Kevyesti ja tyylikkäästi lehtikasoihin ja loskaan – Crocs kumisaappaat

27.10.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Crocsin kanssa.

Syysulkoilua säällä kuin säällä

Syys -ulkoilussa parasta ovat värikkäät lehdet ja maassa olevat lehtikasat. Lapset rakastavat pomppia lehtikasoissa, ja kuopuskin tykkää möyriä värikkäiden lehtien peittämässä maassa. Kaikkein hauskinta on, kun aurinko paistaa kirkkaana ja pääsee fiilistelemään syksyn upeita värejä kauniissa säässä. Lehdistä voi askarrella kruunuja, niitä voi heitellä ja niistä voi kuivattaa vaikka kauniit syystaulut.

Me ollaan otettu viikonloppujen ja vapaapäivien puuhaksi lähteä aina koko perhe ulos kävelemään, pomppimaan ja nauttimaan raikkaasta syysilmasta puistoon tai meren rantaan. Välillä lapset ottavat pyörät alle, että saadaan Otonkin kanssa hiki pintaan. Välillä taas mennään ihan kävellen. Aina on yhtä hauskaa, ja ulkoilun jälkeen on aina niin hyvä fiilis.

Kengät Suomen vaihtelevissa säissä

Vaikka kauniista syysilmasta ja auringonpaisteesta onkin ihanaa nauttia, meillä Suomessa sataa kuitenkin aika usein. Sen lisäksi täällä on puolet vuodesta ihan muuten vaan kosteaa, loskaista ja kuraista. Me halutaan ulkoilla ihan kaikenlaisessa säässä, mikä vaatii etenkin kengiltä paljon.

Pitäisi pärjätä säässä kuin säässä, auringonpaisteessa, kurassa ja vesisateessa, metsässä ja kaupungilla. Se nyt on aivan selvää että lapsilla on kumpparit silloin kun kelit niin vaativat, mutta kuten monessa muussakin asiassa, vanhemmat usein valitsevat myös jalkineiden kohdalla lapsilleen paremmin ja käytännöllisemmin, kuin itselleen. Eivät tietenkään kaikki vanhemmat, mutta jotkut.

Tyyli vai mukavuus edellä? Vai sittenkin molemmat?

Ainakin mä voin myöntää ihan suoraan, että siinä missä lapsille menen aina mukavuus ja käytännöllisyys edellä, itselläni jalkineiden suhteen tyyli on korkeammalla tärkeysjärjestyksessä, kuin käytännöllisyys. Siksi on muutaman kerran tullut huomattua olevansa ballerinat jalassa kaatosateessa, tai tennareissa loskakelillä. Se ei tietenkään ole kovin järkevää. Parastahan olisi, jos löytyisi omaa tyyliä vastaavat kengät, jotka ihan oikeasti passaavat ihan joka säähän. Lasten kanssa ulkoillessa pukeudun kyllä aina sään mukaan, mutta olisi fiksua olla säähän sopivat jalkineet silloinkin kun menee vaikka tapaamiseen kaupungille, tai asukuvaamaan rantabulevardille loskasäällä.

Crocs haluaa kumota ennakkoluuloja uusilla kumppareillaan, ja on kehittänyt nimenomaan hyvännäköiset, simppelit ja jopa kauniit kumpparit, jotka eivät pilaa tyylikkäintäkään asua. Moni mieltää edelleen kumpparit vähän mauttomiksi, ja hankalaksi yhdisteltäväksi asujen kanssa. Crocs on halunnut kehittää perinteisten kumppareidensa rinnalle uuden tyylikkään kumpparimalliston naisille, ja vähäeleisen ja siistin mustan kumpparimallin myös miehille. Sen lisäksi että uudet kumpparit on kivan näköisiä, ne ovat myös Crocsille tunnusomaisesti superkevyet, eli kaikkien painavien kumppareiden täysi vastakohta.

Naisten Crocs Freesail Chelsea Boot -kumppareita on saatavilla niin mustana, armeijanvihreänä, sinisenä kuin viininpunaisenakin. Mä valitsin itselleni mustat – ne on mun tyylikäs valinta kaupungille, tapaamisiin ja oikeastaan ihan mihin vaan. Kukkakuosilla koristetut viininpunaiset Chelsea Bootsit taas mätsäävät mun softshell-takkiin, ja ne jalassa mäkin pompin lehtikasoissa.

Lasten lempparit

Crocs Handle It Rain Bootsit ovat olleet meidän valinta lasten kumppareiksi jo monta vuotta, koska ne on niin helppo laittaa jalkaan, ja ne ovat kevyet kävellä. Lapset saivat valkata itselleen myös uudet kumpparit, mikä sopikin hienosti, kun edelliset Handle Itit olivat jäämässä pieneksi. Tämä näyttää nykyisin olevan suosituin kumpparimalli ainakin meidän eskarissa ja päiväkodissa, eikä ihme, kun ovat oikeasti ominaisuuksiltaan hyvät ja helpot lapselle itselleen. Meidänkin tytöt on nämä jalassa kävelleet meressä, juosseet metsässä ja pomppineet mutaisimmissa lätäköissä. Kummatkin valitsivat itse saappaidensa värin, niitä on onneksi saatavilla monessa eri värissä.

Crocsin ihania kumppareita on saatavilla sekä Crocsin nettikaupasta, että kivijalkamyymälöistä.

Ihanaa päivää kaikille <3


17 Responses to “Kevyesti ja tyylikkäästi lehtikasoihin ja loskaan – Crocs kumisaappaat”

 1. Marika sanoo:

  Hei!

  Haluaisin sanoa, että minusta on todella hyvä ja reilu asia lapsillesi, että olet alkanut postaamaan heistä kuvia, joissa kasvot eivät näy suoranaisesti! En todellakaan sano tätä pahalla kommentilla ja en myöskään tuomitse ollenkaan edellistä tapaasi toimia! Sinulla on kolme todella todella kaunista lasta ja kyllähän heistä katsoisi vaikka kuinka ihania kuvia 🙂 mutta todella hyvä päätös ja blogisi on tyylikäs!

  Mukavaa syksyn jatkoa, tai no Helsingissähän on jo lunta maassa! 🙂

 2. Nimetön sanoo:

  Mä oon kyllä rakastunut crocsin kenkiin, kumisaappaatkin olivat ennen crocsit mutta jäivät raskauden jälkeen pieniksi niin tuli eri merkkiset uusiksi. Lapselle kuitenkin itsestään selvyytenä hankittiin ensimmäisiksi kumisaappaiksi crocs saappaat.

 3. suski sanoo:

  Ymmärrän, että yhteistyöpostauksen tarkoitus on mainostaa, mutta pakko nyt kysyä, että ihanko totta teidän lasten päiväkodissa näkyy eniten crocsin kumppareita? 😀 Ite päiväkodissa työskentelevänä uskallan vähän epäillä tätä

 4. Nimetön sanoo:

  Handle it saappaat ovat tosiaan kovin suosittuja päiväkodin eteisissä, mutta niillä on pari valitettavan huonoa puolta. Ensiksikin leveän varren päälle on kovasti hankalaa saada venytettyä housuun lahjetta. Viimeistään sadekeleillä lahkeensuut olisi viimeistään saatava saappaan reunan päälle, muuten vesi pääsee housua pitkin valumaan saappaan sisään. Napakka kurahousut suu on välillä tällä saapasyhdistelmällä ihan mahdoton juttu.
  Toinen huono puoli noissa pehmeissä pohjissa taas on se, ettei niiden läpi jalka juuri tunne maaston muotoja. Esimerkiksi metsässä kävellessä oksia tai kiviä.

  • Ee sanoo:

   Tää kommenti ihmetyttää kyl muo koska musta tää on just päinvastoin ku ite oon kokenu! Mä oon ihaillu just sitä et toi varsi on sen verran kapea et lahje menee helposti ja pysyy hyvin taaperon menossa mukana just sen niukkuuden takia! Toki miinus on villasukan kanssa vähän tiukka laittaa jalkaan mut jännä et sä oot kokenu noin.. musta kaikkien muiden saappaiden varret on löysia ja vaikeita laittaa lahje noihin verrattuna, kokemusta popin nokian ja vikingin saappaista myös.. ja mitä pehmeään pohkaan tulee, eikö sen läpi nimenomaan tunne paremmin maastoa kun kovapohjaisen saappaan läpi vai mihinkä paljasjalkatossuihin sä näitä nyt vertasit. Ei pahalla, ihmettelin vaan niin eri kokemuksia 😀

 5. Erin sanoo:

  Aika paljon sinulla nykyään näitä kaupallisia postauksia. Hyvä sinulle ja onnea siitä, mutta en jaksa niitä juurikaan lukea ja harmittaa kun niitä tuntuu kokoajan olevan enemmä ja enemmän.

 6. Sannak sanoo:

  Ihana takki! 🙂

 7. Laura sanoo:

  Heippa, mun kysymys ei liity nyt tähän postaukseen mut tuli mieleen kun sun blogissa oli jonkun aikaa sitten postaus siitä opiskelijoiden työstä ja pyysit vastaamaan heidän kyselyyn blogiisi liittyen. Siinä oli kohta, jossa kysyttiin kuka julkisuuden henkilö sun blogi olisi. Oletko saanut näitä vastauksia itsellesi? Itse kun vastasin tuohon kysymykseen niin mulla tuli välittömästi mieleen Alma! Olisi hauska kuulla mitä muut ovat vastanneet tuohon kysymykseen. Jäin vielä itse miettimään, että mistähän Alma edes tuli mun mieleen, en oikein tiedä vieläkään, kai se mieletön asenne. 🙂

 8. Laura sanoo:

  Ihanan värikkäitä kuvia ja noin kumpparit on kyllä siistit! Ja ihanan kevyet! Meillä on Rosaliella crocsin kumppanit ja tuntuu ettei paina yhtään mitään 🙂

 9. Mari sanoo:

  Moi! Vitsi mä oon ihmetellyt, kun kaikki blogit hehkuttaa näitä crocseja, ja menin sitten tilaamaan omallekin pojalle ihan innoissani nämä. Mutta mutta.. Pojan jalat on ihan hetkessä litimärät sisältä! Ihmettelin tätä aikani, kunnes hoksasin että tää crocsien materiaali on sellaista, että hiostaa vaan ihan älyttömästi pojan jalassa. Eipä oo enää sitten tullut käytettyä, niitä, kun tuntuu turhalta yrittää suojata jalkoja kumppareilla, kun

 10. Mari sanoo:

  Hups karkasi vahingossa teksti. Niin eli höpsö fiilis, kun pojalla jalat litimärät sisältä niiden kumppareiden takia. Harmittaa, koska tykkään kanssa just niiden ihanasta keveydestä. Onko teillä kokemusta tällaisesta? Tai muilla lukijoilla? Ja oon kokeillut sitten vaikka millaisten sukkien kanssa ja aina suht sama lopputulos. No merinovillasukilla oli vaan vähän märät.. ☹️

  • Ee sanoo:

   Hei mä oon huomannu samat jos on ollu vähänkä lämpösempi vesikeli, jalat on hionnut aivan älyttömästi vaikka tyttö on yleensä enempi palelevaa sorttia.. oon aatellu et se johtuu siitä et ei pääse yhtään hengittämää jalka kun varsikin on melko tiukka ja sisällä ei oo mitää vuorta.. muokin vähän harmittaa kun muuten nuo on niin ihanan kevyet ja pysyy jalassa hyvin kun varsi on napakka, toisia saappaita kun saa taaperolla nostella kaatuessa/kontatessa vaikka onkin kumilenksut lahkeissa! Meillä kuitenkin enemmän ollu käytössä vikingit just ton hikoamisen takia..

 11. Alli sanoo:

  Ihania syksysiä kuvia! Ja nätit välikausivaatteet tytöillä. Kiva, että annat lasten itse vaikuttaa mm. värivalintoihin. 🙂 Olette kaunis perhe. Tsemppiä paljon vaikeisiin hetkiin! <3

 12. S sanoo:

  Ihania kumppareita. Oletko tarkoituksella ruvennut välttämään lasten suoria kasvokuvia blogissa? Jos niin olisi kiva kuulla mikä sai mielesi muuttumaan lasten näkymisestä somessa?

 13. Jassu sanoo:

  Harmi kun juuri naisena haluaisin ne ihanat keltsikat kumpparit.

 14. Rouseliini sanoo:

  Oon huomannut, että oot alkanut postauksiin tekeen noita tummennettuja väliotsikoita. Blogi vaikuttaa jotenkin ammattimaisemmalta ja postauksia on väliotsikoiden kanssa jotenkin miellyttävämpi lukea 🙂

  Ihanaa loppusyksyä!

 15. Juulia sanoo:

  Onpa kyllä siistin näköiset kumpparit!
  Mäkin oon tykännyt crocseista lasten kanssa juurikin keveyden takia ja vuoriton kumppari on ihan super lasten kanssa! Ne voi huoletta pestä vaikka tiskiharjalla jos sinne on eksynyt vaikka vauvan banaani 😀
  Itselle on kumisaappaat hankintalistalla ja olenkin miettinyt crocseja ja noi lyhyet on niin hienot, että pitää ehdottomasti päästä testaamaan 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.