Perjantaiterveiset Pohjoisesta

17.11.2017

Tultiin eilen Ouluun lasten kanssa, ja tämä päivä on ollut tohinaa täynnä. Meidän minityyppi on ihan viittä vaille lähdössä kävelemään ilman tukea, ja me täällä jännätäänkin että ottaako hän ekat askeleet ilman tukea vielä tämän reissun aikana. Hän on suhannut täällä taloa ympäri kävelykärryn kanssa, kun täällä pääsee kivasti pyörimään isoa ympyrää niin ettei kärry välttämättä stoppaa mihinkään. Usein hän päästää irti kärrystä ja seisoskelee ilman tukea pitkänkin aikaa. Heti kun tultiin tänne, hän oli aivan kuin kotonaan. Ilmeisesti vielä sen verran tuoreessa muistissa edellinen reissu että ei arvannut edes jännittää yhtään.

Meidän pikku tuholainen on kyllä juuri sellaisessa tuhoavaisessa iässä että ihan jatkuvasti saa seurata perässä kuin haukka, hän nimittäin paiskaa täysillä lattiaan kaiken mitä käsiinsä vain saa. Hän niin kovasti tykkää heittää, ja vaikka kuinka koittaa sanoa EI, niin ei se oikein mene kaaliin tuolle yhdeksän kuukauden ikäiselle hassulle. Hän ei vielä näe eroa pehmeän pallon ja kaukosäätimen välillä, kaikkea on ihan yhtä kiva paiskoa. Mutta onneksi täällä on monta silmäparia jotka seuraavat hänen touhujaan, ainakaan vielä ei ole mennyt mitään rikki.

Täällä on ihanasti lunta ja lapset ovatkin ulkoilleet kauniissa talvi-ilmassa monta tuntia. Heti tuli paljon jouluisampi fiilis kun täällä on lunta ja niin kaunista. Ihasteltiin koko ajomatka eilen upeita lumen peittämiä puita ja maisemia, oli niin rauhallista ja nättiä. Ja nyt on talvirenkaatkin alla. Matka meni jälleen mukavasti lasten kanssa, heistä on tullut onneksi kaikista kolmesta ihan konkareita jo matkustelussa, eikä tarvitse enää juuri jännittää että kuinka matka tulee sujumaan. Kuopus nukkui kahdet normi päikkärit ja muuten oli hereillä ja leikki ja höpsötti isosiskojensa kanssa.

Mulla oli yksi työtapaaminen tänään aamupäivällä, ja muuten ollaan lähinnä hoidettu asioita, leivottu mun tätien kanssa, siivottu ja tehty tarvittavia ostoksia. Huomenna on tärkeä päivä meille kaikille, ja mua itkettää jo valmiiksi. Ihanaa kuitenkin olla täällä läheisten luona kaikki yhdessä. Se merkitsee paljon. Me vetäydytään nyt viettämään hautajaisia ja hiljentymään rakkaiden ihmisten kanssa, mutta blogi päivittyy kyllä viikonloppuna.

Mä toivotan rakkaudentäyteistä viikonloppua kaikille <3


7 Responses to “Perjantaiterveiset Pohjoisesta”

 1. Jaana sanoo:

  Kaikki halit sulle, olet suuren päivän edessä.

 2. Essi sanoo:

  Voimia teille kaikille tähän viikonloppuun ja myös tuleviin aikoihin ♥

 3. Jenna sanoo:

  Hei minkä niminen oli se ginalta ostettu kuvissa näkynyt kietaisu mekko? En löytänyt netistä ja ihastuin siihen<3

 4. Iina sanoo:

  Tsemppiä teidän koko perheelle huomisiin hautajaisiin <3

  Olen huomannut, että olet nyt ihan viime aikoina lopettanut tyttöjen nimien käyttämisen blogissa, ja myös heistä julkaisemiesi kasvokuvien määrä on vähentynyt. Sitten, kun ehdit ja jaksat taas palata kirjoitushommien pariin, olisi tosi mielenkiintoista lukea postaus aiheesta ja siitä, minkä takia olet päätynyt tällaiseen ratkaisuun 🙂

 5. hhh sanoo:

  Voimia kovasti.. Muistan ikuisesti teidän kuopuksen syntymän.. Isäni sydän pysähtyi samana päivänä.. Tuhannesti voimia ja elämä jatkuu.. Sinulla on todella asenne kohdillaan kasvatuksessa.. Hyvää joulun odotusta ja terveisiä koko perheelle

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.