Jouluista askartelua & käsiä hellivä Lemon Juice & Glycerine -arvonta

16.11.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Lemon Juice & Glycerinen kanssa.

Lasten kanssa askarteleminen on ehkä mun oma henkilökohtainen suosikkini kaikesta, mitä yhdessä lasten kanssa voi tehdä. Tykkään kyllä askarrella ihan yksinkin, ja varsinkin näin joulun alla askartelu on erityisen lähellä mun sydäntä. En ole aina välttämättä se kaikkein taitavin askartelija, mutta nautin askartelusta ja siitä tulee hyvä fiilis.

Jouluihmisenä mulla on täällä jo joulun valmistelut täydessä vauhdissa, ja yksi tän joulun DIY-projekteja mulla on meille PERHEJOULUKALENTERI. Viime vuonna tein pariskuntajoulukalenterin – ja tehdään varmaan se(kin) tänä vuonna, mutta perhejoulukalenteri on samalla idealla, koko perhettä ilahduttava ja jouluun valmisteleva kalenteri. Perhejoulukalenterin ideat tulevat myöhemmin tänne blogin puolellekin, mutta tähän hätään kerron siis että perhejoulukalenteri sisältää jokaiselle päivälle jonkun kivan yhdessä tehtävän asian, jotka joko ovat jouluisia tai ainakin jollain tavalla liittyvät jouluun.

Siinä liimaillessa, leikkaillessa ja muutenkin käsillä tehdessä kädet joutuvat välillä koville. Puhumattakaan siitä, että askartelun lisäksi mä olen viimeiset kaksi kuukautta vaihtanut jokaisen vaipan meidän taloudessa, sillä Otolla on edelleen se jännetuppitulehdus peukalossa. Onneksi hänen käsi pääsee pian töihin lepäämään, hah. Mun kädet sen sijaan kaipaavat kipeästi hoivaa ja huolenpitoa, ihan joka päivä, sillä ne ovat kovassa käytössä. Mä rakastan tehdä käsillä, ja sen lisäksi kolmen lapsen kanssa kädet ihan oikeasti eivät lepää hetkeäkään, ennen kuin lapset ovat nukkumassa, jos silloinkaan. Usein ne vielä lasten nukkumaanmenoa naputtelevat näppäimistöä.

Käsillä tunnetaan, koetaan ja tehdään ihan uskomattoman paljon. Käsiin ja tuntemiseen liittyy paljon muistoja: se miltä tuntuu vastasyntyneen pehmeä iho kun sitä koskettaa ensimmäistä kertaa, pehmeä ja vähän kutittava villasukka jonka mummu on neulonut, kiiltävä ja kova vihkisormus ensimmäistä kertaa sormessa. Niin monet asiat joita me koetaan liittyvät käsiin, mutta harvoin sitä edes tulee ajatelleeksi arjessa, kuinka iso merkitys niillä on. Siksi niistä on tärkeää pitää hyvää huolta.

Olen esitellyt ennenkin blogissa käsien iholle tarkoitettuja hoitotuotteita, ja kertonut siitä kuinka kärsin halkeilevan kuivista käsistä talvisin. Mä saan blogin kautta paljon kosmetiikkaa testiin, ja vain murto-osa siitä päätyy tänne blogiin asti näkyville. On paljon sellaisiakin tuotteita & merkkejä, joista ei merkittävää hyötyä ole, tai ne eivät kuivu riittävän nopeasti tai tuoksuvat niin voimakkaasti, että en pysty käyttämään. Lemon Juice & Glycerine ei onneksi ole yksi niistä merkeistä, päin vastoin.

Muistan jo lapsuudesta, miten äitini, jolla aina välillä jäi hassuja mainoslauluja päähän soimaan, lauloi: ”Lemon Juice ja Glyceriiin, sitä sisältää, eikä enää karheutta käsihinne jää.” Tai jotain sinnepäin. En edes silloin tiennyt mikä merkki tai tuote oli kyseessä, tai edes sitä että laulu liittyi mainokseen, mutta toki sen hiffasin joskus vuosia myöhemmin, kun tajusin lukea minkä nimistä käsisaippuaa meillä oli lapsuudenkodissa. Hahaa sori äiti kun tämän paljastin, luet kuitenkin!

Lemon Juice & Glycerinellä on pitkät juuret ihonhoidossa, ja heidän tuotteitaan on ollut kaupoissa kymmeniä vuosia. Merkki on suomalainen klassikko, joka on nyt uudistunut, ja mä sainkin uudistuksen myötä testiin Lemon Juice & Glycerine Tehokosteuttavan Käsivoiteen erittäin kuiville käsille, sekä Lemon Juice & Glycerine Käsikuorinta -voiteen. Käsille sopivien tuotteiden lisäksi Lemon Juice & Glycerineltä löytyy jalkavoiteita sekä saippuoita. Tehokosteuttava käsivoide sisältää ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa betaiinia ja glyseriiniä, sekä vahvistavaa sheavoita ja E-vitamiinia. Kuorinnassa taas on luomuriisirakeita, jotka hellävaraisesti kuorivat ihoa, eivätkä saastuta vesiä, toisin kuin monien muiden kuorinta-aineiden sisältämät mikromuovit.

LUKIJAKILPAILU:

Mikä on sinun lemppari käsityösi? Jaa oma suosikkisi postauksen kommenttiboksissa, ja olet mukana kahden Lemon Juice & Glycerine -tuotepaketin arvonnassa. Paketti sisältää yhden Tehokosteuttavan Käsivoiteen ja yhden Kuorinnan. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonta-aikaa on 23.11. asti ja tarkemmat säännöt löydät TÄÄLTÄ. Onnea kisaan!

Mukavaa iltaa kaikille <3


137 Responses to “Jouluista askartelua & käsiä hellivä Lemon Juice & Glycerine -arvonta”

  1. Anonyymi sanoo:

    Tykkään neuloa ja askarrella, myös kaikki pikkunäperrykset on minun juttujani 🙂

  2. Julia22 sanoo:

    Tykkään kovasti askarrella kaikkea. Seuraavaksi olisi tarkoitus aloittaa joulukorttien teko 🙂

  3. Jessica sanoo:

    Tykkään askarrella kaikkea pientä, esim joulupukkeja ja tonttuja lasten kanssa 🙂 ja myös lahjaksi kaikkea syötävää mitä voi paketoida kivan näkösiin paketteihin 🙂

  4. Inga sanoo:

    Mä rakastan tehdä lapasia, villasukkia ja villapaitoja <3 ihan millä tahansa tavalla. Jola syksy on useammat projektit aloitettu ja suurin osa saatu päätökseenkin 😀 se on totta että ainakin askartelussa ja käsitöissä kädet kuivaa huimasti eikä ole löytynyt sellaista rasvaa jota voisi levittää käsiin niin ettei tarvitse tunteja odottaa sen kuivumista

  5. A sanoo:

    Tiskaaminen on mun lemppari käsityö 😀

  6. Salla sanoo:

    Kaikenlainen leikkiminen pienen taaperon kanssa 🙂

  7. Franseska sanoo:

    Mun lemppari käsityöt on ehdottomasti neulonta ja virkkaus! Tosi monet ajattelee, että se on enemmän isovanhempien hommaa, mutta se on erittäin hauskaa myös nuorellekin!

  8. klaara sanoo:

    Suosikkikäsityöni on sukkien neulominen.

  9. Veera sanoo:

    Lempi käsityö on ehdottomasti neulominen, erityisesti villasukkien!! 🙂

  10. SannaMi sanoo:

    Lemppari käsityöni on kaikki puutöistä askarteluun 🙂 Teen paljon käsilläni kaikkea.

  11. Lode sanoo:

    Korttien askartelu 🙂

  12. Maiju sanoo:

    Oma lemppari käsityö on kyllä neulominen, nyt on vaan ollut pitkä tauko, koska taapero ei anna lankojen ja puikkojen olla rauhassa 🙂

  13. Kaulaiina on lemppari käsityö, tykkään tehdä niitä ja niitä on varastossa paljon<3

  14. Ella sanoo:

    Ympäri vuoden kaiken lämpimän kutominen! ❤

  15. Ida sanoo:

    Sairaan hieno toi joulukalenteri! Mä tykkään käsitöistä eniten virkata, nyt joulun alla esim. joulukuusenkoristeita kun ne valmistuu niin nopeaan 🙂

  16. Satuj sanoo:

    Lempparikäsityö on askartelu 🙂

  17. Pajulintu sanoo:

    Lempikäsityöni on kauppakassien ompeleminen käytetyistä tekstiileistä ja farkuista.

  18. Maija sanoo:

    Lemppari käsityö on ehdottomasti leipominen, jos sen käsityöksi voisi laskea? 🙂

  19. Vaulaa sanoo:

    Lempikäsityö on isolla langalla virkattu kori! Todella kätevä säilytyslaatikko ja sopii sisustuselementiksi.

  20. MR sanoo:

    Mun mielestä himmelit on tosi kauniita!

  21. Veera sanoo:

    Tänä syksynä olen neulonut enemmän kuin aikoihin! Valmiina on kymmenkunta paria sukkia ja toinen mokoma lapasia. Osan olen jo postittanut maailmalle uusiin koteihin, mutta suurin osa taitaa jäädää oman perheen käsiin ja jalkoihin.

  22. Saara sanoo:

    Tällä hetkellä sormet syyhyää ompelun pariin, vaikka perinteisesti talviaikaan joku neuletyökin valmistuu. Katsotaan kuinka käy ja ehdinkö tehdä suunnittelemani diy-joululahjat ajoissa!

  23. Tiia sanoo:

    Moikka! K.o. tuote on ehkä parhaimpia käsirasvoja markkinoilta tällä hetkellä saatavana olevista! Näin hoitajana, kun kädet pestään ja desinfioidaan pelkästään työvuoron ainana noin 22 kertaa, on nopeasti kuivuva, mutta tehokkaasti kosteuttava tuote aivan älyttömän tärkeä. Itse käytän Lemonilta perus käsivoidetta. Tuoksu on mieto, joten sitä voi käyttää ennen asiakaskontaktia, sekä kuivuu nopeasti, joten ei tarvitse odottaa, että koska voi laittaa suojakäsineet :)!

  24. minttu47 sanoo:

    Villasukat!

  25. Nuorineuloja sanoo:

    Mun käsissä heiluu sukkapuikot lähes joka päivä. Sukkia on tullut tehtyä P A L J O N ja välillä siinä on kädet kovilla, mutta ei sitä neulomista voi lopettaa siltikään!
    -rakkaudesta lajiin

  26. milja sanoo:

    Tykkään leipoa. kiva kun tulee joulu ja pääsee tekemään piparitaloja ja muuta hauskaa 🙂

  27. KirsiH sanoo:

    Lempikäsityöni (jos sitä käsityöksi voi sanoa) taitaa olla joulukorttien askartelu ja koristeleminen yhdessä lasten kanssa.

  28. S sanoo:

    Varsinkin näin joulun alla, rakastan tehdä itse joulukortteja ja joululahjapakettien koristelu juttuja.
    Hurahdin myös uudestaan neulomiseen, minkä olin unohtanut moneksi vuodeksi.
    Tosin aloitin helpolla ja tein pienen viltin pienelle ihmiselle, joka maailmaan saapuu ensivuonna<3

  29. Sari sanoo:

    Minun lemppari käsityö on kutominen, villasukkia olen nyt ahkerasti kutonut.

  30. Hiisukas sanoo:

    Huivien ja villasukkien kutominen

  31. Laura sanoo:

    Virkkaaminen on lempipuuhaa:)

  32. Annak sanoo:

    Kyllä ne perinteiset villasukat tai lapaset on, mutta myös kortteja on mukava tehä itse!

  33. Henna sanoo:

    Kudon helpohkoja neulostöitä

  34. Linnea sanoo:

    Suosikkini käsitöistä on erilaiset diy-jutut sisustukseen liittyen.. 🙂

  35. Laura sanoo:

    Neulominen ja ruoanlaitto!!

  36. Elise H. sanoo:

    Valitettavasti viime vuosina käsityöt ovat joutuneet väistymään muun tekemisen tieltä, mutta aiemmin tykkäsin tehdä ristipistoilla tauluja, liinoja ym. ja myös kanavatöitä tuli tehtyä. Näin kylmänä vuodenaikana kädet kyllä kuivuvat herkästi, ja rasvaa joutuu lisäilemään aina käsien pesun jälkeen. Mukana kivassa arvonnassa! 🙂

  37. Nenne sanoo:

    Mulla ehdoton suosikki on nykyään ompelu. 7v poika ja 5v tyttö ovat mukana auttamassa. 7v on jo itse ommellutkin vähän, mikä onkin tosi huippua saada siirtää oma osaaminen toiselle.

  38. tt3 sanoo:

    Pidän kaikenlaisesta askartelusta. 🙂 Nyt joulun alla olen askarrellut joulukortteja ja pieniä koruja lapsille joululahjoiksi.

  39. Tanja sanoo:

    Ihanaa että tuollaisesta tehtäväkalenterista innostutaan nykyään enemmän! 13v. sitten otettiin se meillä käyttöön ja kukaan perhe/ystäväpiiristä ei oikein tiennyt mitä ajatella siitä 🙂 kun meillä ei siinä lisänä ollut suklaa- tai legokalenteria tms.
    Kalentereista puhuttaessa kerron aina mielellään meidän systeemistä koska se on edelleen myös teinien kohdalla suosittu. Olen ommellut useamman erilaisen kalenteripohjan, jokainen lapsi saa valita aikoinaan omasn kotiinsa yhden <3

    Arvontaan osallistuva vastaukseni on ehdottomasti TILKKUTYÖT.

    Tanja

  40. Emminkemmi sanoo:

    Minun lempi käsityö juttuni ovat:kun askartelen itse joulukortit.Olen tehnyt muutaman vuoden itse joulukortit ja siitä tulee hyvä mieli kun näkee valmiit kortit kun saa tehtyä ne.Ja olen saanut korteistani paljon kehuja.Tänä vuona kudon myös miehelleni ja siskolleni villasukat itse ja odotan innolla kun saan antaa villasukat heille ja kiva kuulla sitten jouluaattona,että mitä pitävät niistä.

  41. Emma sanoo:

    Mä tykkään eniten virkata ja kutoa, villalangat vasta käsiä kuivattaakin!

  42. Milla sanoo:

    Lemppari käsityöni on virkkaaminen! Musta on ihana virkata isoäidin neliöitä, jotenkin niin rentouttavaa ja palkitsevaa nähdä nopeasti valmistuvaa työtä!

  43. SariO sanoo:

    Minun lempi käsityöni on askartelu.

  44. Essi sanoo:

    Neulominen ja leipominen. 🙂

  45. Iina sanoo:

    Lasten kanssa askartelu ja kaikenlainen väkertäminen

  46. Teija sanoo:

    Tykkään tehdä käsitöitä laidasta laitaan, mutta ehkä virkkaus on kuitenkin se kivoin tehdä televisiota samalla katsellen.

  47. Essi sanoo:

    Värittäminen veljen lasten kanssa ehkä ainoa mihin yhtään jaksan keskittyä. Eikä mitkään tarkkarajaiset väritettävät vaan ihan rehelliset pienten lasten värityskuvat. Muuten oon todella huono käsillä tekemään mitään askartelujuttuja.

  48. Charlotte sanoo:

    Mun lemppari käsityö on neulominen! Mulla kans kuivuu kädet aina talvella ja on vaikeeta löytää oikeesti hyviä käsirasvoja, mut tää on hyvä!

  49. Elina sanoo:

    Uusi harrastukseni keramiikka on tällä hetkellä suosikkikäsityöni! Ja siinäkin kuivuu kädet tosi paljon, joten paketti olisi tervetullut.

  50. Sanna H. sanoo:

    Oon aina ollu tosi huono käsitöissä:) joulukorttien tekeminen onnistuu

  51. manna sanoo:

    Jos leipominen lasketaan käsityöksi ,niin se sitten!

  52. m sanoo:

    Rakastan askarrella kaikenlaista! Virkkaamisestakin pidän ja leipomisesta.

  53. MinttuW sanoo:

    Leivonta. En tiedä lasketaanko käsityöksi, mutta käsillä tekemistä kuitenkin.

  54. Maiju sanoo:

    Korien virkkaaminen. 🙂

  55. Päivi sanoo:

    Kaikki käsityöt ovat mukavia, helpompi sanoa mistä en pidä. Inhoan virkkausta!

  56. Pallukka sanoo:

    Virkkaaminen on minun rentoutumiskeino!

  57. Mj sanoo:

    Villasukkien neulominen:)

  58. Minävain sanoo:

    Oon ihan surkee semmosissa näpräys/askartelujutuissa mut ompelu onneks sujuu multakin ja se on ehkä mukavinta 🙂

  59. tanja sanoo:

    Askartelu on mukavaa lasten kanssa Joulukortit ym. Se on kivaa Yhteistä aikaa puuhastellen <3

  60. Nimetön sanoo:

    Neulominen on parasta! Lisäksi myös kaikki pikku askartelu kuten korttejen tekeminen on kivaa 🙂

  61. NannaO sanoo:

    Eniten tykkään tehdä ristipistoja. Auttaa suruun, kun on jotain mihin keskittyä 🙂 Olen menettänyt monta läheistä tänä vuonna ja surutyö tulee viemään pitkän aikaan. Käsityöt ovat todella terapeuttista.

  62. K sanoo:

    Taitaa olla askartelu tai tietynlainen pikku näpertely 🙂

  63. J sanoo:

    Itsetehdyt joulukortit.

  64. Eeva sanoo:

    Oon jääny koukkuun pillihimmeleiden tekoon. Joulukorttien teko on myös mukavaa ja rentouttavaa puuhaa.

  65. Hanna sanoo:

    Neulominen on minun juttuni 🙂

  66. Tuula sanoo:

    Villasukkien neulominen lempipuuhaa. Myös joulukortit on jo askarreltu. Mukana arvonnassa.

  67. Riikka sanoo:

    Tykkään leipoa kaikenlaista. Ja askartelu on kivaa näpertämistä, joulukortit olisi tarkoitus tehdä itse. 🙂

  68. Riinu sanoo:

    Kutominen ja virkkaaminen on mun jutut <3 Nytkin on ainakin 3 kudinta ja 4 virkkaustyötä kesken, mutku ne on vaan niin ihania 🙂 Mulla ei niinkään kuiva kädet muuten kuin tiettyjen sormien päät, mutta mies lotraa hulluna käsirasvaa meillä 😀

  69. Loviisa sanoo:

    Neulominen on lemppari!

  70. Annika sanoo:

    Ehdottomasti parasta on neulominen.

  71. Jenni sanoo:

    Korttiaskartelu ja myös kakkujen, pikkuleipien yms. koristelu, vaikka en siinä kovin taitava olekaan.

  72. Anne sanoo:

    Ompeleminen se kyllä on. 🙂 Neulominen heti kakkosena.

  73. Sofia sanoo:

    Värityskirjat ja neulominen

  74. MARJA-LIISA sanoo:

    Leipominen on ihan parasta terapiaa! Vähemmin käsitöitä, mutta korttien askartelu on kivaa.

  75. Mk sanoo:

    Tykkään tehdä kortteja ja paketoida lahjoja.

  76. Liisukka sanoo:

    Ompelu – ikävä kyllä ajanpuutteen vuoksi tämä harrastus on nyt täysin jäänyt.

  77. Jenna sanoo:

    Töissä päiväkodissa tulee askarreltua paljon lasten kanssa. Itse olen vapaa-ajalla tehnyt fimomassasta helmiä ja niistä koruja ja avainnauhoja. Rakastan myös leipomista!

  78. JenniiI sanoo:

    Mää tykkään tehdä villasukkia aina kun vaan on aikaa!

  79. Tiina sanoo:

    Villasukat on pop! =)

  80. Mia sanoo:

    Tykkään neuloa sukkia ja askarrella hoitolasten kanssa

  81. Lotta sanoo:

    Ompelu, etenkin lastenvaatteiden, on minun juttuni ! Myös kaikki diy jutut kiinnostaa! 🙂

  82. Saara sanoo:

    Rakastan piirtämistä, maalaamista sekä erilaisia käsitöitä. Nyt uutena on tullut vaatteiden ja asujen tekeminen itse! Parasta on tehdä jotain jollekin toiselle, varsinkin näin joulun alla on kiva näpertää lahjoja ystäville ja perheelle. Minkälaisia juttuja teillä oli tuossa parisuhdekalenterissa? Kuulostaa hauskalle 🙂

  83. j sanoo:

    Villasukkien neulominen ja askartelu

  84. sikkuralla sanoo:

    Tykkään virkata ja askarrella pojan kanssa kaikenlaista.

  85. Sannamarianna sanoo:

    Askartelu.

  86. Tuuli sanoo:

    Varsinaisia käsitöitä en osaa tehdä, mutta leipomisesta tykkään.

  87. Elina sanoo:

    Olen myös hieman huono askartelemaan, mutta joulukortteja tykkän tehdä ja nii usein äidin kanssa tehdään yhdessä! 🙂

  88. Erika sanoo:

    Tykkään näperrellä erilaisia rannekoruja. Joulun alla rakastan tehdä joulukortteja! Olen ajatellut, että seuraavaksi voisin innostua erilaisista sisustustyynyistä. Aina pitää olla jotain projektia meneillään 😀

  89. Minna sanoo:

    Villasukat! Niitä tulee kudottua etenkin näin joulun alla 🙂

  90. Tilde sanoo:

    Origamien taitteleminen 🙂

  91. Satu sanoo:

    Villasukat ja lapaset. Vaikka tällä hetkellä äiti kutoo niitä enemmän eli saan valmiina itselle. Muutamat kerrat olen itse kutonut.

  92. Justiina sanoo:

    Korttien askarteleminen

  93. Anne sanoo:

    Villasukkien neulominen

  94. huomio sanoo:

    Jouluaskartelut! Normaalisti sanoisin, että vanhojen huonekalujen tuunaus, mutta vuodenaika tekee sen, että pakko vastata tuo. 🙂 Toki myös neulominen ja virkkaus ja kaikki käsillä tekeminen yleensäkin, jopa siivous! Ihana kun näkee se oman kättensä jäljen ja saa jotain konkreettista aikaiseksi. Tosin kädet on kovilla kyllä ja hyvää käsivoidetta on yllättävän haastava löytää!

  95. Nina sanoo:

    Olen myös jouluihminen ja rakastan jouluvalmisteluja; koristeiden ja korttien askartelua sekä jouluherkkujen leipomista! Lasten kanssa tämä tekeminen on ekstramukavaa ja tunnelmallista, joskin välillä myös hieman sekavaa

  96. Milla sanoo:

    Mun lemppari on kutominen, villasukat ovat vielä haaste mutta lapaset onnistuvat 😉

  97. Elina sanoo:

    Kaikenlainen askartelu on kivaa 🙂

  98. Elina sanoo:

    Korujen tekeminen on parasta!

  99. Anna sanoo:

    neulominen 🙂

  100. NannaS sanoo:

    Piirtämistä harrastan 🙂

  101. Matilde sanoo:

    Tykkään kutoa villasukkia!

  102. Sari sanoo:

    Minä neulon. Paljon. Mies nauraa, kun iltaisin katsotaan telkkaria tai jotain sarjaa, ja katsomisen aikana kuuluu jatkuva kilkatikalkati vieressä. Neuleita valmistuu tasaiseen tahtiin ja neulelehtiä tippuu useampi kuukaudessa postilaatikosta. Addiktoitunut? Ehen… 😀

  103. AuLis sanoo:

    Kutominen, askartelu ja betonityöt vievät mennessään!

  104. Bambi sanoo:

    Askartelu! Aion kokeilla virkata jossain vaiheessa ku kiinnostaa kokeilla. Askartelu on aina ollut mistä tykkään! Yksin tai lasten kanssa 🙂 myös diy jutuista tykkään!

  105. Niina sanoo:

    Mä tykkään neuloa!

  106. Jasmina sanoo:

    Leipominen ja ompelu 🙂

  107. Sirkkuli sanoo:

    Tykkään neuloa ja virkata 🙂

  108. Sallikka sanoo:

    Askartelu 🙂

  109. Tuuli sanoo:

    Tykkään kovasti askarrella, erityisesti kortteja. Mulla onkin muodostunut tavaksi tehdä aina itse kortit jokaista juhla- tai merkkipäivää varten. 🙂

  110. Katariina sanoo:

    Täytyy kyllä sanoa, että sulla on upeita kuvia sun blogissa. Todella kaunis blogi kaikin puolin. <3 Joulun alus aika on kyllä aivan ihanaa ja kaikki pieni puuhastelu, kuten leipominen ja joulukorttien ja -lahjojen duunailu on aivan ihanaa. Ihanaa joulunodotusta teille! <3

  111. Ninni sanoo:

    Ehdottomasti leipominen ❤ Tänä vuonna päätin tehdä joulukortit itse,muutoin askartelu on jäänyt vähemmälle.

  112. ansu88 sanoo:

    Korttien askartelu on kivaa

  113. Emma sanoo:

    Kaikenlainen askartelu

  114. Vilmu sanoo:

    Lemppari käsityö on villasukkien kutominen! Aloitin suunnilleen vuosi sitten ensimmäisen parin kutomisen, mutta en päässyt kuin kantapäähän asti. En vain tajunnut miten siitä jatkettiin ja puolikas sukka päätyi kaapin perälle. Pari viikkoa sitten välttelin kouluhommia ja etsin villasukan käsiini, avasin youtubesta ohjevideon ja aloin kutomaan. Nyt se sujuikin ja se on kyllä ihan vienyt mennessään!

  115. Nimetön sanoo:

    Tykkään erityisesti erilaisten onnittelukorttien askartelemisesta. 🙂

  116. Nappi sanoo:

    Tähän aikaan vuodesta tulee askarreltua paljon joulukortteja, mutta esimerkiksi pienen kummitytön kanssa tulee paljon askarreltua,piirreltyä ja maalattua kaikenlaista. Ja omien häiden lähestyessä tulee tehtyä vaikka jos jonkinlaisia koristeita, paikkakortteja, pöytänumeroita yms niitä varten 🙂

  117. Laura sanoo:

    Villasukkia tulee neulottua todella paljon, on ihanan rentouttavaa puuhaa.

  118. Rakastan joulukorttien tekoa. Nyt tänä jouluna olen myös innostunut tekemään joulukalentereita muille perheenjäsenille. Siitä löytyy postaus blogissani 🙂
    Mukavaa joulun odotusta 🙂

  119. Sinna sanoo:

    Neulominen ja erityisesti villasukkien neulominen.

  120. Sigrid sanoo:

    Piirtäminen ehdottomasti! Jos se vaan luetaan käsityöksi 🙂 Olen piirtänyt pienestä pitäen ja nykyään enimmäkseen muotokuvia. Neulominen, virkkaaminen ja ompelu ovat myös tulleet takaisin kuvioihin esikoisen syntymän myötä <3

  121. Miia sanoo:

    Askartelusta en oikein välitä, mutta tykkään aina kausittain neuloa, varsinkin villasukkia 🙂

  122. Pilvi sanoo:

    Lemppari käsityöni on joululahjapakettien tekeminen! Panostan niihin paljon ja yritän joka vuosi keksiä uusia ideoita. 🙂

  123. sarita sanoo:

    Ei varsinainen käsityö mutta tykkään maalata seiniä.

  124. Taina sanoo:

    Neulonta ja erityisesti villasukat 🙂

  125. tiiu sanoo:

    Neulominen ja kaikenlainen askartelu.

  126. Jem sanoo:

    Rakastan Villasukkien kutomista!

  127. Tiia sanoo:

    Tykkään askarrella ja pian pitäisi alottaa joulukorttien teko. Sen lisäksi tykkään tiskata vaikka töiden osalta sitä joudun tehdä paljon ja laittaa kädet koetukselle

  128. Suv1 sanoo:

    Tykkään käsitöistä, joissa voi leikata, liimata tai ainakin sotkea 😀 Puu on ihana materiaali, samoin savi.

  129. Milla sanoo:

    Korttien askartelu on lempipuuhaa 🙂

  130. anna s. sanoo:

    Piirtäminen 🙂

  131. hilda hissu sanoo:

    Neulominen 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.