kehujen ansiosta! Mua ei kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden tuoksut ja säilöntäaineet vaan herkistä, vaan oon tullu niille melko allergiseksi nyt näin parikymppisenä. Pitää siis todella valita tuotteet tarkasti, eikä voi samaan tapaan tehdä kokeiluja kuin ennen, kun lopputulosta voi joutua hoitamaan sitten kuukausikaupalla. Sinänsä harmittaa, sillä mä tykkäisin kokeilla kaikkea uutta ja erilaista, mutta toki terveys ennen kaikkea.

  Onneksi on sentään hyvin testattuja ja ainakin todennäköisesti turvallisia tuotteita, kuten nämä LV:n tuotteet, joista perusvoiteet ja deodorantit esimerkiksi ovat jo tulleet tutuksi. Kasvoseerumia en ole kotikaupungin kaupoissa koskaan nähnyt, pitää vilkaista isommassa kaupungissa ensi kerran käydessä mitä muuta tuoksutonta olisi myös tarjolla, mitä täältä ei saa :) Tuoksuttomissa tuotteissa mua vaan harmillisen usein vaivaa se, että tuote saattaa alkaa haisemaan iholla (tai vaatteissa, lakanoissa) hieman ikävälle sitten lopulta. Eihän se muille asti tuoksu, mutta en jaksaisi vaihtaa esim. tyynyliinaa kolmen päivän välein siksi, että se tuoksuu ikävästi kasvovoiteelle. Oletko huomannut kasvoseerumissa tätä ongelmaa?

 124. Miia sanoo:

  Kuorintavoide! Haluaisin testata sopiiko tuo tuote minulle, ennakkoluuloja yleensäkin kuorintavoiteita kohtaan on sillä ajattelen että ne ovat liian tehokkaita ja kuivattaisivat ihoa liikaa. Kasvoseerumi kuulostaa hyvälle! Se menee ainakin testiin!

 125. saanama sanoo:

  Kasvoseerumi! Oon semmosen ostoa miettiny jo pidempään, mutta ei kuitenkaan ole tullut ostettua.

 126. Enni sanoo:

  Käytän LV-tuotteita jo ennestään, mutta kasvoseerumi on vielä kokeilematta :)

 127. Tuulia sanoo:

  Puhdistusgeeli

 128. Elina sanoo:

  Kosteusseerumia ehdottomasti. Nyt kun kelit viilenivät, niin iho meinaa kuivua ihan korpuksi.

 129. Sofianna sanoo:

  Saanko sanoo että kaikkia! Misellivesi ja kosteusemulsio ehkä ekana :D

 130. Heidi K sanoo:

  Kuorintavoidetta ois kiva päästä kokeilemaan :)

 131. Ada sanoo:

  Tuota Misellivesi LV- tuotetta kiinnostaisi kokeilla :)

 132. Maisu sanoo:

  Yövoide olisi kyllä tarpeen. Viimeksi kun yövoidetta kokeilin en ollut tyytyväinen. Siitä kokeilusta on kyllä jos vuosia aikaa ja nyt olisi hyvä tilaisuus tutustua uudelleen.

 133. Katja sanoo:

  Kasvoseerumi ja puhdistusgeeli kiinnostaisi kokeilla

 134. Minna sanoo:

  Misellivesi pääsee kokeiluun.

 135. Laura sanoo:

  Kuorintavoide. :)

 136. Outi Karita sanoo:

  Kasvojenhoitotuotteet kiinnostaisi, sillä niitä en ole lv:ltä testannut.

 137. Sanni sanoo:

  Kosteusseerumia :)

 138. Sara sanoo:

  Kasvoille tarvisin uusia hoitotuotteita ja koska kaapit alkaa olla tyhjiä niin olis kyllä kiva voittaa koko setti.

 139. milja sanoo:

  Haluaisin löytää hyvän kuorintavoiteen, kun usein mun kasvojen iho on vain ärtynyt niistä, joten tämä LV kuulosti kyllä hyvältä! Kasvoseerumia voisin myös testata :)

 140. Heidi sanoo:

  Ehdottomasti puhdistusgeeli ja kuorintavoide

 141. Opri sanoo:

  Hajusteeton dödö!! Haluaisin vähentää kaikkia voiteita, hajuja,meikkejä ym mitä kroppa joutuu päivittäin kestämään. Hajusteettomista tuotteista olisi hyvä aloittaa!

 142. Matleena sanoo:

  Kasvoseerumi täytyy saada kyllä kokeiluun. Muutenkin laitan iholleni ja erityisesti kasvoilleni vain hajuusteettomia tai miedosti hajustettuja tuotteita. LV sarjasta käytössä ollut joskus vain saippua.

 143. Krista sanoo:

  Kasvoseerumia haluaisin kokeilla

 144. Saana sanoo:

  Kuorintaa ja sen jälkeen kosteusseerumia päälle! :)

 145. Kepa sanoo:

  Kosteusseerumi kiinnostaa. LV:n jalkavoide ja käsisaippua mulla onkin olleet käytössä ja olen tykännyt kovasti! Vielä enemmän pitäisi kyllä vaihtaa kosmetiikkaa tuoksuttomaan ja etenkin pyykinpesuaineita.

 146. Maria sanoo:

  Moikka! Minulla oli pitkään LV:n puhdistusgeeli ja tykkäsin kovasti. Sain lahjaksi erimerkin ihonhoitosarjan, joka aiheutti ihottumaa ja teki huulet rohtuneimmiksi kuin koskaan aiemmin. Jätin kysisen merkin tuotteet pois käytöstä ja ostin LV:n 24h kasvovoiteen. Pitäisi vain uskoa, etten voi käyttää muita kuin hajusteettomia tuotteita. Tykkään LV:n tuotteista paljon ja ne sopivat minulle. Eniten kiinnostaa seerumi tai kuorintavoide! Hienoa kuulla, että myös sun iho voi paremmin oikeidein tuotteiden ansiosta!

 147. Laura sanoo:

  Käytän tuota puhdistusgeeliä, päivä- ja yövoidetta sekä perusvoidetta, mutta seerumia ja misellivettä olis kans kiva kokeilla!

 148. Senni sanoo:

  Haluaisin kokeilla yövoidetta :)

 149. Jenni sanoo:

  Puhdistusgeeliä ja misellivettä haluaisin kokeilla. Itse en myöskään kestä kaikkia tuoksuja. Jotkut aiheuttavat päänsärkyä ja jopa oksettavan olon.

 150. Persikka sanoo:

  Puhdistusgeeli tulisi testiin

 151. Nina sanoo:

  Kuorintavoide minulta puuttuu kokonaan joten sitä olisi erityisesti kiva päästä kokeilemaan :)

 152. Elina sanoo:

  Puhdistusgeeli, Misellivesi ja kosteusseerumi ovat ehdottomasti sellaisia mitä haluaisin testata! :)

 153. Eeva sanoo:

  Misellivesi! En ole koskaan kuullutkaan, niin olisi kiva päästä kokeilemaan. Samoten kasvoseerumi :) jos vaikka löytyisi uusia suosikkeja. Muutenkin kiinnostais kokeilla kaikkia kun varsinkin talvisin iho on kuin hapankorppu vaikka kuinka rasvaa eikä sitä itselle sopivaa tuotetta ole vielä löytynyt :)

 154. Annie sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa hyvältä!

 155. Mh sanoo:

  Kosteusseerumi vaikuttaa kiinnostavalta :)

 156. Aino Karjalainen sanoo:

  Päivävoiteen haluaisin, kun nyt käytän sellaista todella voimakastuoksuista.. Jos arpaonni ei osu kohdalle, niin pitää varmaan hakea kaupasta se sitten :)

 157. Rea sanoo:

  Puhuit niin innostavasti kasvoseerumista ja puhdistusgeelistä, niin tulo kauhea halu kokeilla niitä :)

 158. Anonyymi sanoo:

  Haluaisin kokeilla puhdistusgeeliä

 159. Annika sanoo:

  Tahtoisin kokeilla LVn misellivettä sekä puhdistusgeeliä. Seerumi on ihan huippu, sitä olen joskus kokeillut!

 160. Minna sanoo:

  Puhdistusgeeli ja kasvoseerumi kiinnostaa! Itselläni on kuiva iho ja olen huomannut herkkyyteni tuoksuja kohtaan.. LV:n pyykinpesuaineita olen aiemmin kokeillut, mutta muita tuotteita en. Olisi mukava löytää itselleni ja herkälle iholleni sopivat tuotteet :)

 161. SiiriMH sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa!

 162. Satu sanoo:

  Kuorintavoide!:)

 163. Maisa sanoo:

  tuo seerumi on ollut testauslistalla jo pidemmän aikaa!

 164. Saija sanoo:

  Itselläni kuivuu iho oikeastaan kaikista tuoksullisista tuotteista, kasvoille voin käyttää todella harvoja tuotteita. LV onkin ollut yksi luottotuotteista ja ehdottomasti kiinnostaisi kokeilla tuota kasvoseerumia sekä perusvoiteita!:)

 165. Niina sanoo:

  Kasvoseerumi ja misellivesi kiinnostaisi kokeilla!

 166. SallaM sanoo:

  Misellivesi kuulostaa kiinnostavalta :)

 167. Jenna sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaisi eniten, helpottaisi kiireisiä aamuja pienten lasten vanhempana.

 168. Sirkku sanoo:

  Kasvoseerumi kuullosti mielenkiintoiselta, mutta toki kaikki hyvät tuotteet kiinnostaa kovin. Olen todella herkkäihoinen joten tuollaisille tuotteille on käyttöä.

 169. Sirkku sanoo:

  Kasvoseerumi kuullosti mielenkiintoiselta, mutta toki kaikki hyvät tuotteet kiinnostaa kovin.

 170. Annika sanoo:

  Perusvoide Ekstra voisi tulla tarpeeseen, kun pakkanen aina kuivattaa ihoa!

 171. susannai sanoo:

  Kosteusseerumi aamuihin

 172. sINi sanoo:

  Puhdistusgeeli ja kasvovoide. Itselläni on vaikeutta löytää sopivia tuotteita kasvoille kun on mm. kylmässä tai puhdistusgeeleistä kuivuva mutta muuten rasvainen ja herkästi reagoiva iho.

 173. Tinde sanoo:

  Hajusteallergikkona haluaisin ehdottomasti kokeilla kaikkia. Varsinkin näin ilmojen kylmetessä ihoni vaatii enemmän huolenpitoa ja sitä oikeaa tuotetta ei oikein ole vielä löytynyt

 174. Ida sanoo:

  Tuo kasvoseerumi ehdottomasti! Olen itse hyvin kuiva ihoinen atoopikko, ja lisäksi puhdistus aineet tuntuu aina kuivattavan vaikka olisi kuinka kuivaihoiselle tarkoitettu, ei tuota puhdistusgeeliä haluaisin myös kokeille:)

 175. Mk sanoo:

  Kasvoseerumia olisi kiva testata. Tai vaikka kaikkia.

 176. Lotta sanoo:

  Minua kiinnostaa micellivesi ja kasvoseerumi.:)

 177. M.L. sanoo:

  Tuo kasvoseerumi kuulostaa helppokäyttöiseltä ja hyvältä :)

 178. Johanna sanoo:

  Kasvoseerumia tahtoisin kokeilla!

 179. A sanoo:

  Kasvoseerumi pitää ehdottomasti ottaa testiin! Tykkään LV:n tuotteista suomalaisuuden, hajustettomuuden ja tietty edullisen hinnan takia.

 180. Jenni sanoo:

  Kosteusseerumia haluaisin kokeilla.

 181. Kipsu sanoo:

  Yövoide kiinnostaa eniten! Kasvoseerumi ja puhdistusgeeli ovatkin molemmat vanhoja tuttavuuksia ja käytössä edelleen!

 182. Maria sanoo:

  Misellivesi kiinnostaisi kovasti! Olisi kätevä mökillä ja reissussa .

 183. m sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa ehkä eniten kiireisten aamujen vuoksi!

 184. J sanoo:

  Kuorintavoide ja kosteusseerumi kiinnostavat (-:

 185. Annika sanoo:

  Kasvoseerumia voisin kokeilla.

 186. s sanoo:

  Misellivettä olenkin jo kokeillut ja voin sitä kyllä lämpimästi suositella! Oikeastaan kaikki tuotteet kiinnostavat, mutta erityisesti uudelle luottopuhdistusaineelle löytyisi tilausta. Myös paksu yövoide tulisi tarpeeseen näin säiden viilentyessä. :)

 187. Sanni sanoo:

  Puhdistugeeliä :)

 188. Laura sanoo:

  Hyvät ja hajustamattomat dödöt tuntuu olevan kiven alla, joten LV:n deodoranttia haluaisin kokeilla! Se tosin ei tuohon palkintopakettiin näytä kuuluvan :D

 189. Minnis sanoo:

  Haluisin kokeilla ehdottomasti tuota kuorintavoidetta.!

 190. Loviisa sanoo:

  En tiedä tuliko mun edellinen kommentti. Jos tuli, saat poistaa tän. Kuorintavoide ja puhdistusgeeli kiinnostavat.

 191. Johanna sanoo:

  Kokeilisin tuota suosittelemaasi puhdistusainetta. Myös misellivesi olisi kiva testata!

 192. Linda sanoo:

  Kuorintavoidetta kokeilisin.

 193. Riikka sanoo:

  Kasvoseerumin ja miselliveden haluaisin testata! Psoriaatikkona ei iholle pysty laittamaan mitä tahansa tuotteita, siksi suosin hajusteettomia.

 194. Katri sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa sellaiselta että voisi päästä itselläkin päivittäiseen käyttöön :) myös perusvoiteet on talviaikaan kovalla kulutuksella :)

 195. Jenna sanoo:

  Kosteusseerumia kokeilisin mielelläni.

 196. L sanoo:

  Kuorintavoidetta haluaisin kokeilla.

 197. Laura sanoo:

  Kosteuseerumia ehdottomasti! :)

 198. Riikka sanoo:

  Haluaisin kokeilla kasvoseerumia :)

 199. Marika sanoo:

  Kosteusseerumi ja puhdistusgeeli kiinnostaa eniten.

 200. Veera sanoo:

  Talveks ois ihana saada kunnon kasvojen hoitotuotteet, misellivettä en oo ikinä käyttäny, joten sitä ois hauska kokeilla!

 201. Noora sanoo:

  LV:n kosteusseerumia olisi erityisesti mielenkiintoista kokeilla :)

 202. Paltsu sanoo:

  Tuota kasvoseerumia oonkin jo kokeillut ja se oli hyvä, tuo yövoide voisi olla kiva myös kokeilla!

 203. Riina sanoo:

  Haluaisin testata kuorintavoidetta. En ole vielä löytänyt sitä itselle parhaiten sopivaa! :)

 204. Laura sanoo:

  Kuorintavoide kiinnostaa. Atoopikkona myös perusrasvat ovat erittäin kovassa käytössä!

 205. IraS sanoo:

  Joitain LV:n tuotteita onkin jo mulla käytössä, mutta misellivesi ja kasvoseerumi ovat ihan uusia ja kiinnostavia tuttavuuksia. LV- tuotteet sopivat hyvin pintakuivalle iholleni ja hajusteettomuus on plussaa :)

 206. Tuula sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaisi.

 207. Memmu sanoo:

  Kasvojen kuorintaa olisi ihana testata. Muutenkin tulee liian harvoin itseään hemmoteltua. Mukavaa syksyn jatkoa

 208. Essi sanoo:

  Puhdistusgeeli erityisesti kiinnostaa, toki kaikkia paketin tuotteita testaisin mielelläni. :)

 209. Linda sanoo:

  Puhdistusgeeliä kokeilisin mieluiten, se kuulosti parhaalta mulle (:

 210. Maritta sanoo:

  Misellivesi sekä puhdistusgeeli kiinnostavat eniten. Pian on tarve molemmille. Varmaan sopivat seniorinkin iholle
  .

 211. Ira sanoo:

  Kuorintavoidetta! myös misellivesi kiinnostaa, koska minulle ihan uusi juttu. Ihanaa, että kaikki nuo on hajusteettomia

 212. Liisa sanoo:

  Kuorintavoidetta haluaisin kokeilla, ku tuntuu, että kaikki testaamani kuivattavat ihoani liikaa.

 213. Essi sanoo:

  Kuorintavoidetta.

 214. Jenna sanoo:

  Useita LV:n tuotteita olen jo testannut ja hyväksi todennut, mutta tuo kosteusseerumi on kokeilematta ja ehdottomasti kiinnostaisi ottaa käyttöön.

 215. J sanoo:

  Kuorintavoide kiinnostaa.

 216. Minna sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa! :)

 217. Elina sanoo:

  Puhdistusgeeli kiinnostaa!:)

 218. Veera sanoo:

  Rakastan LV kasvovoidetta, joka on käytössä mulla joka päivä. Olisi mahtava päästä kokeilee jokaista tuotetta, mutta kasvoseerumi kiinnostais eniten. :-)

 219. Iina sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaaa eniten !

 220. Maja sanoo:

  Kosteusseerumi!

 221. Karkki sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaisi kovasti päästä kokeilemaan. Tosin kaikki tuotteet olisivat kokeilemisen arvoisia näin tuoksuyliherkkänä.

 222. janina sanoo:

  Tahtoisin kokeilla kasvoseerumia!

 223. SarkkuJ sanoo:

  Kosteusseerumia! Talvi tulee!!

 224. Petra sanoo:

  Kuorintavoide ja kosteusseerumi kiinnostaa kovasti :)

 225. Nikke sanoo:

  Perusvoidetta kuluu talvella!!

 226. Elina sanoo:

  Kosteusseerumi kiinnostaa eniten!

 227. T sanoo:

  Kasvoseerumia! Puhdistusgeeli myös itsellä jo käytössä :)

 228. mymmeli sanoo:

  Tuo kasvoseerumi kuulostaa kivalta! LV:n hiustuotteita onkin tullut testattua jo aikoja sitten, olivat oikein toimivia :)

 229. mirdie sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa ihanalta. Olisi luksusta kokeilla uusia tuotteita näin atoopikkona. :)

 230. anni sanoo:

  Kuorintavoidetta kokeilisin :p

 231. sofia sanoo:

  Erityisesti kasvoseerumia haluaisin kokeilla!

 232. Terhi J. sanoo:

  Kuorintavoidetta haluaisin kyllä kokeilla.

 233. Anile sanoo:

  Kaikenkaikkiaan tuoksuttomuus on plussaa ! Kasvoseerumi ja puhdistusgeeli olisivat minulle uusia kokeiltavia, joten arvonnassa mukana :)

 234. Tuuli sanoo:

  En oo kokeillu minkään merkin misellivettä, joten voisin vaikka sitä haluta kokeilla.

 235. Riina sanoo:

  Olen Miselinvesien suuri ystävä joten olisi tosi kiva kokeilla myös LV:n versiota. Myös seerumi kuulostaa ihanalta!

 236. Tanya sanoo:

  LV puhdistusgeeli kuulostaa sellaiselta, mitä seuraavaksi olisi kiva kokeilla! :)

 237. Kaisa sanoo:

  Perusvoidetta, talvipakkaset kuivattaa ihoa

 238. Laura K sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa, suosituksesi perusteella!

 239. Riina sanoo:

  Puhdistusgeeli ja kasvoseerumi :) Kasvoilla käytettävissä tuotteissa suosin aina ehdottomasti hajusteettomia tuotteita!

 240. Marika sanoo:

  Seerumi, se onkin seuraavana kokeilulistalla! Tällä hetkellä käytän näistä puhdistusgeeliä, kuorintavoidetta ja kasvovettä, enkä vaihtaisi pois :)

 241. Linnea sanoo:

  LV on täällä kans hyväksi havaittu kun oma iho on todella herkkä ja lievästi atooppinen sekä dermografinen, niin se ei kestä hajusteita. LV:n rasvat on tuttuja jo suurin osa, mutta puhdistusgeeliä ja kuorintaa haluaisin kokeilla.

 242. Susanna sanoo:

  LV:n puhdistusgeeli kuulostaa todella hyvältä! Käsirasva ainakin on hyvää.

 243. Marianna sanoo:

  Haluaisin kokeilla misellivettä! :)

 244. Tiia sanoo:

  Haluaisin kokeilla perusvoiteita kuivaan ihoon, kun atooppinen iho alkaa taas vaivata eikä monetkaan rasvat auta. Samoin myös kasvovesi oisi kokeilemisen arvoinen, että auttaako epäpuhtauksiin.

 245. Riina sanoo:

  Seerumi, kasvovoide ja meikinpoistoaine kiinnostavat heti. :)

 246. Jenna sanoo:

  Olisi ihana juurikin noita perusvoiteita testata.. Näin atooppisen ihottuman vuoksi joutunut vaihtamaan hajusteettomiin tuotteisiin. Nykyään juurikin lv:n tuotteet kuuluvat ihan luottemerkkeihin. :)

 247. Meri sanoo:

  Kosteusseerumia haluaisin kokeilla! Iho kuivuu kylmillä ilmoilla ja kiristää rasvaamisesta huolimatta.. Nyt varsinkin raskaana ollessa kaikki tuoksut tuntuu tosi voimakkailta ja varsinkin tymäkämmät ja eri hajujen sekamelska saa voimaan pahoin, niin pakko käyttää hajusteettomia tuotteita.

 248. SannaO sanoo:

  Voisin kokeilla vaikka kaikkia, mut sanotaan että kuorintavoidetta! :)

 249. SannaO sanoo:

  Voisin kokeilla vaikka kaikkia, mutta sanotaan että kuorintavoidetta! :)

 250. jutta sanoo:

  Kosteusseerumi. :)

 251. Anne sanoo:

  Misellivettä ja kasvoseerumia haluaisin kokeilla:) Toisiko ne apua minun kuivalle ja herkälle iholle.

 252. Tuulispää sanoo:

  Tuota seerumia on kehuttu siinä määrin, että kiinnostaisi kovasti kokeilla sitä.

 253. Terhi sanoo:

  Misellivettä! Sitä oon kaivannut. Mä oon löytänyt myös avun hajusteettomista herkän ihon tuotteista. Iho voi paljon paremmin. Itsellä käytössä LV:n yövoide, tykkään.

 254. Riina sanoo:

  Kuorintavoide :)

 255. neitim sanoo:

  Misellivettä en ole kokeillut itse asiassa miltään merkiltä. :)

 256. Anne sanoo:

  Kasvoseerumia ja kuorintavoidetta haluaisin ainakin kokeilla :)

 257. Emma V sanoo:

  Kaikki tuotteet kuulostaa kivalta, mutta misellivesi vaikuttaa mielenkiintoisimmalta kokeilulta :)

 258. Puupii sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla Kasvoseerumia! Kuulostaa niin hyvältä!

 259. Anna sanoo:

  Mä haluaisin testata sitä kuorintavoidetta tai päivävoidettä :)

 260. Anna sanoo:

  Siis kosteusseurumi eikä päivävoide! :)

 261. Tilda sanoo:

  Kaikkia haluaisin kokeilla, mutta erityisesti tuota kosteusseerumia. :)

 262. essi sanoo:

  Haluaisin kokeilla kasvoidetta jossa on spf 15 :)

 263. Lotta sanoo:

  Kosteusvoiteet ja deodorantti on jo käytössä, seerumi kiinnostaisi! :)

 264. Lydiah sanoo:

  Kosteusseerumia haluaisin näin kylmän sään tullessa testata!

 265. Mia sanoo:

  Iiiihana arvonta <3 täällä on hakusessa uusi kuorintavoide, joten ehdottomaati se!

 266. 6tytönäiti sanoo:

  Kasvoseerumia haluaisin kokeilla :)

 267. Milla sanoo:

  Kosteusseerumia olisi kiva kokeilla :)

 268. siiri sanoo:

  Perusvoide ekstra :)

 269. Maria sanoo:

  Kasvoseerumi vaikuttaa mielenkiintoisimmalta! :)

 270. Ninna sanoo:

  Kasvoseerumi olisi ihana päästä testaamaan, luulen, että voisi olla herkän talvi-ihon pelastaja! ☺️

 271. Suvi K. sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa minuakin. :)

 272. Linnea sanoo:

  Kasvoseerumi vaikuttaisi kokeilemisen arvoiselta! :)

 273. Nekku sanoo:

  Kuorintavoidetta olisi kiva kokeilla!

 274. Rosanna sanoo:

  Haluaisin kokeilla LV:n kosteusseerumia.

 275. Ida sanoo:

  Kosteus-seerumia olisi kiva päästä kokeilemaan omaan kuivaan ihooni :)!

 276. Satu sanoo:

  Eniten kiinnostaa kuorinta ja kasvoseerumi ja ja ja houkuttais kyl testata kaikkia :’D Saisko kaupastakin ton koko setin about 40e? Jäätävä määrä erilaisia tuotteita.

 277. Mimmi sanoo:

  Puhdistusgeeliä :)

 278. Soikku sanoo:

  Ehdottomasti tuota kasvoseerumia..

 279. Jem sanoo:

  Kuorinta voidetta haluaisin päästä kokeilemaan.

 280. Tanja sanoo:

  Misellivesi kiinostaa.

 281. Tiina sanoo:

  Kosteusseerumi :)

 282. JV sanoo:

  Kasvoveden kokeileminen kiinnostaisi kovasti!

 283. Matu sanoo:

  Tuo LV puhdistusgeeli kiinnostaa. Puhdistusaineissa minulla on yleensä ongelmana että ne kuivattaa ihoa. Aina valmis kokeilemaan uutta!

 284. Jii sanoo:

  Kosteusseerumi kiinnostais erityisesti! :)

 285. Veera sanoo:

  Talven saapuessa voiteita taas tarvitaan runsaasti, joten yö-ja päivävoiteet tulevat kylä tarpeeseen.

 286. Anniina sanoo:

  Kasvoseerumi ja puhdistusgeeli kiinnostavat eniten :)

 287. Ella sanoo:

  Kaikkia olisi kiva kokeilla mutta puhdistusgeeli kiinnostaa eniten :)

 288. Henna sanoo:

  Misellivesi! Koska mulla ei ole hajuakaan mitä se on

 289. Maarit L sanoo:

  Kasvovoide ja kosteusvoide ovat tarpeellisia. Olisi kiva päästä kokeilemaan LV:n versioita näistä.

 290. Minna sanoo:

  Näitä sun lemppareita, puhdistusgeeliä ja kasvoseerumia olis kiva kokeilla :)

 291. Mariiia sanoo:

  Tuo LV:n seerumi kuulostaa mielenkiintoiselta ja sitä olisi kiva päästä kokeilemaan.

 292. Päivi sanoo:

  Misellivettä. Yritän löytää sellaisen, missä olisi hinta-laatusuhde kohdallaan.

 293. Eeelina sanoo:

  Mulla onkin jo joitakin LV:n tuotteita päivittäisessä käytössä kuten kosteusvoiteita ja pyykinpesuaineita. Misellivettä olisi kiinnostava testata koska se tuote on mulle ihan yleisesti uusi, en ole minkään merkin misellivettä koskaan käyttänyt. Atoopikkona täytyy aina valita hajusteettomat tuotteet kun vain suinkin mahdollista.

 294. Miilu sanoo:

  Kaikki voiteet talven tullen kiinnostavat.
  Kuitenkin hehkutuksesi jälkeen seerumia on pakko kokeilla!

 295. Iina sanoo:

  Kasvoseerumia olisi kiva kokeilla :)

 296. Sinna sanoo:

  Misellivettä haluaisin kokeilla.

 297. LaurA sanoo:

  Oi, näitä täytyy testata! Seerumi kiinnostaa tällä hetkellä eniten.

 298. Rosa sanoo:

  Misellivesi pääsee ehdottomasti kokeiluun! :) Käytän joka aamu kasvovettä, joten se on yksi tärkeimmistä tuotteistani.

 299. satuli sanoo:

  Seerumi kiinnostelee eniten!! Talvisin huomaa kuinka iho ihan hilseilee kuivuudesta, joten kaikki syväkosteuttavat (ja herkälle iholle sopivat) tuotteet on tervetulleita :)

 300. Nia sanoo:

  Misellivettä en ole koskaan kokeillut, joten se olisi ihan kiva.

 301. KatjaL sanoo:

  Kuorintavoide tulisi tarpeeseen. :)

 302. Essi sanoo:

  Kasvoseerumi menee ehdottomasti ostoslistalle, jos ei arpaonni osu tänne. Myös toi kasvojen puhdistusaine olis tai hyvä kun ite pesen yleensä vaan vedellä niin vois vähän siihen alkaa panostaa

 303. Rose sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa aivan huipputuotteelta! Juuri tuo nopea imeytyminen olisi kiireisille aamulle erittäin tärkeää.

 304. Anni-Kaisa sanoo:

  Kasvoseerumin innokas kokeilija täälläkin! Oon miettiny viime aikoina paljon just omia ihonhoitotuotteita ja että onko ne mulle sopivia. Oon iät ajat käyttäny kasvoille Nivean sitä perus soft-voidetta, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla muutakin. Ja samoin oon ihan suomalaisten tuotteiden fani, joten jos voisikin satsata kotimaisiin ihonhoitotuotteisiin.

 305. Laura T. sanoo:

  Kosteusseerumia haluaisin kokeilla! :)

 306. Yotimix sanoo:

  Puhdistugeeli, olen jo pitkään etsinyt itselleni sopivaa.. olisikohan tuo..

 307. Jenni M sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa!

 308. Alina sanoo:

  Kasvo- ja vartalovoiteet sekä deodorantti ovatkin vanhoja tuttuja, mutta kasvovettä en muistaakseni ole aikaisemmin LV:ltä nähnyt! Se voisi lähteäkin hyvin testaukseen jahka uuden tarve tulee. Muutenkin yllättävän paljon erilaisia tuotteita LV:ltä on kun sivuja selailin! Positiivinen yllätys :)

 309. Nappi sanoo:

  LV misellivesi kiinnostaa mua!

 310. amppa sanoo:

  Noista tuotteista haluaisin kokeilla tuota puhdistusgeeliä. Muutkin kyllä kiinnostaa!

 311. Elina sanoo:

  Kasvoseerumi on munkin suosikki, jälkeen yksi tuubi hyllyssä! Haluaisin kokeilla mm. kuorintavoidetta.

 312. Satu sanoo:

  Kuorintavoidetta :)

 313. Jasmin sanoo:

  Kasvoseerumia ja puhdistusgeeliä :)

 314. Puhdistusgeeli ja kasvoseerumi kiinnostavat kovasti :)

 315. AuLis sanoo:

  Puhdistusgeeli ja seerumi menee testaukseen vaikka arpaonni ei kohdalle osuisikaan!

 316. Jonna sanoo:

  Kasvoseerumia ois tosi kiva kokeilla :)

 317. Vilma sanoo:

  Kuorintavoidetta haluaisin kokeilla!

 318. Terhi sanoo:

  Puhdistusgeeli

 319. Liisukka sanoo:

  Misellivesi ja kasvoseerumi kiinnostavat

 320. Ainomieli sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa! LV:tä tulee pääasiassa käytettyä, psoriaatikollekin sopii loistavasti :)

 321. LauraK sanoo:

  Ensimmäisenä kokeilisin puhdistusgeeliä, sillä monet kasvojenpuhdistusaineet kuivattaa naamaani. Olisi kiva testata miten käy LVn puhdistusgeelin kanssa, kun mainitsit ettei ainakaan sinun kohdallasi kuivata.

 322. LL sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaisi kun näin opiskelijana tulee ostettua vain välttämättömät ihonhoitotuotteet :)

 323. lennu sanoo:

  Kosteusseerumi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta, olen niin hätäinen. Tykkään että ihonhoitotuotteet on hajusteettomia (itsekin kärsin migreenistä), näissä on hyvä hinta-laatu suhde ja haluan suosia suomalaista.

 324. Niina sanoo:

  No nyt on kyllä loistava ajankohta tällaiselle arvonnalle. Oma ihoni alkaa heti kuivua ihan hiekkapaperiksi, kun ilmat viilenevät.
  Erityisesti kiinnostaisi kokeilla tuota kasvoseerumia! LV:n hajusteettomat dödöt ja shampoot ovat jo tuttuja ja hyväksi todettuja :)

 325. Taru sanoo:

  Kaikkia, etenkin kasvoseerumi kiinnostaisi!

 326. Lotta Hasani sanoo:

  Kasvoseerumia haluaisin kokeilla..:)

 327. Sinttu sanoo:

  Misellinvettä!

 328. Tiia sanoo:

  Yövoidetta ja kuorintavoidetta olisi kiva päästä testaamaan :) muutkin tuotteet kiinnostavat!

 329. avaruuskenguru sanoo:

  LV:n kasvoseerumista olen kuullut paljon hyvää – sitä olisi huippua testata. Paljon voimia koko teidän perheelle. <3

 330. Jenna sanoo:

  Misellivesi kiinnostaa, uusi tuote minulle!

 331. tt3 sanoo:

  Kuorintavoidetta ja misellivettä. :)

 332. Anni sanoo:

  Kosteusemulsiota ja puhdistusgeeli! Hyvät tuotteet ovat muutenkin hakusessa.

 333. Sanna sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa eniten, kuulostaa hurjan kätevältä!

 334. Riikka sanoo:

  Kasvoseerumi! Just ostin tuon puhdistusgeelin joka vaikutti kyllä tosi hyvältä joten seuraava hankinta voisi ollakin tuo seerumi. Talvella iho kuivuu ihan liikaa niin voisi aloittaa jo nyt tehokosteuttamisen :)

 335. Jasmiina Hoo sanoo:

  Tuo kasvoseerumi kiinnostaa ainakin :)

 336. Ina sanoo:

  Tuo seerumi on mulla käytössä ja tykkään siitä kovasti! Haluaisin kokeilla kuorintavoidetta :)

 337. Tuulia sanoo:

  Misellivettä en ole vielä koskaan kokeillut, joten se pitäisi päästä testaamaan.

 338. Karoliina sanoo:

  Voihan valinnan vaikeus… Kasvoseerumi, kuorinta ja yövoide huokuttelisivat kaikki minua! :) ✨

 339. Noora sanoo:

  Olen lähiaikoina ihastunut seerumeihin, joten kasvoseerumi kiinnostaa!

 340. C sanoo:

  Puhdistusgeeli. Jotenkin olen tuon valkoisen pakkauksen antanut hämätä itseäni ja luullut että LVn puhdistusaine on enemmän sellaista maitomaista.

 341. Mä en osaa päättää mikä kiinnostaisi eniten. Haluan testata noita kaikkia!!:)

 342. Viola sanoo:

  Puhdistusgeeliä haluaisin kokeilla.:)

 343. Veera sanoo:

  Voisin kokeilla vaikka kaikkia, huippua että suomessa valmistettu. Kasvoseerumi kiinnostaa.

 344. Salli sanoo:

  Toi kosteus seerumi kiinnostaisi kokeilla. Joo hajustamattomat tuotteet on kyllä pääasiassa minulla käytössä.

 345. Heidi Hirvonen sanoo:

  Kosteusseerumi..:) olisi mielenkiintoista nähdä pelastaisko rutikuivan ihoni:)

 346. Maija H sanoo:

  Kaikkia, mutta erityisesti puhdistusgeeliä ja perusvoidetta! :)

 347. Saija sanoo:

  Puhdistugeeliä ja yövoidetta. Kosteusvoidetta on tullut käytettyä jo pitkään, kun nämä LV tuotteet on siitä hyviä, kun ei aiheuta allergiaa.

 348. niina sanoo:

  Kasvovoidetta ja puhdistusgeeliä olen jo testannut, ehkä seuraavaksi perusvoidetta?

 349. Elina sanoo:

  Tuo kasvoseerumi kuulostaa näistä tuotteista mielenkiintoisimmalta. Juuri tämän tapaisten tuotteiden ei mielestäni tarvitsekaan olla hajustettuja. Olen itsekin koittanut kiinnittää huomiota turhiin kemikaaleihin ja vähentää niitä.

 350. sari sanoo:

  itse olen pikku hiljaa siirtymässä täysin tuoksuttomiin tuotteisiin, tuttavapiirissä on niin paljon allergisia ja olen huomannut että mun ns. herkkä iho ei ehkä olekaan herkkä vain ärtyy tuoksuista yms. ylimääräsestä, monet lv;n tuotteet ovat jo tulleet tutuiksi.

 351. Blonette sanoo:

  Haluaisin kokeilla kosteusseerumia :)

 352. Tiina sanoo:

  Kosteusseerumi ehdottomasti. Talvi tuo atoopikolle taas omat haasteet vastaan :)

 353. Jonna sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa mielenkiintoiselta :)

 354. Katriitri sanoo:

  Hajusteallergikkona kaikki tuotteet kiinnostavat, mutta erityisesti tuo kasvovoide!

 355. Anri sanoo:

  Kosteusseerumi.

 356. Milla sanoo:

  Haluaisin kokeilla perusvoide extraa ja koesteusseerumia:)

 357. Hetukka sanoo:

  LV kosteusseerumia haluaisin kokeilla. Olen miettinyt pitkään mistä löytäisin minun iholle sopivan seerumin. Kokeilin yhtä pitkän aikaa sitten, mutta siitä tuli punoitusta, joten siihen loppui meidän yhteinen taival. LV puhdistusgeeli kuulostaa myös houkuttavalta ja se taitaakin päätyä ostoslistalleni, koska nykyinen putsari alkaa loppua.

 358. Sonja sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa eniten :)

 359. Leena sanoo:

  Seerumista olen kuullut kehuja muualtakin, joten sitä kiinnostaisi kokeilla. :)

 360. Heidi sanoo:

  Monet LV tuotteet käytössä jo nyt koko perheellä. Kasvoseerumi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.

 361. Heidi sanoo:

  LV:n tuotteet ovat tuttuja jonkin verran, mutta näistä kasvoseerumi olisi sellainen mikä kiinnostaisi eniten ja jota haluaisin kokeilla. :)

 362. Petra sanoo:

  Kasvoseerumi ja puhdistusgeeli. Siirtymässä pikkuhiljaa hajusteettomampaan suuntaan ja hyviä vaihtoehtoja kaivataan entisten tuotteiden tilalle.

 363. Riikka sanoo:

  Sinun kehut luettuani kiinnostaa tietenkin tuo kasvoseerumi☺

 364. Maria sanoo:

  Haluaisin kokeilla kasvoseerumia :)

 365. Lura sanoo:

  Kasvoseerumin kokeileminen kiinnostelisi, varsinkin nyt kun iho on selvästi alkanut kuivumaan talvea kohti mentäessä. LV:n puhdistusgeeli ja yövoide ovat jo hyviksi havaittuja päivittäisessä käytössä :)

 366. Jenna sanoo:

  Puhdistusgeeliä ja kasvoseerumia:) itse myös vähentänyt kemikaalikuormaa ja näitäkin olisi kiva testata:) Suosin myös ehdottomasti suomalaista!

 367. Kaisa sanoo:

  Haluaisin kokeilla puhdistusgeeliä ja kasvoseerumia. ☺️

 368. Heidi sanoo:

  Kasvoseerumi kuulostaa kyllä tosi hyvältä joten sitä ois kyllä pakko päästä testaamaan :)

 369. Johanna sanoo:

  kuorintavoidetta olisi kiva kokeilla, kaikki muutkin tulisivat kyllä käyttöön!

 370. Jenni sanoo:

  Hei. Minua kiinnostaa kuorintavoide sekä misellivesi.

 371. Sannamarianna sanoo:

  Misellivettä!

 372. Liisa sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.